|
|
#1471 |
|
Raczkowanie
|
Macie coś do tej sytuacji ?
No więc jestem sama i jest mi źle. Albo coś o marzeniach . lub coś o szczęściu lub przyjaciołach ====================== Talenciary wszystkie was okradam wiecie>? NO zaczynając od cb a kończąc na tb! ![]()
|
|
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Artistic soul te cytaty z Romea i Julii idealnie mi pasowały na bloga <3
cholera jasna. wróć. Oddycham głęboko tak żeby poczuć, że nadal żyję. Sercem będę zawsze przy Tobie.. Zapomniałam co to znaczy "kochać", naucz mnie proszę, że miłość nadal istnieję. Mam dosyć czekania na to kiedy o mnie sobie przypomnisz. Głęboko w duszy ukrywałam to co niby umarło w nas, miłość jest wieczna może kiedyś znów do nas wróci? Pocałowałeś mnie tak jakby świat miał przestać istnieć, po kilku chwilach naprawdę przestał, bo odeszłaś na zawsze. Napisz proszę, ze za 4 minuty będziesz. Tak jak kiedyś... Chce żebyś miał ochotę mnie zobaczyć. Trwamy gdzieś na granicy światła i mroku, a między nami ocean straconego czasu. wierzymy w miłość zapisaną w sms-ach. mówisz 'nie było źle.' , ale to wspomnienia bolą. Zapomniałam o Tobie, nawet jeśli byłeś słodką chwilą. ;] słodkie 'spie*dalaj skarbie. ;* Jak fotograf złapać każdą sekwencję swojego życia. rozsypana w środku - zewnątrz niby nic. w chłodzie bezgwiezdnej nocy błąkam się szukając Ciebie Jest taki moment, kiedy ból jest tak duży, że nie możesz oddychać. serce tak szczelnie zamknęło się w czterech ścianach swojego cierpienia... więc kiedy następnym razem znowu swoim kolegom mnie pożyczysz...nie dziw się że tym razem lojalność zostawię w łazience na półce z Twoją szczoteczką. a ja przez ostatnie trzy noce nie śpię, leżę obok Ciebie i wysłuchuje...pośród tych wszystkich nieznanych imion, mojego..i chyba będę musiała jeszcze kilka nocy poczekać. przechowuje w głowie jasny portret twój i tysiąc slow, a kiedyś ci powiem, ze I’m In Love chociaż serce czasem zimne jak bruk nad ranem, a rozum chce je zagłuszyć i mówić za nie. nawet gdy pada deszcz czuję, że mam powody, by się uśmiechać . przy nim moje serce bije szybciej, wiesz ? Gdzieś w oddali moje dawne ja cicho mówi "nadal Cię kocham".. Jesteś częścią mojego życia nawet jeśli odszedłeś. Dłużej tak nie mogę, nie potrafię żyć bez Ciebie, rozumiesz? Moje myśli, rozbiegane, bez składu i ładu wirujące wokół wspomnień. Nadal pamiętam każdy moment, serce nadal żywię nadzieją. Ona kiedyś nie wierzyła w coś takiego co innymi nazywają miłością. Poznała Go, dał jej coś czego inni nigdy nie dali to coś czego słowa nie potrafią opisać, złożyć w jedną całość. Stał się dla niej wszystkim, życiem, treścią, celem.. Mieli się stać wiecznością a stali się chwilą. Nikt nie potrafi największej miłości życia wymazać, ona żyję w nas do końca życia, nigdy nie odchodzi. On odszedł a ona? Nadal gdzieś w głębi schowała tą miłość, znów kocha być może teraz inaczej, boi się błędów przeszłości, ale wierzy że znów to uczucie się narodziło dla innego, bo życiem jest krótkie żeby stać nad przepaścią wspomnień... cherriies czytając Twoje wiersze poczułam jakby to o mnie.. parę miesięcy temu byłam w takiej sytuacji jak te słowa. Piękne
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
Edytowane przez Tusilla Czas edycji: 2009-11-20 o 20:16 |
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
Po długim i dogłębnym procesie tentegowania w głowie...
Zamorduję Cię! Normalnie uduszę! A potem zakopię, odkopię, sklonuję i zabiję te klony! Zobacz, owsianka! Cieszy się, że cię widzi! |
|
|
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
I co byś zrobił, gdybyś po raz ostatni słyszał mój głos?
-Marku jesteśmy na antenie! kogo chcesz pozdrowić? -Chce pozdrowić moją żonę, która siedzi koło mnie ..
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
była to głupia miłość. więc czemu mi tak tej miłości brak ?
Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2009-11-20 o 20:14 |
|
|
|
#1476 |
|
Zadomowienie
|
Zabierz mił z miłości a zostaną ości...
A Ty znów podepczesz moje uczucia i przytrzaśniesz serce w drzwiach miłości Znowu liczę dni. Dni, w których się nie odzywasz...
|
#1477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z wzajemnością oczywiście ______________ Ktoś tam kiedyś powiedział 'winien jestem Ci wszystko, bo Cię kocham'. A już jutro, będę oplatać się Twoimi dłońmi i spijać życie z Twoich ust, zamienię bezbarwny tlen na Twój zapach, a wszystko dookoła uderzy we mnie paletą soczystych barw, które mieszkają w Twoich oczach. Pójdziemy na spacer, będziemy się śmiać w twarz zimie, przymarzać do siebie duszami, aż zlepimy się w jeden, gorący sopel lodu, rozlewający się po naszej sypialni winem i papierosowym dymem. Zamienię wszystkie swoje lęki na ciche szepty i opowiem Ci o tym, że jestem, że bez Ciebie mnie nie ma. Ty, Boże, wiesz, że w moim wypadku wielkie nieszczęścia składają się z małych nieporozumień. Boga tez czasem boli głowa i potrzebuje chwili spokoju. Włącza stary, dobry jazz, łyka parę proszków i zapija zimna wódką . |
|
|
|
|
#1478 |
|
Przyczajenie
|
Nie szata zdobi człowieka, lecz on zdobi ulice,
dobry styl to nie męka i nie zgubisz się na streecie. Wybierz więc godnie, tak aby nie odstraszać. ![]() |
|
|
|
#1479 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaginąłeś w akcji czy cie na terytorium wroga zestrzelili?
Bujajcie sie faceci jesteście duże dzieci. wielka przepaść dzieli nas. Już nie próbuj mądrym być. w moim sercu inny świat. czegoś więcej trzeba mi niż zabawy w Twoje My. dam ci to co widziałeś dotąd w kinie . Niebezpieczna jak dynamit nadciągam jak tsunami. Chce być z kimś kto dojrzał by mnie mieć . Poczuć z jego rąk.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#1480 |
|
Rozeznanie
|
kochane . nie mojego autorstwa odrazu mówię ;D znalezione ! x3 ale coś Mi się w nich spodobało xD
Pewnego dnia źle się poczułam. Poszłam do lekarza. Zbadał mnie i powiedział: - To nic poważnego! Przepisał lekarstwa. Powędrowałam do apteki. Tam usłyszałam, że recepta jest nie do zrealizowania. Nie rozumiałam. Usiadłam i spokojnie przeczytałam jej treść. "Jego uśmiech - 3 razy dziennie Pocałunki - do utraty tchu Otulić - Jego ramieniem się proszę Kocham Cię - Usłyszeć te słowa, chociaż jeszcze raz z jego ust" Farmaceutka miała rację - nie do zrealizowania . . . ;/ ..Bo ja cierpię na chorobę.. polega ona na nieumiejętności pokazywania uczuć_!hazardzistka. nałogowo gram o twe uczucia i jeszcze nigdy nie wygrałam. chociaż pogodziłam się z tym, że mnie odtrącił, to jednak moje serce nadal się buntuje, szukając wyjscia... zaspokajając tęsknotę - wypatrywałam go w każdym autobusie. Nie sądziłam, że wystarczy jedno spojrzenie, abym nie mogła Cię już nigdy zapomnieć.
|
#1481 |
|
Konto usunięte
|
być z nim to jak wygrać milion na godzinę przed śmiercią. b e z s e n s u. |
|
|
|
#1482 |
|
Raczkowanie
|
Teraz mówię, Ty nie słuchasz, nie obchodzę Cię.
rozpaczą sięgam gwiazd. Niech osoba tu podjedzie .. Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło. Po co mam żyć, jeżeli już nigdzy z Twoich ust nie usłyszę Kocham Cię... ;( Czuję, że nic nie znaczę... |
|
|
|
#1483 |
|
Wtajemniczenie
|
Ile masz cech, ile imion masz, Tego nie wiem... Mam nadzieję, że znajdę Cię Niedaleko tam i uwierzę I uwierzę bezgranicznie w nas, Że już Ciebie mam Bezgranicznie tak...
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały ;*
_______ 1. Wściekła podarłam wszystkie Twe zdjęcia. Teraz szukam taśmy klejącej. 2. Jakże miło by było, gdyby wraz z makijażem spływały wszystkie zmartwienia. A tu tylko kap, kap... Czarne zacieki pod oczami, czarne myśli w głowie, czarna dziura w lewej piersi. 3. -Ciii... Słyszysz? Ktoś cicho łka. -Nie. To tylko moje serce. 4. -Bo ja, proszę Pana, to chyba Pana kocham... -Proszę Pani, niech mi Pani tutaj cyrków nie odprawia. 5. Wieczorami wjeżdżam windą na najwyższe piętro, schodami wchodzę na dach, siadam tuż obok komina i wystawiam mą twarz na wiatr. Imitacja Twojego dotyku, szeptu i pieszczoty. Aż czasem zakręci się łza. 6. Zaśpiewałeś w moim sercu. Mogłeś wcześniej powiedzieć, że to tylko gościnny występ... 7. Wymieniała całą garderobę. O. W tej bluzce byliście w kinie, a w tą... W tą była ubrana, gdy ją pierwszy raz pocałowałeś. A ta zielona sukienka? Oplatała jej ciało przez zaledwie dziesięć minut, bo potem szybkim ruchem ręki ściągnąłeś ją z jej ciała, by wygłodniałym wzrokiem podziwiać ją nago. Tak. Trzeba wymienić garderobę... 8. -Przepraszam. Nie chciałem złamać Ci serca. -Nic nie szkodzi. Nigdy tak naprawdę go nie miałam. 9. Na oleju rumieniły się kawałki mięsa, a Ty... Ty wdychałeś aromat. Zawsze wiedziałam, że jesteś mięsożercą, ale żeby zabrać mi serce i tak je potraktować? To chyba lekka przesada... 10. Skaranie Boskie z tym sercem. Ja mu mówię "Nie wolno", a ono i tak wciąż Cię kocha. 11. -Dziewczyno.! Masz plamę na lewej piersi.! -Ach... To nic. To serce. Chyba znowu płacze. |
|
|
|
#1485 |
|
Zadomowienie
|
ruda wiewiora- moje kochane słoneczko
________ -Jest Pan zakochany? -Tak, w tej Pani, która była tak miła i wyprała mi kapelusz. Mowa jest źródłem nieporozumień. bo ' tęsknić ' i ' czekać ' to prawie to samo . Pod warunkiem , że czekając się tęskni , a tęskniąc czeka. każde niepotrzebne słowo do dzisiaj przeklinam. gra w zaufanie , chcesz znać wynik ? przeje..bałeś. nie pożegnałeś się , bo chciałeś uniknąć łez. na prawdę Ci nas nie szkoda?
|
#1486 |
|
Zadomowienie
|
Porzuć, odejdź, zapomnij.
To,że ludzie się czasem ze sobą nie dogadują, nie oznacza, że im na sobie nie zależy..
|
|
#1487 |
|
Raczkowanie
|
a ja będę czekać.
kończy się coś, by mogło zacząć się coś innego. za mała, by nieba sięgać. ![]() zostań, bo... a co mi zrobisz, jak mnie złapiesz ? ![]() to ona płacze deszczem. lekcja polskiego, pani mówi: - za mundurem panny sznurem. Adaś odpowiada: - my też mamy mundurki i jakoś nie stoją sznurem. i nawet gwiazdy na niebie są dziś jakieś takie uśmiechnięte. ![]() jakieś tam przyziemne sprawy. no i stało się. zatraciłam się w Twoim błękitnym spojrzeniu. z/w. zakochałam się.muszę poczekać, aż mi przejdzie. I can't feel U there. nie czuję Cię tu. Księżyc w nowiu.! yeah!!! jutro kino
Edytowane przez beMine Czas edycji: 2009-11-20 o 21:04 |
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
'Jeśli Bóg stworzył coś piękniejszego od kochającej kobiety, to na pewno pozostawił to sobie.'
Tomasz Kaczmarzyk Ona to takie psychiczne buraki cukrowe - trzeba by cztery tysiące, żeby wycisnąć łyżeczkę cukru.' Zofia Kossak-Szczucka 'Pójdziemy ze sobą powoli obok do końca wszystkiego, żeby zacząć na nowo...' betonowy świat. Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników. Jesteś jak powietrze, bez którego zaczynam sie dusić. pocałuj mnie. |
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
kobieta, zwodniczy demon w masce anioła, tańcząc odbiera facetom rozsądek... przejadłam myśli, wypiłam marzenia ...
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-11-20 o 21:21 |
|
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
Są godziny liczone podwójnie , i lata nie warte ani jednego dnia...
|
|
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
kotuś ![]() ---------------------------------------- dostrzegłam cię w tłumie tysiąca twarzy . I’m fallin` head first over u . /po raz pierwszy upadłam na głowę./ if cupid had a heart, u`d fall in love with me in no time at all . /gdyby Kupidyn miał serce, zakochałbyś się we mnie w oka mgnieniu./ I`m crazy for u . /mam bzika na twoim punkcie./ only one problem - to u I`m just a friend . /jedyny problem - dla ciebie, jestem tylko przyjaciółką./ I won't be whinin` about what might' ve been . /nie będę płakać nad tym, co mogłoby być./ u put in work to be the best . /zrobisz wszystko by być najlepszym./ bo śmiech to takie ciekawe doświadczenie, nie uważasz ? Feel like a doll left on a shelf . /czuję się jak lalka pozostawiona na półce./ tell me somethin` I don`t know . ![]() /powiedz mi coś czego nie wiem./ that just wont be fair, darling . /to po prostu nie byłoby sprawiedliwe kochanie./ ----- mężczyzna widząc stojącą przy drodze kobietę, podjeżdża i pyta: - podwieźć cię ? - nie po dwieście pięćdziesiąt ![]() kobieta na wczasach zakłada nogę na nogę, mówiąc: nareszcie razem ![]() .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-11-20 o 21:40 |
|
|
|
#1492 |
|
BAN stały
|
GUZIKIxd - boskie te teksty takie hm.. opisujące mnie
cudne ![]() -------------------------------------------------------------- 'Bo książę zbyt szybko zapomniał, że miał kochać.. 'Możesz, jak pies wściekać się, że coś poszło źle. Zaklinać albo przeklinać los. Ale gdy koniec nadchodzi, po prostu odpuść. 'za każdym razem wmawiała sobie, że już nigdy się nie zakocha. że nie chce już tak cierpieć. jednak, gdy spotykała na swojej drodze nowego mężczyznę, nie mogła się oprzeć. każde jego spojrzenie, każdy gest.. budził u niej tą cholerną iskierkę nadziei, że może tym razem się ułoży. i nic nie mogła zrobić, poddawała się uczuciu. Pieprzona nadzieja na lepsze jutro ;( |
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
nie poddam się. choćbym miała wyszarpać niebu szczęście .
meet me halfway. i weź tu nie bądź feministką. dziwna pustka. brak czegoś. albo kogoś ? optymizm na urlopie.
|
#1494 |
|
Raczkowanie
|
bo miłość to nie jest to co jest we mnie, to jest to, co jest w nas i pomiędzy nami.
moja tęcza ma tylko dwa kolory. a gdy będziemy już razem na końcu świata zaczniemy malować świat . jesteś jak kredyt chwilówka - na chwile . ja maluje jego, a On Ją.. Ty, Ty i Ty ! - do mnie . bądź moim powietrzem, porannej kawy łykiem. i chłodnym ust dotykiem. nie trzeba Twoich słów. milczeniem do mnie mów.
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
zimna walizka miłości.
w złym miejscu, o złym czasie. witamy w piekle, gdzie telefon traci zasięg. 'Nosimy duszę i jesteśmy niesieni przez duszę, której nie znamy. Kiedy nierozwinięta zagadka staje na dwóch nogach, przychodzi nasza kolej. Obrazy ze snu, które same siebie szczypią w ramię, nie budząc się przy tym, to my. Bo my jesteśmy zagadką, której nikt nie zgaduje. To my jesteśmy baśnią zamkniętą we własnym obrazie. To my jesteśmy tym, co idzie, nie dochodząc do jasności.' Jostein Gaarder |
|
|
|
#1496 |
|
Raczkowanie
|
Za dużo tego by mieć siłę na drogę mocno niepewną
Bo tylko taka droga ma sens - droga -na której warto zostawić niebo na ziemi i być dla tego, który potrafi kochać jak nigdy nikt! a Ty kim? kim dla mnie mógłbyś być?! ;( To zabawne jak nic nie znaczyłby świat bez miłości <3 Pewność, że my <3 bo Ciebie mi brak.! nie mogę Cię odnaleźć i nie mogę utulić ;( roztrwoniła miłość ziemską odpsrzedała przeniebieską (: I mam... wreszcie Ciebie mam. Troche Ciebie na własność bym, gdy wrócę nie pragnął... tak bardzo ;* Wydaje mi się że jesteś gdzieś daleko tak się tylko wydaje bo właściwie Ciebie nie ma ! życie mi płynie przy Tobie Cytrynowe ;******* Trzeba będzie na własność, odbudować nam kosmos... Nie mniej dobrze mi wiedzieć, że rozumiesz, że jesteś ;* Niedorzecznie idealny plan już nie dotyczy nas.! a serce to nie serce to tylko kawał mięsa ;| Śmierć jest spokojna. Łatwa. Życie jest trudniejsze... ... zapomniałam, o czym myślałam i zatonęłam w jego oczach. Nie mam na tyle siły, by trzymać się z dala od Ciebie.
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2009-11-20 o 22:05 |
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
spadnę na Twoje usta
jak woda podniesiona z dna .. ciepłym deszczem przywarta do szyby twojego uśmiechu zostanę aby wysychać przez resztę słonecznych dni
|
#1498 |
|
Rozeznanie
|
IhateU
GUZIKIxd - boskie te teksty takie hm.. opisujące mnie cudne ![]() oo widzę że nie tylko Mnie opisują xD no jak tylko coś znajdę dodam odrazu ;D ; ** ____________________ również znalezione .
przepraszam . ale nie mam głowy do myślenia . załamana . ; ( mam nadzieję że nie ma powtórek .; * jeśli tak . przepraszam !;* Może i był doskonałym chłopakiem, ale ona nie chciała doskonałości. Pragnęła miłości.. Miała kilka przyziemnych marzeń, nie takich, których nikt za żadne skarby świata nie jest w stanie spełnić. Jednym z nich...tym najbardziej wygórowanym była miłość. - Wiesz jak rozpoznać nieszczęśliwie zakochaną ? Na telefonie ma ustawiony na niego inny dzwonek - innych nie musi odbierać, - za godzinę - w przypływie furii - usuwa jego numer, każde zdjęcie i wrzeszczy nieznośnym szeptem, że ma go w dupie. Jego i całą tą zasraną miłość. Potem wszystko wpisuje od nowa, przecież zna te numery na pamięć, a zdjęcia są w koszu - łatwo je przywrócić. Nie ma na nic ochoty. Jest bezwładna, on odbiera każdy element jej tożsamości. Staje się zwykłą szarą myszką, chociaż przy ludziach tak doskonale udaje. wiesz co jest najgorsze? to że nie potrafię walczyć o to co kocham. nigdy nie umiałam. nigdy` z dala od wspomnień , to recepta ,by zapomnieć . `prawdziwego przyjaciela nie stracisz nigdy. moga byc wzloty i upadki, ale bedzie zawsze z Tobą.! - pamiętasz kiedy spotkałaś miłość swojego życia ? . - tak . - kiedy to było ? . - półtora roku temu .. - pewnie jesteście bardzo szczęśliwi . - myślę , że on jest . - a ty ? , nie czujesz się dobrze w tym związku ? - nie mówię o związku , ale o tym , że on spełnia swoje marzenia . - a ty ? - czekam , aż się we mnie zakocha ..
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to inaczej wygląda niż wygląda
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
Takiej dziewczynie jak Ty do stóp się rzuca cały świat....
Dziś wieczorem zasnę wyjątkowo bardzo, bardzo wcześnie, może umrę we śnie... I nawet nie wiesz, jak zazdroszczę Ci tego, co masz: Jego, i cały ten cholernie kolorowy świat! Gdybyś tylko chciał, pokochałabym każdą Twoją wadę. Nierealne marzenia zamknięte w okręgu beznadziejności... Czerwone wino , dwa kieliszki wypijmy za niespełnioną miłość... Usiadła na ziemi i zaczęła się zastanawiać kim dla niego jest.... ![]() _________________________ _________ Mam czinkłaczento w holenderskim gazie, będziemy się całować za moim garażem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.