|
|
#5011 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
O jaaa ale super
Ale podobno nie trzeba naklejac karnetow, wszystko jest zapisane w systemie i dolaczaja prezent automatycznie, czy to prawda?
|
|
|
|
#5012 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#5013 |
|
Zakorzenienie
|
100 PP to mniej więcej jaka wartość pieniężna?? wiem, że to było ale nie mam czasu by szukać
|
|
|
|
#5014 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#5015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5016 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam do ori maila czy została wysłana moja paczka. Odpisali podobnie jak kolezance z tym, ze (podałam im nazwisko, nr konsultanta i nr faktury) moja paczka powinna przyjść dziś lub jutro. To już brzmi w miare dobrze
Edytowane przez kosmetyczkaa Czas edycji: 2009-11-19 o 11:46 |
|
|
|
#5017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to znaczy już ich nie będzie?? były tylko na 1 katalog??
|
|
#5018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jest zapisane, ale nie dołączają automatycznie, bo nie wiedzą co. Trzeba to załatwić w biurze, filii lub na infolinii (tu akurat strzelam, bo nie wiem, ale sądzę, że się da).
|
|
|
|
|
#5019 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ale Divine jest już dostępna, przynajmniej w Krakowie.
|
|
#5020 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem ze ten program z tosterem zaczyna sie od 16katalogu ale ten wczesniejszy zaczal sie od 15stego i mam juz hologram z 15stki przyklejony na tym kuponie z ecollagenem i teraz przyszedl mi hologram z 16stki ale nie przyszedl kupon z tym nowym programem na toster i nie weim czy obowiazuje tez mnie skoro nie dali mi karnetu i nie wiem czy mam do wybrania czy chce kontynuowac tamten czy ten nowy zaczac?Teraz nie wiem co z tym 16stym chologramem zrobic ? Edytowane przez piaskowa21 Czas edycji: 2009-11-19 o 12:36 |
|
|
|
|
#5021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reklamuj pomyłkę asortymentową i brak mydełka. |
|
|
|
|
#5022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seria oxygen ma "agresywne" i intensywne składniki- chodzi mi tutaj o algi brązowe, które są agresywne i powodują często włąsnie pieczenie skóry. Ja osobiście używam maseczki z tej serii i początkowo przez kilka minut (2-3) skóra piecze mnie. (chociaż nigdy przenigdy moja skóra tak nie reagowała na żaden produkt), więc JA polecam obserwować skórę co się dzieje po nałożeniu kosmetyku - czy pieczenie nasila się czy ustępuje, czy występuje zaczerwienienie czy wysypka. łatwo wydawać osądy, ale bywa, że są błędne i w zasadzie bezpodstawne
|
|
#5023 |
|
BAN stały
|
to nie trzeba zanosic tego karnetu do biura z naklejonymi hologramami zeby dostac prezent?Bo niby skad oriflame ma wiedzec ktory prezent dolaczyc?
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- [quote=e0b2f6ed679ded97207 c82a698bbac76568d6c1c;153 71444]Treść usunięta[/ |
|
|
|
#5024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5025 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie szedłem do biura zapisać mamę i złozyc zamowienie na nią, no ale sprawdziłem, czy nadal wszystko jest, zeby punktów nie brakło...
No i Woda Amber Elixir w brakach a mam je 2 zamówić - świetnie, idealnie :/ Teraz nie zapiszę mamy(bo nie wiadomo kiedy bedzie woda a przecież w ciągu 5-ciu dni nalezy zlozyc zamówienie od rejestracji by była opłata 1 zł). Mama wody potzrebuje na prezent, więc jak do końca listopada nie będzie rezygnuje, Enigmy nie było 1,5 miesiaca więc nie wiadomo jak bedzie z tą, mówię Wam załamka na maxa, bezsens! |
|
|
|
#5026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5027 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5028 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#5029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wkur... mnie to :/ ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- ryzykujesz, albo dadzą ci normalnie i będziesz miec krem do ciała, albo starcisz dwa kremy do rąk + mydełko. ale będziesz miec kremy do ciała. no sama nie wiem. po przeciez potem nie powiesz ze nagle zauwazylas ze masz dwa inne kremy. porównaj ceny kremu do ciała i kremu do rąk. jak krem do ciała jest droższy to sobie go zostaw. i nie reklamuj. ja bym tak zrobila. a kremy do rąk i mydelko domów , albo powiedz klientkom ze są w brakach. kurcze, pokręconeto wszystko. ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- zamów coś dla siebie za te 20pp. albo mama niech wezmie na prezenty. 20pp=60zł CK . to nie tak wiele.[/QUOTE] Oto chodzi że na prezenty maja być zamówione 2 wody, skoro mają byc one to nie zamówię żadnej innej, poza tym w ostatnim katalogu miałem 242 pkt,zamówilem sobie 2 wody i inne rzeczy więc mi nic nie trzeba, sytuacja bez wyjścia.Trudno, nie zapisuje mamy i nie zamawiam nic. |
|
|
|
|
#5030 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#5031 |
|
Raczkowanie
|
Jarosław, biuro 1 lub 2 sprawdz
|
|
|
|
#5032 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#5033 |
|
Raczkowanie
|
Podkarpacie , podkarpacie
|
|
|
|
#5034 |
|
BAN stały
|
Apropo jeszcze tego programu lojalnosciowego to kiedy mam isc do filii i zlozyc zamowienie na prezent? Kiedy zloze zamowienie na 100pp w ostatnim katalogu i przyjde po odbior kosmetykow to dostane go automatycznie czy jak to ma wygladac?
|
|
|
|
#5035 |
|
Nie depcze krokusów
|
dodus89 - spróbuj na Przemyśl albo inne miasto zamówić.
|
|
#5036 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#5037 |
|
Raczkowanie
|
Kurde chyba nie dostane dziś tej paczki bo już by była
Edytowane przez kosmetyczkaa Czas edycji: 2009-11-19 o 14:44 |
|
|
|
#5038 |
|
Raczkowanie
|
Ja moją dostałam ;-) Pierwszy raz w 2 pudełkach. Zero błędów ;-) Ale zawiodłam się na tym świątecznym zestawie. Brzydko pachnie, o ile w ogóle można to zapachem nazwać, a torebeczka jest mikroskopijnych rozmiarów. Płyn do kąpieli z ost. jest 3/4 wielkości mojej dloni( z palcami oczywiscie;p)
|
|
|
|
#5039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie beda sie czepiac wagi paczki. mi kiedys brakowalo dwoch rekawic do mycia ( ile to moglo wazyc, pare gram....) i juz wtedy sie czepiali, ale na szczescie dostalam je w pozniejszym czasie. |
|
|
|
|
#5040 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny. Czy któraś z Was wie (a może ma możliwość zrobienia zdjęcia) jak wypada odcień Golden Beige podkładu przeciwzmarszczkowego Giordani Gold ?
Koleżanka o niezbyt opalonej cerze zamawiała ten jaśniejszy - Natural Beige, ale w katalogu Golden Beige wygląda jak o 7 tonów ciemniejszy.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Ale podobno nie trzeba naklejac karnetow, wszystko jest zapisane w systemie i dolaczaja prezent automatycznie, czy to prawda?

. Jest zapisane, ale nie dołączają automatycznie, bo nie wiedzą co. Trzeba to załatwić w biurze, filii lub na infolinii (tu akurat strzelam, bo nie wiem, ale sądzę, że się da).