Nocne Marki :D - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-18, 20:41   #3301
HAMALIELKA
Zakorzenienie

GG do HAMALIELKA
Dot.: Nocne Marki :D

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
No własnie nic konkretnego sie nie stało...Od czasu do czasu tak mam że mam dola i wszytsko wydaje mi się takie beznadziejne...

TŻ mnie wkurza, ja sama siebie wkurzam, nie lubię znajomych TŻa, moich znajomych 'rzuciłam' bo robili mi jakies glupie komentarze ze wzgledu na mojego faceta, kisze w domu sama a przeciez moglabym gdzies wyjść, z jednej strony nie chce mi sie, a z drugiej tego potzrebuje, dawniej tak bardzo imprezowałam..Uwielbiałam to, nie rouzmiem dlaczego już tego nie robię...

Bardzo się zmieniłam odkąd poznałam TŻa i..Męcze się ze sobą...
No i co zes Ty najlepszego zrobiła Moja Droga Wybacz, ale nie ma gorszej glupoty jak odstawic przyjaciol dla TZ. Znajomi Cie nie opuszcza jesli Ty ich nie odrzucisz od siebie, a facet moze Cie zostawic w kazdej chwili. Nie na tym polega zwiazek. Owszem kiedy w zycie kobiety wkrada sie mezczyzna, zawsze staje sie on osobnikiem wazniejszym, ale nigdy nie powinien byc najwazniejszy biorac pod uwage ludzi, których znasz lata!!! Milosc to kompromis, nie mozesz w zwiazku czuc sie uwiazana, musisz czuc sie wolna - zwiazek to przyjemnosc, a nie wymóg.
Co do doła...przejdzie , moze jestes przed miesiaczka? Kazdego czasem nachodzi nostalgia i irytacja, to naturalne
HAMALIELKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 20:42   #3302
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez HAMALIELKA Pokaż wiadomość
Wysle TZ jutro na poczte - własnie wypisałam
OK A zdjęcia nie udało się zrobić :<

Cytat:
No własnie nic konkretnego sie nie stało...Od czasu do czasu tak mam że mam dola i wszytsko wydaje mi się takie beznadziejne...

TŻ mnie wkurza, ja sama siebie wkurzam, nie lubię znajomych TŻa, moich znajomych 'rzuciłam' bo robili mi jakies glupie komentarze ze wzgledu na mojego faceta, kisze w domu sama a przeciez moglabym gdzies wyjść, z jednej strony nie chce mi sie, a z drugiej tego potzrebuje, dawniej tak bardzo imprezowałam..Uwielbiałam to, nie rouzmiem dlaczego już tego nie robię...

Kochana, masz nas Choć marne to pocieszenie, ale nie bawią Cię już nasze pały, pałowanie itd...?

Cytat:
Napisane przez wdowa_po_leninie Pokaż wiadomość
nikt nie każe ich wypluwać
Tak mi się skojarzyło... "Khhh... khhhh.... khhhh.... Kłaczek..."
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 20:46   #3303
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wytrzymam, znowu mam doła
mojego??

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
taaa.. i włosy potem wypluwać..
Cytat:

nikt nie każe ich żreć

Matko ja umieram nooo!!
rano (czyt. 13) bolało mnie gardło, trochę później kolano, potem było mi zimno a teraz boli mnie kręgosłup Umiejętnie pominęłam mega hiper doła przez którego ryczałam.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 20:52   #3304
lotta6
Zakorzenienie

Gupku: zrobimy mala probe psychoANALizy?
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 21:00   #3305
Lena_20
Zakorzenienie

lotta.. świntucho..

a ja nie żrę włochów! ja mówiłam,że jak facet ma włochy,to zawsze jakiś wciągniesz przy.. lizaniu pały... zdarza się.. chyba..

wdówko.. no chcesz żebym się zakrztusiła łonowcem? a fuu.. tak mi źle życzysz..

gupku... pała do góry,bedzie dobrze lala

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 21:05   #3306
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
taaa.. i włosy potem wypluwać..

czemu masz doła?

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

doczytałam gupku... bidulko.. czyli jakby jestes sama jak paluszek.. taka pałeczka..

Jesteś genialna...
Cytat:
oj, to bardzo niedobrze

No ja bardzo lubie włoski mmm
Cytat:
No i co zes Ty najlepszego zrobiła Moja Droga Wybacz, ale nie ma gorszej glupoty jak odstawic przyjaciol dla TZ. Znajomi Cie nie opuszcza jesli Ty ich nie odrzucisz od siebie, a facet moze Cie zostawic w kazdej chwili. Nie na tym polega zwiazek. Owszem kiedy w zycie kobiety wkrada sie mezczyzna, zawsze staje sie on osobnikiem wazniejszym, ale nigdy nie powinien byc najwazniejszy biorac pod uwage ludzi, których znasz lata!!! Milosc to kompromis, nie mozesz w zwiazku czuc sie uwiazana, musisz czuc sie wolna - zwiazek to przyjemnosc, a nie wymóg.
Co do doła...przejdzie , moze jestes przed miesiaczka? Kazdego czasem nachodzi nostalgia i irytacja, to naturalne
Źle mnie zrozumiałaś
Ja przestałam się spotykać z moimi znajomymi bo się wyśmiewali z mojego związku, z TŻa i ze mnie.
TZ nie ma nic przeciwko moim znajomym

Chodzi o to, że jak sie zaczelam spotykać z moim TŻem to byłam taka 'rockowomwtalowa' z wyglądu (teraz już zostałam tylko w sercu)
Nie wiem jak u was ale u nas na takie laski jak ja mówi się brudaski albo szamanki
A mój TZ włoski na żel, biała kurteczka taki techno boy..

Nie ukrywam, że na poczatkufizycznie nie zbyt mi imponował, a polaczył nas dobry seks
No ale z czasem sie zakochałam i jakos nie robilo mi roznicy to czy on ma wlosy po pas czy krotkie na żel...Przeciez nie o to w związku chodzi..

No niestety, ale moim znajomym ta roznica przeszkadzała..
-Nawet nie chcieli poznac mojego TŻa
-jak np robili impreze to od razu mowili zebym czasem nie przyprowadzala go
-jak ja robiłam impreze pytali czy będzie TŻ jak mówiłam że tak to że oni nie przychodzą

Nie wiem dlaczego to robili..Mój TŻ chciał poznac moich znajomych a co ja mialam mu powiedzieć? Że oni Ciebie nie chcą?
No i po takim ich zachowaniu stwierdziłam, że są nic nie wartymi kretynami

Dodam że Ci znajomi to byli mężczyźni, nie bylam z nimi jakos zaprzyjazniona i znalam ich krutko(czesto zmieniam znajomych bo nudze sie ludzmi), ale fajnie sie razem spedzalo czas, zartowalo pilo imprezowało..
Nie wiem może byli zazdrosni? Bo ogólnie jak spotykalam sie z jakims facetem to raczej nie chcieli go poznawać...

Moglabym sobie znalesc nowych znajomych, ale to trudne bedac w zwiazku bo ja lubie meskie towarzystwo. W damskim dlugo nie wytrzymuje, zaraz się kłuce czy coś..
Mam jedną przyjaciółke, jedną kolezanke ze studiow(ale tez nie za czesto) no i was. To by było na tyle kobiet które lubię.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15364799]
Kochana, masz nas Choć marne to pocieszenie, ale nie bawią Cię już nasze pały, pałowanie itd...?
[/QUOTE]

Bawią!

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Matko ja umieram nooo!!
rano (czyt. 13) bolało mnie gardło, trochę później kolano, potem było mi zimno a teraz boli mnie kręgosłup Umiejętnie pominęłam mega hiper doła przez którego ryczałam.
Następna..Tyle że ja nie rycze jeszcze
A u Ciebie co nie tak, że dół?
Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
Gupku: zrobimy mala probe psychoANALizy?
Spoko możemy
Cytat:
lotta.. świntucho..

a ja nie żrę włochów! ja mówiłam,że jak facet ma włochy,to zawsze jakiś wciągniesz przy.. lizaniu pały... zdarza się.. chyba..
To co ty emeryton liżesz?

Cytat:
Moja pała zawsze w górze

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 21:07   #3307
lotta6
Zakorzenienie

Cytat:
lotta.. świntucho..
Napisalam tak, bo mi sie przypomnialo, ze niektorzy faceci lubia zaznaczac jakies anale i inne duzymi literami w zwyklych slowach. I to wlasnie te krowy muczace, malo mleka dajace.
Jak oni moga pisac w ten sposob, to ja tez

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-18, 21:07   #3308
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15364799]
Tak mi się skojarzyło... "Khhh... khhhh.... khhhh.... Kłaczek..." [/QUOTE]

doooookładnieee

Cytat:
lotta.. świntucho..

wdówko.. no chcesz żebym się zakrztusiła łonowcem? a fuu.. tak mi źle życzysz..

czemu od razu zakrztusić? jak dobrze przełkniesz to nie będzie źle

Cytat:

Jesteś genialna...

No ja bardzo lubie włoski mmm

Źle mnie zrozumiałaś
Ja przestałam się spotykać z moimi znajomymi bo się wyśmiewali z mojego związku, z TŻa i ze mnie.
TZ nie ma nic przeciwko moim znajomym

Chodzi o to, że jak sie zaczelam spotykać z moim TŻem to byłam taka 'rockowomwtalowa' z wyglądu (teraz już zostałam tylko w sercu)
Nie wiem jak u was ale u nas na takie laski jak ja mówi się brudaski albo szamanki
A mój TZ włoski na żel, biała kurteczka taki techno boy..

Nie ukrywam, że na poczatkufizycznie nie zbyt mi imponował, a polaczył nas dobry seks
No ale z czasem sie zakochałam i jakos nie robilo mi roznicy to czy on ma wlosy po pas czy krotkie na żel...Przeciez nie o to w związku chodzi..

No niestety, ale moim znajomym ta roznica przeszkadzała..
-Nawet nie chcieli poznac mojego TŻa
-jak np robili impreze to od razu mowili zebym czasem nie przyprowadzala go
-jak ja robiłam impreze pytali czy będzie TŻ jak mówiłam że tak to że oni nie przychodzą

Nie wiem dlaczego to robili..Mój TŻ chciał poznac moich znajomych a co ja mialam mu powiedzieć? Że oni Ciebie nie chcą?
No i po takim ich zachowaniu stwierdziłam, że są nic nie wartymi kretynami

Dodam że Ci znajomi to byli mężczyźni, nie bylam z nimi jakos zaprzyjazniona i znalam ich krutko(czesto zmieniam znajomych bo nudze sie ludzmi), ale fajnie sie razem spedzalo czas, zartowalo pilo imprezowało..
Nie wiem może byli zazdrosni? Bo ogólnie jak spotykalam sie z jakims facetem to raczej nie chcieli go poznawać...

Moglabym sobie znalesc nowych znajomych, ale to trudne bedac w zwiazku bo ja lubie meskie towarzystwo. W damskim dlugo nie wytrzymuje, zaraz się kłuce czy coś..
Mam jedną przyjaciółke, jedną kolezanke ze studiow(ale tez nie za czesto) no i was. To by było na tyle kobiet które lubię.

Bawią!
(pogrubione) skąd ja to znammmm...

a co do znajomych : no comment :|

wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 21:09   #3309
lotta6
Zakorzenienie

Cytat:

Pytania na wstep, potem rozwiniemy
1) czym Cie TZ wkurza
2)Czym sama siebie wkurzasz?
3)czemu nie lubisz znajomych TZta?
4) jakby Ci sie chcialo tak jak Ci sie nie chce to gdzie bys wyszla?

Co do wlosow i pal: kwestia czegos miedzy zebami tez jest istotna. Ale chodzi mi tez o sam wyglad. W ogole mnie odrzuca nadmiar wlosow u facetow- musi byc gladziutka klatka, plecy takze. Pach wymagam ogolonych (chodzi i o wyglad, ale i o higiene, zeby mi tu nie smierdzialo jak sie przytulam). Nie przegne i nie kaze nog ogolic- ale preferuje takie tylko lekko owlosione.
Ja nie wiem co bym zrobila jakby mi sie spodobal facet, a tu podwija rekam u swetra i taaakie futro, pewnie bym zwatpila bo obrzydzenie by wzielo gore.

W ogole moja lista wymagan jest powalajaca chyba

Edytowane przez lotta6
Czas edycji: 2009-11-18 o 21:14
Stary 2009-11-18, 21:15   #3310
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
l

to ty jakaś dziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwna jesteś bo mi się nie zdarza żreć kłaków. Chyba, że swoje z głowy rzecz jasna

Cytat:

Następna..Tyle że ja nie rycze jeszcze
A u Ciebie co nie tak, że dół?
A u mnie to do dupy jest no
Oczywiście o ONEGO chodzi.

Lenin nie bij
Stary 2009-11-18, 21:21   #3311
AnnGabi
Zakorzenienie

Cytat:

o kurcze... dobrze opisane.. a jaką pałę my konkretnie przedstawiamy? bo ja mam na przemian dwie w głowie..
nie wiem juz

Gupku hahaha! tak.. ten przykład mnie zabił

single woman. double life.

- Serce mi mówi, że się mylisz...
- Ale rozum wie, że mam rację.

AnnGabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 21:35   #3312
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisalam tak, bo mi sie przypomnialo, ze niektorzy faceci lubia zaznaczac jakies anale i inne duzymi literami w zwyklych slowach. I to wlasnie te krowy muczace, malo mleka dajace.
Jak oni moga pisac w ten sposob, to ja tez
No ładnie to określiłaś...
Ja mawiam na tych gawędziarz erotoman

Cytat:
(pogrubione) skąd ja to znammmm...

a co do znajomych : no comment :|
Więc witaj w klubie...

Cytat:
Pytania na wstep, potem rozwiniemy
1) czym Cie TZ wkurza
2)Czym sama siebie wkurzasz?
3)czemu nie lubisz znajomych TZta?
4) jakby Ci sie chcialo tak jak Ci sie nie chce to gdzie bys wyszla?
1) tym że mnie nie rozumie, pieprzy czasem głupoty i w sumie dla zasady sie wkurzam żeby nie miał za dobrze
2) tym że jestem niezdecyowana
3) wyobraz sobie typowych chlopakow spod bloku co najwieksza rozrywke maja z picia piwa pod klatka z kolegami...To sa wlasnie koledzy mojego TŻa, dziela sie oni na:
-tych co nigdy nie mieli dziewczyny i maja tlyko kolegow
- tych co powpadali w wieku 18-19 lat i maja juz zony i dzieci...

Dodatkowo tylko mój TZ z nich ma zawód, reszta skonczyla LO lub nie i pracuje jako rozwoziciele pizzy i inne takie, nic z tym oczywiscie nie chca robic bo przeciez tak fajnie, mamusia pomaga itp a na imrpeze raz w tyg wystarcza
Nic mi nie zrobili sa mili dla mnie i dosc sympatyczni, nie mam nic przeciwko isc z nimi na impreze gdzie się malo gada...
Ale jak spedzam z nimi czas dluzej niz chwila slyszac ich rozmowy to zaczynaja mnie irytowac i mam ochote im powiedzieć to że są głupi!

Dodatkowo nie potarfia tego uszanowac ze ja nie slucham muzyki jak oni, nie chodze na dyskoteki bo po rpsotu zle sie czuje w takich miejscach. Nie mam nic przeciw zeby moj TŻ chodzil tam sam z nimi!
A oni zapraszaja nas na piwo do baru po czym po godzinie mowia ze chodzcie na dyskoteke ja mowie ze nie ide, a Ci na mnie ze jestem dziwna, że co by mi szkodziło, ze przezemnie moj TŻ nie idzie z nimi itp..
Choć ja mowie ze ja wroce do domu taxi a TŻ moze iśc i żeby mnie nie zmuszali...
W sumie lubie tylko jedna parke wspor nich ale co z tego jak oni i tak sie zawsze spotykaja cala paczka?

4) poszłabym na impreze, najlepiej rockoteke, upiłabym się tanczyła na stole i piła zdrowie kazdego z imrpezy po kolei po czymw rociła do domu na piechote zataczając się, chociaż mieszkam na drugim końcu miasta

No i co teraz pani psycholog/terapeuta?
Cytat:
Co do wlosow i pal: kwestia czegos miedzy zebami tez jest istotna. Ale chodzi mi tez o sam wyglad. W ogole mnie odrzuca nadmiar wlosow u facetow- musi byc gladziutka klatka, plecy takze. Pach wymagam ogolonych (chodzi i o wyglad, ale i o higiene, zeby mi tu nie smierdzialo jak sie przytulam). Nie przegne i nie kaze nog ogolic- ale preferuje takie tylko lekko owlosione.
Ja nie wiem co bym zrobila jakby mi sie spodobal facet, a tu podwija rekam u swetra i taaakie futro, pewnie bym zwatpila bo obrzydzenie by wzielo gore.

W ogole moja lista wymagan jest powalajaca chyba
Kurde mi tam sie podobaja owlosieni faceci ale tylko niektórzy
Śmieszą mnie faceci z ogoloną pałą
Rozumiem przystrzyzone wlosy,a le calkiem lyso jak widze to wybucham smiechem

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
to ty jakaś dziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwna jesteś bo mi się nie zdarza żreć kłaków. Chyba, że swoje z głowy rzecz jasna

A u mnie to do dupy jest no
Oczywiście o ONEGO chodzi.

Lenin nie bij
A co przekrobał? albo co gorsza nie przeskrobał?

Zapuszczam:

Stary 2009-11-18, 21:39   #3313
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

A co przekrobał? albo co gorsza nie przeskrobał?

a to, ze się zdecydować nie umie, a co gorsza nie umie mi tego wytłumaczyć, a co najgorsze i tak za nim tęsknie
Stary 2009-11-18, 21:45   #3314
lotta6
Zakorzenienie

Rozwin bardziej punkt pierwszy i drugi. Czego TZ nie rozumie?

Co do 3- paniii, oj paniii, rozumiem pania. Sama bym nie wysiedziala z takimi ludzmi. Wrecz idealny opis ludzi z jakimi nie umiem przebywac dluzej niz 2 minuty
Powiedz jeszcze, ze maja taki wyraz twarzy, ze tepota bije na 2 kilometry i do tego smiech niczym waldus kiepski

Rockotecka hmmm, jakbym sama byla selekcjonerem to chetnie, inaczej srednio. Bo by mnie irytowaly pijane i na sile mroczne 15nastki i jacys niscy, oblesni faceci smierdzacy piwem, co tylko trzepia przy pornosach i czuja sie niewiadomo kim.
Bez kitu, ale kiedys dlugowlosi byli piekniejsi. Teraz to takich widuje, ze sama zaczynam miec stereotypy o metalach : ze wlosow nie myja, ze tylko chleja itd

Edytowane przez lotta6
Czas edycji: 2009-11-18 o 21:50
Stary 2009-11-18, 21:45   #3315
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
a to, ze się zdecydować nie umie, a co gorsza nie umie mi tego wytłumaczyć, a co najgorsze i tak za nim tęsknie
O to jest najgorsze jak się facet zdecydowac nie potrafi...
Wspołczuje Ci strasznie..

Zapuszczam:

Stary 2009-11-18, 21:49   #3316
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
O to jest najgorsze jak się facet zdecydowac nie potrafi...
Wspołczuje Ci strasznie..
a ja durna ciągle go chce
Już chyba wszystko na swój temat słyszałam odnośnie tej sytuacji i dupa i pała

Zaszczelcie mnie widłami
Stary 2009-11-18, 21:53   #3317
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Rozwin bardziej punkt pierwszy i drugi. Czego TZ nie rozumie?

Co do 3- paniii, oj paniii, rozumiem pania. Sama bym nie wysiedziala z takimi ludzmi. Wrecz idealny opis ludzi z jakimi nie umiem przebywac dluzej niz 2 minuty
Powiedz jeszcze, ze maja taki wyraz twarzy, ze tepota bije na 2 kilometry i do tego smiech niczym waldus kiepski

Rockotecka hmmm, jakbym sama byla selekcjonerem to chetnie, inaczej srednio. Bo by mnie irytowaly pijane i na sile mroczne 15nastki i jacys niscy, oblesni faceci smierdzacy piwem, co tylko trzepia przy pornosach i czuja sie niewiadomo kim.
Bez kitu, ale kiedys dlugowlosi byli piekniejsi. Teraz to takich widuje, ze sama zaczynam miec stereotypy o metalach : ze wlosow nie myja, ze tylko chleja itd
Nie chciałam być tak chamska, ale tak własnie tak mają...!!!
Dodatkowo ich żarty z których się tak smieją dla mnie są żałosne..:/

1- TŻ wkurza mnie jak np widzi że mam zły humor, a sobie głupio żartuke. Mówię mu mam zły humor i wkur**a mnie keidy sobie wtedy żartujesz a on ok i zaraz robi to znowu
NO NIE UMIE WYCZUC SYTUACJI I BYWA MEGA NIE DOMYSLNY, ale taki mega, nie oczekuje cudow na prawde...
Dodatkowo wkurza mnie czasem bo jest jakiś taki słabo załapujący chwilami
No ale to też ma swoje plusy więc staram się nie narzekać aż tak

2- konkretnie niezdecyowana w sensie że np z tym wychodzeniem chciałabym i nie chce...
No i jeszcze wkurzam siebie bo wciąż czuje się nie dość dobra. Np czuje się atrakcyjna ale nie ładna..Albo wiem że umiem upiec dobre babeczki, czy jakis placek ale ja chciałabym upiec jakiś wypasiony tort no, ale jak mi nie wyjdzie to bede sie zalamywac wiec wole nie próbowac i zakladac ze nie umiem..
W ogóle jestem jakaś taka wkurzająca

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
a ja durna ciągle go chce
Już chyba wszystko na swój temat słyszałam odnośnie tej sytuacji i dupa i pała

Zaszczelcie mnie widłami
Hmm no ale jest szanse, że on się w koncu zdecyduje?
Bo jak zmierza powoli do tego to może nie taka durna

Ja niestety jestem zbyt nerwowa i na twoim już dawno bym kazała mu się wypałować...:/

Zapuszczam:

Edytowane przez wsiowy_gupek
Czas edycji: 2009-11-18 o 21:55
Stary 2009-11-18, 21:57   #3318
lotta6
Zakorzenienie

I pewnie jeszcze komentuja kazda panne, ktora przechodzi: ta gruba, ta ma nogi krzywe, ta cos tam. I co to oni nie sa, moze jeszcze nie zachowuja tych komentarzy dla siebie. A sami tacy, ze kijem przez szmate by sie ich dotknac nie chcialo i ruchali to oni sobie tylko w snach. Zgadlam? Czy to sobie akurat darowali?

Gupku: a czy czujesz sie niczym albatros z wierszy baudelaire'a, ktory ma skrzydla stworzone by latac w przestworzach, ale jednoczesnie te skrzydla przeszkadzaja mu stapac po ziemskim padole?
Stary 2009-11-18, 22:06   #3319
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Hmm no ale jest szanse, że on się w koncu zdecyduje?
Bo jak zmierza powoli do tego to może nie taka durna

Ja niestety jestem zbyt nerwowa i na twoim już dawno bym kazała mu się wypałować...:/
szansa na pewno jakaś jest tylko to trwa już kupę czasu I ciągle coś jest nie tak.

Kiedyś to i ja bym kazała się wypchać ale teraz jakoś nie umiem, nie jemu. Zakochałam się czy coo
Stary 2009-11-18, 22:11   #3320
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
I pewnie jeszcze komentuja kazda panne, ktora przechodzi: ta gruba, ta ma nogi krzywe, ta cos tam. I co to oni nie sa, moze jeszcze nie zachowuja tych komentarzy dla siebie. A sami tacy, ze kijem przez szmate by sie ich dotknac nie chcialo i ruchali to oni sobie tylko w snach. Zgadlam? Czy to sobie akurat darowali?
TAK TAK TAK!!!
Mój TŻ się z nich śmieje, że są prwiczkami i zostaną do konca zycia, bo z tym co oni maja do zaoferowania i takimi wymaganiami( wygląd: modelka z playboya i to nie każda!) nigdy kobiety nie znajdą..To się oburrzają że oo jacy oni ruchacze nie są, ta chyba swojej ręki
(oczywiście nie mówie tutajo tych co wpadli- Ci ruchali raz i im nie wyszło)
Cytat:
Gupku: a czy czujesz sie niczym albatros z wierszy baudelaire'a, ktory ma skrzydla stworzone by latac w przestworzach, ale jednoczesnie te skrzydla przeszkadzaja mu stapac po ziemskim padole?

Kurczę...Nie wiem musze się zastanowić głębiej nad tym pytaniem, ale chyba tak

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
szansa na pewno jakaś jest tylko to trwa już kupę czasu I ciągle coś jest nie tak.

Kiedyś to i ja bym kazała się wypchać ale teraz jakoś nie umiem, nie jemu. Zakochałam się czy coo
Kupe czasu tzn więcej niż pół roku?
I jestescie/byliście parą, czy dopiero się przymierzacie, tzn on sie przymierza bo ty jesteś gotowa?

Kurde ja to taka bezwzgledna jestem nawet jak się zakocham, później żałuje ale co tam

Zapuszczam:

Stary 2009-11-18, 22:16   #3321
lotta6
Zakorzenienie

gupku: jedynym plusem ich istnienia jest chyba to, ze dzieki nim doceniasz swojego TZta, bo na ich tle jest (hmmm jakby to poetycko ujac) pala wsrod zapalek
Stary 2009-11-18, 22:18   #3322
cholernarejestracja
Copyraptor

Gupku, no zaruchali raz, a porządnie! Pomyśl, jaka moc w takiej pale, że od pierwszego razu!

I ja też kiedyś byłam kindermetalem :C przyznaję się.

A teraz z tego wszystkiego zostało mi tylko ubieranie się na czarno. Boję się innych kolorów
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 22:21   #3323
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

Cytat:
gupku: jedynym plusem ich istnienia jest chyba to, ze dzieki nim doceniasz swojego TZta, bo na ich tle jest (hmmm jakby to poetycko ujac) pala wsrod zapalek
pięknie ujęte

wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 22:25   #3324
HAMALIELKA
Zakorzenienie

GG do HAMALIELKA

Gupku - w takim razie zwracam honor
Pala Ci
HAMALIELKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 22:26   #3325
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Kupe czasu tzn więcej niż pół roku?
I jestescie/byliście parą, czy dopiero się przymierzacie, tzn on sie przymierza bo ty jesteś gotowa?

Kurde ja to taka bezwzgledna jestem nawet jak się zakocham, później żałuje ale co tam
Kupę czasuuuu!!!
Tzn. poznaliśmy się trochę ponad dwa lata temu, byliśmy ze sobą jakies pół roku, niby jeszcze po tym coś tam było ale w końcu na początku tego roku rozeszło się to wszystko, kontakt mieliśmy minimalny tzn. raz ja raz on smsa ale to tak raz na miesiąc czy półtora. I jakoś teraz w sierpniu on się zaczął odzywać, no ok nie bronię mu, spotkaliśmy się raz, drugi, zaczął mówić o nas, że może byśmy spróbowali jeszcze raz itp. Ja oczywiście sceptyczna ale i troszkę się cieszyłam. Było ok, nawet zabrał mnie do Kazimierza, potem troszkę się posypało. Za jakis czas znów mieliśmy kontakt, który rzecz jasna on zainicjował było raz lepiej raz gorzej z przewagą na lepiej bo on ciągle mówił, pokazywał, że chce. Przyjezdzał, dbał o mnie, martwił się, ochrzaniał mnie, nawet ucinał sobie pogawędki z mamcią moją, ostatnio nawet przedstawił mnie swojemu kumplowi najlepszemu (czego nie zrobił wcześniej jak byliśmy ze sobą), jednym słowem było okej, aż w koncu zaczął się "oddalać" a jak zapytałam co się dzieje, czy wszystko okej to powiedział, że on chyba nie umie z kimś być :yyy: I staneło na tym, że chce sobie wszystko na spokojnie przemysleć, żebym go nie poganiał itp. No i myśli a ja czekam

Durna jestem wiem
Stary 2009-11-18, 22:35   #3326
lotta6
Zakorzenienie

cholerko: a czemu sie boisz innych kolorow? Tylko szczerze
Stary 2009-11-18, 22:39   #3327
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Dokładnie
Może Ty powinnas poetką zostać?

No i jaki wynik analizy?

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Gupku, no zaruchali raz, a porządnie! Pomyśl, jaka moc w takiej pale, że od pierwszego razu!
No moc w pale nieprzeciętną mają szkoda, że nie w mózgu..
Cytat:

I ja też kiedyś byłam kindermetalem :C przyznaję się.

A teraz z tego wszystkiego zostało mi tylko ubieranie się na czarno. Boję się innych kolorów
Ja też ubieram się na czarno- ewentualnie popiel i granat fiolet wchodzi w gre

Ale np niebieskich dżinsow nie nosze, tylko czarne spodnie wchodza w gre No i spodnice sukienki..

Zapuszczam:

Stary 2009-11-18, 22:41   #3328
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
cholerko: a czemu sie boisz innych kolorow? Tylko szczerze

No bo noszę tylko czarny tak od 2 gimnazjum. A teraz jestm na 2 ( w zasadzie 3, bo z moich pierwszych studiów zrezygnowałam) roku studiów.

I mnie przeraża mnie myśl, że mogłaby zaistnieć taka sytuacja, że wchodzę do garderoby, wyciągam rękę w prawo, zdejmuję bluzkę, wyciągam rękę w lewo, zdejmuję spodnie..i one do siebie NIE PASUJĄ KOLORYSTYCZNIE.

Ja nie wiem jak te dziewczyny to robią, że mają czarne buty, niebieskie dżinsy, brązową torebkę, zieloną bluzkę, i jeszcze kolorową biżuterię do tego.

Ja się po prostu czuję nieswojo jak mam na sobie więcej niż dwa kolory. Dorzucam czasem czerwony albo biały.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 22:56   #3329
lotta6
Zakorzenienie

Cytat:
No i jaki wynik analizy?
Taki, ze z Toba wszystko w porzadku, tylko reszta swiata nawala

Ciemnogranatowe dzinsy (ale takie konkretnie ciemne) to owszem, ale jasnoniebieskich dzinsow nie zaloze. Prawie wszyscy nosza dosc jasne niebieskie dzinsy, a nie chce sie czuc jak uczen w mundurku i wygladac jak wszyscy wiec nie nosze.
Jeszcze takie jeansy+adidasy+koszulka w nijakim kolorze, O palo chron mnie przed tym.

Ja sie moze tutaj nie bede wypowiadac, ze sobie np ostatnio ogladalam i przymierzalam plaszcz w panterke Czy czerwone kozaki

Ja lubie czern i ciemne kolory, albo wlasnie jakas nasycona czerwien czy cos. Nie znosze brazow, nijakich zieleni itd.
Stary 2009-11-18, 23:05   #3330
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Gupku - w takim razie zwracam honor
Pala Ci
No spoko, taka głupia nie jestem
PALA

Cytat:
Kupę czasuuuu!!!
Tzn. poznaliśmy się trochę ponad dwa lata temu, byliśmy ze sobą jakies pół roku, niby jeszcze po tym coś tam było ale w końcu na początku tego roku rozeszło się to wszystko, kontakt mieliśmy minimalny tzn. raz ja raz on smsa ale to tak raz na miesiąc czy półtora. I jakoś teraz w sierpniu on się zaczął odzywać, no ok nie bronię mu, spotkaliśmy się raz, drugi, zaczął mówić o nas, że może byśmy spróbowali jeszcze raz itp. Ja oczywiście sceptyczna ale i troszkę się cieszyłam. Było ok, nawet zabrał mnie do Kazimierza, potem troszkę się posypało. Za jakis czas znów mieliśmy kontakt, który rzecz jasna on zainicjował było raz lepiej raz gorzej z przewagą na lepiej bo on ciągle mówił, pokazywał, że chce. Przyjezdzał, dbał o mnie, martwił się, ochrzaniał mnie, nawet ucinał sobie pogawędki z mamcią moją, ostatnio nawet przedstawił mnie swojemu kumplowi najlepszemu (czego nie zrobił wcześniej jak byliśmy ze sobą), jednym słowem było okej, aż w koncu zaczął się "oddalać" a jak zapytałam co się dzieje, czy wszystko okej to powiedział, że on chyba nie umie z kimś być :yyy: I staneło na tym, że chce sobie wszystko na spokojnie przemysleć, żebym go nie poganiał itp. No i myśli a ja czekam

Durna jestem wiem
No kurcze a zapytałaś go ile masz tak czekać? Rok na lata 20?
Długo juz tak myśli?

Nieciekawa sytuacja, ale on wygląda na jakiegos mocno wystarszonego związkiem..Może serio boi się czegos poważniejszego?
Tym bardziej ze wygląda na zainteresowanego Tobą ogólnie..
Nie mów że jestes durna, chwile możesz poczekać (od tego jak ostatnio sie oddalil i powiedział że sie boi i musi sie zastanowić), ale tez nie za długo..Ja na pewno więcej niz miesiąc bym nie czekała...

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No bo noszę tylko czarny tak od 2 gimnazjum. A teraz jestm na 2 ( w zasadzie 3, bo z moich pierwszych studiów zrezygnowałam) roku studiów.

I mnie przeraża mnie myśl, że mogłaby zaistnieć taka sytuacja, że wchodzę do garderoby, wyciągam rękę w prawo, zdejmuję bluzkę, wyciągam rękę w lewo, zdejmuję spodnie..i one do siebie NIE PASUJĄ KOLORYSTYCZNIE.

Ja się po prostu czuję nieswojo jak mam na sobie więcej niż dwa kolory. Dorzucam czasem czerwony albo biały.
To tak jak ja. Jeszcze jakies pół roku temu nie wyobrażałam sobie że mogę dorzucic ten popiel i granat.
Tak maja ciuchy tylko w 3 kolorach wiem że kolorystycznie zawsze beda do siebie pasować i co najważniejsze wiem, że mi w nich ładnie
Czasem jak mówiłam jeszcze fiolet zarzuce bo TŻ mnie w nim lubi i ja sama też w sumie, ale gdyby nie on nie odkryłabym tego ale tylko do czarnego i 10 razy się pytam czy może być

Cytat:
Ja nie wiem jak te dziewczyny to robią, że mają czarne buty, niebieskie dżinsy, brązową torebkę, zieloną bluzkę, i jeszcze kolorową biżuterię do tego.
No i na dodatek jeszcze czasem im to pasuje jakoś wszytsko do siebie

Zapuszczam:

Edytowane przez wsiowy_gupek
Czas edycji: 2009-11-18 o 23:11
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości