|
|
#781 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
![]() Le Parfum Lalique już jest, podobnie Organza ![]() Teraz poluję na:
|
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
Obecnie to tylko Profvmvm Santalum...
|
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#784 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Na dzień dzisiejszy tylko świąteczny zestaw Dune z kosmetyczką.
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
oo... Dune to i mi czasem chodzi po głowie
Mają takie zestawy gdzieś w promocji?
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
Na wiosnę: Dalistyle
Infantylnie : Poup'eeDla gorzkich migdałów: Orazuli Dla zapachu kwitnącej wiśni: Blue Charm Hiris bezapelacyjnie Słone drzewo Eau de Merveilles Perles de Lalique - pociąga mnie ten kurz Boudoire - to wszystko przez Was Trussardi Skin Tender Touch - te zimne kwiaty Goodlife - dla figi Nomaoud L'Eau de Goveurneur My Afrika - imbir Flora Bella - chcę poczuć klasę w zapachu kwiatowym Natsumi - ciekawi mnie interpretacja arbuza YSL Y - powinnam się zapisać do kółka szyprowego I całe stado innych do próbowania - ach żeby były małe pojemności dostępne. |
|
|
|
|
#787 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
w zestawie w Sephorze w białym pudełku prócz eleganckiej białej kosmetyczki z logo Diora i 50 ml wody toaletowej Dune jest żel do mycia i balsam - również chyba 50 ml.
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ktoś już stwierdził, że kobieta zmienną jest? w 3 tygodnie zmieniłam marzenia perfumowe ![]() Flowerbomb edt chciałam tylko odlewkę, a właśnie szykuję się do kliknięcia setki... zdobyłam próbeczkę i zakochałam się w nich na zabój, bardziej niż przy poprzednim spotkaniu Pierwsze cztery wyleciały z listy pożądanych Amour kiedyś piękne, teraz nie moje.. Ode a l`amour to samo... Lolita zbyt złożona, nie moja... Dolce Vita - coś mi teraz w nich nie gra..Code też jakoś tak mi spowszedniały... BabyDoll i Femme już nie moje [dodam, że poprzednią listę układałam "z pamięci", dopiero kilka dni temu odświeżyłam sobie w drogerii te zapachy po dłuższym braku kontaktu ]Tak więc AKTUALNA LISTA MARZEŃ :V&R - Flowerbomb EDT - zaraz zrealizuję (edit: ZREALIZOWANE )Lancome - Hypnose EDP (skończyłam 75 ml, marzę o kolejnych) CK - Euphoria EDP (kończę setkę) Moschino - I love love (na lato...) Lanvin - Eclat D`Arpege Summer Carolina Herrera - 212 sexy Halle Berry - Halle Demeter Mulled Cider Cacharel - Amor Amor (edit: ZDOBYTE )Dior - Pure Poison (j.w. )coś czuję, że jakby się zastanowić to dopisałabym jeszcze parę pozycji... Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-11-22 o 13:00 |
|
|
|
|
|
#789 |
|
Nindżopesz
|
Viollet, no niezła zmiana, cała czołówka wywalona... Ty się może lepiej wstrzymaj z kupowaniem do kolejnej zmiany
![]() A ja już wiem, że CHCĘ Tauera. W końcu trzeba na coś wydać premię, nie? I baaardzo chciałabym poznać Tea CdG ale tak mi się nie chce iść na Koszykową... |
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#791 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
Ja też chcę Tauera - Un Rose Chypree, ale do Szwajcarii, gdzie tam jest dostępna jeszcze bardziej nie chce mi się iść niż na Koszykową, poza tym to cudne cholerstwo strasznie jest drogie. Dlatego o Rose Chypree rzeczywiście mogę tylko pomarzyć.
|
|
#793 |
|
Nindżopesz
|
Spojrzałam na cenę tego cuda i dobrze, że siedziałam bo z wrażenia bym padła...
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to dlatego, że - jak napisałam - pierwszą wishlistę edytowałam "z pamięci", dawno tych zapachów nie odświeżając. Ostatnio to zrobiłam i stwierdziłam, że to co jeszcze rok temu mi się podobało, teraz już jest nie moje ![]() dziś kliknęłam na All Flowerbomb edt...
|
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
na mojej liście Prada Ambree
chętnie miniatura albo używka
|
|
#797 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Tauera to ja też chcę - Incense Rose mi się kończy.. bu.. A, i jeszcze chcę duuużo mililitrów Musc Ravageur ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Ale flachę czy odlewkę? Bo odlewka na All jest..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
|
#798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#799 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#800 |
|
Konto usunięte
|
Zaznaczę kolorami które chcę po pełnej flaszce (na brązowo), a które po odlewce (na fioletowo)
Code Armaniego (będzie na gwiazdkę Féminité du Bois Lutens Serge Noire Lutens YSL NU EDP, nowa wersja BC Hoggar YR Większą i podbitą czcionką są potrzeby pierwszego rzędu. Od listopada wątku działaj ![]() Chyba w kilku miejscach postawię (?) Bo fundusze średnio pozwalają dodatkowo Kowalski (czyt ja, a w razie co to czyt mój podpis Cena wyklucza: Armaniego (jak mi ktoś uzasadni dlaczego flaszka tyle kosztuje, lub fundnie mi lub stanieje o połowę to wróci - piękne są, ale za drogie i to stanowczo!) Safranka - no niestety nie jestem go pewna Chypre Rogue - nie mój ci on niestety , choć piękny jestElixir i Encre Noire - chyba nikt się nie podejmie rozbioru ich ![]() Essence Jasmine - ideał jaśminowy jest uwaga w Londynie... ![]() i Pi - miłość gwałtowna, ale nie na dłużej A więc proszę uprzejmie wizażanki o rozbiór w styczniu BC i NU EDP ![]() I chcę zakupić FdB od i czarnego Serża od Lutensa i Hoggara od YR. Wątku proszę działaj Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2009-11-18 o 23:00 |
|
|
|
|
#801 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Jest. Jeśli mnie wzrok [i pamięć] nie myli to w sobotę widziałam.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#802 |
|
Raczkowanie
|
Kameno, raczej Cię nie myli
. Chyba że to zbiorowa halucynacja była .Edit: W temacie: nie wiem jak to możliwe, ale J'adore mi się zachciało .
Edytowane przez Borneo Czas edycji: 2009-11-18 o 23:27 |
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Minął tydzień, czas na zmiany Penhaligon's Elixir - może Mikołaj się zlituje ![]() Juliette Has a Gun Midnight Oud Estee Lauder Sensuous Opone
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
Do mojego marzenia "Ange ou Demon Le Secret" dołączyło następne Estee Lauder "Sensuous" ...Zbliżaja sie moje imieniny,wiec jest szansa, że TŻ spełni jedno z moich marzeń...
|
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
Myślę myślę i nic nie mogę wymyślić. Chyba wszystko już mam
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
U mnie skromnieFlaszunia J'Ose damskiego i zapas flakonika Shalimara edp pod choinke na Gwiazdkę .
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, dużo tego w sumie
:-Gucci Flora -zapas Code Elixir (mam jeszcze niecałą połowę flaszki, ale już myślę o następnej )-Juicy Couture i Viva la juicy -Noa ,najlepiej cały zestaw(kończy mi się 100 ml ![]() )-może Si Lolita (ale muszę jeszcze potestować) -Stella i Stella Rose absolute (tej drugiej bardziej pożądam) -Eau de Dali (mam miniaturkę, ale żal mi używać:P) -może Dalissime (mam sentyment) -Fantasy -może Hidden Fantasy, ale najpierw muszę potestować -Scarlett-testy j.w. -Feerie Van Cleef & Arpels-też potrzebne testy -Dream Angels Heavenly, duża flacha, ale nie na gwałt
|
|
|
|
|
#809 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Theo- zeby mi Mikołaj zostawił pod choinką
![]() chociaz wiem ze sie nie spełni-chyba ze se sama kupię i pod tą choinkę włożę
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
ooo... rzadko spotykane wyznanie na perfumeryjnym
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

: Poup'ee

klik!

, choć piękny jest