Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 18:54   #3091
pola25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki, na szczęście nie mam białka w moczu Czyli ta moja opuchnieta noga, to taka moja przypadłośc...

Agape cieszę się bardzo,że nie ma białka jutro idę na morfologię i mocz, więc trzymajcie kciuki!
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:02   #3092
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Odebrałam wyniki, na szczęście nie mam białka w moczu Czyli ta moja opuchnieta noga, to taka moja przypadłośc...
super
Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
jutro idę na morfologię i mocz, więc trzymajcie kciuki!
trzymam i nie puszczam
fajnie że możesz w sobote badania robić , u nas labolatorium nieczynne w weekend

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:05   #3093
zebra666
Zakorzenienie

Brzoskwinko ja mam laktator TT- słyszałam o nim dobre opinie więc wydaje mi się, że i ten Avent i TT będa podobne. Zresztą butelki też wziełam TT i właśnie dzisiaj przyszły- za 3butelki (260ml) dałam z kosztem przesyłki 44 złote.

Byłam dzisiaj u kumpeli w sklepie i jak skończyła prace poszłyśmy na cheesburgerymoje rządze zostały zaspokojone hehe... a i kupiłam nowy numer"M jak mama" to bedę miała co poczytać w łóżku

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-11-20 o 19:07
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:07   #3094
brzoskwinia82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Brzoskwinko ja mam laktator TT- słyszałam o nim dobre opinie więc wydaje mi się, że i ten Avent i TT będa podobne. Zresztą butelki też wziełam TT i właśnie dzisiaj przyszły- za 3butelki (260ml) dałam z kosztem przesyłki 44 złote.

Byłam dzisiaj u kumpeli w sklepie i jak skończyła prace poszłyśmy na cheesburgerymoje rządze zostały zaspokojone hehe... a i kupiłam nowy numer"M jak mama" to bedę miała co poczytać w łóżku
Wzięłam w końcu TT po poczytaniu opinii w necie

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:12   #3095
ula 87
Zadomowienie

głowa mnie zaczeła boleć... idę leżeć
może przestanie boleć

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:17   #3096
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka83 Pokaż wiadomość
Ale mnie dziś pięką oczy... Miałam nie za ciekawy wieczór
Wczoraj mąż pojechał do pracy pod węgierską granicę, do tych term. Od rana nie pisał sms i nie dzwonił, ale to czasami tak bywa, zalatany itd. Po 17 wysłałam do niego smsa, doszedł. Mówił później, że odczytał, ale było zaraz po naradzie i pomyślał, że zadzwoni, jak się trochę uspokoi. No i już niestety nie zadzwonił. Piszę do nigo smsa o 19 a tu nie dochodzi. Wiem, że nie ma zassięgu tam, ale wtedy nic mi na kom nie przychodzi, dopiero raport, jak ma zasięg. A tu pokazuje, że nie wysłało. I tak kilka razy... no nic czekam i czekam, próbuję się coś uczyć, ale nie mogłam się w ogóle skupić. No to w końcu chyba po 20 spróbowałam zadzwonić i zaczyna kobitka mówić, a to pomyślałam, że jest jeszcze w pracy i mówi, że nie ma zasięgu, a ona mówi, że numer nie znany I za każdym razem tak było. No to wtedy już się zdenerwowałam na maxa. Zadzwonilam do mojej mamy i to mnie jakos podtrzymywalo. Najlepiej, bo zadzwonila do mnie w miedzyczasie tesciowa, czy wiem co sie z Wojtkiem dzieje, bo dzowni do niego i tez numer nieznany. Było już po 21 jak dalej moj maz nie dawał znaku, znalazlam wizytówkę do jego szefa, bo tesciowa zaproponowala, ze moze by zadzownic do kogos z pracy. To zadzownila do niego, on tez nie mial z nim kontaktu, a jeden gosc do 13 a pozniej też nie! Tamten nawet zadzwonil na policje czy nie bylo wypadku na tej trasie. Na szczescie nie. No to juz w ogole nie wiedzialam co robic. Gadam na zmiane z mama i tesciowa. Bylo już pół do 22, jak szef meza powiedzial ze wsiada w samochod i jedzie do tych term! A tak przed 22 slysze ze widna jedzie, patrze a to maz. Wtedy wszystko ze mnie wyszlo i tak się popłakałam, nie mogłam sie uspokoić.... Nie wiem dlaczego, ale człowiek w takich chwilach myśli o najgorszym.... A co się okazało, że w firmie zmieniają sieć i mieli dopiero wyłączyć za 6 tygodni, a tu zrobili niespodziankę i wyłączyli wczoraj i nie raczyli powiadomić. Nawet ten szef z Wiednia nie wiedział. Bo główną filię mają w Salzburgu. Szymuś wszystko wyczuwał, bo strasznie się wczoraj ruszał cały czas. Mąż mnie potrafi uspokoić, chociaż długo to trwało, jeszcze powiedział, że najważniejsze, że nam się nic nie stało, że rodzic nie zaczęłam.....
No to się wyżaliłam....
Ojojoj ale historia. Ja chyba oszalałabym ze strachu... Dlaczego my kobiety juz takie jesteśmy, że w takich sytuacjach zawsze myślimy o najgorszym...?
Bardzo się cieszę, że wszystło tylko nieporozumienie z telefonami.

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Dzien dobry Mam pytanie do mamuś, które mają już jeden poród za sobą Chodzi mi o odejście czopa czy Wam odchodził? jak to u Was wyglądało? Bo wyczytałam jak wygląda i że nie zawsze jest ale chciałabym przeczytać jak to u Was było. Bo chyba u mnie zaczął odchodzic właśnie, rano znalazłam na bieliznie coś właśnie takiego baaardzo odpowiadającemu opisom czopa, a mój gin nie odbiera jak na razie więc byłabym Wam wdzięczna na krótki opis tak dla pewności
Mi taka galaretka przeźroczysta "wypłynęła" w zeszły piątek i w sobotę. Od tamtego tygodnia bacznie obserwuję swoje wydzielinki Raz jest ich więcej tzn. taka dłuższa nitka na papierze toaletowym a czasem w ogóle.
Kochana Ty się trzymaj dzielnie, zaciskaj jeszcze nogi, każdy dzień jest cenny.
Oczywiście zdawaj relację na bieżąco.

Cytat:
Agape cieszę się bardzo,że nie ma białka jutro idę na morfologię i mocz, więc trzymajcie kciuki!
No pewnie, że trzymam kciuki

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:30   #3097
zebra666
Zakorzenienie

Brzoskwinia ja też sugerowąłam się opiniami na necie i tutaj też któraś mamusia pisałą, ze go miała w pierwszej ciąży i była zadowolona

Mój brzusio- 32 tydzień

Stary 2009-11-20, 19:34   #3098
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Coś się małą dzisiaj mało ruszała, ale najadłam się słodkiego i trochę energii dostała

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
witam ja juz po wizycie w szpitalu po usg maly wazy 1.6 kg na co ginka stwierdzila ze ladnie wazy no i maly jest glowka w dol i babka powiedziala ze raczej sie juz nie przekreci

Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość
ja sie przespałam troszke,miałam jechać posprzatac troche ale okropnie mi sie brzuch stawia i trochę boli.wizyta za 2tyg ciekawe....może też bedę miec problemy z szyjka lub...

ja bym chciała jeszcze teściom kupić coś bo mieszkaliśmy tu pół roku za darmo i pomagaja nam w mieszkaniu ,tylko co?
Będzie dobrze, nie denerwuj się...
Ja lubię kupować rzeczy takie bardziej luksusowe... Np. rodzice raz dostali ekspres do kawy ciśnieniowy, ale taki z niższej półki, więc nie był drogi... Zresztą się sprawdził i też taki mamy... http://www.ceneo.pl/1691069 Innym razem dostali zestaw grillowy taki elegancki w etui itd... Teściowie w tym roku dostaną wspólnie stację pogodową jakąś wypasioną, ale i tak planujemy w tym roku wydać mniej na prezenty niż zwykle, bo trochę się spłukaliśmy dla Paulinki... A sobie na wzajem chcemy kupić po pół kina domowego Najgorzej jest z babcią i dziadkiem...

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
zrobiłam ciasto, siedzi w piekarniku - meeeeega szybkie - 5 minut. Ciekawe jakie wyjdzie z tego przepisu robiłam http://mojewypieki.blox.pl/2007/09/P...z-owocami.html
A ja nie mam teraz piekarnika... Buuuu... Ja też chcę...
Chciałam sobie ubić śmietanę, ale się przeterminowała...

Cytat:
No to super... Masz rację, widocznie taka nasza uroda... Tylko ja jeszcze codziennie sprawdzam ciśnienie...

Cytat:

Ja też mam z TT, ale doświadczeń z nim żadnych
Nigdzie nie wychodziłam dzisiaj, dobrze, że piszesz o M jak Mama, to sobie jutro kupię...

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Mój brzusio- 32 tydzień
Jaki spiczasty... To jeszcze bardziej mi przypomina, że mój już opadł...

Edytowane przez KarmazynowyKamyk
Czas edycji: 2009-11-20 o 19:34
KarmazynowyKamyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:40   #3099
zebra666
Zakorzenienie

Kamyk własnie tydzien temu na zdjęciu był całkiem okrągły a dzisiaj mam porównanie i widzę, że wyciagnęło go w przód... zresztą czułam od paru dni rozciaganie i mam ciaśniej w kurtce... zaraz znów nie będę miała co na siebie włożyć

Stary 2009-11-20, 19:43   #3100
lila12
Zadomowienie

Dziewczynki, trafiłam dziś do gina nieplanowo - mega bolał mnie brzuch i prawie nie mogłam chodzić. To spojenie łonowe boli - muszę jednak leżeć. Na szczęście szyjka "stanęła" w miejscu, a rozwarcie powiekszyło się nieznacznie. No i lekarz daje mi dwa tygodnie... Musimy wytrzymac, chociaż ten mój Synus strasznie niecierpliwy. Na szczęście obeszło sie tym razem bez szpitala. Ale już niedługo pewnie tam wyląduję... No i brunatne wydzielanie czopu mam za sobą - wczoraj to się stało rano. Mam uważać - jak tylko pojawi sie krew i / lub ból i odejdą wody - od razu szpital...

Sweet - martwię się o Ciebie....

Widzę, że u Was prezentowe pogotowie - ja w tym roku chyba sobie daruję.
Stary 2009-11-20, 19:46   #3101
zebra666
Zakorzenienie

Lila uważajcie na siebie. Trzymam kciuki żebyście wytrwali jeszcze trochę.
Już niedługo będa pierwsze rozdwojenia. ależ ten czas zapitala!!!

Stary 2009-11-20, 19:47   #3102
lila12
Zadomowienie

Cytat:
Kamyk własnie tydzien temu na zdjęciu był całkiem okrągły a dzisiaj mam porównanie i widzę, że wyciagnęło go w przód... zresztą czułam od paru dni rozciaganie i mam ciaśniej w kurtce... zaraz znów nie będę miała co na siebie włożyć
Fajny brzusio ja mam mega piłkę
Stary 2009-11-20, 19:59   #3103
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Mój opadł w dół, więc jakoś się jeszcze cudem zapinam w kurtce...

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, trafiłam dziś do gina nieplanowo - mega bolał mnie brzuch i prawie nie mogłam chodzić. To spojenie łonowe boli - muszę jednak leżeć. Na szczęście szyjka "stanęła" w miejscu, a rozwarcie powiekszyło się nieznacznie. No i lekarz daje mi dwa tygodnie... Musimy wytrzymac, chociaż ten mój Synus strasznie niecierpliwy. Na szczęście obeszło sie tym razem bez szpitala. Ale już niedługo pewnie tam wyląduję... No i brunatne wydzielanie czopu mam za sobą - wczoraj to się stało rano. Mam uważać - jak tylko pojawi sie krew i / lub ból i odejdą wody - od razu szpital...

Sweet - martwię się o Ciebie....

Widzę, że u Was prezentowe pogotowie - ja w tym roku chyba sobie daruję.
Ups... To ty możesz być pierwsza... Trzymam kciuki, bo jeszcze min. te 2 tyg. by Ci się przydało...

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Znalazłam te zestawy prezentowe do grilla, o których mówiłam...
http://www.akcesoria-kuchenne.pl/skl...b37d4d65635019

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Ufff... Wystawiłam kilka aukcji na allegro... Będę miała, mam nadzieję, mniej liczenia w czasie inwentaryzacji na koniec roku...
Stary 2009-11-20, 20:08   #3104
aldii
Zakorzenienie

Sweet jestes zywym potwierdzeniem moich slow Ten przyklad z ta dziewczynka niestety bardzo przykry, ale niestety jest to czeste....
Elcia
Kamyku,Kocurazab przepraszam, ze zapoczatkowalam fatum sprzetowe wybaczcie
Agape
Pola
Zebra piekny
Lila czyli jednak bedziesz 1.A co lekarz powiedzial o tym bolu spojenia lonowego ?

Odebralam wyniki i bylam od razu z nimi u rodzinnego, bo musialam wziac skierowanie na konsultacje.Krew w miare ok - niska hgb 10,7, ale przy tym dobre zelazo
Za to mocz masakryczny Dostalam antybiotyk 3 x dziennie.Pozniej mam powtorzyc badanie.Najdziwniejsze, ze nic mnie nie boli, nie piecze, nie biegam czesciej do wc - zero objawow
Stary 2009-11-20, 20:10   #3105
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Kocurazab u mnie w szkole mały wysp-ja zapoczątkowałam, a oprócz mnie 3 inne
Hi hi, to to tak jak u mnie, ja pierwsza rodzę, a po mnie - na dzień dzisiejszy bo może ich przybyć jeszcze 3 dziewczyny. Dyr zostanie poczwórnym wójkiem
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:12   #3106
filka2
Zadomowienie

lilla ło matko to prawie juz?zaraz zaczniemy sie rozpakowywać.do mnie to jeszce jakos nie dociera!!!trzymaj sie

zebra jaki duuuzy brzusio!mój teraz też juz niezle rosnie,oby tylko brzuszek
kamyku dzieki za rady,zawsze coś można podpowiedziec,ja niby mam coś na oku tzn teściowa cos tam widziala i jej sie podobało tylko musze jechac i zobaczyc czy jest to,podobała jej sie jakaś patera ozdobna i pomyślałam ze teściowi zestaw do kominka
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:18   #3107
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
No to super.
Ja niestety zauważyłam, że zaczęły mi puchnąć nogi - dzisiaj jak wkładałam buty w pracy, to aż zaniemówiłam, bo moje kostki tak jakby znikły... Ciekawe czy przez przypadek nie trafiły do Kamyka
Stary 2009-11-20, 20:19   #3108
zebra666
Zakorzenienie

Aldii

Filka oj napewno po ciązy będziemy wszystkie laski zobaczycie... swoją drogą jem 3ecie ciasteczko- babeczka z karmelem... o matko dieta jak marzenie

Stary 2009-11-20, 20:28   #3109
pola25
Zakorzenienie

Lila odpoczywaj i jestem w szoku,że powoli się rozpakowujemy!dawaj znać jak samopoczucie itd

Zebcia słodki, duży brzusio!

Aldii kuruj się!

Kocurazab a ile osób liczy Wasza szkoła?

ja narzekałam, że Mały się nie rusza, to tak daje czadu od kilkiu godzin?!!poza tym brzuch mi się też stawia od czasu do czasu i boli mnie też w środku pochwy, takie ukłucia, chyba Mały coś tam wyprawia...i jestem taka senna.mierze cukier i idę spać.

Dziewczyny martwie się o Sweet Delight. Co z nia?miejmy nadzieje, że nie rodzi.

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Zebcia mówisz ciasteczko
Stary 2009-11-20, 20:28   #3110
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Odebralam wyniki i bylam od razu z nimi u rodzinnego, bo musialam wziac skierowanie na konsultacje.Krew w miare ok - niska hgb 10,7, ale przy tym dobre zelazo
Za to mocz masakryczny Dostalam antybiotyk 3 x dziennie.Pozniej mam powtorzyc badanie.Najdziwniejsze, ze nic mnie nie boli, nie piecze, nie biegam czesciej do wc - zero objawow
Dlatego warto się często badać... Zawsze można coś takiego wykryć...

Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość
kamyku dzieki za rady,zawsze coś można podpowiedziec,ja niby mam coś na oku tzn teściowa cos tam widziala i jej sie podobało tylko musze jechac i zobaczyc czy jest to,podobała jej sie jakaś patera ozdobna i pomyślałam ze teściowi zestaw do kominka
Oooo, zestaw do kominka to tez dobry pomysł, moi rodzice kiedyś od znajomych dostali, a w zeszłym roku teście od nas...

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
No to super.
Ja niestety zauważyłam, że zaczęły mi puchnąć nogi - dzisiaj jak wkładałam buty w pracy, to aż zaniemówiłam, bo moje kostki tak jakby znikły... Ciekawe czy przez przypadek nie trafiły do Kamyka
Ja mam swoje, Twoich nie widziałam Ale buty to już noszę od jakiegoś czasu pożyczone od mamy... Ona ma 38, a ja 36,5... Niby się mieściłam, ale nie chciałam ich zniszczyć, tzn. mogłyby się rozczłapać...

Cytat:
Filka oj napewno po ciązy będziemy wszystkie laski zobaczycie... swoją drogą jem 3ecie ciasteczko- babeczka z karmelem... o matko dieta jak marzenie
Mnie TŻ przypomniał, że w szafce mam batoniki marcepanowe...
Stary 2009-11-20, 20:29   #3111
zebra666
Zakorzenienie

Pola dziękuję Sweet nie rodzi na szczęście

Kamyk zjadłam własnie 4te i mysle o 5tym

Stary 2009-11-20, 20:35   #3112
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
OMG, jak tak czytam co napisałaś Ty i Sweet, to zaczynam się stresować, że to już niedługo
Trzymam za Was kciuki!
Stary 2009-11-20, 20:37   #3113
pola25
Zakorzenienie

cukier zmierzony-90!idę spać, o ile Mały mi da. miłego wieczorku.do jutra.
Stary 2009-11-20, 20:59   #3114
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Kocurazab a ile osób liczy Wasza szkoła?
Ale co konkretnie masz na myśli? Liczbę nauczycieli, uczniów, pracowników obsługi

Edytowane przez kocurazab
Czas edycji: 2009-11-20 o 21:08
Stary 2009-11-20, 21:10   #3115
gosbaj
Zadomowienie

Zebra sliczny brzusio i jaki duzy juz
Faktycznie juz niedlugo beda pierwsze rozpakowywania. Jejku jakos to nie dociera do mnie i wydaje mi sie ze w tej ciazy to jeszcze bede i bede....

A co do wysypu ciezarowek w szkolach to u mnie jest to samoOprocz mnie jeszcze 2 nauczycielki sa w ciazy a najsmieszniejsze jest to ze wszystkie jestesmy anglistki ja rodze w styczniu, druga w maju a trzecia w czerwcu.

Jejku synek chyba cos mi wsadzil pod zebro bo normalnie tak kluje ze masakra jak sie tylko troszke zegne.......
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:11   #3116
Kancia
Zakorzenienie

jak czytam jakie macie problemy z prezentami to ciesze się, ze u nas nie kupuje się prezentów
w mojej rodzinie od zawsze kupowało sie tylko dzieciom. U tz jest gorzej, bo oni zawsze kazdy kazdemu pod choinkę kupują. Jednak my ja i tz ( jak zwykle) się wyłamaliśmy i ustalamy ze prezenty kupujemy tylko dzieciom.
Niby to jest fajna tradycja ale za dużo jest nietrafionych, bezsensownych przentów i uważam, ze takie dawanie na siłe zeby tylko dac jest nieporozumieniem. Po drugie trzeba wyłozyc spora kasę jak ma sie obdarować naście osób a ja mam na kogo wydawać pieniądze. Z małżem robimy sobie prezenty rzadko bo nie czujemy takiej potrzeby a jak ja coś chce to mu mówie

ale wywód mi wyszedł ale my to zawsze wszystko na przekór

aldii duzo wit c jedz a jakie masz parametry moczu ??
Stary 2009-11-20, 21:30   #3117
aldii
Zakorzenienie

Zebciu,Pola
Kamyku ostatnie badania robilam na koniec wrzesnia.W pazdz. nie robilam,bo nie bylo mnie w PL
Kancia mam sporo wit. C - codziennie pije wycisniety sok z 1 cytryny.Bakterie mam dosc liczne i leukocyty 12-20-25 (norma do 5).Na szczescie we wtorek mam wizyte u nefrologa, zobaczymy co bedzie mowil
Stary 2009-11-20, 21:43   #3118
celka2000
Zakorzenienie

Bylo tyle o puzzlach wiec i ja cos dodam.
Nie kazdy dwulatek pasjonuje sie puzzlami i jest w stanie ulozyc ukladanke z 9 elementow Ja sie ciesze, jak moj synek z 4 kawalkow cos skelci. A puzzle mamy takie piankowe, to Adasiek je nosi, przeklada, uklada z nich most, w ktory wjezdzaja samochody, wozi w rowerku, zasypuje nimi auta, buduje droge dla autek itd... Nie bardzo pozwala nawet, zeby je ukladac. Ma swoja koncepcje zabawy i tyle.
Plastopianka sluzy do sklejania autek
Autka gora!
A co sie mojemu synkowi jeszcze podoba to:
- ciuchcie, tory, kolejki
- pociag Tomek, ktory jedzie na sygnal gwizdka
- kolejka Mula z Ikei - takie kklocki na drucikach(troche mi sie wydawal na nia za duzy, ale jest zachwycony)
- no i auta, auta, auta (najlepiej jak jeden duzy moze wozic male itd)
- rysowanie/malowanie rowniez na tablicy -znikopisie
- te puzzle drewniane co sie wklada w otwory
- pilki wszelkiego rodzaju (od malych, po wielkie)
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:44   #3119
Sweet Delights
Zadomowienie

Hej dziewczyny na razie u mnie ok, ale coś mnie spojenie łonowe teraz wieczorem zaczęło boleć poza tym to raczej ok chyba, cały czas leżę oczywiście Dzięki Wam kochane za wsparcie no i zainteresowanie

Lila no to kurcze widzę, że u Ciebie też się ładnie rozkręcca, łeb w łeb idziemy trzymam kciuki za Ciebie również, żebyś jednak wytrwała jak najdłużej
Sweet Delights jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:45   #3120
Kancia
Zakorzenienie

aldii a ph?

celka bo Ty to masz wielbiciela autek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości