|
|
#1291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Chciałabym tylko na sam koniec, że przepraszam. Za te zas.rane niespełnione obietnice. Tylko daj mi ostatnią szansę. Och, i będziesz żyła w moich wspomnieniach wiecznie i jeszcze dalej, przyrzeka.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-11-19 o 13:29 |
|
|
|
#1292 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie podziało się nasze `pokonamy wszystko`?
Ty jesteś tam ja jestem tu ... Czasami mam jazde zapomnieć o tym wszystkim. Sam na sam z czekoladą i chusteczkami. Brakuje mi tamtych chwil. Udaje, że wszystko gra. Przecież tak prościej jest... Zero pytań co mi jest, zero kłamstw, że wszystko jest tak jak ma być... Gdybym mogła to bym zrobiła sobie tatuaż na powiekach z Twoją osobą, aby patrzeć na Ciebie nawet wtedy kiedy śnie Bo ja, ja bez Ciebie nie mam szans. Wiem, że nie jestem idealna. Przepraszam, że nie pasuje Ci do butów. Kocham Cię i nic tego nie zmieni, uwierz! Zdawało mi się, że nawet z telefonu ciekną łzy.. On też tęskni za tymi sms'ami na dobranoc, słodkimi liścikami na dzień dobry... Chciałabym jeszcze raz przeżyć te chwile, które zabrał mi czas Ogłosiłam całemu światu, że już Cię nie kocham. Kolejny raz musiałam skłamać. Patrze w ściane i te kilka chwil przelatuje mi przed oczami. Nasz pierwszy spacer, pocałunek. Pierwsze kocham Cię i pierwszy uśmiech tylko dla mnie... Ostatni gasi świat. |
|
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
*** Eternally Missed ![]() |
|
|
|
#1294 |
|
Przyczajenie
|
hej ;**
jestem nowa, ale to się poznamy ;dd ***** "nie mam lekarstwa na strach, na optymizm rzadko mnie stać." "chodź przyspieszmy kroku bo dogania nas noc." <3 jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona. <3 na zmianę ufam i wątpię, chociaż to takie nierozsądne. Ciebie tu nie ma i ciężkie łzy kapią. powiedz mi, powiedz swoje lęki i fobie. nie wszystko jest mejd in czajna ;D Rzeczy proste są zawsze najbardziej niezwykłe. ![]() A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć. just breath. <3 |
|
|
|
#1295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jaki kolor ma smutek? I czemu nie blaknie? Jak mam powiedzieć sercu,że od dziś całe życie będzie cierpiało...?
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
bo nie ma drugiego takiego jak Ty we wszechświecie
nie mogę wydobrzeć od kiedy Cie straciłam . niech ta samotność wreszcie się skończy Długość fali delikatnie wzrasta, przymusowe wyobrażenia znowu ewoluują. Wszechświat jest zatrzaśnięty wewnątrz łzy, rezonuje sedno sprawy, tworzy nienormalne zasady. Zastępuje strachem miłość i szczęście. Jesteś naturalną katastrofą. i zbyt bardzo cię pragnę. teraz, Cię stracę śledzę Cię i śnię o Twojej miłości. ponieważ chcę Ciebie teraz. właśnie teraz. |
|
|
|
#1297 |
|
Raczkowanie
|
byliśmy w parku, siedzieliśmy na ławce, ja w twoich ramionach. ziemia się obracała, patrzyłeś mi w oczy. i była tam spadająca gwiazda..
powiedz, że one kłamały. te głosy w mojej głowie, które mówiły, że to moja wina. nie mów mi, że tak miało być. wszystko odeszło, nie obchodzi mnie to. byłam zraniona już tyle razy, przestałam się już tym przejmować.
|
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym, by ktoś mnie czasem odwiedził, porozmawiał, przekonał, że pomimo absurdu codzienności najważniejszy jest fakt istnienia. "Gdybym wiedział, że są to ostatnie minuty, kiedy cię widzę, powiedziałbym "kocham cię", a nie zakładałbym głupio, że przecież o tym wiesz. Nie obchodzi mnie ta twarz, tylko jej wyraz. Nie obchodzi mnie ten głos, tylko to, co mówisz. Nie obchodzi mnie to, jak w tym ciele wyglądasz, tylko co nim robisz. Nie obchodzi mnie piękno, które przemija, Ty masz piękną duszę . Czego w życiu nienawidzisz najbardziej? - zapytał ją miękko. Dwóch słów: kiedyś, bo to jakby deklaracja, że się nie umie umiejscowić w czasie, czyli zmyśla. I na pewno, bo nic na tym świecie nie jest pewne.
|
#1299 |
|
Raczkowanie
|
Przegrajmy wszystko, przestańmy istnieć.
Coraz bardziej zaczynam wątpić w to co jest mi przeznaczone. grzech za grzech Patrze w Jego oczy i widze błękit nieba. Patrze na jego usta i widze najsłodsze truskawki na świecie. Patrze w jego serce mnie tam już nie ma. Trudno jest bez Ciebie budzić się. Dzwoniła dwudziesty raz... Znowu tylko sygnał, zero jego głosu... Tak bardzo tęskniła. |
|
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
1.Jestem Twoją dzienną dawką witaminy M- jak miłość.
2. Teraz już nawet na podniebieniu rysuję językiem Twoje imię. <3 |
|
|
|
#1301 |
|
Raczkowanie
|
nie używaj tak mocnych słów, przez nie wyglądasz tak słabo . zdrada, którą widzisz, jest nic nieznacząca. Naprawdę przerażająca jest zdrada, której nie widzisz. zawsze się bałam, zawsze udawałam, że nadążam za Tobą .
|
#1302 |
|
Zadomowienie
|
Ona nie kocha Ciebie, ona używa Ciebie do popisywania się Tobą, jej przyjaciołom. wciąż nie uśmiecha się choć minęło tyle czasu.. serce me stoi w miejscu. już nie bije. już nie żyje.. Najbardziej nie cierpię tego, że nie potrafię Cię znienawidzić.. I bez końca sobie wmawiam jeszcze radę dam..
|
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
sk*rw ysynu, masz taki wąski obszar myślenia . gdy serce jest zimne i nie ma nadziei . nie mogę iść dalej z zagładą która nadchodzi .
|
#1304 |
|
Przyczajenie
|
Dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce ...
Jestem jedną z tych złych rzeczy, które się zdarzają dobrym Ludziom. W życiu są sprawy dużo ważniejsze, niż spokój. Emigrowałem z ramion Twych nad ranem. Dzień mnie wyganiał, nocą znów wracałem ... Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić, do krwi zrani. |
|
|
|
#1305 |
|
Zadomowienie
|
Zakochani, przy świetle księżyca nocami chodzili długimi, leśnymi ścieżkami. Tęsknił za nią i pisał do niej listy miłosne, w samotności przeżył jesień, zimę wiosnę.. Cieszył się, że ją zobaczy, w końcu tyle dla niej znaczył.. Rozczarował się, bo takie są zawody miłosne.. Cierpiał całą jesień, zimę no i wiosnę.. Tak się stało ze przypadkiem ona też tam była. Ucieszyła się ogromnie gdy go tylko zobaczyła..
|
|
#1306 |
|
Zadomowienie
|
.. bo kiedyś ważny był dla mnie tylko Ken, którym manipulowałam by było romantycznie - teraz nie muszę manipulować ;- *
nigdy nie wierzyłam, że z miłości można się zabić :x Edytowane przez NicNieMusisz Czas edycji: 2009-11-19 o 14:53 |
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
nie mieszczę się w twojej dłoni.
masz problem z sercem. za wiele dziewczyn znajduje sobie w nim miejsce. ja i on to masa drobiazgów oraz niedomówień. niezgodności czasu, miejsca i osób. dobrze wiesz, że cię kocham. powtarzam ci to milion razy dziennie, co minutę czytasz to w moich myślach. |
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszysz? To Lacrimosa Mozarta. Właśnie umarło trzecie, rzekomo - najważniejsze ogniwo tego świata .. miłość.
|
#1309 |
|
Rozeznanie
|
meniusia4
Top 15? <3 Guziki xD łoo. że niby ja tam ? przemiło aniołku ; ** . uwielbiam ; )) Cholerycznaa słoneczko ; ** . _________________________ _
On ma antidotum w oczach wciąż o tym samym miejscu gadam .. dziś żałuję , że Cię tak wyidealizowałam bądź moim respiratorem chcę Cię na wyłączność i w dupie chcę mieć , że to egoistyczne znikła gdzieś w cieniu , cicho płakała beznadziejnie ; |
|
#1310 |
|
Zadomowienie
|
– Chcesz mu gmerać w mózgu?
– Wiem, to niebezpieczne. Zwłaszcza, że jako polityk ma tam wszystko poprzewracane. -Pacjentka nam umrze -Przynajmniej będziemy wiedzieli co jej było.. ![]() - Jeśli ona nigdy nie całowała się z chłopakiem, to zakładam się, że seksu też nie uprawiała. - Powiedz to wszystkim dziwkom, które nie chciały mnie całować w usta. Swoją nieprzeciętną inteligencję wykorzystuje tylko do tego, żeby być chamskim dla innych.. - dr. House
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Szczytem moich marzeń jesteś Ty.
A będąc przy Tobie powiem Ci jak bardzo co dnia tęsknię i rozmyślam o wspólnych czasach... I wykrzyczę Ci wszystko w twarz, to jak bardzo kocham i jak bardzo nie chcesz mnie znać. -Widzisz tą gwiazdę? Tam o na zachodzie? -Tak widzę... -Nosi Twoje imię ![]() -Jak ją rozpoznajesz? Skąd wiesz, że to ta konkretna gwiazda? -Czuję to w sercu... Przypatrz się jej... jest najpiękniejsza spośród wszystkich innych...
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
chciałam wolności, zmuszana i ograniczana próbowałam Ci odpuścić - ale jestem uzależniona
te wszystkie dziury w naszych duszach nie znajdą żadnych emocji. poczułam jego karmelkowy zapach. wciąż go kocham przyprawiasz mnie o mdłości, gdyż tak bardzo Cię wielbię. kocham wszystkie niecne sztuczki i pokręcone gierki jakie na mnie stosujesz. to jest najlepszy czas, żeby cię porzucić i to jest najwyższy czas, żeby cię zapomnieć. chciałabym potrafić. |
|
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
Już nie śmiejesz się jak kiedyś.. Wszystko jest inaczej..
|
|
#1314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dopisz jeszcze siebie, dopiero wtedy będzie pełny skład "najlepszych" przyznam po cichutku, że czytam posty tylko starych dziewczyn.. ![]() ![]() _________________ nie jest Ci nas szkoda? nie dotykaj mnie. odejdź. już po prostu nie chcę czuć bólu . zabijali się długo patrząc sobie w oczy/ zrozumiałam, że nic nie mam. o ilu wiem? ile było przede mną? ile jeszcze będzie po mnie?! dlatego z wszystkich rzeczy wiecznych, Twoja miłość trwa najkrócej.. _________
nie mojego autorstwa - ale warte uwagi. nie było ich jeszcze na wizażu ![]()
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
`tak bardzo pragnęłam Twojego ciała.
`nie wierzysz w nic. `w cieniu wolności. `i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój. `a żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć. `On wiedział, czego chcę - ja tylko czułam. on z inteligencją - ja z sercem, on przygotowany do walki - ja gotowa na wszystko nie wiedząc nic, on wykształcony - ja prosta, on ogromny - ja malutka, on mistrz - ja uczennica, on osobowość - ja jego cień, on pewny swoich racji - ja pewna tylko jego! `miłość nie leci z kranu jak woda, nie możesz jej odkręcać i zakręcać, kiedy tylko zechcesz.
|
#1316 |
|
Rozeznanie
|
don’t say a word. I’m sure that it won’t be enough.
nie mów już nic. jestem pewna, że to nie wystarczy. Baby, don’t look at me like that. don’t belong to You, runaway. Kochany, nie patrz tak na mnie. nie należę już do Ciebie, uciekam. and if you’re wondering if I’m staying, answer is no way ! i jeśli zastanawiasz się czy zostanę, odpowiedź brzmi: nie ma mowy ! I felt a chill, but told myself that it was from the cold. poczułam chłód, ale mówiłam sobie to z zimna. this is my heart and I won’t allow that disrespect ! to moje serce i nie pozwolę go lekceważyć ! I made you your favourite goodbye. pożegnałam Cię w Twój ulubiony sposób.
|
#1317 |
|
Rozeznanie
|
chodzę po połamanym dachu
chociaż patrzę w niebo Jestem opętana Trzymając twoją dłoń mogłabym pozwolić ci zostać Ale ja znowu idę po rozbitym terenie leżę tu całkiem sama Pocąc się twoją krwią ja tu głoduję dla ciebie Z moją wiecznie żywą miłością Wspinam się, ślizgam i upadam Szukając twoich rąk Czy widzisz, co zrobiliśmy? Robimy głupców z samych siebie Nie mogę zawrócić, ta droga jest wszystkim co kiedykolwiek miałam stwarzać ograniczenia, separować się od świata. Zdmuchnąłeś świat który dla nas zbudowałam zniszczyłeś nasz sekretny wszechświat |
|
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
niepewni jutra. za wczoraj nam wstyd
niedostatecznie, nieskutecznie i niedoskonale, ale jednak go kochałam wilgotnym szeptem przytul mnie kiedy był ze mną wtedy zawsze było jutro! czas wypełniony beztroską, szeptaniem czułych słów zakrzepła sól na nagich wargach teraz świat już się nie liczy. ogranicza się pole widzenia, skupiasz się tylko na tym, co uznałaś za sens życia, na tym, co jest najważniejsze. na Nim. gdybyś wiedział, jak ważną rolę odgrywasz w moim życiu... kochaj mnie, żebym umiała kochać pachnie jesienią, pieczonymi ziemniakami, samotnością. i Tobą umieram z bólu, z niepokoju o Ciebie, z miłości, z tęsknoty, ze wszystkiego po kolei. a Ty...
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
Cholerycznaa- dziękuje słoneczko.
ciiri, dontlookdown, z innej bajki, amozefrytkidotego, abunee, agattee, KaMa2704, Kinderka13, CookieCrisp, ruda wiewiora, Kamma1507- MOJE TOP 11<3 /moje kociaki.<3 ___________ narysuj moje ręce , które obejmują Cię , namaluj usta - niech całują dłonie Twe. nie wymarzę Cię z pamięci , Twych dotyków - mnie to kręci. Wiem , tęsknota Cię zabija. dla Ciebie ułożę serce z gwiazd.
|
#1320 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, że już pójdę
Będę szła swoją drogą Katastrofa Wymyśliłam sobie raj Trochę na opak Ktoś zwariował Chyba Ty A ja Nie potrafię się zachować Nauczyłam się do wiatru śmiać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

ale dopisz jeszcze siebie, dopiero wtedy będzie pełny skład "najlepszych"