CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 12:52   #3871
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Poiglot

Madziu ta twoja ładna i ta góra wcale ni etaka zła.A tą co ja ci dałam to napewno też możesz zamówić na ebayu,bo oni po całym świecie rozsyłają tylko 3-4tyg trzeba czekać

Uciekam,poki nie pada. Jeszcze raz dzięki dziewczyny,nie chciałam wyjść na jakąs histeryczkę

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 12:55   #3872
poiglot91
Zakorzenienie

magduchaha kochana bez nerwow!!
najlepiej jakbys wlasnie przymierzyla bo suknia ktora wydaje sie niezapiekna, zwykla.. jak sie przymierzy okazuje sie wrecz odwrotnie
chcesz taka skromna suknie?
cos z tego rodzaju fajnieby na tobie wygladalo ja lubie suknie ktore podkreslaja biust , talie..
nawet najzwyklejsza ktora dobrze lezy i podrkesla te czesci ciala napewno jest super!

a to drugie foto to taki zart
znalazlamprzypadkowo nowoczesna panna mlodaZałącznik 2667988

Załącznik 2667989

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-11-20 o 12:57
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 13:01   #3873
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
magduchaha kochana bez nerwow!!
najlepiej jakbys wlasnie przymierzyla bo suknia ktora wydaje sie niezapiekna, zwykla.. jak sie przymierzy okazuje sie wrecz odwrotnie
chcesz taka skromna suknie?
cos z tego rodzaju fajnieby na tobie wygladalo ja lubie suknie ktore podkreslaja biust , talie..
nawet najzwyklejsza ktora dobrze lezy i podrkesla te czesci ciala napewno jest super!

a to drugie foto to taki zart
znalazlamprzypadkowo nowoczesna panna mloda
nie, no nowoczesna na maksa

Chcę właśnie taką skromną
problem w tym, że nie mam jak przymierzyć. Raz mi się udało wyrwac cudem i mierzyłam kilka modelów i właśnie w kroju, gdzie góra jest dopasowana a reszta taka powiewna jak w tej pierwsze, którą pokazałam, dość dobrze wyglądałam i się czułam

Ja pierdziu, ja się kochana nie denerwuje, ja już jestem po prostu w krańcowej fazie desperacji
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 13:03   #3874
poiglot91
Zakorzenienie

sluchaj nie mozesz sluchac nas,
bo kazda z nas ma zapewne inne gusta co do sukni slubnych
musisz wybrac ty cos w czym najlepiej sie czujesz..
to ty musisz pieknie czuc sie w sukni slubnej wkoncu to twoj dzien
skoro pryzmierzalas podobna do tamtej to moze ja kup
Stary 2009-11-20, 13:14   #3875
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
sluchaj nie mozesz sluchac nas,
bo kazda z nas ma zapewne inne gusta co do sukni slubnych
musisz wybrac ty cos w czym najlepiej sie czujesz..
to ty musisz pieknie czuc sie w sukni slubnej wkoncu to twoj dzien
skoro pryzmierzalas podobna do tamtej to moze ja kup
wiem, że nikt nie podejmie za mnie decyzji, choc takmoże by było łatwiej
muszę się kogoś radzić, bo ja juz jestem w takim stanie, że jest mi wszystko jedno, a jednak nie chciałbym potem żałować wyboru...

ja pierdziu, waśnie sie okazalo, że nawet nie mam czasu na wybór w sklepach internetowych, bo Niśka się dopomina o mnie

chcę zasnąć i obudzić się w lutym, w sen zimowy, a co
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-11-20, 13:55   #3876
boszenka69
Zakorzenienie

Hej mamusie

My już po spacerku, słoneczko pięknie świeci, ale wieje strasznie Jednak twarde z nas babki i jakoś dałyśmy radę. Z obiadem dzisiaj mam wolne, odgrzeję sobie jakąś mrożonkę, bo TŻ ma lunch firmowy, także relaksik

Magduchahaha bardzo ciekawa ta suknią, którą wkleiłaś... Tzn. podoba mi się oryginalna góra. Tylko tak jak pisały dziewczyny taki fason niestety pogrubia. Co do koloru to znam dziewczynę, która na swoim kościelnym wystąpiła w zielonej sukni, ale... potem żałowała. Mi typowo białe suknie się nie podobają, jestem fanką ecri, kości słoniowej no i oczywiście koronek Ale tak jak napisała Poiglot to Ty musisz wybrać to w czym będziesz super się czuć, więc jeśli teraz masz jakieś wątpliwości co do koloru tamtej sukni, to chyba nie jest to. A nie myślałaś, żeby uszyć sobie suknię wg Twojego projektu u jakiejś zaufanej krawcowej?

A ja mam właśnie odwrotny problem...coś nie mogę sprzedać swojej sukni ślubnej ehh i zalega w szafie. Ale wiadomo jak to jest, ciężko wstrzelić się w dobry rozmiar, długość itp.
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 13:56   #3877
gosikk_s
Zakorzenienie

Ursull,

Magducha, na pewno coś znajdziesz i będziesz wyglądać pięknie Na zamówienie w salonie faktycznie już późno ale może coś wieczorowego? Przez allegro to ja bym nie kupowała, muszę przymierzyć i się obejrzeć żeby zdecydować. Ta co Poiglot wkleiła (oczywiście pierwsza ) jest śliczna jak dla mnie

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 14:02   #3878
boszenka69
Zakorzenienie

Ale ze mnie straszna matka, zapomniałam się pochwalić, że moje dziecię dzisiaj skończyło 7. miesięcy, więc stawiam drinki, bo ja jeszcze z Wami nie piłam hehe

kapryska witam nową mamusię na naszym wątku łap drinka, każda się załapie

Załącznik 2668095
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 14:03   #3879
Illbana
Raczkowanie

Dzień dobry,

Buziaki (spóźnione) dla Antosi, Kubusia, Zuzi, Gosi, Aleksia i Patrycji

Buziaki dla Weronisi i Blanusi!!!

Trochę mnie nie było - jakieś obniżenie nastroju miałam, czy cuś. Tzn. ja Was czytati, ale nie pisati Guzik ostatnio upierdliwy - chyba zęby

Ursull - się odezwałam dzisiaj głównie dla Ciebie, żeby Cię mocno przytulić Mam nadzieję, że przestanie lać (matko, to w ogóle brzmi jak jakiś koszmar). A co do forum - to ja Cię rozumiem. Ale kiedyś świetnie to określiłaś - w różnych celach i różnie mamuśki tutaj piszą A ja Cię love (Eve mnie zrozumie, w końcu ja i Iwcia dens jesteśmy z Wami w "czworokącie") I mam pytanie do Ciebie Widziałam, że Milusia ma szczeniaczka-uczniaczka - polecasz tą zabawkę? Planuję zakupić Guzikowi pod choinkę i chciałam poznać Twoją opinię
Mariczko - dużo zdrówka dla Ciebie Mam nadzieję, że Twój monsz się już niedługo odpowiednio Tobą zaopiekuje

Kaprysko - witajcie z Danielkiem

Haruno - wow, 7 kg to jest coś U mnie waga stoi, ale ja nadal karmię piersią, więc dieta póki co musi poczekać.

Madziu - oby szybko udało Ci się znaleźć tą jedyną, wymarzoną suknię Ta srebrna... nie jest w moim guście (te kwiaty jakieś takie przytłaczające), ale Poiglot dobrze prawi - to Tobie ma się suknia podobać, a nie nam W każdym razie antyczny styl to coś jak najbardziej dla Ciebie

Seona - pytałaś, jak sobie Ciebie wyobrażałam... Coś mi się kojarzy, że już jakieś Twoje zdjęcie tutaj widziałam i później moja wyobraźnia jakiegoś miksa zrobiła Myślałam, że większa i starsza jesteś A z Ciebie śliczna i delikatna kobietka

Boszenko - pięknie Blancia piątkę przybija

Gosik - widać jakiś taki spokój w Twoim poście - wiedziałam, że sobie poradzicie

Bercia
-chodź, założymy sobie swoją paczkę Guzik też ostatnio coś skąpił z kupalami i zapodałam mu deserek "Suszone śliwki" i po kilku godzinach walnął gigantycznego kupala

Aniu Cyfrowa - gdzie jesteś? Się martwię o teściową syna mego...

Iwciu dens - I miss You Kawki dawno nie piłyśmy...

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 14:23   #3880
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Witaj Illbanko Co to znaczy, że nie masz nastroju do pisania jak juz zaglądasz to chociaż się przywitaj z nami a ne tak po ciuchu siedzisz

A gdzie się podziewa Agusia? ma kompa jeszcze zepsutego? Ona chyba dziś pierwszy dzien do pracy idzie
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-11-20, 14:27   #3881
ursull
Zakorzenienie

No i masz zapomniałam:

Buziaki dla Weroniczki i Blaneczki!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 14:28   #3882
gosikk_s
Zakorzenienie

No tak, ja jak zwykle zapomniałam...

Sto latek dla wszystkich solenizantów, dzisiejszych i zaległych

Illbana, no właśnie też chcę kupić Aleksowi szczeniaczka-uczniaczka

Stary 2009-11-20, 14:30   #3883
ursull
Zakorzenienie

Illbana lovam cię Dzięki wielkie
A piesek rewelacja,Milenka bardzo go lubi,szczególnie piosenki,tylko,że ja mam wersję angielską,ale polską chyba też jej kupię

Stary 2009-11-20, 14:32   #3884
gosikk_s
Zakorzenienie

Magducha, tak, Aguśka dziś miała iść pierwszy dzień do pracy

Stary 2009-11-20, 14:34   #3885
ursull
Zakorzenienie

To był szybki spacer,na chwilę się rozpogodziło,ale znowu się chmurzy Zauważyłam,że sporo dziewczyn oststnio nie zagląda.Rumiankowa, Aguśka i Caro mają problemy z kompami.A co z Anią 4891? A Małgosia? Czy ktoś coś wie?

Stary 2009-11-20, 14:38   #3886
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Illbana lovam cię Dzięki wielkie
A piesek rewelacja,Milenka bardzo go lubi,szczególnie piosenki,tylko,że ja mam wersję angielską,ale polską chyba też jej kupię
Czyli opłaca się kupić? Super

Stary 2009-11-20, 14:38   #3887
Illbana
Raczkowanie

Madziu - nie chciałam zarażać szarymi myślami

Gosik - to Aleks i Guzik prawdopodobnie znajdą pod choinką to samo Ja myślałam, że ta zabawka nazywa tylko części ciała, ale jak przeczytałam pełny opis, stwierdziłam, że chyba warto. Kupujecie na allegro?

Ursull - dziękuję No to klamka zapadła ostatecznie - Guzik dostanie szczeniaczka

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 14:42   #3888
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
To był szybki spacer,na chwilę się rozpogodziło,ale znowu się chmurzy Zauważyłam,że sporo dziewczyn oststnio nie zagląda.Rumiankowa, Aguśka i Caro mają problemy z kompami.A co z Anią 4891? A Małgosia? Czy ktoś coś wie?
Ania się uczy (tak przynajmniej mi wiadomo ) a Małgosia zaczeła nową pracę i pewnie czasu brak...
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-11-20, 15:17   #3889
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Ursull, propozycja listy mi się podoba. I nie daj się powodzi, rzeczywiście nieciekawie się u was dzieje. A ta sukienka którą proponujesz Madzi jest śliczna, w ogóle tam na dole stronki jest wiele pięknych sukni.

Cinusiowa, chciałabym widzieć twoją minę jak otworzyłaś kopertę z tym zdjęciem. Mój Marcel tak samo się drze jak opętany i jeszcze do tego przeraźliwie piszczy aż uszy odpadają.

Poiglot, rzeczywiście NASZE dzieciaczki najpiękniejsze, a twój najnajnaj, chociaż mnie zawsze rozczulają też zdjęcia synka Iwcig, ma taki słodki pyszczek. I gratuluję tak szybkich postępów Brianka w drodze do raczkowania.

Iwciag, potwierdzam, wyglądałaś ślicznie na ślubie a kilogramy zrzucimy wszystkie za jakiś czas, spoko.

Ursull, Iwciag, Eve- ja też nie znoszę oglądać swoich zdjęć sprzed ciąży, chociaż mam tylko 1,5 kg więcej to mam teraz o wiele większą i taką mamusiowatą dooopę i uda, kiedyś była taka zgrabna a teraz co? I obawiam się że już będę ją mieć na zawsze, bo w tych miejscach bardzo ciężko mi się odchudzić. No i przyznam się że nic nie robię w tym kierunku a cudów nie ma, samo się nie zrobi.

Marika, kuruj się kochana, dużo zdrówka życzę.

Gosikk, fajnie że jakoś się zaczynasz aklimatyzować do nowej sytuacji.

Aguśka, jak po pierwszym dniu w pracy?

Kathi, biedny Maksiu, ucałowania dla niego.

Blondynko, ja nie będę szczepić, to wszystko to zwykła propaganda, dawniej też ludzie na grypę umierali a nie robili z tego halo, nawet u mnie w miejscowości kilka lat temu kobitka zmarła na grypę. Pytałam w przychodni czy są zachorowania to pielęgniarka mówiłą, że na grypę nie większość to przeziębienia i infekcje, typowej grypy nie stwierdzili ani jednej. I tak jak Dzolana jestem przeciwnikiem szczepionek, wiem, że to pozwoliło wyeliminować wiele groźnych chorób, ale jednak wolałabym oszczędzić Marcelowi tego kłucia.

Haruno, komplecik boski.

Mell, cześć. Marcel też zwykle budzi się kilka razy w nocy na parę sekund, rozpłacze się, ale daję mu smoka i od razu zasypia znowu. I wiesz, że poszłam za twoim przykładem i ostatniej nocy też z tż pobaraszkowaliśmy. Ale było fajowo.

Kapryska, witamy. Ale maleństwo było z twojego synusia, mój po urodzeniu ważył 2 razy tyle a i tak wydawał mi się maleńki jak okruszek. Fajnie, że teraz tak ładnie sobie już waży.

Magducha, mnie sukienka bardzo się podoba, natomiast uważam, że te róże są trochę zbyt duże, to bym zmieniła. Ale ja bym takiej nie mogła założyć,mimo, że jest bardzo ładna, bo jam kurdupel straszny (156cm) a uważam, że to propozycja dla wyższych dziewczyn chyba. Nie martw się, na pewno kupisz coś gotowego, ale dziewczyny mają rację, trzeba się przejść po salonach i pomierzyć. Pamiętam jak ja poszłam na pierwszą przymiarkę sukni ślubnej to po powrocie ryczałam jak bóbr, strasznie mi się nie podobała. Ale efekt końcowy był już zadowalający, w sumie miałam taką suknię jak chciałam. I podobnie jak Boszenka do dzisiaj nie mogę jej sprzedać, wystawiłam do komisu, ale ekspedientka twierdzi, że jeszcze żadna kobitka się w nią nie zmieściła i nie sprzedała się. Coś mi się wydaje że po tych kilku miesiącach leżenia w komisie będzie się nadawała już tylko na śmietnik.

W końcu udało mi się nadrobić i odpisać na posty, teraz nie będzie mnie przez weekend więc znów się porobią zaległości. Może nie napiszecie zbyt dużo, bo głównej dowodzącej( czyt. Carolajny) za przyczyną której od kilku tygodni nie mogłam nadążyć za wami nie ma jak na razie. Miłego weeku życzę mamuśki.

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 15:25   #3890
DIDI84
Raczkowanie

ja tak tylko na chwilkę

magducha- zobacz sobie te sukienki możne ci się któraś spodoba http://moda.allegro.pl/item813550163...sto_salon.html

http://moda.allegro.pl/item810149642...amowienie.html

my 18.06.2005
Kacperek 10.06.2006 4090g i 56cm
Nikolka 28.04.2009 4170g i 53cm

DIDI84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 15:26   #3891
ursull
Zakorzenienie

Katrin1 dziękuję ja też nie wiele robię z moim "nadbagażem" po ciąży,teraz zaczełam stosować się do zaleceń Caro i Kuroikaze,ale jescze spróbuję dietę turbo.Zacznę od jutra,a jeśli i to nie pomoże to daję sobie spokój z dietami i poprostu zacznę się lepiej odżywiać.Ja nie mam silnej woli i szybko mnie nudzą diety.

Gossik i Illbana jeszcze raz zareklamuję pieska,a co? Jest super,tylko nie wiem,jakie ma piosenki w polskiej wersji językowej.W angileskiej jak się nacisnie serduszko to śpiewa piosenkę pt: "i love you" i Milusia wtedy cieszy się niesamowicie A ile taki w Polsce kosztuje? Uważam,że to świetny pomysł na gwiazdkę.Wiele moich znajomych ma tego psiaka i są zadowoleni

Załączam wam link do fragmentu z Wiadomości 24,aby wam unaocznić jak to wygląda.To wszystko dzieje się kilka kilometrów ode mnie.
http://wiadomosci.onet.pl/5715807,21,relacjetveu.html

Stary 2009-11-20, 15:27   #3892
esti1984
Wtajemniczenie

ehhh no i dopadło Nikolcie

Julcia już zdrowa a Nikola ma temp 38,2 czy któraś z Was wie czy można podać małej Oscillococcinum? i jeśli tak to w jakiej dawce?
nawet watek o tym założyłam mam nadzieje że ktoś wie

do żadnego lekarza nie mogę się dodzwonić
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 15:40   #3893
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DIDI84 Pokaż wiadomość
ja tak tylko na chwilkę

magducha- zobacz sobie te sukienki możne ci się któraś spodoba http://moda.allegro.pl/item813550163...sto_salon.html

http://moda.allegro.pl/item810149642...amowienie.html
Spojrzałam sobie na nie i sliczne,ale ta pierwsza jest cudowna,zakochałam się w niej

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
ehhh no i dopadło Nikolcie

Julcia już zdrowa a Nikola ma temp 38,2 czy któraś z Was wie czy można podać małej Oscillococcinum? i jeśli tak to w jakiej dawce?
nawet watek o tym założyłam mam nadzieje że ktoś wie

do żadnego lekarza nie mogę się dodzwonić
Ja niewiele ci pomogę,wiem,że mozna podać,ale w jakiej dawce nie mam pojęcia,ponoć trzeba to najpier skonsultować z lekarzem
Biedna Nikolcia

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Esti Tyle tylko znalazłam w necie i wszędzie piszą to samo

Pytanie:
Czy mogę podać Oscillococcinum® moim dzieciom?

Odpowiedź:
Oscillococcinum® jest bezpieczne dla całej rodziny,
dla osób w wieku „od 3 do 103 lat”. Zastosowanie u
niemowląt i dzieci poniżej 3. roku życia wymaga zasięgnięcia
opinii lekarza.
Pytanie:
Jak mogę podać Oscillococcinum® niemowlęciu?

Odpowiedź:
Jeśli lekarz nie zaleci inaczej, granulki należy całkowicie

rozpuścić w niewielkiej ilości wody i podawać łyżeczką

Stary 2009-11-20, 15:53   #3894
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez magduchahahaha Pokaż wiadomość

A gdzie się podziewa Agusia? ma kompa jeszcze zepsutego? Ona chyba dziś pierwszy dzien do pracy idzie
Właśnie Aga dzisiaj 12 h pracuje a jutro, czyli w sobotę ma nockę 12 h. Biedna Agusia pewnie masakrycznie martwi się co z Filipkiem
Zaraz odnajdę jej numer na naszych starych listach i napiszę jej smska
Caro też postaram się dorwać... co tam z jej kompiakiem

Kobitki mam wolną chatę bo Nine z Tż wysłałam na dwór Znaczy... Tż z Niną, a nie odwrotnie chociaż kto tam ich wie.... Nieważne, ważne aby wrócili cali.... Ja mam czas na wyłożenie nóg w górę i wypicie kawki
Stary 2009-11-20, 15:55   #3895
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Czesc robaczki
jejku wczoraj mnie nie bylo i bylam przygotowana na mase czytania a tu jedna stronka carolajny anulki i ursull braklo to nuda
co my bysmy bez was zrobily...
OOOoooooOOOOOoooo...
... jak miłoooo

miło Carolajno, Ursullu? Prawda, ze miło? No a jakże.

Czyz nie uśmiechła Wam sie gęba na widok tego posta?
Wrrrauuu
Aż mnie ciary przejszły.

Ursull zauważyłam, ze twój podpis zaczyna być nieco nieaktualny. Twoja Kruszyna jest juz chyba zauważalna gołym okiem no nie? Nadal sie musisz upewniać? Haha... ja tam myśle, ze to sciema, teraz to pewnie juz z daleka SŁYCHAĆ, nie tylko widać tego twojego "małego" Brzdączka

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:07   #3896
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Kurde Aguśki numeru nie było na liście naszej...
A Caro mi napisała dzisiaj:
"Hej Cinka lapka przejął mój brat i jeśli da radę naprawić to dzisiaj może będę. I spałuje laski osobiście Pewnie żeście ze 20 str. nawaliły <pała> "

Dziewuszki, która jest za tym, aby uaktualnić naszą listę z telefonami?? Bo wielu z nas na niej nie ma, a niektórzy (czyt. JA) zmienili numery.... Proponuję ją wykonać całkiem od nowa i te co podadzą na nią swoje numerki dostaną kopie listy! Słać mi - ja ją stworzę - będę zbierać numery przez jakiś czas i wyślę też tą informację na priv wszystkim babom dzisiaj wieczorem. Kto mi wyśle w ciągu tygodnia numer to będzie na liście Dla niezorientowanych oznajmiam, że przed porodem wymieniałyśmy się tu telefonami

Edytowane przez cinusiowa
Czas edycji: 2009-11-20 o 16:08
cinusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:10   #3897
ursull
Zakorzenienie

Cześć Cinka,to napijmy się kawki

Anulka no miło było to przeczytać i miło mi,że znalazłam się w szacownym towarzystwie wizażowych krejzolek

A ty czarownica jesteś,skąd wiedziałaś,że pracuję nad podpisem właśnie w tej chwili ?

Stary 2009-11-20, 16:17   #3898
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Broń Boże nikogo nie chcę usuwac,a raczej dopisac nowe dziewczyny i podzielić ładnie na maj i czerwiec,żeby było bardziej przejrzyście.No tego się właśnie bałam,że mnie źle zrozumiecie.
Aaaa to pomysł suuuper! Tamta lista jest bardzo ładna. Tylko tam jest napisane, że z powodu nie udzielania się Mam, część z nich została usunięta i myślałam, że też o to chodzi
Cytat:
Chciałabym wycofać się z propozycji zmiany listy mamusiek,bo jak przypuszczałam,zostałam źle zrozumiana.Chciałam tylko,aby dopisać nowe mamy: Haruno,Dzolana,Anja1986,T akaGawiazdka i dzisiejszą Kapryskę.Chciałam też,aby podzielić na mamy majowe i caerwcowe,tak,aby to było przejrzyste.Przepraszam zatem,że wogóle śmiałam coś zaproponować,widać zapomniałam,gdzie jest moje miejscePrzepraszam,j eśli kogoś uraziłam,nie taki miałam zamiar
Mam dziś zły dzień i szczerze mówiąc nie chce mi się bawić w jakieś gierki i podchody z wami.
Szczerze powiem,że czuję się nieakceptowana przez niektóre dziewczyny.Nie wszyscy muszą mnie lubić,ale mogą wyrazić chociaż o co im chodzi.I tutaj będę niemiła i pewnie złamę jakieś konewnanse,polegające na byciu miłym dla wszystkich,ale chciałabym spytać Kathy:czemu nie uzyskałam odpowiedzi od ciebie na moje pytania? Nie zależy mi jakoś szczególnie na twojej "przyjaźni",ale grzeczność wymaga,aby odpowiadać,jeśli ktoś pyta.Może się mylę,ale mam wrażenie,że celowo omijasz moją osobę
Jeśli wam nie odpowiada to,że tutaj jestem i chcecie mieć wyłączność na ten wątek to powiedzcie tylko słowo.
A teraz idę się spakować,bo kto wie czy nie będę musiała jeszcze dziś z tąd uciekać.I nie użalam się nad sobą i nie szukam problemów.Polubiłam większość z was i jest mi przykro,że nie wszystkie potrafią być szczere.Miłego dnia.
Ursull, co Ty opowiadasz!!!! Kathi na pewno nie odpowiedziała bo w tym gąszczu może nie zauważyła. Nie wiem czemu czujesz się tu nieakceptowana?

Ja sama pare rezy komuś coś ominęłam, niespecjalnie, ale poprostu nie zauważyłam

Pomysł z listą jak wyżej napisałam super. Na pewno będzie miło innym Mamom jak się je dopisze.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:18   #3899
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Kurde Aguśki numeru nie było na liście naszej...
A Caro mi napisała dzisiaj:
"Hej Cinka lapka przejął mój brat i jeśli da radę naprawić to dzisiaj może będę. I spałuje laski osobiście Pewnie żeście ze 20 str. nawaliły <pała> "

Dziewuszki, która jest za tym, aby uaktualnić naszą listę z telefonami?? Bo wielu z nas na niej nie ma, a niektórzy (czyt. JA) zmienili numery.... Proponuję ją wykonać całkiem od nowa i te co podadzą na nią swoje numerki dostaną kopie listy! Słać mi - ja ją stworzę - będę zbierać numery przez jakiś czas i wyślę też tą informację na priv wszystkim babom dzisiaj wieczorem. Kto mi wyśle w ciągu tygodnia numer to będzie na liście Dla niezorientowanych oznajmiam, że przed porodem wymieniałyśmy się tu telefonami
Pomysł fajny,ale czy tych z wysp i innych zagranic dotyczy?

Stary 2009-11-20, 16:25   #3900
Seona
Zakorzenienie

Magudchaaa, suknia piękna Ja też miałam taką prostą, zwykłą. Dla mnie są bardzo eleganckie Zresztą uważam, że w prostocie jest piękno

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości