|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Może miał żółtaczkę ![]() Ja też i specjalnie chcę odkryte ramiona ![]() A pamiętacie tą moją z Orsaya, co Martyna znalazła linka? Gówno jedno, mama mi w cyckach ze 3 rozmiary zmniejszyła, już było ciasno, miałam silikonowy stanik i bez przerwy spadała jak tańczyłam, musiałam podciągać ![]() Ewa, ja miałam tylko Kowal, Deszcz jesienny i przedśpiew
|
|
|
|
|
#3062 |
|
Rozeznanie
|
hej wam
tez macie w nastepnym tyg. probna z polskiego i angielskiego? cos mnie doszly jakies sluchy i chce sie upewnic
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu tylko z tego?;p kto ze mną pisze w piątek geografie rozszerzona?? ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Rozeznanie
|
takie cos slyszalam xD wiesz cos wiecej? :P
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy od wtorku j.polski, j.ang, matematykę, i w piątek jakis przedmiot do wyboru
![]() czyli 4 matury piszemy wiec sie zdziwialam dlaczego Wy dwie
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#3066 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie nic do konca nie wiem, cos tam podobno jedna nauczycielka powiedziala ale nie byla pewna. mam nadzieje, ze sie jeszcze dowiem w tym tygodniu
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
stronę lub dwie wcześniej o tym pisałyśmy
na pewno wczoraj.Cytat:
matmy i dodatkowego przedmiotu nie piszemy. matmy dlatego, że już pisaliśmy z OKE i nie ma sensu drugi raz (marnowanie 3h lekcyjnych itd.) a dodatkowy nam przepada bo jedziemy na wycieczkę klasową ![]() arkusze z matmy i dodatkowego dostaniemy do domu. Cytat:
![]() dzień dobry,dobry,dobry ale się wyspałam dobry humor mam ![]() jem sobie owsiankę (5 zbóż, z których Justyna nie lubi płatków żytnich ), zaraz zieloną herbatę wypiję i ruszam do szkoły.mam dzisiaj filharmonię więc nie mogę być na styk bo mnie nie wpuszczą ![]() to lecę ![]() miłego dnia Bejbosze ;*
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry, Plechy ;*
Nie. Ale wypiłam malinową herbatę z cytryną i miodem, wzięłam dużo witaminy C i spałam 11 h. Jest trochę lepiej, ale i tak pójdę do lekarza. Nie będę ryzykować.
|
|
#3069 |
|
Raczkowanie
|
witam witam, z tej strony kolejna maturzystka 2010, Dominika. też mam próbne za półtora tygodnia, konkretnie polski i angielski podstawy. ale i tak tego nie widzę. w ogóle nie widzę swojej matuy, szczególnie że zdaję hiszpański, którego uczę się tylko od roku, niestety. ale mus to mus. nie przeczytam wszystkich stron, bo chyba bym do przyszłego tygodnia siedziała, takze włączam się od teraz ; *
|
|
|
|
#3070 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam
dzisiejszy dzień w szkole w miaarę normalny :d wiec już tylko jutro i weekendzik nareszcie a właśnie, jutro 4 lekcje o: w tarnowie i krakowie mi otworzyli nowe galerie, wiec chyba niedlugo musze je zwiedzic jako oficjalna i stwierdzona uzależniona osoba od centrów handlowych :P breatheme, cześć hiszpański po roku no nieźle :d ja ucze sie francuskiego '5' lat a umiem tyle co nic :d no mogę napisać... Common tu t'appelles? dasz radę w tak krótkim czasie o:
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to nie przeczytasz? już! raz mi tu! czytaj! od początku ![]() a tak poważnie to czeeeeść ![]() Beatrycze, jak zdrowie? ;* jutro mam tylko 4 lekcje a dzisiaj wywiadówka ale chyba moja mama jednak się nie pokusi i nie pójdzie ![]() powiem jej, że jej się nie chce haha.idę Bejbaski sobie stąd ;*
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Idę dziś do lekarza, ale kolejki ![]() Po znajomości dostałam się na wieczór.
|
|
|
#3073 |
|
Raczkowanie
|
; **
Claaire, nie mam pojęcia czy dam, najwyżej obleję muszę się w końcu wziąc do roboty, bo nie będzie kolorowo. szczęście, ze nie musze go zdac jakoś super, wystarczy, że w ogóle bede miec te 30 %ale jak to mówią, do odważnych świat należy. marzy mi się ta filologia hiszpańska więc wierzę w to, że jakoś to pójdzie : ) ja jutro lekcji 6, ale szczęśliwie przełożyliśmy sprawdzian, więc luzik. |
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Beata wracaj do zdrowia
a mnie kaszel męczy. dzisiaj brechtałam się sama do siebie. Przechodzę koło jednego klubu, tam był wystawiony głośnik i mowa z niego "W piątkowy wieczór dziewczyny wchodzą za free", do sedna- ktoś dosłownie powiedział fre. To sobie ktoś spolszczył- FRE. dzisiaj mam zamiar upichcić obiad Cannelloni z groszkiem, chyba się nie otrują ![]()
|
#3075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to chyba raczej zależy od uczelni i od miasta ;D
|
|
|
#3076 |
|
Raczkowanie
|
Claaire, Uniwersytet Śląski, żadnego innego pod uwagę nie biorę. Ale to i tak nadal 12 osób na jedno miejsce ;/ z każdym dniem coraz bardziej czarno to widzę, czasu coraz mniej a moja nauka nadal w lesie. jeju, ależ ja bym chciała byc znowu w 2 klasie, albo najlepiej w pierwszej. wtedy wszystko było takie proste. ; p
|
|
|
|
#3077 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u mnie taka mała galeria,. inaczej kamienica Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ah hiszpański powodzenia! i zostan z nami na dłuzej ![]() dzień dobry ;* wczorajszą jazdę jakoś przeżyłam wziął mnie na plac. padało , wiało ale dałam rade myślałam że bedzię gorzej. ale było całkiem fajnie. i instruktora mam spoko ![]() no a jutro mam tylko 4 lekcje zrobiłam zdjęcia do dowodu i muszę sie troszkę pouczyc mimo wszystko
|
||||||
|
|
|
#3078 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale wolałabym jej nie pisać, dopiero zaczłęam powtarzać wiec nic nie umiem jeszcze a w szkole powtórkę zaczniemy dopiero w drugim semestrze (w tym skończymy materiał) będziemy mieli w tedy 3 h tygodniowo wiec myśle że się wyrobimy się do matury.Pani zapowiedziała intensywna pracę, dużo materiałów sprawdzianów powtórkowych, matur itp. ciesze sięCytat:
|
|
#3079 |
|
Raczkowanie
|
reg17, prawko jazdy? : D mam to już w połowie za sobą, jutro kolejne jazdy, ale dalej przerasta mnie prowadzenie samochodu ; p
wniosek o dowód składałam w poniedziałek, straszna bieganina z tym była. postaram się zostac, ba, zostanę ! ; ) |
|
|
|
#3080 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale akurat mtury z gegry nie boję się Cytat:
jajadę jutro złożyc. to się cieszymy. podaj dane tak jak w pierwszym poscie ,a Beata (BeaS) Cię dopisze |
||
|
|
|
#3081 |
|
Raczkowanie
|
reg17, już się robi : )
breathe me - Dominika, woj. śląskie, polski pp/pr, angielski pr, matematyka pp, hiszpański pp. plan: katowice, filologia hiszpańska ; ) |
|
|
|
#3082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no niestety wszystko co dobre szybko sie kończy ^^ ale nie poddawaj sie, ja też mam wygórowane marzenia, ale trzeba pamiętać... wszystko jest dla ludzi, tym bardziej dla nas
|
|
|
#3083 |
|
Raczkowanie
|
spojrzałam w spisik, filologię angielską widzę. też o tym myślalałam, znaczy nadal myślę, jako drugą opcję. ale wiem, że to o tą hiszpańską mi chodzi, i chyba wolałabym poprawic mature w przyszlym roku ewentualnie, niż robic cos innego. takie życie, taki los : D
|
|
|
|
#3084 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz, ja jak już bym się JAKIMŚ cudem dostała, to też bym drugi język chciała hiszpański, bo mi się baardzo podoba
no to spinaj się i powodzenia
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię.
Ma któraś interpretacje fragmentu jakTomasz Judym schodzi do kopalni ? Nie wiem, dziwny był. ![]() No super, jedziemy ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15375427] też mieliśmy ten spr ![]() ![]() [/QUOTE] A ja nie wiem co, nie napisałam stolicy Malty ![]() Hejoł ![]() Nie mamy dziś poloneza, uff. Wolny wieczór, super. |
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15375427]
dzień dobry ;* wczorajszą jazdę jakoś przeżyłam wziął mnie na plac. padało , wiało ale dałam rade myślałam że bedzię gorzej. ale było całkiem fajnie. i instruktora mam spoko ![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() :dźwięk grzybka w 1 z 10: ! Valletta ![]() a patronką jest święta Agnieszka pamiętam z religii z gimnazjum mama nie poszła na wywiadówkę. powiedziała, że jej się nie chce
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle heloł lachy )miałam mieć spr z Przedwiośnia, ale na jednej lekcji interpretowaliśmy wiersze, a na drugiej poszliśmy film oglądać jakichś, "Rodzina Kowalskich" bodajże, ale zabijcie mnie, ale nie wiem o czym to było, bo przespałam -.- do 1. czytałam na ostatnimdzwonku streszczenie Przedwiośnia i w szkole byłam nieprzytomna ;] jeszcze łeb mnie bolał, myślałam, że zwariuje... ;] jakoś po 3 lekcjach wzięłam od kolegi ibuprom max, bo myślałam, że nie wytrzymam dłużej ;] spr z WoSu miałam, ale był niezbyt trudny :P nawet dodatkowe pyt. napisałam na celujący ![]() ![]() ![]() na moje oko powinnam załapć się na 5 xD a jak dobrze napisałam dodatkowe, to może i 6 będzie dostałam przedwczesny prezent mikołajkowy w postaci drukarki mono laserowej :P wreszcie nie będę żerować na koleżankach :P mam na chemię na korki jakieś 70zadań, ale to takie proste, więc szybko się zrobi :P zaraz chyba wybiorę się z mamą i babcią do CH ;p a jutro wreszcie idę uczy przekuć ![]() wpisywaliśmy dzisiaj co zdajemy z operonu i idę z koleżanką na przypał na Chemię R mam kilka arkuszy z operonu to poćwiczę ;P wolę się skompromitować z chemii niż z bio aaaaaa mam prośbę xD interpretowała może któraś wiersz Tuwima "Do krytyków"? muszę na jutro napisać, niby coś jest w necie, ale wolałabym coś z lekcji byłabym wdzięczna jakby któraś się mogła ze mną podzielić ![]() miłego popołudnia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3088 |
|
Wtajemniczenie
|
KaasiuuK
wiesz co właściwie to otwierają ją 21 ale to już zaraz praktycznie nazywa się Bonarka City Center no wiem że ma tam być Cinema City, wszystkie sklepy Indtitexu(zara,oysho itp) i to co zawsze- H&M, NY, Deichmann no ale dla mnie nigdy za wiele:P oprócz tego pełen zestaw fast foodow jeśli ktoś lubi no a ja lubię, szczególnie KFC i Mc Flurreeego z Mcdonaldaa (średnio to jest fast foodowe:P) ja zaraz sprawdzę ten wiersz do krytyków, bo wiem że go brałam, ale nie wiem czy mam interpretacje ![]() haha też mam drukarke laserową szkoda tylko że jest czarno biała /; no i wżera papier mi czasami to troche musze wykonywac akrobacji żeby go wyciągnąć :d
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Cypr za to wiedziałam ![]() Czyżby wagarów jaj się zachciało ? |
|
|
|
|
#3090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napiszę Ci na PW bo to jest pare zdań, ale może sie przyda
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

Wszystko mnie boli, nawet oczy. Kaszel mnie męczy, nie mogę wziąć głębszego oddechu, bo zatyka. 

Gówno jedno, mama mi w cyckach ze 3 rozmiary zmniejszyła, już było ciasno, miałam silikonowy stanik i bez przerwy spadała jak tańczyłam, musiałam podciągać

Ale wypiłam malinową herbatę z cytryną i miodem, wzięłam dużo witaminy C i spałam 11 h. Jest trochę lepiej, ale i tak pójdę do lekarza. Nie będę ryzykować.
już! raz mi tu! czytaj! od początku 

a mnie kaszel męczy.

nie cierpię interpretacji.