Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 16:17   #3961
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
(...)
to jestesmy juz dwie
Tylko wiesz, ja jestem w ciąży i pewnie skóra mi sie rozciąga

Do McDonald's tez bym się wybrała- na McRoyala
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:18   #3962
kasiaher
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

pamietam moje objawy, ja np. dowiedziałam się w 6 tygodniu , oczywiście brak miesiączki był, tylko że ja myslałam że to przez stres przed slubem i dlatego. Ale były objawy takie jak senność i zmeczenie (tłumaczona wyczerpaniem przez pracę i przygotowania) tylko ten zwiekszony apetyt mi nie pasował ale jego tez tłumaczyłam tym że latam jak porabana tu do pracy tu załatwiac te rzeczy z weselem i organizm domaga sie większej ilości jedzenia. Piersi owszem bolały i były wieksze ale ja zawsze przy miesiączce tak miałam więc mnie to nie zdziwilo i bolał mnie brzuch tak jak bym miała dostać miesiaczki więc tym bardziej się nie spodziewałam. A jak kiedyś byłam rano w domu i zaczełam sie drapac po lewej piersi i wyczułam takie zgrubienie więc szybko zawołalam mamę bo sie wystraszyłam że to guzek i w sumie mama zaczeła mi macac piers najperw ta lewą potem prawą i tak westchneła i mówi " dziewczyno tobie to gruczoly mlekowe zaczeły rosnąć...." a potem test jeden który nie wyszedł i drugi w pracy , lekarz, USG i jestem w 33 tygodniu
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:46   #3963
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Myszka ooo to super, ze dzis TZ będzie. pewnie już niedługo

zapiekanka juz prawie gotowa

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-11-20 o 16:48
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 17:06   #3964
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ach jakis taki obrazalski sie ostatnio zrobil, na szczescie szybko mu przechodzi
a moze on w ciazy jest

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Jutro wybieram się na kręgle i na tańce...nie wiem mam poczucie winy, że może nie powinnam, bo nie wypada...ale co mam siedzieć w domu i czekać...
i bardzo dobrze!
ja tez sie dzisiaj wybieram na kregle ze znajomymi

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

a jak poznałaś TZa?
Na GG
Moj mezul chodzil do tej samej klasy co moj brat w PL ale ja nie mialam okazji go poznac wczesniej .. i on po zakonczeniu szkoly sredniej wylecial do stanow w maju a ja po zakonczeniu gimnazjum przylecialam w sierpniu ... no i na poczatku ze nie mialam komp swojego to siedzialam u brata no i Pawel zagadal do niego ze jest w NYC i czy chce sie spotkac z nim a ja odp ze jestem siostra i ze brata nie ma .. no i tak sie nam jakos fajnie gadalo pozniej wzielam jego numer i gadalismy na moim GG pozniej zaczely sie sms , rozmowy przez tel po 6 miesiacach spotkalismy sie w realu na urodzinach brata a 3 dni pozniej zaczelismy oficjalnie chodzic Przez pierwszy ok dojezdzal do mnie pociagiem tylko na weekendy a pozniej po roku przeprowadzil sie do mojego miasta takze mialam go juz bliziutko siebie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
to byla amerykanka a jak jej dalam sprobowac taka paste-szprotki w pomidorach, cebulka, jajko, ogorek to powiedziala, ze czegos gorszego w zyciu nie jadla pasztetowej nigdy nie chciala nawet tknac a placki ziemniaczane jadla z ketchupem
ja za to nie moglam sie nadziwic ich fascynacja dyniowa-wiec kiedys przychodze do pracy, a tam caly stol zastawiony - kawa dyniowa, tort, dyniowy, lody dyniowe, sernik dyniowy, jakas rolada i wszystkiego musialam probowac najbardziej zasmakowal mi sernik, ale ja to wogole zakochana jestem w amerykanskim serniku o paczki z dunkin donuts-boston cream a z innych fascynacji amerykanskich:
- clam chowder
- ostre skrzydelka z pizzy hut -swoja droga musze sprawdzic, czy maja takie tu w PL
- lasagne z cream cheesem
- te ich dressingi do salatek
- grzanki gotowe kupne smakowe-zwlaszcza czosnkowe i ziolowe
- no i tesknie za chilli z Wendy's u nas w PL chyba nie ma tej sieci, nie?

no i poznane mi w usa zarelko chinskie poznalam je od a do z, pracujac w restauracji chinskiej hot and sour soup general gaus chicken, loo mein, dumplings, scallion pancake, shrimpy, crab rangoons i wogole wtrzachlabym caly PUPU plater dla dwojga

No zebys wiedziala ze oni z dynia to wszystko robia .. ale powiem Ci ze ja bym sie chyba nie tknela tego

aaaaa chinczyk
moglabym jesc codziennie i by mi sie nie znudzilo .. jedyne za czym tesknie jak jestem w PL to wlasnie za chinczykiem ahh no i skrzypdelka bufflo .... kurcze glodna sie zrobilam

a w PL nie mozna kupic takich grzanek?

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Zabcia a planujecie kiedys wrocic do Polski? Ja strasznie chcialabym na wakacje pojechac do Stanow, do mojej Cioci (czyli niedaleko Ciebie) i zobaczyc jak to jest w hameryce
Powiem Ci ze jak jestem w PL to chcialabym zostac na stale .. ale jak wracam do stanow i widze jakie tu jest inne zycie to ciezko by mi bylo sie znowu przestawic .. tutaj jest calkiem inaczej ... jest praca , wyplata co tydzien mam ochote sobie cos kupic ide i kupuje ... a w PL jednak bylo by nam ciezko cos oszczedzic

No ale na starosc napewno wrocimy

Jak bedziesz u cioci to zapraszam do mnie na kawke

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
tak z ciekawości... to kurcze tak ciężko Ci bylo chyba rzucić wszystko tutaj i wyjechać... no ale z drugiej strony tutaj i tak nie bylo twoich rodzicow wiec tez lipa trochę... a macie zamiar jeszcze kiedys wrocic? My kiedys myslelismy o wyjezdzie do usa lub kanady ale kurde dla mnie to jednak za daleko... ale chcialabym kiedys pojechac na wakacje hehe

dziekuje tak kozaczki z prawdziwej skorki A wybieralismy wspolnie... warunek Tżta - koniecznie na obcasie A mnie sie musialy ogolnie spodobac... dlugo za nimi chodzilismy bo jakos lipa w tych sklepach

Racja poczatki byly koszmarne ... zero znajomych zero jezyka a tu jeszcze do liceum mnie wyslali .. znalam tylko kolory , liczby "dzien dobry " " do widzenia" i na tym konczyla sie moja znajomosc ang ... Przez pierwsze pol roku siedzialam w klasie i nie wiedzialam o czym oni wogole gadaja no ale z kazdym tyg bylo lepiej poznalam polakow ( dzieki mojemu bratu ) no i pozniej na horyzoncie pojawil sie moj mezulek

czy chcemy wracac tak jak pisalam .. ciezko by nam napewno bylo ..
ale kiedy napewno

No wlasnie ameryka to nie Europa niestety .... nie mozna wsiasc w auto i pojechac na swieta itp .... Jak ktos poleci w roku 2 razy to juz szczesciarz bo bilety takie drogie ... my dopiero lecimy w sierpniu na wesele brata TZeta ... takze jeszcze 9 miesiacy musze czekac Mam nadzieje ze szybko zleca te miesiace

naprawde bardzo fajne kozaczki

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Ech,... poszłabym sobie na wesele a z moich znajomych nikomu się nie spieszy...

Była któraś z was na filmie 2012 ?
no ja tez bym poszla .. ale jak na zlosc nikt sie nie chajta .. dopiero w wakacje mamy weselicho

My sie wybieramy w ten weekend .. ale opinie znajomych sa podzielone jedni mowia ze dobry drudzy ze nudny ... za efekty daja 9/10 a za fabule 3/10 ... film strasznie dlugo bo trwa prawie 3 godziny takze pod koniec juz tylka podobno nie czuc ... jak sie wybierzemy to sam znac czy warto isc

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

na 18 idę z mężem na ten księzyc w nowiu. cos czuję, ze znowu (tak jak i pierwsza częśc) mnie zawiedzie, ale ciekawosc silniejsza
u nas wczoraj byla premiera o 12 w nocy .. i chyba nie musze mowic ze WSZYSCY na necie pisali ze ida zobaczyc .. ciekawa jestem czy warto bylo

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
westchneła i mówi " dziewczyno tobie to gruczoly mlekowe zaczeły rosnąć...."
hahaha dobre

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 17:40   #3965
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
nie rob siarryyyy
film przedstawiajacy katastrofe i zaglade swiata ktora ma nastapic w 2012 roku wg kalendarza majow
ja nie robie siaryyy

wróciłam z rozmowy o pracę i od poniedziałku zaczynam , ale nie za bardzo mi się uśmiecha będę przedstawicielem neti i będę biegać po firmach bydgoskich i prosić się

AgatkaL szalej

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-11-20 o 17:42
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 17:50   #3966
martucha84
Zakorzenienie

Agatka niczym sie nie martw.. szalej

Rybulka... nie wiem jak to mozliwe ale na tym swiecie jst bardzo duzo takich "pseudo" ludzi... myslalam ze slekcja naturalna sprawi ze sie przystosuja no ale trudno.. trzeba zacisnac zeby i nie myslec o balwanach

kliwia dziekuje za rogale sa pyszneeeeee uwielbiam je.. ten smak poznania... i w marzeniach wlasnie laduje na rynku na schodach do ratusza
Stary 2009-11-20, 17:55   #3967
myszka_maj
Zakorzenienie

zaraz tu oszaleje od tego czekania

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 18:06   #3968
india83
Zakorzenienie

Ja dzis w koncu odebralam nowy dowod, zmienilam dane w baku i zostawilam PIT dla urzedu. Tak sobie dzis tworze album dla tesciowej, efekt niewielki, ale zaczynam watpic czy to co robie moze sie komus spodobac i nawet zaczelam sie zastanawiac, zeby wycofac sie z tego pomyslu

Zamieszczam okladke(biala) i piersze karty albumu. Co Wy na to? tylko bardzo prosze o szczere opinie, chcialabym komus oszczedzic rozczarowania na widok takiego podarunku hihi
Stary 2009-11-20, 18:25   #3969
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Jak bedziesz u cioci to zapraszam do mnie na kawke

pisze sie na zaproszenie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 18:40   #3970
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
wróciłam z rozmowy o pracę i od poniedziałku zaczynam , ale nie za bardzo mi się uśmiecha będę przedstawicielem neti i będę biegać po firmach bydgoskich i prosić się

AgatkaL szalej
No to super !!! Zawsze to coś

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:06   #3971
india83
Zakorzenienie

no i zero komentarzy ;p jest az tak źle???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 19:11   #3972
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dziewczyny, a tu jeszcze zagląda w ogóle Riana i Zlotko855? Nie pamiętam kiedy je widzialam w ogóle

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
nie rob siarryyyy
film przedstawiajacy katastrofe i zaglade swiata ktora ma nastapic w 2012 roku wg kalendarza majow
Ja byłam
Pisałam w wątku o tym filmie.
Stary 2009-11-20, 19:13   #3973
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Duzo jest przepisow na ten ramen, ale niestety strasznie duzo garnkow do niego potrzeba i skladnikow, ktore trudno zdobyc. No i jest duzo zabawy, co nie zmienia faktu, ze wyglada mniam mniam
O wow, a ja myślałam, że w rzeczywistości to zwykły rosół jakiś chiski

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
nie no placki ziemniaczane to tylko z dzemem
Cytat:
nie... placki to tylko z cukrem i smietaną
a ja właśnie nigdy z dzemem nie jadłam, z cukrem i śmietaną to tak ale najbardziej to jednak lubie placki po węgiersku.. mmm pycha zresztą ja wogóle uwielbiał placki same w sobie

Cytat:
Ja byłam Hmmm.. zależy czego się spodziewasz.. fabuła banalna tzn. jak zawsze w takich filmach katastroficznych, czasem aż jak w bajkach ale ogółem jak na 2h i 40 minut nie dłużył mi się. Z tym, że jak już mówiłam ja mam bilety za darmo więc nie rozpatruje tego w kwesti zmarnowane/niezmarnowane pieniądze. Generalnie baaaaaaaaardzo dużo ludzi na to chodzi do kina, sale są pełne nawet w tygodniu.

Cytat:
u nas wczoraj byla premiera o 12 w nocy .. i chyba nie musze mowic ze WSZYSCY na necie pisali ze ida zobaczyc .. ciekawa jestem czy warto bylo
Ja też byłam na nocnej premierze i jak już pisałam ja się zawiodłam zrobiła się z tego jakaś bajeczka...

Cytat:
mimo wszystko gratuluje

india mnie się podoba, a to najbardziej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1258740366

Edytowane przez zielony_motylek
Czas edycji: 2009-11-20 o 19:15
zielony_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:28   #3974
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluje
moze nie bedzie az tak zle

Cytat:
Zamieszczam okladke(biala) i piersze karty albumu. Co Wy na to? tylko bardzo prosze o szczere opinie, chcialabym komus oszczedzic rozczarowania na widok takiego podarunku hihi
sliczne mi sie bardzo podobaja
fajna kolorystyka tesciowej napewno sie spodoba

Cytat:
pisze sie na zaproszenie
nie ma problemu

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

Ja byłam Hmmm.. zależy czego się spodziewasz.. fabuła banalna tzn. jak zawsze w takich filmach katastroficznych, czasem aż jak w bajkach ale ogółem jak na 2h i 40 minut nie dłużył mi się. Z tym, że jak już mówiłam ja mam bilety za darmo więc nie rozpatruje tego w kwesti zmarnowane/niezmarnowane pieniądze. Generalnie baaaaaaaaardzo dużo ludzi na to chodzi do kina, sale są pełne nawet w tygodniu.

Ja też byłam na nocnej premierze i jak już pisałam ja się zawiodłam zrobiła się z tego jakaś bajeczka...

no wlasnie slyszalam ze fabula nie za dobra ...

ooo tak ? czyli mowisz ze nie warto isc?

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-11-20, 19:40   #3975
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
ooo tak ? czyli mowisz ze nie warto isc?
Jeśli czytałaś książke, albo jeśli bardzo podobała Ci się pierwsza część to bym poszła, ale właśnie w porównaniu z pierwszą dla mnie ta jest gorsza.. nie wspominam o tym jak różni się z książką, bo 2 część dopiero zaczełam, choć już dostrzegłam różnice.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 20:10   #3976
Emilia211
Zakorzenienie

Zaaaabcia,Zielony_motylek , AgatkaL

Stary 2009-11-20, 20:16   #3977
atomufka
Zakorzenienie

Dziewczyny a u nas prawdziwa powodz boje sie ze nas niedlugo zaleje

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:18   #3978
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

W Bydgoszczy pięknie

Stary 2009-11-20, 20:25   #3979
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Jeśli czytałaś książke, albo jeśli bardzo podobała Ci się pierwsza część to bym poszła, ale właśnie w porównaniu z pierwszą dla mnie ta jest gorsza.. nie wspominam o tym jak różni się z książką, bo 2 część dopiero zaczełam, choć już dostrzegłam różnice.
Powiem Ci ze nie jestem jakas wielka fanka tego filmu .. ale pewnie z nudow ogladne .. ale dopiero jak bedzie w TV

Cytat:
Zaaaabcia,Zielony_motylek , AgatkaL

Cytat:

a gdzie mieszkasz ?

Cytat:
W Bydgoszczy pięknie
w Mahopac tez

Olivia 2.07.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 20:36   #3980
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
W Bydgoszczy pięknie
Tylko ze ja nie mieszkam w Polsce ale w Irlandii.
Zalało nas totalnie,drogi nieprzejezdne.Ludzie nie widzieli czegos takiego od 10 lat...
To widok z mojego okna,dzis juz przestalo padac ale znow zapowiadaja opady;/A dwa pozostale zdjecia zrobilismy przed chwila stojac na moscie...Niekotrzy ludzie wczoraj jechali 7 h do domow
Nigdy czegos takiego nie widzialam na wlasne oczy;/

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-11-20 o 20:37
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:50   #3981
agus87
Zakorzenienie

wlasnie wrocilismy z zakupowych szalenstw
i doznalam szoku
zakupilam makaron chiński alew nie sojowy tylko ten, ktory jest zawsze w zupkach taki zolty, ktory sie gotuje 2 minuty
wyobrazcie sobie, ze czytam wartosc odzywcza a tu zonk w 100 gramach gotowego produktu 1881 kalorii czy to jest w ogole mozliwe?
to byla taka wierzchnia naklejka, no to twardo ja zdrapuje, bo moze blad sie wkradl i pod spodem jest prawidlowa
a tam tez 1881 kaolorii :kcal:
matko swieta, mowie do tesciowej to ja tgo nie zjem;p nawet gryza
ale ma tylko 10 g bialka, cos mi tu smierdzi
Stary 2009-11-20, 20:51   #3982
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zalało nas totalnie,drogi nieprzejezdne.Ludzie nie widzieli czegos takiego od 10 lat...
To widok z mojego okna,dzis juz przestalo padac ale znow zapowiadaja opady;/A dwa pozostale zdjecia zrobilismy przed chwila stojac na moscie...Niekotrzy ludzie wczoraj jechali 7 h do domow

o kurcze to faktycznie nie za ciekawie

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-11-20, 20:54   #3983
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

o maj gat

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 20:58   #3984
n.ik.a
Zadomowienie

ja dziś jestem po kolejnej konsultacji u neurologa i kolejne 11 dni na L4. Troszkę mi się to nie podoba, bo zaczęłam już tesknić za pracą
Ale cóż zrobić...zapalenie tkanek miękkich, w kręgosłupie w okolicach lędzwiowych trzeba wyleczyć. Szkoda tylko, że w moim miejscu zamieszkania w pracowniach fizjoterapetycznych, gdzie mam udac sie na rehabilitację pokończyły sie kontrakty. Czeka mnie więc chyba 10 dniowy wyjazd z dala od męża do miejscowości, gdzie bede miała rehabilitację

AgatkoL, awatarek przepiekny

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:10   #3985
agus87
Zakorzenienie

ej laski skoro na opakowaniu rzekomo pisze, ze 100 g ma 1881 kalorii to czemu ma aby 450 kj?
cos tu nie gra...
Stary 2009-11-20, 21:12   #3986
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Szok!!! w wiadomosciach ciagle trąbią, że wyspy zalewa. Oby przestało padać...
Stary 2009-11-20, 21:33   #3987
zielony_motylek
Rozeznanie

dziewczyny, masakra byłam w tesco, kupiłam m.in. cif i mi się otwarł i oczywiscie poplamił mi spodnie.. dodam, że nowe , drugi raz je dzis miałam na sobie i oczywiście plama nie chce zejść no więc zanim z desperacji zaczne próbować wszystkich możliwych metod macie może jakąś sprawdzoną? heeelp

atomufka szok, ale może jednak jutro nie zacznie znów padać, oby!
agus może im się coś pomyliło, 100g makaronu nie może mieć tyle kalorii
Stary 2009-11-20, 21:34   #3988
Mletfyk
Raczkowanie

Cytat:
Tak sobie dzis tworze album dla tesciowej, efekt niewielki, ale zaczynam watpic czy to co robie moze sie komus spodobac i nawet zaczelam sie zastanawiac, zeby wycofac sie z tego pomyslu

Bardzo ładne - mnie się podoba kolorystyka stron no i te słodkie wzorki - zdecydowanie pasują do koncepcji. Teściowej na pewno się spodoba

Cytat:
Mojej przyjaciółki córki były i baaardzo im się podobał - szczególnie efekty specjalne. Ja osobiście nie przepadam z gatunkiem SF więc raczej nie pójdę, no ale jak kto lubi....

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A ja zaraz wychodze do domu i dzisiaj mam w planach leniuchowanie...:P
I tak trzymaj Agatko - zobaczysz niebawem staniesz na nogi

Cytat:
O matko ... to straszne... a w którym rejonie mieszkasz? mój TZ ma na wyspach rodzinę...
a Wam się nic nie stało? nie zalało Wam nic? może Wam czegoś potrzeba? jakby coś pisz na priv

Wiecie co...czytam sobie wasze posty dot. @ , ich braku i w rezultacie dzieciątek i się rozklejam. Niedługo znów dostanę @ i co prawda staram się już tego nie przeżywać ale jakoś mnie to dobija.... chciałabym móc Wam się pochwalić że udało nam się zaciążyć ale boję się że jeszcze długo się to nie wydarzy.. w tym miesiącu na pewno nie, bo nie wolno nam się kochać ze względu na leki jakie teraz biorę (jakby na domiar złego , to fatalnie się po nich czuję - trzęsą mi się ręce, czasem robi mi się słabo itd) na szczęście 6 dni zostało już do ich skończenia, potem 3 dni i @ (zastanawiałam się czy wziąć wtedy wolnego i nie odbić sobie z TZem tego miesiąca abstynencji... ale szykuje nam się wyjazd do rodzinki) No a 9 grudnia idę do doktorki i zobaczymy co mi powie...staram się nie nastawiać, ale pewnie jak zwykle będę przeżywać..
Ostatnio po wizycie nie wytrzymałam i powiedziałam TZowi że nie czuję się dla niego pełnowartościową kobietą, to mnie opierdzielił i to równo,że nie wolno mi tak myśleć i że na pewno nam się uda a jak nie to i tak mnie będzie kochał.... słodkie to z jego strony, ale jeżli na prawdę nam się nie uda??? nie wiem sama....ale będę walczyć nadal może te beznadziejne jajniki w końcu ruszą?!

Kocham Cię M.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091010030113.html
Mletfyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 22:17   #3989
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mletfyk Pokaż wiadomość
ale będę walczyć nadal może te beznadziejne jajniki w końcu ruszą?!
a co dokładnie Ci dolega?/wybacz jeśli przegapiłam a pisałaś/
nie masz czasem policystycznych jajników?
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 22:41   #3990
Mletfyk
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
a co dokładnie Ci dolega?/wybacz jeśli przegapiłam a pisałaś/
nie masz czasem policystycznych jajników?
Mam policystyczne jajniki i chorą tarczycę, która już raz mnie wysłała do szpitala a niestety ostatnio farmakologicznie wywołane jajeczkowanie skończyło się natychmiastowym pęknięciem ciałka żółtego i torbielą krwotoczną (a do tego nie wiadomo było przez 2 tyg. czy jednak nie jestem w ciąży i wtedy to tylko szpital - bo przecież c.ż. przez pierwszy trymestr wytwarza progesteron a jak go nie ma to by była ciąża wysokiego ryzyka) ale może dobrze że Bóg nam wtedy nie dał dzidziunia, może chce by czas ciąży był dla nas fajny i jak najbardziej fizjologiczny a nie by się stał okresem wiecznego strachu o dzeciątko.... nie wiem ale może tak ma być....

Kocham Cię M.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091010030113.html
Mletfyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości