Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 10:13   #1381
malgosia27
BAN stały

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez Paola Pokaż wiadomość
Dziewczyny, możecie mnie poratować Kupiłam odżywkę do paznokci ze złotymi drobinkami. Czy ona ma pędzelek?? Bo to co wyjęłam ze słoiczka to nie przypomina niczego... taka twarda plastikowa pałeczka, a jak to poruszałam to wygląda na zlepiony na maxa pędzelek to chyba nie tak miało wyglądać?
DziwneJa też miałam normalny,niesklejony pędzelek.
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 11:24   #1382
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paola Pokaż wiadomość
Dziewczyny, możecie mnie poratować Kupiłam odżywkę do paznokci ze złotymi drobinkami. Czy ona ma pędzelek?? Bo to co wyjęłam ze słoiczka to nie przypomina niczego... taka twarda plastikowa pałeczka, a jak to poruszałam to wygląda na zlepiony na maxa pędzelek to chyba nie tak miało wyglądać?
Ja zamawałam odżywke Strong Results jakieś 2 miesiące temu i też miałam sklejony pędzelek, ale powyginałam go na wszystkie strony i wykruszyło sie to coś i było oki, też byłam przestraszona co to za pędzelek mi dali ale całe szczęście da sie to wykruszyć
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 11:50   #1383
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Chwalę odżywkę do paznokci ze złotem. Trzyma się na paznokciach bardzo długo, u mnie już 10 dni i daje bardzo ładny subtelny połysk. Czy ma inne pozytywne działanie na paznokcie nie wiem, bo ja mam twarde i zdrowe paznokcie i traktuje ją jako właśnie ozdobny błysk.
ja również jestem z niej bardzo zadowolona, kupiłam nie przekonana, bo dziewczyny pisały, że beznadziejna jest, ale strasznie mnie kusiła i wzięłm ją jak była w promocji za 9,9 i jeszcze tą do paznokci łamliwych ponieważ moje paznokcie strasznie ucierpiały podczas remontu, ale do rzeczy, najpierw pomalowałam tą do łamliwych i ledwo wyschła to mi zlazła a pamiętam, że wcześniejsza wersja strasznie mi służyła.. więc zrezygnowana pomalowałam paznokcię tą złotą (myślałam, że będzie z nią tak samo albo i gorzej) i szok, trzyma się już ponad tydzień, pięknie się mieni i o dziwo wzmocniła mi pzanokcie, jestem bardzo mile zaskoczona i polecam ją z czystym sercem

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zrobiłam promocję -15% na droższe zapachy, dołaczyłam strony zapachowe ze starszych katalogów, zeby klientki poznały jak najwięcej zapachów - może coś jeszcze dojdzie do zamówienia
ja zrobiłam promocję 20% i jak narazie skusiła się tylko 1 osoba i to mama TŻ więc i tak specjalnego zarobku z tego nie będę miała

Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
Ja chciałąm pochwalić jeszcze jeden niepozorny kosmetyk-krem do twarzy Naturals-Miód i olejek migdałowy.Nie używam tych kremów,ale bardzo spodobał mi się zapach całej serii(pachnąca strona) i zakupiłam ten krem. Zaznaczam,że niewiem jak się sprawdza na twarzy ,ale do moich rąk jest suuuuper,działa lepiej niż wszystkie kremy avonowskie przeznaczone do tego celu no i jak pachnie
tak ja też kupiłam bo zakochałam się w zapachu , wspaniały jest co do jakości kremu to dla mnie troszkę ciężki, bo ja raczej lekkich kremików używam, takich jak Moisture 24 (mam solidne zapasy ) ale nie jest zły
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 13:16   #1384
8mmadziaa8
Raczkowanie

GG do 8mmadziaa8

Ja właśnie dostałam paczkę z pierwszego terminu. I tak:
- usb śliczne, solidnie wykonane, ciężkie trochę ale robi wrażenie, szkoda, że tylko jedno można było wziąć
- torebka do TTA Gold bardzo ładna, taka jakby z wężowej skórki, magnes niewidoczny, w środku, także zamyka się klapkę i słychać jak się zamyka, szkoda że nie jest na długim pasku tylko takim do ręki
- odżywka do paznokci ze złotem, akurat wzięłam dla siebie bo mnie zachęciłyście i dziękuję, ładnie wygląda na paznokciach, pędzelek mam bez zastrzeżeń
- pierwszy raz mi się zdarzyło, że dorzucili katalogi, zamawiałam 17 a oprócz tego dostałam 9 sztuk 16 i cztery minikatalogi
- ozdoby na choinkę prześliczne, wzięłam te bezbarwne i są po prostu cudne, nie mogę się napatrzyć, ale opakowanie porażka, mam ozdoby sprzed kilku lat i tamte są ładnie w pudełeczku z gąbką a te w woreczku i folii bąbelkowej
- torebka na prezenty już swojej roli nie spełni, była wrzucona pomiędzy kosmetyki i nie nadaje się do niczego jest tak zmasakrowana
- magnesy na lodówkę fajne, warte swojej ceny, więcej bym za nie nie zapłaciła
- przejrzałam HT do 17 i zastanawia mnie z demo Orzeźwiający balsam po goleniu / Woda toaletowa Pro Move - to w końcu balsam czy woda? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, dajcie znać proszę co to takiego.

http://www.suwaczek.pl/cache/52360acda8.png

[vichy]369174[/vichy]
8mmadziaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 13:22   #1385
kasiamagda23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Zrobiłam promocję -15% na droższe zapachy, dołaczyłam strony zapachowe ze starszych katalogów, zeby klientki poznały jak najwięcej zapachów - może coś jeszcze dojdzie do zamówienia

ja zrobiłam promocję 20% i jak narazie skusiła się tylko 1 osoba i to mama TŻ więc i tak specjalnego zarobku z tego nie będę miała

ja zrobiłam upust 40%.... czyli z jednej wody zarobek około 5zł i sie opłacało, 5 perfum i już prawie zamówionko na 500zł
Stary 2009-11-20, 13:31   #1386
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość

A ja zrobiłam 40% rabatu na zapachy premium i zostało mi na tym 50zł
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 13:40   #1387
kasiamagda23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewa_krk Pokaż wiadomość
Mam do Was takie pytanko odnośnie tuszu super shock zamówiłam go w zestawie z perełkami i zastanawiam sie czy to normalne ze on tak strasznie śmierdzi taka stęchlizną nie wiem czy to przez to ze specjalna edycja czy jak date produkcji ma w porzadku bo pisze 8.11.2009.Naprawde fajnie mi rzęsy podkręca ta szczoteczka tez jest ok ale ten smrodek mnie dobija. To moj pierwszy zakup tego tuszu dlatego sie zastanwiam czy wszystkie tak śmierdza? czy poprostu dostałam jakiś niewypał

mi nigdy nie śmierdział a dwa zużyłam...
jednak teraz miałam zamówienie na 3 tusze super shock z edycji specjalnej z okładki 16 katalogu i usłyszałam od klientek że strasznie śmierdzi... na szczęście z jego działania są bardzo zadowolone i powiedziały, że absolutnie nie chca zwrócić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 13:49   #1388
misinka
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

kasiamagda23 oczywiście pozdrawiam....widzę że ciężko pracujesz
Chciałam Was poinformować,że uznali mi reklamację Za tydzień doślą mi braki Mają szczęście.....trochę tam zjechałam kolesia...ale co tam - należało się im
Klientki na szczęście mam wyrozumiałe i powiedziały że poczekają

Pozatym to ja z tych drogich perfum sprzedałam tylko 2 sztuki Absyntha dla Niego z 45 % opustem dla brata i szwagra
misinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 14:09   #1389
ewa22
Raczkowanie

[QUOTE=Ewlyn;15392599]Używałaś juz może? Jak sie sprawuje i czy coś robi fajnego z włoskami?

Ja używałam tej kuracji do włosów na noc i powiem , że żadnego super efektu po niej nie było oprócz tłustych włosów rano .
ewa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 14:12   #1390
Olivka1990
Raczkowanie

Może ktoś podać numer telefonu do jakiegoś ich biura obsługi? Muszę się pilnie skontaktować w jednej sprawie.
Olivka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 14:13   #1391
malka
Rozeznanie

[QUOTE=ewa22;15397520]
Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Używałaś juz może? Jak sie sprawuje i czy coś robi fajnego z włoskami?

Ja używałam tej kuracji do włosów na noc i powiem , że żadnego super efektu po niej nie było oprócz tłustych włosów rano .
A propos opinii nt czegos do włosów mam już swoje zdanie o paście For men. Synek sobie ją zarzyczył na urodziny, wiec dostał i zabraliśmy ja do fryzjerki. Wymodelowała nam nią włosy po zcieciu i efekt super, faktycznie mocno utrwala i super pachnie, polecam
Stary 2009-11-20, 14:15   #1392
Juleczka88
Raczkowanie

Talking Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez ewa22 Pokaż wiadomość

tego sie wlasnie spodziewalam dlatego, zapobiegawczo, wzielam 2 razy serum na koncowki
Juleczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 14:16   #1393
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivka1990 Pokaż wiadomość
może ktoś podać numer telefonu do jakiegoś ich biura obsługi? Muszę się pilnie skontaktować w jednej sprawie.
0 22 878 28 00
0 800 800 888
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 14:20   #1394
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
0 800 800 888
Ten nr nie pozwala się skontaktować z nikim, mozna tylko odsłuchac informacje
Stary 2009-11-20, 14:26   #1395
anulkaandzia
Raczkowanie

Witam Drogie Konsultantki
Jestem tutaj zupełnie nowa nie będe czytala wszystkichwątków odpoczątku bo zajęłoby mi to huhuhu albo i jeszcze dłużej tak w skrócie jak sądzicie po nicku mam na imie Ania jestem Konsultantką od katalogu 15/2009 tak więc dopiero co raczkuje a już mam przygode z avonem w obecnym katalogu złożyłam zamówienie za ponad 1000 zł i nie uznali go wiec musiałam dzwonic aby sie dowiadywać bo (tutaj moje przeoczenie nie wiedzialam nic o limitach) ale obiecali że zamówieni będzie u mnie w poniedziałek zamiast w sobote... mam nadzieje
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 14:28   #1396
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Ten nr nie pozwala się skontaktować z nikim, mozna tylko odsłuchac informacje
aha, nie wiedziałam, ja zawsze dzwonie pod ten pierwszy numer
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 14:43   #1397
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
aha, nie wiedziałam, ja zawsze dzwonie pod ten pierwszy numer
Ja pod pierwszy dzwonie jak coś chce, pod drugi jak zamawiam/domawiam

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez anulkaandzia Pokaż wiadomość
Witam Drogie Konsultantki
Jestem tutaj zupełnie nowa nie będe czytala wszystkichwątków odpoczątku bo zajęłoby mi to huhuhu albo i jeszcze dłużej tak w skrócie jak sądzicie po nicku mam na imie Ania jestem Konsultantką od katalogu 15/2009 tak więc dopiero co raczkuje a już mam przygode z avonem w obecnym katalogu złożyłam zamówienie za ponad 1000 zł i nie uznali go wiec musiałam dzwonic aby sie dowiadywać bo (tutaj moje przeoczenie nie wiedzialam nic o limitach) ale obiecali że zamówieni będzie u mnie w poniedziałek zamiast w sobote... mam nadzieje

Witam Cię Aniu
Zapewne Liderka słowem Ci nie wspomniała o wysokości limitów obowiązujących w irmie, aż dziwne... Nie spytała Cie nawet za ile składasz zamówienie?
Trzeba zrobić przedpłatę, ale skąd mogłaś o tym wiedzieć, nikt na początku nie czyta wszystkich materiałów, najważniejsze, że obiecali zrealizować zamówienie

Dziewczyny a jak to jest z bonami? jeśli zarejestruję bon, to jego wartość zmniejszy mi płatność czy pomniejszy płatność za najbliższą paczkę?

Edytowane przez malka
Czas edycji: 2009-11-20 o 15:03
Stary 2009-11-20, 15:08   #1398
Ewlyn
Zakorzenienie

[QUOTE=ewa22;15397520]
Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Używałaś juz może? Jak sie sprawuje i czy coś robi fajnego z włoskami?

Cytat:
Napisane przez Juleczka88 Pokaż wiadomość
tego sie wlasnie spodziewalam dlatego, zapobiegawczo, wzielam 2 razy serum na koncowki
ewa22 dzięki
To, ze tłuste to mi akurat nie przeszkadza bo i tak co rano myje włoski. Ciekawi mnie czy jakoś poprawia ich ogólny stan po jakims czasie uzywania. Bo jak nie to nawet nie będę próbowała.

Juleczka serum to u mnie podstawa. Z tym, że ja nie widzę różnicy między tymi trzema co teraz są dostępne (zielone, niebieskie i pomarańczowe). Wszystkie 2 stosuje tak samo na prawie cała długość włosów. Fajnie wygładzaja i łatwiej mi się kołtunki rozczesują. Teraz mam to niebieskie

Tak tak... mam fisia na punkcie włosów i produktów do pielęgnacji włosów

malka
pomniejszy Ci płatność za najbliższe zamówienie

Edytowane przez Ewlyn
Czas edycji: 2009-11-20 o 15:10
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 15:27   #1399
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 8mmadziaa8 Pokaż wiadomość
Ja właśnie dostałam paczkę z
- ozdoby na choinkę prześliczne, wzięłam te bezbarwne i są po prostu cudne, nie mogę się napatrzyć, ale opakowanie porażka, mam ozdoby sprzed kilku lat i tamte są ładnie w pudełeczku z gąbką a te w woreczku i folii bąbelkowej
Te złote są już w pudełku
Ja rozdawałam po jednej klientkom. Ale moim zdaniem kiedyś były ładniejsze mimo że mniejsze. I przede wszystkim szklane, a nie takie jak te
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 15:29   #1400
emza
Rozeznanie

dostałam dzisiaj paczkę z k16
torebka Jessa bardzo ładna, zostawiam ją na lato
zegarek Sicily śliczny
chlodzacy blyszczy Ice Princess brak
komorkowy miniblyszczyk brak
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 15:35   #1401
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
wiecie do kiedy można wysyłać rozwiązania krzyżówki nr 45?
nie wiem jak wy ale ja jeszcze niestrudzenie wysyłam mając nadzieję że podadzą kiedyś wyniki...

z listą osób, które wygrywają wiele razy

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
aromadis....cośtam (nie pamiętam) - na początku strasznie ostry, ale z biegiem czasu przekształca się w piękny zapach chyba go sobie zostawie
ja już go sobie zostawiłam, bardzo mi się spodobał
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 15:47   #1402
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
z listą osób, które wygrywają wiele razy
Ja wygrałam ze czy 3 razy, ale faktycznie wysłałam odpowiedź wtedy Jak to losują to nie wiem. Ale faktycznie czasami bardzo dużo razy powtarzają się nazwiska.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:03   #1403
hypnotized28
Raczkowanie

Mam pytanie do wielbicielek wycofanego już Moisture 24 czy znalazłyście podobnie działający krem (o podobnej konsystencji itp.) z innej firmy?
hypnotized28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:06   #1404
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość

ja już go sobie zostawiłam, bardzo mi się spodobał
Ja też zostawiam sobie, bo pokazałam go wszystkim, co któraś dziweczyna nim psiknęła, mały ubytek wody widać, a na dodatek ja psiknęłam siebie.... I teraz od godziny nie czuję nic prócz waty cukrowej... Dla mnie masakra - nie lubię tak słodkich zapachów, ale wmawiam sobie, że musze polubić skoro juz mam
Stary 2009-11-20, 16:22   #1405
alehcar
Rozeznanie

Narobiłyście mi apetytu na ten Aromadisiac, lubię takie słodkości Ktoś wie może coś więcej o nutach zapachowych? (więcej niż napisali w katalogu, w HT zwykle są takie poszerzone opisy nut zapachowych)
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:28   #1406
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Ja pod pierwszy dzwonie jak coś chce, pod drugi jak zamawiam/domawiam

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Witam Cię Aniu
Zapewne Liderka słowem Ci nie wspomniała o wysokości limitów obowiązujących w irmie, aż dziwne... Nie spytała Cie nawet za ile składasz zamówienie?
Trzeba zrobić przedpłatę, ale skąd mogłaś o tym wiedzieć, nikt na początku nie czyta wszystkich materiałów, najważniejsze, że obiecali zrealizować zamówienie

Dziewczyny a jak to jest z bonami? jeśli zarejestruję bon, to jego wartość zmniejszy mi płatność czy pomniejszy płatność za najbliższą paczkę?
No właśnie nic mi nie wspomniała, ani nie dzwoniła do mnie z zapytaniem na jaką kwote mam zamówienie. Sama do niej dzwoniłam kiedy mam złozyc zamówienie z tego katalogu i wszystko nie miałam zielonego pojęcia, że jest coś takiego. Kolejne zamówienie tez powinnam złożyc do 500zl żeby znowu nie było problemu? A jesli będe miała wiecej to co wtedy? W poniedziałek zamówienie ma mi dostarczyc jakas Pani która moje zamówienie odbierze z COK.
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:36   #1407
bleki00
Rozeznanie

Właśnie złożyłam zamówienie na 568 zł- to moje najwyższe do tej pory
bleki00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 17:04   #1408
8mmadziaa8
Raczkowanie

GG do 8mmadziaa8

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
Właśnie złożyłam zamówienie na 568 zł- to moje najwyższe do tej pory
Gratulacje

[vichy]369174[/vichy]
Stary 2009-11-20, 17:06   #1409
farmamozg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hypnotized28 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do wielbicielek wycofanego już Moisture 24 czy znalazłyście podobnie działający krem (o podobnej konsystencji itp.) z innej firmy?
O tak ja też bym bardzo chciała poznać jakiś odpowiednik o tej konsystencji. To jedyny krem który mi pomaga a zapasy się kończą
farmamozg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 17:09   #1410
8mmadziaa8
Raczkowanie

GG do 8mmadziaa8

Zapomniałam dodać, że braków u mnie niestety zadnych nie było

[vichy]369174[/vichy]

Edytowane przez 8mmadziaa8
Czas edycji: 2009-11-20 o 17:11
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości