|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VII
Cytat:
![]()
|
|
#3302 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No , ale na razie pas, bo nie bedę kupowac na zapas, ale może za rok?Mały OT- sa teraz nowe pomadki w płynie revolona nieby jakieś extra trwałe, wiem,że na tru nie ma, ale moze któraś próbowała w zwykłej perfumerii i potrafi coś doradzić? czy warto się nimi interesowac? Dzisiaj rano wyciągnęłam avwizo - na dwie przesyłki, nie wiem , czy zdążę na poczte po pracy, ale coś czuję,że to mój lancome, TŻ-ta wyslę |
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Smash
A jaką masz jeszcze ich paletkę ?
|
#3304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
numer 08 boski i uniwersalny mam wrazenie że wszystki pasuje
|
|
|
#3305 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() tych revlonowych nie probowalam, mam teraz taki zapas stili i jeszcze polecany golden gloss do mnie leci ![]() [i dziekuje za zaufanie do polecanych przeze mnie rzeczy dokladnie ![]() [a tak btw to jak pp?]
|
|
|
#3306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Słuchajcie wyczytałam, ze ten Blended, ładnie ukrywa pory, prawda to? Bo ja mam niestety z tym problem i jakby tak było naprawde to byłabym zachwycona ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- [QUOTE=st_ella;15390411]Zestaw Borghese z Witaminą C został wczoraj przeze mnie sprawdzony i: 1) maseczka ma bossski zapach!!! rozumiem ze skoro trzeba ją trzymać ok 2 minutn na twarzy a potem rozetrzeć to jest peelingiem enzymatycznym i mechanicznym?? moze tak być? 2) skóra jest mieciutka gładka świeża.. istny cud! nie wierzyłam własnym oczom ze w domu mozna zrobic z buzia takie cuda! mam nadzieje zę pomoze mi po dłuzszym uzytkowaniu na moje zaskórniki 3) ja gdy mgiełka sie wchłonela uzyłam jeszcze kremu nawilżajacego... pomyślałam ze w sumie w zakłądach kosmetycznych tak robią... Mam podobne odczucia, też jestem zachwycona tym zestawem. A ta maseczka przypomina mi Blue Corn z body shop, w sensie używania, tą też się nakłada a potem masuje te drobinki, ale Borghese działa zdecydowanie lepiej. Twoja mgiełka ładnie pryska czy też wypuszcza takie duże krople? |
|
|
|
|
#3307 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() ja mam mieszana cere, na policzkach sucha, a blended jednoczesnie matuje co trzeba, ale nie przesusza. i chowa pory za mgielka ![]() ja juz teraz sie nie ruszam z domu bez zestawu - dw sand, blended 08, na to mythic [to na twarzy, a w torebce nacre do poprawek ]---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- kurcze, tak gadacie i gadacie o tym zestawie, ze az zaczynam zalowac, ze sie nim nie zainteresowalam wczesniej
|
|
|
#3308 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak jeszcze sie zastanawiam - bo skoro podepne kartę to i tak będzie mi na karcie przeliczać pewnie no i i tak mi prowizje duż nabije... może jednak bardziej się będzie te przelewy opłacało robić na pp i potem dalej w świat... Cytat:
|
|
|
#3309 |
|
PIP.
|
Mejkapownia masz pw
|
|
#3310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapytaj dziewczyn, które są niezadowolone z tego zestawu Borghese, może zechcą sprzedać? |
|
|
|
|
#3311 |
|
PIP.
|
a ja tak sobie ogladam tru i padlam ze smiechu - Zenek dal czadu z tlumaczeniem http://pl.strawberrynet.com/makeup/g.../94719/#DETAIL
[a ja mysle, co ten pedzelek do rozu taki maly Pędzel do różu do policzków skośnie ścięty Angled Eye Brush ]
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam symulację - do wyboru jedynie błyszczyki Flossy Glossy
|
|
|
#3313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moja na początku dawała duze krople a teraz ładnie pryska tzn nakłądasz podkład puder sypki clinique i Mythic tez jako puder czy tylko gdzie niegdzie do rozswietlenia twarzy? |
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
polecicie mi jakiś dobry zestaw do mikrodermabrazji z tru?
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tą okoliczność Truskawa trochę straci, ale nie Ty ![]() ja mam podpięte 2 karty do PP, nic wcześniej nie przelewam na PP zapłacisz dokładnie tyle ile wklepiesz, a będziesz wklepywała w PLN, a nie w obcej walucie rozumiesz już jak to działa??
|
|
|
|
|
#3318 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba im napisac niemilego maila to moze otrzezwieja!Cytat:
troche mnie ponioslo wiec juz stwierdzilam, ze im napisze co o tym mysle i poskutkowalo bo tez mi napisali, ze moga mi wyslac nowy kosmetyk lub kase oddac![]() Cytat:
![]() Cytat:
zawsze taki wybor cieni za taka kase to dobry wybor no przewaznie![]() ??!!Cytat:
|
|
|
#3319 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=moni_k;15390731]Ja swojego Clarinsa miałam 2,5 roku, a używam go codziennie rano. Wydajne diabelstwo cholernie, ale już się cieszę na nowy zakup
![]() Słuchajcie wyczytałam, ze ten Blended, ładnie ukrywa pory, prawda to? Bo ja mam niestety z tym problem i jakby tak było naprawde to byłabym zachwycona ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Blended zdecydowanie Ja nie używam nic innego już od 3 lat. Mam odcień 04, ale już się nie opalam dlatego podpowiedzcie czy przy oliwkowej karnacji i ciemnych oczach kolorek 08 będzię dobry? Bo ten 04 już za ciemny. No i ciągle nie mogę odżałować tej wersji z miniącymi się drobinkami Nie pamiętam już jak się nazywał. Gdybyście kiedyś zobaczyły na tru to dajcie znać. A ja się denerwuję, bo ciągle nie mam jeszcze paczki z 10-tego, wysłałam wszystkie papierki i nic Lecą do mnie dwa glossiki (załapałam się na kolorek peony jeszcze A wczoraj sobie klinkęłam tusz Helenki, śliwkowego Fatala i szminkę Clinique. A co tam Jak Wy, to i ja
|
|
|
|
#3320 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, potrzebuję jeszcze porady, koleżanka poprosiła mnie, żebym zamówiła jej perfumy i teraz nie wiem czy wpisać jako adres dostawy jej adres? a jeśli przechwyci UC to jak ona sie z tego rozliczy, nie będzie problemu jak OC jest wysyłane na moje dane? Czy nie kombinowac i zamawiać na swój adres?
|
|
|
|
#3321 | |
|
PIP.
|
Cytat:
ale powiedz jej, ze za perfumy zaplaci 10% za przesylke, wiec niech sobie jeszcze wezmie cos z kolorowki albo pielegnacji, to bedzie miala za darmo ta przesylke
|
|
|
#3322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Juz jej powiedziałam i zaczaiła się na te nowe róże Guerlain. Byłyśmy wczoraj w Sephorze je obejrzeć, ale niestety ich nie ma. Koleżanka właśnie dzwoniła z lotniska, na bezcówce ten róż kosztuje 145 zł, na tru 124 z moją zniżką wyjdzie 110 czyli nadal sie opłaca. Macie może ten róż? Ktoś testował? |
|
|
|
|
#3324 |
|
PIP.
|
ja nie mam, ale strasznie podoba mi sie 04 i sie czaje na niego
|
|
#3325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisali mi, zebym im wyslala zdjecia, to zrobilam i wyslalam po czym oni mi odpisali, zebym im odeslala kosmetyk a oni mi oddadza kase jezeli jest nieuzywany i nieotwierany. To im odpisalam wtedy tak wlasnie i jeszcze czy sobie ze mnie jaja robia? bo niby jakim cudem mam zrobic zdjecia nie otwierajac kosmetyku?no mialam prawo sie zdenerwowac ![]() [QUOTE=Larubia;15392963] Cytat:
ja tez uzywam 04, ale jest ciut za ciemny teraz, a 08 nawet jakby miala ciut rozjasnic to brazer wszystko zalatwi
|
|
|
#3326 |
|
Przyczajenie
|
To się skuszę na ten 08
04 jest świetny, polecam wszystkim dziewczynom, które chodzą na solarium np. A możecie polecić jakiś fajny brązerek?
|
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale odcienie klinik ma bardzo ladne![]() ja z brazerkow mam duzo perelek ze smashboxa sa swietne zalezy tez czy ma byc matowy czy z drobinkami?
|
|
|
#3328 |
|
Przyczajenie
|
Uwielbiam świecidełka! Ale chyba raczej matowy. Bo mam mieszaną cerę i się boję że za bardzo będę się świecić ;-)
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj ulubiony brazer teraz to zwykly puder borghesa prasowany maja ciemne kolorki wiec jako brazerki sa idealne do tego lekko kryja, ladnie matuja i wogole sa cudne mam 10 i 11
|
|
|
#3330 |
|
Przyczajenie
|
juz patrze . A jakie cienie mają fajne !
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

. Rózowy rozswietlacz i granatowy cien sa 

No , ale na razie pas, bo nie bedę kupowac na zapas, ale może za rok?

i jeszcze polecany golden gloss do mnie leci 

i poskutkowalo bo tez mi napisali, ze moga mi wyslac nowy kosmetyk lub kase oddac
??!!
napisali mi, zebym im wyslala zdjecia, to zrobilam i wyslalam po czym oni mi odpisali, zebym im odeslala kosmetyk a oni mi oddadza kase jezeli jest nieuzywany i nieotwierany. To im odpisalam wtedy tak wlasnie i jeszcze czy sobie ze mnie jaja robia? bo niby jakim cudem mam zrobic zdjecia nie otwierajac kosmetyku?