|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
nieeeeeeeeeeeee???
jej wiesz kiedy wysłałam w czwartek 12 listopada poleconym do firmy twojego męza.. może ktos odebrał i wyrzucił??
![]() |
#2792 |
kosmitka
|
Albo odebrał i wrzucił głęęęęęęęęboko w szufladę. Zaraz to ustalę i nabiję kogo trzeba.
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Madziwnia przesyłka się odnalazła. Bardzo bardzo dziękuję ![]()
![]() |
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ancia nie mam pojecia czemu wyniki tak fatalne bo ja czuje sie naprawde dobrze moze przemęczona jestem ale jak tu nie być a tak po za tym to wszystko gra .... oj nie strasz mnie zawałami bo zaraz tu padne ... tak tak mam fioła na punkcie okien - ale już tak mam ... w piatek goscie zjezdzaja to chciałam zeby były okienka czyściutkie - lubie patrzeć na świat przez czyste okienka ![]() dzisiaqj musze leciec zamówić wędlinki i warzywka, później solarium i pazurki dla D zostawiam łazienke i wc ...bo juz nie dam rady a podłogi to szybciutko jutro przelece i finał niech zjezdzają i sie bawią ![]() ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- dziewczynki życzę miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
#2794 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jakoś uspokoiłam się trochę. Zastanawiam się tylko, co mam zabrać do szpitala, bo poza narodzinami nigdy tam nie byłam i nie wiem co i jak. Znalazłam na bocianie dziewczynę, która też miała badanie u tego samego lekarza i napisała mi co trzeba zabrać, np. sztućce, bo nie dają (w życiu bym na to nie wpadła). Dzień za dniem mija i już niedługo będę po.
![]() |
#2795 | |||
Zakorzenienie
|
bry
![]() Cytat:
za to pomyslalam sobie....madziwnia zaszla ponownie w ciaze w tym samym miesiacu i cyklu co rok wczesniej... a u Konczitki ten wlasnie miesiac sie zbliza...tak sobie pomyslalam, nie wiem czemu.. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kochana trzymam kciuki, zebys w tym szpitalu dlugo nie byla, trafila na samych milych ludzi i wrofcila z pieknymi wynikami!
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak wysokie to OB masz? CRP to stan zapalny. Coś Cię tam nęka. OB zresztą to potwierdza. U mnie podobnie, wyhodowali mi świństwo w wymazie z pochwy i dostaję jakieś piekące badziewne tabletki. :/ ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
Zadomowienie
|
Witam
Jestem tu nowa i mam kilka pytan mam nadziej że któras z Was mi pomoże. Od kilku miesięcy staram sie o dzidziusia na poczatku był problem z pęcherzykami tzn nie było ich . Potem po braniu CLO od 5do 9 dc pęcherzyki zaczeły rosnoąć 18 dc dostałam zastrzyk ovitrelle (dopiero 18 poniewaz ma 31-32 dniowe cykle) mój pecherzyk miał 26 mm. Wrociłąm do domu i po jakis 6 godzinach uprawiałam sex. Czy to nei jest za wcześnie? Kiedy tera powinnam uprawiac sex? Jaka ja jestem zdenerwowana a wiem że nei powinnam że powinnam wyluzowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Wtajemniczenie
|
Konczitko przepraszam za spóźnienie w dostarczaniu danych do listy,zmień mi prosze ostatnią @ na 31 października.Dostałam ja po 17 dniach
![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie dziewczyny o ile mnie jeszcze w ogóle pamiętacie ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My Ci raczej nie powiemy. Zresztą tylko USG zrobione po jest w stanie potwierdzić, że w ogóle pęknięcie było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zadomowienie
|
No właśnie problem jest w tym ze moja pani Dr jest chora i byłam wczoraj u innego lekarza. Jak byłam u mojej dr w poniedziałek to kazała mi do dwa ni współżyć wiec w poniedziałek zaczęłam wtorek wolne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 |
Zadomowienie
|
Dzięki Wielkie za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikuś sprawdzic trzeba ale teraz nie mam czasu .... musze łazienke wysprzatać póżniej biore sie za gotowanie jestem już padnieta ![]() Cytat:
Tak kropcia jak nie urok to wysokie OB i juz ... a ob mam 53 .... przegiecie nie ?? dbaj o siebie kochana i wytęp to świństwo Cytat:
coralady ![]()
![]() |
#2804 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() coralady ![]() Konczita chyba umknęła Ci moja prośba o zmianę daty @ 16.11 ![]()
![]() |
#2805 | ||||
kosmitka
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym CRP nie straszę, mnie kiedyś tak straszyli, nie wiem, skąd się bierze. OB lub CRP wolniej spada i szybciej rośnie, więc lepiej odzwierciedla stan zapalny, ale to już Kropka musiałaby potwierdzić co i jak ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że torbiel zniknie mi z pola widzenia, albo sama ją wygonię. Cytat:
![]() Ja ze swoim w stanie wojny o podział obowiązków domowych. Milczenie trwa chyba 3 dzień. Nie reaguję na przepraszam. Mam dosyć wszystkiego. Cytat:
Aha i powiedział, że to nie torbiel, że 3cm to za mało, by mówić o torbieli.
![]() ![]() |
![]() |
#2806 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak więc jak dobrze pójdzie, to dopiero we wtorek wszystko Wam opowiem ![]() Na moich wynikach norma CRP jest <5. Ja mam 0,9. Miłego dnia ![]()
![]() |
#2807 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 09.11 Łódź starania zawieszone asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 13.10 Malopolska Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K. ![]() Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 11.11Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 02.11 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @15.10 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 16.11 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 ![]() Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 16.11 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 14.11 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Pomidora (Kasia, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.11 stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~@ 27.09 ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Dzień dobry dziewczynki ![]() ![]() ja na nogach od 5:30 pranie prasowanie sprzątanie sąsiedzi mnie wysiedlą mówie Wam to :P dzisiaj zjeżdzają kuzyni - oj nie moge się doczekać ![]() ![]() ale oczywiscie jestem tak padnięta że chyba musze klapki zabrac ze sobą na jutro bo nie wytaniam w wysokich butach ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jagoda wybacz kochana już się poprawiam - ![]() ja też mam nadzieje że to nic poważnego .... ![]() Cytat:
![]() kurcze wiem ze to wysokie i ze jakis stan zapalny jest ... zobaczymy jak to bedzie i czy znajdą powód ... co do hsg to u mnie miało byc tak - 8:30 miałam sie stawić na izbie przyjęc z cała listą niezbędnych rzeczy ... około 10 - 11 planowane badanko ... oczywiscie z głupim jasiem mam sie zaopatrzyć w ketonal i nospe - później na sale i okolo 15 do domu chyba ze coś się by działo ... - tak mi to przedstawiła miła pani a jak tam wojna - nie zgadza się na podział obowiązków ? to daj mu wszystkie niech ma co chce ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jota mocno trzymam kciuki za poniedziałek bo nie wiem czy dam rade wpaść tu jeszcze no chyba że dzisiaj bo jutro to już bedzie sajgonnn ![]() ![]() ale kochana jak wszystkie się zbierzemy i będziemy wysyłać pozytywne myśli to wszystko szybko i pięknie pójdzie mówie Ci - słuchaj Konczity ![]()
![]() |
#2808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia w towarzystwie gości. ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak parę miesięcy temu powiedziałam przy całej rodzinie, że P umył okna i w życiu nie były tak czyste, to sam teraz wyskoczył "to ja jutro umyję". ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | ||||
Zakorzenienie
|
witajcie....
wczoraj wieczor Lena dala nam popalic, no przeciez nie moze byc takim aniolkiem caly czas, bo matka by pomyslala ze nie jej dziecko ![]() cale szczescie w nocy juz byl spokoj i spala ladnie z przerwa na jedzonko... coralady.....pamietamy Cie , jasne, ze tak! Strasznie mi przykro....trzymasz sie jakos? maz cie wspiera? mozecie sie starac od razu czy musicie czekac? kochana jak chcesz wyrzucic z siebie frustracje to dawaj. mamy tu zawsze dobrze wsiakajacy wode rekaw jesli potrzebujesz sie wybeczec. a wiem z doswiadczenia , ze w takiej chwili dobrze jest sie wybeczec... Cytat:
ja jak szlam do szpitala rodzic to nic oprocz swoich ciuszkow i ciuszkow dla dziecka ( no i szczoteczki do zebow) nie musialam miec. wszystko bylo na miejscu i moglam sobie sama korzystac i brac. Cytat:
z mezem w stanie wojny? to potem proponuje przytulanka na zgode...zwykle sa owocne ![]() Cytat:
zycze Ci cudownej i wspanialej zabawy na weselichu! wytancz sie kochana i wybaw!!!! tylko zanim to nastapi odpocznij chwilke bo padniesz na parkiecie!!!! Cytat:
![]() ![]() ja na swojego nie moge narzekac pod wzgledem obowiazkow domowuych , tylko czasem musze mu o cyzms przypomniec ale zwykle moj maz sam robi sobie liste np na weekend co jest do zrobienia. jest obowiazkowy chlopak. tylko mnie denerwuje to " kochanie, a gdzie jest to , czy tamto?" aaaaah!!!!! ale kazdy ma jakies wady hihihi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2810 | ||||
kosmitka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W kwestii podziału to właśnie on nie ma obowiązków, a ja mam ich więcej - od obowiązków domowych po finansowe. I buntuję się. Cytat:
![]() Kij i marchewka powiadasz ? ........... ![]() Cytat:
Oj Lenka na pewno jest grzeczną dziewczynką, tylko raz na jakiś czas musi dać rodzicom znać, że jest ![]() A ja mam dzisiaj wolne i będę zakuwać. Jutro i w niedzielę kolokwia.
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.onet.pl/1572184,2678,1,kioskart.html
przeryczalam pol godziny kompletnie moczac wloski Lenki spiacej w chuscie , odnalzalam kobiete na naszej klasie i wyslalam jej wiadomosc...
![]() |
#2812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2813 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wesele się udało. Proszę trzymajcie jutro za mnie kciuki. Oby wszystko było w porządku ![]()
![]() |
#2815 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, że to krwawienie nie oznaczało jednak nic złego... mocno przytulam i trzymam kciuki za Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Konczita i jak po weselisku? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Raczkowanie
|
Licho mnie podkusiło i postawiłam sobie tarota na WP - wiem, wiem to bzdura. Na pytanie, co będzie jutro dał odpowiedź typu samotność, kłopoty zdrowotne w obrębie brzucha, zmiana planów życiowych i dostosowanie się do nowej sytuacji, rozpad domu. Ogólnie wyszedł złowieszczo. Nawet żądanie łapówki w tym było. Durna jestem
![]()
#2817 | ||
Zakorzenienie
|
Witam,
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2818 |
Zadomowienie
|
Witam
Znalazłam Was tu w zeszłym tygodniu. Strasznie fajnie że się tak wspieracie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja na szczęście nabrałam nowych nadzieji ostatnio i tak juz sie nie spinam...Mam nadzieję,że ten stan potrwa dłuuugo...Dużo zdórwka dla was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze jedno pytanko. Mianowicie chodzi mi o to czy wy też źle się czułyście Ovitrelle albo po pregnylu? Ja go wzięłam w środę i najpierw bolał mnie bardzo brzuch po dniu miałam nudności a teraz czasł czas je mam alo psychika mi siada i wydaje mi się że je mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.