|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
![]()
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Couldn't be much more from the heart
|
#1353 |
|
Rozeznanie
|
I tried crossing out Your words.
próbowałam przekreślać Twoje słowa. I’m not sure the best way to say this . . but I can’t pretend to love you no more, Babe. nie jestem pewna w jaki sposób mam to powiedzieć . . ale nie mogę dłużej udawać, że Cię kocham, Kochanie. lula_
|
#1354 |
|
Przyczajenie
|
"Tak daleko jesteś teraz, aż uwierzyć trudno w to, że cokolwiek się zdarzyło, tak daleko jesteś teraz.. czy naprawdę byłeś tu.. może tej historii nie było."
|
|
#1355 |
|
Zadomowienie
|
;**
dziękuję za wszystkie pochwały sorelle ;**
przez was i serduszko moje jest przyrumienione <3 ____ głęboko na dnie swego przewrotnego, kobiecego serduszka wiedziała, że mu zależy chciałabym zanurzyć głowę w strumieniach twojej świadomości wcale nie łechta cię ta ekscytacja, prawda?? uwielbiasz, gdy się tobą zachwycam bez ciebie jestem sparszywiałym automatem
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
"Nie chcę więcej żadnej nadziei.
Nie chcę uwierzyć, że gdzieś na świecie jest lekarstwo albo metoda, czy guru, który potrafiłby wyzwolić mnie od lęku Ja po prostu chciałbym nauczyć się umierać" wiesz. prawie zapomniałam ile mi zabrałeś.usmiecham sie. juz nawet. Tak mało Cie tu. Już nie czuję że Ci zależy. Już Cię nie ma. I wiecznie się wzruszam i mięknę. Chociaż to takie dziewczęce.
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
ciiri - mega boskie opisy Mogę dać ci wszystkie moje kody, naciśnij guzik i zagram role W ciszy mojego pokoju Wciąż słyszę szmer twego głosu, Który rani mnie słodkim pożegnaniem Pozostawiając pustkę w sercu Z każdym dniem samotność wykańcza mnie coraz bardziej
|
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
niktwazny16
Upadam na podłogę, na której leżałam już wcześniej. Znów cię tracę.
I nie patrząc sobie w oczy, znikamy. Ciągle znikamy. za te smutne oczy w lustrze. Pomyśl, o tym, co było, i odezwij się do mnie.. Tak bardzo chciałabym, żeby jutro mogło się to zmienić bezczelnie stałeś mi się powietrzem. I chyba za bardzo się przywiązałam do tego jednego człowieka... i chyba dlatego tak bardzo mi go teraz brakuje. I czeka nas wielka próba - próba oddalenia... Gdyby przypomniało Ci się że istnieje, to zadzwoń. To taka moja konieczność życiowa. Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam przejść obok Ciebie jeszcze raz? a na końcu drogi stoi krzyż. który płacząc śmiechem się dławi. Tak bardzo byłeś mi potrzebny , Tak bardzo chciałam być potrzebna Ci , niezbędna , tak jak Ty mi , do dziś Dzisiaj znalazłam starego sms-a od Ciebie a tam 'czekam na Ciebie w Twoim pokoju, gdzie się słońce podziewasz?' i z nadzieją co tchu biegłam do domu żeby znów Cię przytulić. jednak Ciebie nie było.. przypomniałam sobie że od roku wiele się zmieniło. Nie będę rysowała serduszek na marginesach, nie będę pisała Ci słodkich smsów, nie będę się dla Ciebie zmieniała. Nie przysłonisz mi świata. nasze życie jak kra - ktoś przełamał na dwa. odkochał się. od tak. po prostu. lekki uśmiech na ustach. zgubione gdzieś spojrzenie. by czuć zapach Twego ciała skryte me marzenie.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję, Ty jedna z najlepszych <3
![]() *** Trudno kochać, lecz trudniej jest nie kochać wcale Cię. śpij, śpij moje serce i nie proś o w i ę c e j. Myślę sobie, że ta zima kiedyś musi minąć .. Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. Szukałam Cię. Mojego szczęścia, jedynej nadziei, kolejnego jutra i poprzedniego wczoraj. Pijani, nie tyle winem, co uczuciami. Jestem przepełniona miłością, czuję, jak mnie pali, dał mi jej tyle, że starczy na wszystkie następne lata. Podziwiała go i była strasznie o niego zazdrosna. Chciała go mieć tylko dla siebie. Chciała, żeby żadna kobieta nie poznała go bliżej i nie dowiedziała się, jaki jest. Czuła, że każda, która go pozna, także zechce mieć go tylko dla siebie. Są różne rodzaje miłości. Jedne tlą się latami, jak ogień podtrzymywany w kominku, inne wybuchają gwałtownie jak wulkan i równie szybko gasną.
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
A ja wczoraj byłam w teatrze na "Romeo i Julia" i jakos tak mnie naszło by dac z tego kilka cytatów
mam nadzieję że się nie obrazicie ![]() Tusilla _________ Miłość, przyjacielu, To dym, co z parą westchnień się unosi; To żar, co w oku szczęśliwego płonie; Morze łez, w którym nieszczęśliwy tonie. Czymże jest więcej? Istnym amalgamem, Żółcią trawiącą i zbawczym balsamem." "Niechaj czterdzieści tysięcy Braci połączy serca - suma uczuć Wciąż będzie mniejsza od mojej miłości. Cóż ty chcesz dla niej zrobić ?" "Miłość, na oko łagodna, w istocie bywa jak pantera głodna ! I chociaż ślepa, drogi przyjacielu, najkrótszą drogą podąża do celu." "Czy miłość jest delikatna ? Nie, raczej brutalna i ostra - kłuje jak oset !" "Jedyna moja miłość, jaką dotąd znałam, tam weszła, gdzie jedyną nienawiść zasiałam. Za późno i za wcześnie znany i nieznany - nienawiść kochanku, wrogu mój kochany...!" "Lecz czas sposobu, miłość sił użyczy, by zalać przepaść lawiną słodyczy." "Moja miłość nie ma dna, jak ocean..." Czy ty mnie kochasz ?! Wiem, Że mi odpowiesz "tak" ; ja uwierzę.. Lecz jeśli przysięgniesz - być może, skłamiesz. Jowisz podobno śmieje się najgłośniej z fałszywych przysiąg miłosnych... Powiedz mi uczciwie, powiedz, Romeo - czy ty naprawdę kochasz ?! Jeśli ci się zdaje, że mnie za łatwo zdobyłeś, będę kapryśna i przewrotna; powiem - "nie" tylko po to, abyś mnie kochał. " Ten pąk miłosny pod dotknięciem lata może rozwinie się w cudowny kwiat, kiedy się znowu spotkamy..." "Zwykle troska sen z oczu spędza ludziom starym; tam gdzie ona zamieszka, spieszą się zegary... Lecz gdzie miłość układa do snu ciało świeże, tam sen rządzi - i myśli we władanie bierze" "Zatem u młodzieży miłość nie w sercu, ale w oczach leży ?" Czy nie lepiej żartować niż jęczeć z miłości" "Nasz smutek będzie dla nas kiedyś miłym wspomnieniem." "Jak cudowna jest miłość, skoro cień miłości tyle bogactwa niesie; i tyle radości."
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
BananowaBrazylijka, co z Tobą? Jakoś mało Cie tu.
![]() Cytat:
![]() _________________ była roztrzęsiona, nie mogla uwierzyc ze to już koniec. Ze tak zwyczajnie zakonczą swą znajomosc o którą tak walczyła
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-11-19 o 23:09 |
|
|
|
|
#1363 |
|
BAN stały
|
z góry.. z góry to se możesz uszyć gacie z tektury. ![]() kto szuka, nie grzeszy. ![]() I love dirty filthy beats that make you wanna dance. |
|
|
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
Nie kocham Cię.
Nie czekam na Ciebie. Ale czuję, że umieram kiedy widzę was razem. bądź blisko. tak o oddech. przepraszam, że dzisiaj pewnie znowu Cię wyśnię. to przekracza wszelkie granice. a ja ? ja tylko piszę. Czasami mam ochotę powiedzieć ze Cię nienawidzę, lub po prostu ze Cię kocham. I jeśli powiesz, Że to życie nie jest wystarczająco dobre, Oddałbym mój świat, aby Cię wznieść. weź mnie do siebie, proszę. jak zrobię tak to przecież mnie nie widać. a jeśli tak - to nawet nie zauważysz że kocham .. - dobranoc. - dobranoc. tęsknisz za nim? - dobranoc. - to znaczy, że tęsknisz. itak niezwykle seksownie wyglądasz, że patrząc na Ciebie nie potrafiłabym zamknąć oczu. a co powiesz na moje serce i ogromne szczęście na dokładkę? Zza ciemnych okularów, po środku miasta, nie widać oczu mieniących się od łez. Westchnąć cicho i kolejny raz powtórzyć 'będzie dobrze, bądź dzielna'. uwierzmy w siebie, bez względu na to, jak daleko od siebie jesteśmy. żegnaj, z pewnością jeszcze kiedyś się spotkamy, prawda?
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
Polecę na księżyc i to wcale nie sama..
![]() Gardłem po krawędzi tęczowego szkła..
|
|
#1366 |
|
Raczkowanie
|
Jestem nowa. Przyznaje, że od dawna czytam Wasze opisy. Podziwiam tak ogromny talent- wyobraźnie.
_________________________ Od pewnego czasu próbuję zetrzeć tą łzę z policzka. _________________________ Cholerny urok egoisty. _________________________ Lubię Cię takiego wczorajszego. _________________________ taka mała wena
|
|
|
|
#1367 |
|
BAN stały
|
meniusia4 -
Przynieś kajdany o Panie. Jam więźnień Twego serca
![]() Że toksyczny, że słodki... A w oczach miał takie coś, czego nie da określić się słowem. Coś, co znaczyło dla Niej więcej niż ciepła gwieździsta noc i słoik nutelli na własność. A oni przytuleni jakoś niezwykle tak. |
|
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
kamisha - <3.
amozefrytkidotego - ahah. przez Ciebie mam teraz banana na ryjcu. o, takiego . ;*jeżeli spotkałaś mężczyzne swoich marzeń, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć.
- a szarlotkę lubisz? - a umiesz robić? - nie, ale jeśli lubisz to się nauczę. ;* uśmiechnij się proszę bo zgasły mi gwiazdy. i ta pier*dolona nadzieja, że może jednak bardziej mnie lubisz od niej. mój alfabet zaczyna się od Twojego imienia. też jestem na etapie 'wykastrujmy wszystkich facetów a będzie lepiej' a jeśli przyznam się do tęsknoty.to czy coś się zmieni? kocham Cię, wiesz? nie wiesz ?! ty nigdy nic kurva nie wiesz -.-
|
|
#1369 |
|
Raczkowanie
|
noszę błyszczyk przy sobie, od kiedy wiem, że masz piękne usta.
.. won z myśli moich, won mówię, z serca won !
|
#1370 |
|
xoxo
|
Jakby na wpół naga:
odziana w przyjaźń, odarta z miłości. życie potrafi oszukać ludzi jak iluzjonista. I wtedy pokazała matce Jego zdjęcie, a ta nawet nie zapytała o jego imię, tylko przełączyła kanał telewizyjny. przytuliła się do niego i zasnęła... a on błądził opuszkami palców po jej twarzy, gładził jej włosy... składał na jej powiekach delikatne pocałunki... szeptał: "Jestem przy Tobie..." Tyle dróg w moim życiu,że boję się wyjść z domu i wybierać.. Najtrudniej jest, jak jesteś przy mnie...wtedy hamuję się przed tym, by nie udusić Cie z miłości... ..Chwiejność chwili, zmienia w wiatr.. Wypala historię, a Ty błagasz, żeby trwała wiecznie.. Może to był błąd, że wepchnąłeś mnie w serca głąb? Spoglądała w okno... Poszukując sensu życia... owinąć się w kołdrę miłości i usnąć u boku tego jedynego... Pomyliłaś się. Pomyliłaś niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu.
|
#1371 |
|
Raczkowanie
|
lodowce topniejące w samym środku nocy
i supergwiazdy wessane w te super masywne niebo jesteś super masywną czarną dziurą sprzedam, sprzedam Twoje wspomnienia za 15 pensów od roku ale tylko te dobre dni. złe wspomnienia nie pozwolą popełnić mi po raz drugi tego samego błędu. wyssałeś ze mnie cały oddech wycisnąłeś ze mnie całe życie chcę spełniać nieujawnione pragnienia Twojego serca |
|
|
|
#1372 |
|
Raczkowanie
|
Proszę zachować niepokój.
Tylko niepewność daje jakąś gwarancję. The time is out of joint. NA ZAWSZE RAZEM- przecież oboje w to wierzyliśmy... Piękne miewam sny... Budzę się, aby śnić i wkraczam w sen powoli. Tam, gdzie strach się nie czai, szukam przeznaczenia. Idąc, uczę się drogi, którą zmierzać muszę. Oni sobie mnie tylko wyobrażali. Teraz moje oczy są puste i szkliste. Wystarczy pchnąć, a wpadną do oczodołów, zarezerwowanych dla nich po śmierci.
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
snide1 - ojaa. ale miło. ;D. Ty wiesz, że ja też okradam Cię ZAWSZE.? <3.
CookieCrisp - łuhuhu. kradnij ile tylko chcesz. . <3.abunee, martekbezmajtek - czujcie się ogołocone z opisów. bencowa - siema moja przyjaciółko, która nie wiedziała, że mam tu konto. <3.! ------- i każdego dnia wiem, pragnę, czuję coraz więcej.
zbierając szkła potłuczonego lusterka, poprzecinałam sobie palce, po czym zakrwawiłam Twoje zdjęcie. a to wszystko przez, to że wstałam lewą nogą. pudełkiem lodów pozbywam się wspomnień. albowiem i tak wszystko co zbudujemy, rozleci się na pierwszym zakręcie, bo nie urosłeś na tyle duży, by związać to wszystko jeszcze raz, od góry. gdyby moje okno umiało mówić, poznałabym miliony historii o niebiańskich samobójcach. przecież to i tak nic nie znaczyło. bo czym niby jest delikatny dotyk, czuły gest, słodkie słowo.? no tak, dla Ciebie niczym.
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
jestem zbyt zajęta zbieraniem złamanych kawałków mojego życia, które miałam wcześniej.
mógłbyś być mi nieprzeznaczony, być wyborem w moim krótkim życiu. mógłbyś być tym, którego zawsze bym kochała. mógłbyś być tym, którego bym słuchała. mógłbyś. będę się śmiać widząc Twoją porażkę. riposta równoważny to wzburzenie. nie jesteśmy tylko kropelkami w oceanie. w końcu i Ty zostaniesz kopa w du.pę od życia. byłeś dla mnie numerem jeden. byłeś. odchodzisz już 30 raz ... Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2009-11-19 o 21:22 |
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj. Przepraszam, ale wpadłam przedtem tylko dodać opisy i nie przeczytała poprzedniej strony, a to miałam w swoim zbiorku. ![]()
.
|
|
|
#1376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę ;p `Kiedy nie będę kochać, nie zdołasz nigdy zranić mnie. `Tęsknota, tęsknota... Uczucie najbardziej niewypowiedziane, stan próżny wszelakiej ulgi, ucisk serca ciągły i jednostajny. `Kiedyś pytałeś, co to znaczy "tęsknić za Tobą". W przybliżeniu to taka hybryda zamyślenia, marzenia, muzyki, wdzięczności za to, że to czuję, radości z tego, że jesteś i fal ciepła w okolicach serca. `Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota. To nawet gorsze niż nieodwzajemniona miłość. `i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój... `zaufanie to taka czarna świnia...
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
i nie wiem czy bardziej chcę oszukać Was wszystkich, czy samą siebie
znaleźć coś w tej egzystencji, co pozwoli wierzyć w ten świat sprzed lat koleje zdjęcie w dłoni potwierdza, że byłeś tu naprawdę i nawet wieczory z ulubionym kubkiem kawy nie mają już tego uroku zgubiłam tą część co myślami goniła za nim uparcie nie ma już tego uśmiechu co widnieje na wszystkich tamtych zdjęciach. nie wiem czy obecny jest gorszy, mniej radosny. jest po prostu inny dziś wezmę nową, czystą kartkę. nowa kartka będzie zapisana nową, lepszą historią. nowe oblicze na nowej kartce mojego życia. codziennie siadam nad nią i biorę długopis do ręki. dziś również. kolejna godzina, długopis wciąż w ręku w pełnej gotowości, by zacząć od nowa, a kartka wciąż czysta jeden Twój uśmiech wystarcza, by moje oczy znów śmiały się dziecięcą radością
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
spragniona życia. Ciebie.
![]() życie jak komediodramat. wychodzę, choć nie chcę. sen wariatki. ![]() lunatycy otaczają mnie. wyimaginowany świat miliona barw. prawdziwy przyjaciel widzi pierwszą łzę, łapie drugą, trzecią powstrzymuje. ![]() byłeś moją 101 miłością. musiałam minąć na korytarzu 100 chłopaków, by zakochać się w Tobie. ![]() to zwykle ja robię jakieś bezsensowne głupstwa. nie Ty.
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
12 stonka - okradam !
allmylifeismusic- witaj Maleńka. <33 Tyle szczęścia dajesz mi ! <3 Czasami mam ochote zamknąć oczy i zapomnieć o tym wszystkim. Nawet te złe dni, nie zamienię na inne. Gdybym mogła, to bym Cię zjadła ! ;* I kiedy znikasz, kiedy Ciebie nie ma w powietrzu czuje czegoś mi brakuje ! I obiecała sobie, że zapomni. Tylko tak trudno było jej pozbyć się tych wszystkich rzeczy, które przypominały Jego.... brak weny . wybaczcie. (; |
|
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
mój świat ma dwa razy tyle gwiazd, co na niebie.
chcę od Ciebie dowiedzieć się, że nic nas nie łączy.
ciągle Cię szukam, pomożesz mi? bezsensu. =.=Edytowane przez lula_ Czas edycji: 2009-11-19 o 22:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

mam nadzieję że się nie obrazicie 

. <3.
<3.!