|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XIII - Bo MJ kręci i nęci :)
co dzis z tymi moimi cyckami, wysle jw w objecia Majkela i P. i bedziemy mogly dalej spokojnie pisac
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
tenkju za zadziora Majkusia
![]() idę w koncu pod ten prysznic ![]()
#4803 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
kamusiu, to Ty jeszzce takie bobo
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to kochana bądź czujna, podjarałam się ![]()
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
no, bo Ci ochota pzrejdzie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Myszko, dziekuje za Majkolka
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- a moze myszka cos napisze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle,to chciałam Wam napisać,że ten list na angielski muszę napisać do organizatorów trasy koncertowej mojego ulubionego wykonawcy, z prośbą o informację na temat tejże trasy. Zgadnijcie o kim piszę...
![]()
#4812 |
Zakorzenienie
|
W sumie jakby nie patrzeć...nieduzo starsza w tamtym okresie byłam
![]() Majkol już wtedy mnei całował i wiedizał, ze bede tą jedyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
o Majkolu...
#4814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
wem co kto bedzie śpiewał w jak oni śpiewają
![]()
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
a więc uwaga
Włodarczyk chyba została nie w każdym bądź razie baba - The way U make me feel Respondek uwaga ![]() chamski - black or white ![]()
#4818 |
Zakorzenienie
|
To nie było trudne do zgadnięcia, wiem,ale mimo to chciałabym na prawdę móc zadawać te pytania o Jego trasę
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- No to już to widzę. Chociaż Chamski YANA zaśpiewał nawet OK.
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- gardło mnie boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włodarczyk to chyba nawet samą tatianę obrazi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
sądzę, że na Respondku będzie największa rzeźnia bo on z angielskim to na bakier chyba
![]()
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taratatatatatatataatatata aaa BIDEEEET BIDEEEEEET ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale proszę się odczepić od Ślązoków ![]() ![]()
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
ależ ja nic do niego niet
![]() ![]()
#4826 |
Zakorzenienie
|
#4827 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie smutam, nie smutam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Kochaj mnie.....
tak bardzo tego pragnela, pragnela go kazda czastka swego ciala, kazdym zakamarkiem...... ale po tym jak wrocilo swiatlo, czar prysl, poprawili sie , Mj wrocil do siebie , dokonczyl szykowanie i poszedl do samochodu, pocekal na nia, zaraz wyszla, sliczna, usmiechnieta. to co do Ciebie, pieski czekaja?, nie juz zadzwonilam do siostry, wyprowadzi, mam troche czasu na mala przechadzke. To fajnie, bo chcialem gdzies Cie zabrac, ale to z godzinka drogi?moze byc. jadac , sluchali muzyki, Mj kierowal sprawnie, nieraz rzucila przelotne spojrzenie na jego uda, zawsze ja to podniecalo u facetow, a ten to ma dopiero nogi.... droga zeszla im dosyc szybko, powietzre bylo takie rzeskie, slyszala chyba mewy, a jak mewy, to i.... morze. Przywiozl ja nad morze. zdjeli buty i szli po piasku, fale udezraly o brzeg, troche wialo, MJ smiesznie rozwialo wlosy, to juz miala odruch zeby mu poprawic, ale powstrzymala sie. Wzial ja za reke i szli, za wydmami byl taki mily zakatek, MJ rozlozyl plaszcz i usiedli. Zimno Ci, drzysz, zapytal. Usiadl obok, przytulil. Zamknij oczy i czekaj-powiedzial. Siedziala tak z zamknietymi oczyma w objeciach swego "Boga". Nagle szeptem do ucha- spojrz. Ujrzala najpiekniejszy zachod slonca jaki mogla sobie wyobrazic. patrzyla oniemiala, az otworzyla usta z wrazenia. Mj tez patzryl i patrzyl, jestes taka piekna, w Twych oczach widze to co spiewa moja dusza. chciala cos powiedziec, ale poczula na swych ustach cos miekkiego i zarazem goracego. Zamknela oczy i sie poddala. Byla taka szczesliwa i zakochana i byc moze on tez cos do niej czul. MJ powoli i namietnie calowal dziewczyne, trzymajac ja za glowe. Zarzucila mu rece na ramiona i oddala sie calkowicie pieszczocie. Chciala zeby trwalo to w nieskonczonosc, ale w koncu wstala i zaczela biec, dogonil ja zarzucil plaszcz na ramiona , pzrytulil, co sie stalo? popatrzyla na niego, miala lzy w oczach , boje sie chce wrocic do domu. Dobrze slonko, ale juz nie placz, wiem, ze bedzie dobzre, wytarl jej lzy i znow pocalowal. jechali w milczeniu, paztryla w okno i chcialo jej sie wyc. Co z tego ze ja pocalowal, piescil, ale czy kocha, czy pokocha, nie chciala miec zlamanego serca, ani skrzywdzic jego. Pod domem wysiadl z nia, do jutra, snij o mnie, ja bede o tobie i nie martw siw , wiem co czujesz i badź pewna ze ja czuje to samo. Dobranoc, krotki pocalunek i dzieczyna oddalila sie w strone domu. Nie mogla spac, jesc, wpadla na amen. Bala sie. Byli z dwoch roznych swiatow, jak to wszytsko sie potoczy, czy jest taki jak myslala, tyle pytan, tyle zawilosci, czy warte lez. Tak bede walczyc, moje zycie, moja milosc - pomyslala i zasnela dopiero nad ranem, kiedy pierwsze promienie slonca zaczely zagladac do jej pokoju.
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
Special story for Mysz
![]() "MJ od dobrych dwóch godzin, uparcie ćwiczył układy taneczne, do swoich piosenek. Koncert był tuż, tuż, a on wciąż nie miał wybranej odpowiedniej, rasowej tancerki, która mogłaby zatanczyć z nim "in the closet". Ubrany w ciemne spodnie i czarną obcisłą koszulkę, która już zdążyła przykleić się do jego szczupłego ciała, pod wpływem sporej dawki dynamicznego tanca. Zarządził przerwę.. chwycił butelkę z wodą mineralną i podniósł ją do ust. Spocona skóra podkreślona przez światło sceniczne błyszczała, nadając mu tajemniczy i seksowny wygląd.- hej Michael, przyprowadziłem Ci tancerkę - rzekł choreograf. - jest najlepsza, powinna Ci się spodobać - rzekł prowadząć na scene szczupłą, seksowną blondynkę. Błękit jej spojrzenia nawiązal kontakt z ciemną głębią jego oczu. Z wrażenia strumyczek wody popłynął mu po brodzie. Dziewczyna wyciągnęła dłon - witam, jestem Mysz. - rzuciła krótko, lekko speszona. MJ uścisnął jej dłoń - usmiechając się rozbrajająco. - tylko się opanuj, tylko sie opamietaj, niczego nie spertol - ganiła siebie w myslach, bo wlasnie spelnial sie jeden z najwiekszych marzen jej zycia. Michael nie umial oderwać od niej oczu - zaprowadzę cie do przebieralni, dobrze? - zaproponowal.. -yyyy.. OK - rzucila niesmialo i ruszyla przodem. Mj szedl za nia i podziwial krągłe posladki, a zmyslowe ruchy jej bioder sprawily, ze glosno przelknal sline. Z daleka wygladalo to tak, jakby Mysz wodziła Majka za pomocna niewidocznego sznureczka, by jak wierny piesek szedl tam gdzie ona. Gdy dotarli do garderoby, MJ oparł sie o framuge drzwi - zapraszam.. - rzekl i gestem wskazal by mogla przejsc. Przechodzac przez drzwi, otarła się o stojącego w nich Michaela - przepraszam.. to ja sie przebiore, moze Pan zamknac drzwi? - zaproponowala trzymajac rece na piersiach z zamiarem rozpiecia guzikow w bluzce. - och, tak.. juz zamykam - rzekl, spelniajac jej prosbe. Wciąż stal za drzwiami, czula jego obecnosc.. Postanowila piernikiem sie przebrac, zeby pokazac sie z jak najlepszej strony. Założyła kostium z "In the closet" pasowal idealnie. Nie umiala poradzic sobie z zamkiem, ale stwierdzila ze niedopiety tez niezle trzyma, a wlosy w razie czego przykryja ten mankament. Wychodząc natknęla sie na opartego o sciane Michaela.. - gotowa? - spytal cicho, - tak, mozemy isc sprobowac - rzekla cichutko Mysz.. Szła ponownie przodem i nagle poczuła, ze złapał ją za ramię - hej.. poczekaj.. - powiedzial miekko.. - tak?!! - rzucila i stanela wyprostowana jak struna - chodz, dopnę ci zameczek, bo widze ze nie dosiegłas - odparł i ujął jej długie włosy w dłonie i odgarnął na bok.. musnął jej skóre palcami i wyczul ze dziewczyna zadrzala.. Wyczul, ze z jej ciala bije żar.. podniecal go on. Bładzil palcem wdluz linii jej kregoslupa i sluchal jak jej oddech przyspiesza.. usmiechnal sie i podszedl blizej.. Mysz poczula jak jego biodra przylegają do jej, a reka obejmuje ja w pasie, pieszczac nieswiadomie naga skore jej brzucha.. - jestes taka.. taka.. ciepla.. i tak pieknie pachniesz - szepnał Mike.. a jego wargi dotknely skóry jej ramion. Mysz jeknela, niesadzila.. ze król tak bedzie na nią działał, w sumie zaden facet nigdy nie byl w stanie samym glosem wyzwolic w niej tyle pasji co on. - Michael.. - jeknela.. - proszę.. - przerwala, gdyz namietnosc jego pocalunkow wzrastala na sile. odwrocil ja twarza do siebie i utonął w jej niebieskich oczach. Cos w ich pękło. Mysz zarzucila mu rece na ramiona, a On podniosl ja lekko do gory, wepchnal kolano miedzy jej nogi i oparl o sciane.. - dyszał tuz nad jej ustami, jakby czekal na jej pierwszy ruch - pocaluj mnie.. - poprosil i utwkil wzrok w jej ustach. Mysz rozdarła mu koszulkę i dotknela ustami jego, draznila jego usta jezykiem i kasala zebami, Michael podłapał zabawe i nie dał za wygrana, jego zadziorny, mieciutki i goracy jezyk wepchnal jej w usta, fundujac jej najbardziej erotyczny pocalunek jaki w zyciu miala" ![]() mozna pisac dalsze czesci a teraz ide sie okapac
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Groszku, to Twoje dzieło ?! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.