e-torebka.pl Część III - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-19, 21:45   #4321
sydunia
Zakorzenienie

Dot.: e-torebka.pl Część III

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
A ja prawie juz klikłam emilke

Co sie stanie jak moj kod rabatowy wygasł? Dostane nowy...?
Na pewno dostaniesz, też tak miałam
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 21:46   #4322
Papryczkaa
Zakorzenienie

hihi ja sie chetnie podziele

az specjalnie zalozylam kurtkę faktycznie, andy wchodzi, ale jest bardzo ciasno i nie wyglada to fajnie

Edytowane przez Papryczkaa
Czas edycji: 2009-11-19 o 21:47
Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 21:47   #4323
anah
Zakorzenienie

Cytat:
da mi ktos kod
Zapraszam do poczęstowania sie moim

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
hihi ja sie chetnie podziele
kto pierwszy ten lepszy
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 21:49   #4324
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Ja noszę bez problemu na ramieniu na zimowy plaszcz...

da mi ktos kod
Moj tez jest chetny (kod) I co w koncu Emilka? juz na 100?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 21:50   #4325
hihi
Zakorzenienie

Zamówilam emilke
Stary 2009-11-19, 21:52   #4326
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówilam emilke
super

Zakochana
Stary 2009-11-19, 21:52   #4327
Papryczkaa
Zakorzenienie

hi hi koniecznie wklej zdjecia jak przyjdzie! przez to, ze andy wyglada jak wyglada powaznie zastanawiam sie nad emilką

a zdjec nigdy nie za duzo

Stary 2009-11-19, 21:59   #4328
sydunia
Zakorzenienie

Obejrzałam po raz enty zdjęcia Any i w rzeczywistości czarna podoba mi się zdecydowanie bardziej od zielonej. Tylko że czarną torebkę mam, zielonej nie. No i czarną mogłabym mamie kupić, zielonej jej nie dam. Już sama nie wiem, co robić
Stary 2009-11-19, 22:02   #4329
agusia642
Zakorzenienie

do mnie dziś przyszły torebeczki Czarna Emilka jest śliczna i zostawiam ją sobie, ale szkoda, że jest taka mała
A czarna Ana to na prawdę świetna torebka, moja koleżanka na pewno będzie z niej zadowolona szara emilka też niczego sobie, ale dobrze, że wzięłam czarną

sydunia jak Ana, to bierz czarną
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:06   #4330
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
sydunia jak Ana, to bierz czarną
Ale nie nosiłabym jej teraz w sumie za często, bo mam czarny płaszcz i czarne kozaki. No i jeśli chcę jakąś torebkę dla mamy zamówić, to czarną Anę właśnie, bo pamiętam, że jej się podobała ona i Cesi, ale Cesi nie podoba się mi kompletnie, więc jej nie kupię

Zastanawiam się, czy nie kupić teraz zamiast Any dla siebie beżowej Pheby A Anę w razie czego zamówić kiedyś. Albo po prostu zrezygnować z pomysłu etorebki dla mamy i kupić jej coś innego
Stary 2009-11-19, 22:09   #4331
agusia642
Zakorzenienie

Dziewczynki kochane, polecam się z moim kodem, kupujcie śmiało etorebki, bo warto!
418e5ca9
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:12   #4332
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
A zamawiasz kuriera czy wysyłasz im pocztą? wymieniasz na inną czy oddajesz?

Ja chyba Iko wymienię...ale nie wiem jeszcze bo powoli zaczyna mi się podobać
wysyłam pocztą, raczej oddaję choc jeszcze sie zastanowie gdybym chciala wymienic to musze im przeslac kase na przesylke do mnie z powrotem?

Ane wzielam czarna, teraz obie Ana i Saphire wiszą wypełnione książkami na "klamkach" od szafy żeby długie paski się wyprostowały
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:17   #4333
Papryczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Ale nie nosiłabym jej teraz w sumie za często, bo mam czarny płaszcz i czarne kozaki. No i jeśli chcę jakąś torebkę dla mamy zamówić, to czarną Anę właśnie, bo pamiętam, że jej się podobała ona i Cesi, ale Cesi nie podoba się mi kompletnie, więc jej nie kupię

Zastanawiam się, czy nie kupić teraz zamiast Any dla siebie beżowej Pheby A Anę w razie czego zamówić kiedyś. Albo po prostu zrezygnować z pomysłu etorebki dla mamy i kupić jej coś innego
lepiej bezowa Pheby dla siebie a czarną dla mamy, jesli ma do czego nosic, to sie na pewno ucieszy

hihi
bardzo dziekuje za skorzystanie z kodu, pierwszy raz ktos skorzystal ale frajda

Stary 2009-11-19, 22:24   #4334
netkaa00
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy któraś zamawiała czarną Simon? Bo miałam już ją zamawiać, ale gdy zobaczyłam zdjęcia real Simon beżowej to tak mi się spodobała, że stwierdziłam ,że czarna jest okropna! I teraz nie wiem co mam zrobić, na zime sie raczej taka jasna torba nie nadaje no i nie mam nrazie zbyt dużo kasy a potrzebna mi czarna torba ehhh
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:38   #4335
Papryczkaa
Zakorzenienie

netko jak najbardziej jasna torba na zime jest ok ladnie Ci rozjasni stroj
do tej pory mialam bezowa torebke i bardzo ladnie pasowala mi do zimowych ubran

a ile mozesz przeznaczyc kasy? pomozemy Ci cos fajnego poszukac, jesli koniecznie ma byc czarna

Edytowane przez Papryczkaa
Czas edycji: 2009-11-19 o 22:40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 22:39   #4336
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Mimo, ze zdjecia andy byly juz wieele razy dodawane, zdecydowalam sie na pokazanie w jaki sposob torebka ta uklada sie, gdy jest pusta..
zdecydowalam sie na jej kupno mimo, iz wiedzialam, ze nie da sie jej nosic na ramieniu, ale liczylam na dolaczony pasek
niestety, gdy andy jest prawie pusta ( mialam w niej telefon, chusteczki, portfel i kosmetyczkę) noszenie na pasku zupelnie odpada
torebka brzydko sie marszczy
a moze to nie wyglada tak najgorzej? co myslicie?
Ja się już co prawda wypowiadałam w tej kwestii. Otóż mi się w ogóle torebki z etorebki nie podobają na tych dołączanych paskach . Dlatego są mi one zbędne.
W Andi dorobiłam dodatkową dziurkę i moge ją dzięki temu nosić na ramieniu
A Emili i Elvie noszę na zgięciu ramienia

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
do mnie dziś przyszły torebeczki Czarna Emilka jest śliczna i zostawiam ją sobie, ale szkoda, że jest taka mała
A czarna Ana to na prawdę świetna torebka, moja koleżanka na pewno będzie z niej zadowolona szara emilka też niczego sobie, ale dobrze, że wzięłam czarną
Gratuluję zakupu Niech się torebka dobrze nosi

Cytat:
Napisane przez netkaa00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś zamawiała czarną Simon? Bo miałam już ją zamawiać, ale gdy zobaczyłam zdjęcia real Simon beżowej to tak mi się spodobała, że stwierdziłam ,że czarna jest okropna! I teraz nie wiem co mam zrobić, na zime sie raczej taka jasna torba nie nadaje no i nie mam nrazie zbyt dużo kasy a potrzebna mi czarna torba ehhh
Czarnej Simon jeszcze nikt raczej nie zamawiał
A czemu na zimę Twoim zdaniem nie pasuje jasna torba ?
U mnie do brązowego (wpadającego w czarny) płaszczyka szara Andi i Elvie pasują idealnie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:55   #4337
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
Ja to chyba za mała jestem do Landi mam marne 164 cm.
Nie, Landi będzie ok. Z tym wzrostem to była mowa o Adelin, że przy niższym to będzie "ciężko" wyglądać.

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Mimo, ze zdjecia andy byly juz wieele razy dodawane, zdecydowalam sie na pokazanie w jaki sposob torebka ta uklada sie, gdy jest pusta..
zdecydowalam sie na jej kupno mimo, iz wiedzialam, ze nie da sie jej nosic na ramieniu, ale liczylam na dolaczony pasek
niestety, gdy andy jest prawie pusta ( mialam w niej telefon, chusteczki, portfel i kosmetyczkę) noszenie na pasku zupelnie odpada

przepraszam za plamki na lustrzei swiatlo, ale zdjecia robilam kilka minut temu, przy bardzo slabej zarowce
Na pierwszych 2 zdjęciach wygląda normalnie, ładnie. Dalej już troszkę gorzej, ale nie na tyle, żeby nie można było tak nosić od czasu do czasu. Jednak Andi i Ana to takie modele, które najkorzystniej wyglądają, gdy się je nosi używając tych małych rączek.
P.S. Fajny sweterek, kolorek idealnie pasuje do torebki
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:56   #4338
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Czarnej nikt nie zamawiał. Ale jasna jak najbardziej się na zimę nadaje
Stary 2009-11-19, 22:58   #4339
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Czarnej Simon jeszcze nikt raczej nie zamawiał
A czemu na zimę Twoim zdaniem nie pasuje jasna torba ?
U mnie do brązowego (wpadającego w czarny) płaszczyka szara Andi i Elvie pasują idealnie
Moim zdaniem jasna torebka pasuje na każdą pore roku, grunt, żeby pasowała do reszty stroju.
Czarną Simon będę zamawiała za jakieś 2 tygodnie, ale nie dla siebie. Mogę Wam zrobić kilka fotek.
Stary 2009-11-19, 23:05   #4340
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kacha30 Pokaż wiadomość
Ja swoja kupiłam w lecie i tak ja sobie kojarze jako "letnia" , ale jak najbardziej moze nadawac sie na sezon jesienno-zimowy
Wydaje mi się, że niebieska Landi jest z tej samej skórki co Noel, którą mam. I choć sama też kupiłam Noel jako wiosenno-letnią, to i teraz ją noszę do brązowej kurtki i turkusowych: czapki, szalika i rękawiczek. Także myślę, że i niebieską Landi można z powodzeniem nosić w zimie, byleby ogólnie pasowała do stroju

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
widzisz a dla mnie to jest plus
Też uważam, że złote okucia dodają, przynajmniej szarej Emilce, uroku Ze srebrem by taka fajna nie była I mówi to osoba, która ogólnie za złotem nie przepada

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Obiecane lepsze fotki Adelin. Wstawię w 2 postach, zrobiłam z lampą i bez (te ostatnie musiałam robić na balkonie, żeby było cokolwiek widać, bo strasznie szary dzień u mnie).
Fajna jest, niestety, nadal zgniecenia bardzo widać z tyłu i na dnie torebki.
Skórka (wbrew temu, co pisałam wczoraj) jest normalna, matowa, miękka. Po prostu przy Landi (którą też wczoraj dostałam) robi gorsze wrażenie i tym się zasugerowałam, ale przy Landi każda inna etorebka wygląda jak plastik ).
Jest duża, pakowna bardzo, nie jest ciężka.
Na zdjęciach pasek jest skrócony mniej więcej do połowy, bo będę nosić tę torbę na ramieniu, a nie przez ramię (jest bardzo długi, co pozwala dopasować ją do indywidualnych potrzeb).

Z lampą są te przy meblach i wnętrze torebki. Te zdjęcia chyba najlepiej oddają jej kolor, połysk jest mniejszy.
O tak, jest duża. Aż za duża jak dla mnie, przynajmniej jak na ten fason, bo ogólnie to też lubię wielkie torby. Ale jednak Dewi nie dorównuje, i całe szczęście - jedna pokusa mniej

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
fajna ta Landi, tez ja kiedys mialam ale oddalam bo popekaly mi raczki, poza tym znudzila mi sie
A ja właśnie z tego samego powodu, czytaj -> pękania rączek, wymieniłam ją na nową To moja ulubiona torebka i z etorebki, i ogólnie, więc nie mogłabym jej nie mieć. Ale mam nadzieję, że ta druga nie popęka zbyt szybko, bo chciałabym się nią nacieszyć dłużej, a pewnie jak teraz wszystkie się na nią rzucą, to zaraz, przynajmniej pod rudą ujrzymy napis "Przepraszamy. Model wyprzedany"

Cytat:
Napisane przez Axami Pokaż wiadomość
też się sobie dziwiłam, że tak spodobała mi się ta torebka odkąd ją zobaczyłam ,bo nie lubię różu, chyba, że bielizna czy jakaś piżamka, a tu proszę, kupiłam rożową torebkę i jeszcze jestem nią zachwycona może to dletego, że ten roż taki zgaszony trochę
Też nie lubię różu i też za mną chodzi ta pudrowa Andi. Śliczna jest Idealna na wiosnę. Szkoda tylko, że i do wiosny daleko i sama nie wiem czy w ogóle miałabym ją do czego nosić Raczej preferuję zdecydowane kolory, a ta Andi to chyba tylko do delikatnych pasteli czy szarości będzie dobrze wyglądać. Jak myślicie?

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Tak właśnie myślałam patrząc na zdjęcia Landi, że może to być podobna ekoskórka do Mai A pod tym względem Maya jest właśnie moją - zdecydowanie - ulubioną etorebką i cały czas zbiera pochwały
Jak dla mnie Maya i Landi mają trochę inne te skórki, co nie zmienia faktu, że obie należą to najporządniejszych jakościowo Maya jest trochę grubsza i sztywniejsza, Landi taka mięciutka.

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
Ja to chyba za mała jestem do Landi mam marne 164 cm.
A tam za mała. Ja mam 1cm więcej i dobrze mi z Landi. Zresztą moje foty są w katalogu.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 23:05   #4341
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Zdjęcia Maris na ramieniu wrzucę jutro

Cytat:
Ta Maris jest niczego sobie . Na fotkach wydają się być podobnej wielkości
Dokładnie tak to wygląda ale mi się wydaję że Maris jednak jest większa
Cytat:

Tak, Maris mi też się podoba. Zwróciłam na nią uwagę już po raz pierwszy przeglądając nowości. Potem mi się odwidziała, bo zauważyłam ciekawsze, ale teraz znowu mnie interesuje
Ona się tak mocno nie błyszczy naprawdę?
Tak naprawdę, to tylko tak zdjęcie wyszło
Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Ale super tu Emilka wyglada... mieszacie mi w glowie tym zdjeciami
No skąd zaraz mieszamy
Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
No, tylko nie wiem kiedy będę mogła zamówić
Emili
Ja póki co zamówiłam już dla mamy czarną Anę, dla siebie kupię torebki jak wpłynie mi stypendium, no i jak uporam się z prezentam na święta
Cytat:
Napisane przez Axami Pokaż wiadomość
Proszę bardzo i tak właśnie robiłam fotki, bo znalazłam kilka rzeczy do wystawienia na allegro zdjęcia bez lampy, w takim świetle jakie właśnie mamy za oknem torebka z bardzo małą ilością rzeczy w środku, bo przewracała mi manekina
czy ten róż jest taki jak na zdjęciu? jeśli tak.... to ciężko ze mną
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
przepiękna tylko tyle mogę powiedzieć - chociaż nie lubię różu, to ten odcień jest śliczny .... Co ja mam zrobić ? ( tzn. kupić) Coraz więcej torebek mi się podoba
Kochana ja mam podobnie
Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
super fotki, Emilka oczywiscie blyszczy) a Maris tez niczego sobie
Polecam obie
Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Dziewczyny a macie może pomysły jaką torebkę można kupić mamie na mikołaja? Bo mikołaj coraz bliżej, moja mama co chwilę narzeka że nie ma żadnej czarnej torebki więc pomyślałam że może jej jakąś kupię ale kompletnie nie mam pomysłu na którą się zdecydować więc postanowiłam was prosić o radę
długo sie zastanawiałam i w koncu kliknęłam dla mamy czarną Anę...
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Z czarnych może Olive - wygląda jak skóra naturalna : http://etorebka.pl/s03.php?f=0188 albo Hanne : http://etorebka.pl/s03.php?f=0215
Myślę, że te dwie tez będą fajnym pomysłem
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dobrze dziewczyno zrobisz weź Elvie
póki co odpusciłam, najpierw prezenty i jak bede po to ją zakupie. Chyba ją

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 23:25   #4342
Papryczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na pierwszych 2 zdjęciach wygląda normalnie, ładnie. Dalej już troszkę gorzej, ale nie na tyle, żeby nie można było tak nosić od czasu do czasu. Jednak Andi i Ana to takie modele, które najkorzystniej wyglądają, gdy się je nosi używając tych małych rączek.
P.S. Fajny sweterek, kolorek idealnie pasuje do torebki
dziękuję

bede musiala sie chyba przyzwyczaic do noszenia na raczkach

Stary 2009-11-19, 23:46   #4343
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

bede musiala sie chyba przyzwyczaic do noszenia na raczkach
Mi to zajęło jakiś tydzień , może dwa, więc powodzenia

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Też nie lubię różu i też za mną chodzi ta pudrowa Andi. Śliczna jest Idealna na wiosnę. Szkoda tylko, że i do wiosny daleko i sama nie wiem czy w ogóle miałabym ją do czego nosić Raczej preferuję zdecydowane kolory, a ta Andi to chyba tylko do delikatnych pasteli czy szarości będzie dobrze wyglądać. Jak myślicie?
Dla mnie ten kolor jest plusem bo mam sporo rzeczy w kolorach bieli, czerni, brązu, szarości i do tego na pewno mi będzie pasować

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-11-20, 01:10   #4344
cosma
Zakorzenienie

Chcę czarną emilkę ))

Czy wy też tak macie, że torebki na które wcześniej nie zwróciłyście uwagi, teraz wam sie zaczęły podobać.? Dopiero teraz dojrzałam Mayę.
Podoba mi sie różowa i beżowa.Oczywiście "musztarda po objedzie" bo to stara kolekcja.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 01:28   #4345
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Chcę czarną emilkę ))

Czy wy też tak macie, że torebki na które wcześniej nie zwróciłyście uwagi, teraz wam sie zaczęły podobać.? Dopiero teraz dojrzałam Mayę.
Podoba mi sie różowa i beżowa.Oczywiście "musztarda po objedzie" bo to stara kolekcja.
Mi się zaczęła niedawno cocco podobać, ale została tylko fioletowa ... czarnej niestety już nie ma

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-11-20, 01:33   #4346
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Chcę czarną emilkę ))

Może na wiosnę coś fajnego w tym stylu wrzucą. Stwierdzam, że tamta kolekcja była ciekawsza. W tej jest kilka ciekawych modeli, mam kilka jeszcze na oku, ale brakuje mi fajnych torebek typowo na ramię.
Stary 2009-11-20, 02:22   #4347
Iduś
Zakorzenienie

Powiem Wam, że tak mnie wzięło na przeglądanie etorebki i spodobała mi się żółta i czerwona Mari http://etorebka.pl/s03.php?f=0141 ... może któraś z Was ją ma i może mi powiedzieć jak się sprawuje, jaka jest eko skórka ?
Ta żółta to taka typowo wakacyjna . Ani żółtej, ani czerwonej torebki jeszcze nie mam więc... czas to zmienić

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 08:28   #4348
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

przepraszam za plamki na lustrzei swiatlo, ale zdjecia robilam kilka minut temu, przy bardzo slabej zarowce
zdecydowanie najlepiej na 2 zdjęciu - po prostu Andi trzeba nosić na przedramieniu lub w ręku a długi pasek traktować jako ozdobę
Powinni taki opis na etorebce zamieścić
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 08:33   #4349
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
czarnej nikt jeszcze nie zamowil. Ja planuje w najblizszym czasie Dlaczego okropna? A co do jasnej to moim zdaniem na zime jak najbardziej ozywi sroj ona jest ciemniejsza niz w katalogu ma taki szary kolorek

Cytat:
Moim zdaniem jasna torebka pasuje na każdą pore roku, grunt, żeby pasowała do reszty stroju.
Czarną Simon będę zamawiała za jakieś 2 tygodnie, ale nie dla siebie. Mogę Wam zrobić kilka fotek.
to ja sie pisze na fotki dzieki
-

Cytat:
Mi się zaczęła niedawno cocco podobać, ale została tylko fioletowa ... czarnej niestety już nie ma
Mi sie podoba jeszcze jej cena

Zakochana
Stary 2009-11-20, 09:02   #4350
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:

Faktycznie, slabo to wyglada... dla mnie nawet na raczkach, za malo wypchana jest i powiem Ci, ze Emilka chyba tez nie bedzie za ciekawie wygladac... to nie sa torebki zeby nosic w nich portfel i telefon, moim zdaniem, nie widze sensu moze sobie Haddi zamow? Ona jest mniejsza i w sam raz na taka zawartosc
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości