|
|
#1831 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Moje łobuzy już spią
![]() Cytat:
![]() Mięśnie "tam" same do formy nie wrócą,trzeba im troszkę pomóc,żeby nie było odczuwalnego "luzu" przy współżyciu (tak mi mówił lekarz,zwłaszcza po drugim i każdym nastepnym dziecku) no i mój mąż się nie skarży (a spróbowałby tylko ) Nie wiem czy to jest związane bezpośrednio z mięsniami pochwy ale mam koleżanki które nawet po jednym porodzie mają problem z np utrzymaniem moczu...tzn przy kichnieciu albo mocniejszym kaszlnieciu ![]() Lindsley A jakiego pieska macie? Duży czy mały? Kretencja,sporo żeby wymieniać jakby się chciało wszystkie ulubione ale tak pierwsze co mi przyszło na myśl od razu to wszystkie filmy z Johnym Deppem,uwielbiam go No! Teraz to już naprawdę wyłączam tego złodzieja czasu -Dobranoc dziewczynki
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
agness ćwiczenia mięsni kegla mają właśnie zapobiegać takim dolegliwościom jak nietrzymanie moczu na przykład, bo w głównej mierze to wlaśnie one odpowiadają za "trzymanie" moczu. Dobre efekty daje też jazda konna, ale jest to kosztowne
|
|
|
|
#1833 |
|
Raczkowanie
|
No widzisz,tak myslałam ale nie byłam pewna właśnie.
A co do jazdy konnej to POLECAM ![]() No i miałam iść spać i cały czas
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a piesek mały - taka sarenka, na cienkich nóżkach ale dziwnie długa... Może miała gdzieś w przodkach jamnika?? Jak nie zapomnę to zrobię fotki![]() Tz ma wolne do pn włącznie, ciekawe co ja dostanę...
|
|
#1835 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już też zbieram się spać. Pogrzeb Mamy już był dwa dni temu, a jutro minie tydzień od Jej śmierci
łzy mi do oczu napływają nawet wtedy kiedy tylko zobaczę jakieś ubranie Mamy nie wyobrażam sobie np. Świąt Bożego Narodzenia bez Niej![]() moje plany na jutro: rano msza, później wizyta na cmentarzu, pomoc tacie w załatwianiu spraw w urzędach, a później rozmowa i kawa u teściowej...to tyle na razie... Dobranoc!
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Starlett, ponownie napiszę - dużo, dużo siły dla Ciebie
Agness, ja też uwielbiam Johnny'ego, ale nie wszystkie filmy z nim mi się podobały. Niespecjalnie podobał mi się np. "Człowiek, który płakał", "Sweeney Todd", "Piraci z Karaibów", "Beksa". Za to uwielbiam "Edwarda Nożycorękiego", "Co gryzie Gilberta Grape'a", "Benny & Joon", "Don Juan de Marco", "Charlie i fabryka czekolady", "Blow", "Arizona Dream". Podobały mi się też "Czekolada", "Z piekła rodem", "Nick of time", "Sekretne okno", "Dziewiąte wrota". Nie widziałam, a chciałabym - "Ed Wood", "Donnie Brasco", "Las Vegas parano", "Marzyciel" i "Wrogowie publiczni". Wow, trochę tego jest
|
#1837 |
|
Raczkowanie
|
Witam z ranka
Całą noc mordowałam się i nadal się morduje z bólem zęba (((((((((((((NA wieczór zapiszę się do dentysty. Boje się bo jak jestem w ciąży to przeciwbólowych leków nie można brać. Od wczoraj bolą mnie piersi
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
DZień dobry
Ja też uwielbiam Johnego A szczególnie duet Depp&Burton, z niecierpliwością czekam na marcową premierę Alicji w Krainie Czarów. Z co wymieniłaś Kretencjo co nieoglądałaś, oglądałam Marzyciela - fajny film i Depp w nim jakiś taki spokojny. No i Edward Nożycoręki Co do filmów ubóstwiam Leona Zawodowca, Miasto Aniołów ( a szczególnie piosenkę Angel) i pewnie coś by się znalazło, al nie mogę sobie przypomnieć
|
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Scio, też uwielbiam Burtona
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam! ja dzisiaj mam w planach nic nierobienie, no może tylko obiad, lenia mam ostatnio strasznego leżę jeszcze w łózeczku z laptopem na kolanach
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Zielonooka
![]() Kretencja pytasz o filmy, ja jakos nie umiem wymienić ulubionych, na pewno też podobała mi się zielona miła, strasznie wzruszajace. Ja generalnie nie znam nazwisk aktorów czy aktorek(pare osób rozpoznam), nie mam nikogo ulubionego, tak samo nie rozpoznaję zespołów muzycznych, nigdy sie tym nie interesowałam ani nie miałam stycznosci z muzyką światową (jako dziecko). Jak czasem u tesciów zacznie sie rozmowa na temat muzyki, filmu, czy lektur szkolnych to mam ochotę wyjść, bo czuje się przy nich "zerem" tak samo w kwestii polityki...
|
#1842 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Z filmow to jeszcze uwielbiam "Szkola uczuc", "Niewierna"
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Aldii, pamiętam, że już kiedyś pisałaś o tym filmie. Chciałabym go zobaczyć...
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aldii ja też oglądałam "Chłopca..." Smutny film... A ja już mam pieska Trochę tęskni za właścicielką ale przyzwyczai się. To tylko 3-4 dni. Byłam rano w laboratorium, po południu odbieram wyniki i od razu jadę do lekarza.. Brzuch mnie jeszcze trochę boli... ale już mniej Ale podoba mi się takie leniuchowanie
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencja lepiej obejrzyj go z mezem i jakbedziesz miala na drugi dzien wolne (co by nie isc do pracy zapuchnieta od placzu)
Lindsley tez odbieram dzis wyniki i o 17 mam lekarza |
|
|
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Najpewniejszy będzie w dniu spodziewanej @, ale na niektórych testach jest że wykrywają ciążę 2-3 dni przed terminem @. Ale trzeba się liczyć z tym ,że wtedy wynik niekoniecznie będzie prawdziwy, bo może pokazać 1 kreskę, a za dwa dni będą już dwie...ciężko doradzić, niektórym dziewczynom wychodził wynik pozytywny przed @
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też oglądałam - polecam - ja co prawda po filmie siedziałam i gapiłam się w monitor przez 10 minut. Wbita w fotel. |
|
|
|
|
#1852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Raczkowanie
|
Zapisałam się do dentysty na 18 ząb boli cały dzień nie chce się faszerować proszkami wolę aby zobaczył co i jak....BOJĘ SIĘ
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
witam ja juz po wizycie w szpitalu po usg maly wazy 1.6 kg na co ginka stwierdzila ze ladnie wazy
no i maly jest glowka w dol i babka powiedziala ze raczej sie juz nie przekreci
|
|
|
|
#1856 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny... nic dzisiej nie napiszę, bo jestem wykończona. Mam tylko pytanie do tych, które brały/biorą luteinkę: jak to jest z alkoholem?? Bo jutro impreza u teściów i na pewno będzie coś mocniejszego, a biorę 3 tabletki dziennie, rano, w poludnie i wieczorem. Nie wiem czy można pić alkohol przy luteinie?
buziaki
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Można, byle nie za dużo. Jak wypijesz kieliszek nawet czegoś mocniejszego to na pewno nic Ci nie będzie.
|
#1858 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam od dentysty nie było tak źle. Usunął mi kamień bo miałam go dużo i jak ząb będzie bolał to zaprasza w poniedziałek
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Ja dziś miałam męczący dzień. O 14 wyszłam z domu i wróciłam dopiero po 18. Byłam u lekarza, położna mi wreszcie wypisała kartę ciąży, odebrałam wyniki. Lekarz mocno zaniepokojony nie był moim bólem brzucha, mówił, że widać że macicę mam napiętą i dał mi zwolnienie. Myślałam, że max na tydzień dostanę a ja na 28dni dostałam - do 17.12 Ale pochodziłam trochę i znów mnie brzuch boli więc chyba przyda mi się odpoczynek.
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dzisiaj jakaś wykończona , od pon. praktyki w 3 latkach i nauczycielka tej grupy jest straszna
mamy prowadzić zajęcia metodami o których nie słyszałam nawet.. wiecie.. takie nowoczesne maja być a ja to myślałam ,że luteina to jest na wzrok a nie na regulację cyklu.. P.S to ta sama luteina ?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

(a spróbowałby tylko
) 
-Dobranoc dziewczynki 

łzy mi do oczu napływają nawet wtedy kiedy tylko zobaczę jakieś ubranie Mamy

mamy prowadzić zajęcia metodami o których nie słyszałam nawet.. wiecie.. takie nowoczesne maja być