|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
ojej, no to bardzo ambitnie, powodzenia Ci życze
a ja już lece po studenta jutro rzeszów, imieniny rodziców, więc pewnie do niedzieli , ciao new moon czeka jutro
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na pewno wszyscy nie tancza poloneza. Jest ze 3 razy wiecej dz niz ch. (chyba ze sobie dobiora z drugich klas albo niektorzy chlopcy zatancza 2 razy) Mam mase nauki bo 3 klasowki i matury w przyszlym tyg!
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się w środę dowiedziałam ;] przynajmniej miałam 1 dzień, żeby sie zastanowić czy wolę przypał z chemii czy z bio ;] i doszłam do wniosku (tak jak chyba większość klasy), że z chemii ![]() jestem taka padnięta, że nie mam siły nic napisać ;] siedziałam dziś prawie do 2 w nocy z zadaniami z chemii na korki, no ale mam to już opanowane ![]() jeśli nie zasnę na biurku to jeszcze dzisiaj do Was wpadnę
|
|
#3184 |
|
Konto usunięte
|
hej hej ;*
niby 4 lekcje a do domu wróciłam po 18 ;] . o 15 miałam teorie i tak sobie czekałam 3 h .początek dnia - najlepiej wymazac;] , później na szczęście się polepszyło. i marzę tylko o tym żeby położyc się spac. dlatego za długo dzisiaj nie posiedzę.;* |
|
|
|
#3185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko te ich autobusy Była taka ulica z samymi klubami pamiętam ![]() Ale na czym... Wyjeżdżała z WORDu na prawo, poprzepuszczała wszystkich, a tu jeszcze ktoś z parkingu wyjeżdżał... I babka jej po hamulcach Bo ona to takie straszny roztrzepaniec.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15381748]są ;] tylko że dziewczyny pisały że tylko maturzysci moga tanczyc. u mnie jest 6 klas . w A i C jest po 4 chłopców, w B i D 10 chłopców a w E i F po 20 [/QUOTE]Ej, ja nawet nie wiem, ile u nas jest chłopaków, w której klasie... <sprawdza na nk> nie no, żartuję, nie mam pojęcia. U nas 15/22, w B mat-geo też pewnie sporo, potem C i D biol-chemy, E, F i G humany to jak na lekarstwo ![]() Cytat:
![]() W czwartek o 11 wysyłali czy tam dzwonili Dyr chodził i nas liczył u nas podał, że 6 osób na 22 nie ma. Ale nie wziął poprawki na sprawdzian z wosu, wtedy byłoby gdzieś 2/22 ![]() Cytat:
a taki nam dowaliła sprawdzian. Bo słuchajcie, nasza pani chce nas za wszelką cenę przekonać, że po co nam rozszerzenie z matmy, że sobie nie damy rady a 21 osób zdaje. I chce nas przekonać sprawdzianami... Ale ok, zrobiłam 3 zadania wyj.ebane w kosmos ale już 36-1-10 to wg mnie 13 ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15402531]początek dnia - najlepiej wymazac;][/QUOTE] Co tam? |
|||
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna jaka baba ;/ zamiast Was motywować to jeszcze zniechęca. Uwielbiam takich nauczycieli. Byleby nas poniżyć.
![]() czeka mnie noc z 3 arkuszami z biologii.
|
#3187 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/446733/MATURA-2010
ja już dawno wpadłam na ten pomysł ;P effciaa noc z piątku na sobotę przy nauce?
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-11-20 o 19:50 |
|
|
|
#3189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" i tą 1 i 2 klasę mamy porządnie przerobioną. A jak teraz w 3 ta analityczna i rachunek prawdopodobieństwa, nie będzie fajnie Miło ja idę na NDiNZ i wcześnie spać, odespać ten tydzień...---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- O ła, zmienili przerzucanie stron
|
||
|
|
|
#3190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Świńska grypa mnie złapała ![]() Gardło mnie boli. Zeżarłam całe opakowanie Neo-Angin, ale nic nie pomogło. Może pomoże mi jutro zimne piwo ![]() O ile wstanę z łóżka, bo na wfie zrobiłam dzisiaj 300 brzuszków
|
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy wybrać przedmiot, w którym czuję się słabsza, żeby się sprawdzić czy przedmiot, w którym myślę, że jestem dobra i nie zrobić sobie przypału. ![]() Dlaczego aż 3? A co w tym dziwnego?
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
a no zgadza się.
I tak nie mam nic lepszego do robienia. Cytat:
od wtorku do piątku mam matury. W piątek mam z biologii, i chcę sobie zrobić arkusze. Zobaczę ile dam rady dzisiaj zrobić.
|
|
#3193 | ||
|
Zadomowienie
|
U mnie z dnia na dzień coraz mniej osób...
![]() Cytat:
Cytat:
---- A tak w ogóle to powinnam już iść spać, bo jutro o 4:30 pobudka. Polacy z Brazylią grają
|
||
|
|
|
#3194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co to za mecz? ![]() O tej porze to ja będę smacznie spała
|
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
ja mogę każdą nockę zarwać, ale nigdy piątkowo - sobotnią
![]() ale rozumiem, że dla Ciebie qjonq to żadna nowość Puchar wielkich mistrzów - siatkówka ;p nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy o 4 wstają na mecz. polacy by mogli grać o mistrzostwo, ale ja bym nie obudziła się ;P raz do 2. czekałam na mecz Wisły, ale więcej bym chyba tego nie powtórzyła :P ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- ja idę spać ![]() jestem megaaaaaa padnięta ;] branoc
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musiałam to chwilę rozkminić, żeby zaczaić co to miało być. I nie jestem kujonem.
|
|
|
#3197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a śmieje się ze mnie, gdy chcę oglądać seriale, a sam jest taki sam :d |
|
|
|
|
#3198 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie wiem, czy u mnie też sprawdzają... chociaż z nieobecnościami nie jest tak źle, bo sporo osób chodzi jakichś zakatarzonych, chorych a potem zarazają też bym nie chciała odrabiać w soboty potem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bardzo dobrze, że masz opanowane a jaki dział?Cytat:
? (nie pamiętam czy tak się pisze )łooj, to taki roztrzepaniec jak ja ale szkoda bardzo, ech. i jak tu się nie poddawać ![]() że na wosie BYLY 2 osoby ? ![]() dobrze, że poprzednia pani was lepiej przygotowywała... bo ta nie ma racji, jeszcze co, za debili was niby uważa, nienormalna? bierzcie poprawkę na to, że daje wam same naj naj najtrudniejsze zadania, a na maturze są i te prostsze, niech nie przesadza ![]() a Ty zbiku i tak dasz rade, bo masz matematyczny MUSK ![]() (a to że liczyć nie umiesz(my) to inna sprawa )kiedy trzeba odpoczywać ![]() Cytat:
![]() nie wolisz jutro wcześniej wstać, a wyspać się ?Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co pisałaś maturzystkom 2011?
biedne dziewczynki ![]() ![]() Cytat:
Zasnęłam na niej... A ja wtedy 14 lat miałam ![]() Nie, że wtedy by nie było dwóch osób ![]() Ja rzeczywiście tej matmy się najmniej boję ze wszystkich matur. Sama czasami walnie tekst: "Ja nie wiem, jak zrobić to zadanie ". Było takie w środę ("ile zer ma na końcu 15!, 30! i 100!?"), to zadała do domu. Nasza szkoła korzysta z czegoś takiego jak Pogotowie matematyczne, wykładowcy PŁ przez internet tłumaczą nam zadania i mi jakaś babka zrobiła. Przedstawiłam na lekcji wczoraj, a ona: "no patrzcie, szkoda, że wam o tym powiedziałam, mogłam dać na klasówkę". Kumpel z przodu: "ciekawe, jakby wtedy sprawdziła". ![]() Ale dzisiaj autentycznie dała jedno z najtrudniejszych zadań z Kiełbasy, jedno pewnie z * z operonu i jeszcze jedno Cytat:
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-11-20 o 21:39 |
||
|
|
|
#3200 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja się zastanawiam po co ci nauczyciele zadają takie trudne zadania skoro normalna matura będzie taka sama jak ta próbna, a ona przecież była prosta. Moja pani od matematyki powiedziała nam dzisiaj, że nie wiem co ona zrobi jak wyjdziemy w tej szkole, bo już nie będzie miała kogo uczyć. Przynajmniej ona jedna będzie za nami tęsknić
|
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak nie pójdę wcześniej spać. Zrobiłam sobie jeden arkusz, jutro reszta ![]() teraz już jestem zmęczona, zaraz śmigać spać. Dobranoc;*
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a plaza mi sie nie podobała ale ogólnie, przyjemne miejsce, a autobusy to tego ![]() skąd się w ogóle wzięłaś na Malcie ?ale fajnie macie z tym pogotowniem ![]() ta wasza babka to straszna wredota :| (sorry Martyna, haha pamiętacie jej nick na kurniku ? )ale to i tak dobrze wyszliscie, że was nie wziela ta druga baba bo ona to i niczego by was nie nauczyla i zapewne takze zniechęciła, przez to, że tak kiepsko uczy.![]() dasz radę żbiku
|
|
|
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wydaje mi się, że i tak mieliśmy trudniejsze niż mieli w tym roku czy rok temu ![]() A takim tekstem do wali babka od angla jak się można domyśleć, wiadomo jakie my mamy o tym zdanie... (uczenie się reakcji na pamięć... kolega, który ma ogólnie 4, dostał 2 z reakcji "chodź poprawić" "ale ja nie umiem więcej" "to jeden" "czemu?" "bo tak" "będę mógł tą 1 poprawić?" "będziesz musiał, jak nie, to kolejna" )---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() Ale ta przy Peaceville (?) tam była sztuczna i piaseczek. Ogólnie to te kamienie okropne... Na obozie byłam ![]() I tak się większości nawet na to nie chce wejść ![]() Wreeedooota xD dyra powiedziała, że jej zależy, żeby nam jak najlepszą nauczycielkę dać... Niektóre klasy (2 mat-geo) dostały babkę, która z technikum przyszła, po chemii |
||
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) dobraa idęęęęęęęę....;*
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, koniecznie posłuchajcie piosenek The Baseballs.
Robią przeróbki znanych piosenek. Fajne. haha.
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15402531]hej hej ;*
niby 4 lekcje a do domu wróciłam po 18 ;] . o 15 miałam teorie i tak sobie czekałam 3 h .początek dnia - najlepiej wymazac;] , później na szczęście się polepszyło. i marzę tylko o tym żeby położyc się spac. dlatego za długo dzisiaj nie posiedzę.;*[/QUOTE] Wszyscy dzisiaj padnieci... Zamiast imprezowac w piatki my padamy na ryjki
|
#3208 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no to szacun ja może nawet i bym wstała, ale nie mam Eurosportu a w ciemno( będzie transmisja w necie albo nie) nie nie wstanę na pewno ![]() aczkolwiek będę kciukać przez sen ![]() ![]() Cytat:
wstawało się o 2 - 3 w nocy na mecze i po meczu szło się spać Cytat:
zwłaszcza umbrella ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3209 |
|
Wtajemniczenie
|
no na pewno nie aż tak jak np. geodezja
jakiś tam próg zawsze pozostaje ![]() na pewno nie wiedział że to go interesuje, jak na to poszedł, chyba raczej dopiero teraz zdal sobie z tego sprawe marzył mu sie krakow, w dużej mierze przeze mnie xda ja na sekunde jestem ale już lece sie kąpać i spać, bo jutro trzeba wstac wczesnie dobranoc![]() BeaS, ich przeróbkę Umbrelli (choć oryginału nie lubię) po prostu ubóstwiam!! jest genialna a oni są po prostu świeeeeetni!!
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-20 o 23:20 |
|
|
|
#3210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Dzień dobry (czy ktoś tak wcześnie już się witał?) Spadywam na mecz, a wy sobie śpijcie ![]() Przegrali .
Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2009-11-21 o 05:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

Fajni są.

.

i wcześnie spać, odespać ten tydzień...
)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
biedne dziewczynki
.