|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VII
kurcze trochę sie zestresowałam - bo tym razem nie dostałam OC
i na dodatek jak wklepuję numer zamówienia na stronie to ani widu ani słychu ![]() mineły jakieś 2-3 godziny; normalnie po takim czasie dawno już oc było na skrzynce normalne to?? tak to jest jak sie eksperymetuje z chińskiemi stronami.....
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że w ogóle pokazuje Ci, że zamówienie nie istnieje?
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na razie zrobiłam zamówienie w Chinach, bo jeszcze się waham czy na pewno wystarczą mi trzy kremy Borghese Najśmieszniej to będzie jak zrobi się jakiś problem z zamówieniem- bo ja coś miałam z tym norweskim i Teresa mi walnęła maila w tym języku. Tu jeszcze można coś zrozumieć no ale jak Zenek coś przyśle po chińsku to będzie wesoło |
|
|
|
|
#3214 |
|
Wtajemniczenie
|
no kurcze właśnie jak wklepuje na stronie głównej numer zamówienia to ono mi w ogóle nie wyskakuje
![]() jakby nic nie było - a płaciłam kartą i płatność była ok - no bo dostałam to takie pierwsze potwierdzenie na stronie i już teraz nie wiem... pisać do nich od razu czy czekać do jutra? ja dostałam też maila po norwesku od teresy ale poprosiłam aby przysłała po angielsku i za chwile był po angielsku - ja mam wrażenie że oni mają te same zdania w różnych plikach na różne kraje i po prostu robią kopiuj - wklej w większości niczego nie rozumiejąc
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może napisz, to jest prawdopodobieństwo że Ci odpiszą od razu, a tak się będziesz martwić cały wieczór.Co do tych maili to jasne że mają szymelki, nie wyobrażam sobie że tam pracują osoby które znają po 10 języków ![]() Sprawdziłam moje chińskie zamówienie i mi wyskakuje że przyjęte do realizacji. Edytowane przez Taszanta Czas edycji: 2009-11-18 o 18:44 Powód: .... |
|
|
|
|
#3216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, doszł do was zamoeinia zapłacone w zeszłą środę lub czwartek? Ja nadal czekam na 4 paczki, a zawsze coś przychodziło po 3,4 dniach. :confuse d:
|
|
|
|
|
#3217 | |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie napisałam;
ciekawe co i po jakiemu mi odpiszą ![]() na szczęście zamówienie za 75 zł a nie za 300 ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
ale kiedyś czekałam pod 10 dni na paczkę
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Prośba o pomoc do posiadaczek maseczki Borghese z witaminą C
bo gdzieś mi się zapodziała ulotka i nie wiem jak używaćZnalazłam w necie coś takiego: - najpierw nakładamy maseczkę - na nią aktywator -potem masujemy twarz szczoteczką -zostawiamy maseczkę z tym aktywatorem na 2 minuty i zmywamy - na koniec nakładamy mgiełkę. Czy to się zgadza z ulotką? Używacie potem kremu czy już nie? |
|
|
|
#3219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
powinnam sie chyba zdenerwowac, ale nie mam sily
![]() odebralam swoja paczuszke z poczty i chyba moje puderki benefitu to podrobki:/ nie dosc, ze sa lekko rozwalone to jeszcze taki numer! ale to nic jakos przezyje
|
|
#3221 | |
|
PIP.
|
a ja zauwazylam, ze jest tak, ze jak sprawdzam status od razu po zamowieniu - przed placeniem - to jest, ze oczekuje. potem, jak juz zaplace - to jak wpisuje ten nr - nie pojawia sie nic. a jakis czas potem - jak juz zaksieguja to jest znowu.
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() to kliknij sobie cos z tru na pocieszenie
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ciągle nic nie kliknęłam...
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie kupowalam na tru
|
|
|
#3225 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
001 ten różowy też miałam i pusciłam w świat bo jednak mi nie pasował tak więc w stronę 004 nawet nie patrzę Cytat:
Właśnie doczytałam że nie kupowałaś na Tru, a ja już się wystraszyłam
Edytowane przez dennyrose Czas edycji: 2009-11-18 o 20:32 |
|||
|
|
|
#3226 |
|
Wtajemniczenie
|
dostałam OC i SS -
wkleiłabym wam bo cudnie wygląda no ale niestety forum nie łapie tych slicznych ślimaczków ![]() także czekam z ciekawościączy błyszczyk wrzucą czy jako polka nie zasługuję ![]() słuchajcie... wiem że było cośo tuszu HR który jest w promo - warte to coś czy nie? mój clinique jeszcze jest ale pewnie już niedługo więc trzeba się za czymś nowym obejrzeć - nie wiem czy czekać na grudniówki czy brać tego - czy w pełnej cenie YSL.... no i szukam kolejnych pokus - przecież nie może być tak żebym nic nie chciała ![]() dimiti - paletki trójki zamawiasz?? te z różą? ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- musze sobie kupić nowy pędzelek do pomadki w sephorze i tak się zastanawiam czy tn z tej paletki nie jest ok... bo wygląda całkie całkiem - zdaje się że ładne syntetyczne włosie powinno ładnie malować... no i tak sobie myślę że jak mam 29 zeta zapłacić za pędzelek to może wziąć w pakiecie http://pl.strawberrynet.com/makeup/s...712/?CatgId=34 taka luźna myśl ![]() tylko cholerka czemu one akurat takie czerwone musza być ;(
Edytowane przez mejkapownia Czas edycji: 2009-11-18 o 20:39 |
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
A już się bałam, że truskawka jakieś zgniłki puściła
|
#3228 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dokumentem u ciebie jest płatność kartą... jeśli coś pójdzie nie tak nawet bez OC zwrócą CI pieniądze... ja kilka razy nie otrzymałam potwierdzenia OC a paczka była.ostatnio również nie było mojego statusu na stronie ![]() będzie dobrze. jestem dumna... ja nic nie klikam odkładam kasę aby zaszaleć później coś czuje ze będzie dobrze się działo! Cytat:
![]() Cytat:
i chyba kremu nie trzeba juz używać? |
||||
|
|
|
#3229 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zamówiłam wczoraj błyszczyki Lancoma z serii PURE i World Tour.
Diorowe shimmery posiadam i polecam (mam 2 amber i 1 rose), kupowałam za starych , dobrych czasów truskawkowych - pierwszy kosztował 83 zł (jeszcze wtedy bez zniżek). To To chyba ja sprzątnęłam kiedyś Prayi , była 1 sztuka i trafiła do mnie. Normalnie łza się w oku kręci.Wisiorki nie w moim stylu, prezentuję bliższym i dalszym znajomym.
|
#3230 | ||
|
Zakorzenienie
|
nieeet
truskawa bezpieczna cacy cacy!Cytat:
na youtubie recenzje i swatche ladne wiec stwierdzilam, ze w takiej cenie to wezme![]() Cytat:
? heh 004 podoba mi sie bo jest chlodna i to taki sliczny odcien wrzosu z domieszka zlotka jakby cudenko!heh puderkow fotek narazie nie robie, zeby sie nie zdenerwowac za bardzo
|
|
|
#3231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nic do twarzy czy ust Z niecierpliwiością czekam na wiosenną kolekcję Diora i ten róż/rozświetlacz z koronką , to pewnie też cudeńko będzie Posmarowałam się dzisiaj balsamem Blissa lemon + sage, zapach mi sie nie podoba totalnie dlatego chcę go szybko zużyć żeby mi juz same ładne zostały Nie powiem, balsamik całkiem przyjemny, zostawia na skórze taką lekko natłuszczająco-nawilzajacą warstwę, jednak nie klei się ani trochę. Skóra zrobiła się gładka, na szczęście zapach dośc szybko się ulotnił ![]() Ogólnie oceniam balsam jako fajny chociaż nie dałabym prawie 100 zł za pełnowymiarową wersję 250 ml. |
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zdjeciach wyglada slicznie, ale huk wie jak bedzie w realu![]() no widzisz a mi pasuja takie chlodne rzeczy chociaz w pastelach zle sie czuje bo jakos za perlowa jestem:| i wydaje mi sie, ze skora mi sie szybciej blyszczy!
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3235 | ||||
|
PIP.
|
Cytat:
chociaz coraz mniej Cytat:
![]() i oczywiscie, ze brac pomadki stili, co to w ogole za glupie pytanie? [tym bardziej, ze Ty zawsze mozesz je wymaziac na kims innym, jak Tobie nie beda pasowaly ![]() co do tuszu, to ja nie wiem.. ostatnio w seph ogladalam go, ale nie zaryzykowalam tam malowania. czy u Was w sephorach tez jest tak, ze te tusze maja cale zamaziane szczoteczki? jakbym ja tam byla szefem to kazalabym im conajmniej raz dziennie czyscic te szczoteczki - w koncu tam za tusze chca 130 zl, a takie upackane wygladaja jak z jakiegos bazaru za 5... to, co mnie uderzylo w nim - to to, ze mi sie strasznie nie podoba zapach. ale mysle, ze po prostu ysl mnie rozpiescil, bo on pachnie ![]() jednak ja na Twoim miejscu wzielabym panterke HR albo FC YSL - tzn poczekalabym na promocje ktoregos z tych 2 [tzn.. nie poczekalabym - ja czekam i jak tylko sie ktorys z nich pojawi, to klikam ]Cytat:
przez Was zaczelam je ogladac i nawet szukac swatchy w necie ![]() Cytat:
i guerlaina tez ![]() [ja Ci mowie, Ty wez te pastele pusc w swiat, a zamiast kup sobie mythic, albo w ogole cos innego. na mnie tez kiepsko wygladaly - za duzo blysku, za duzo bieli tylko ja na szczescie mizialam sie pastelami kumpeli ]![]() jestem przestepca ![]() a w ogole ostatnio tru miala u mnie jakas zawieche ze zwracaniem kasy za vat i jeszcze za cos [juz nawet nie pamietam za co ale cos bylo stare i mieli mi oddac].. juz prawie zapomnialam, a tu nagle dostalam @ z paypala, ze tru mi oddala 200 zl w sumie.i jak tu mam teraz czegos nie kupic ![]() no ale czekam na inne promocje... aaa i ponawiam pytanie o korektor hr - jakie macie kolorki? ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- chociaz powiem szczerze, ze jesli juz mowimy o czyms rozowym na policzki, to bardziej mnie kusi http://pl.strawberrynet.com/makeup/g.../94076/#DETAIL
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popatrzcie do Norwegów po norwesku a do nas się nie pofatygują po polsku tylko po angielsku zawsze
|
|
|
|
|
#3237 | |
|
PIP.
|
PO POLSKU Cytat:
ale zaczeli po polsku pisac
|
|
|
#3238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja napisałam do Borghese jak często mogę używac ten zestaw i nawet odpisali Nie częściej niż 2 razy w tygodniu.Użyłaś już może? Jak odczucia? ![]() Aha ja już kremu nie użyłam tego wierczoru, buźka była troche tłustawa po tej mgiełce. Czy Wasza też tak słabo pryska, bo moja zamiast robić mgiełkę wypuszcza duże krople:-( Edytowane przez moni_k Czas edycji: 2009-11-19 o 08:39 |
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Ilios czyżby oddali Ci za błyszczyki?
Ja napisałam do nich wczoraj z innego maila niz dokonuje zamówień. Wyjaśniałam sprawę zapłaconej paczki o której płatność wciąż mi głowę zawracają. Zenek odpisał, że płatność przyjęta i poinformują mnie jak wyślą. Tylko żebym na przyszłość pamiętała o wpisywaniu numeru zamówienia. Moja wina - nie wpisałam. NIgdy tego nie robiłam a paczka zawsze była u mnie po kilku dniach a teraz 7 dni minęło a nawet nie wysłana. W zamówieniu były między innymi błyszczyki cliniqua a nic o nich nie napisali. Może jednak my wyślą
|
|
|
|
#3240 |
|
PIP.
|
nie, oddali mi teraz za ten krem lancome nieszczesny, ktory kiedys kupilam i stary byl
![]() a co do tej paczki to nie wiem. chcialabym te blyszczyki, no ale jak ich nie maja, to skad wytrzasna
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

może napisz, to jest prawdopodobieństwo że Ci odpiszą od razu, a tak się będziesz martwić cały wieczór.

bo gdzieś mi się zapodziała ulotka i nie wiem jak używać
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale to nic jakos przezyje

(jeszcze wtedy bez zniżek). To To chyba ja sprzątnęłam kiedyś Prayi
na zdjeciach wyglada slicznie, ale huk wie jak bedzie w realu

i guerlaina tez