|
|
#1501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
snide1 -obserwuję od jakiegoś czasu i o matko.. aż mi wstyd, że dopiero teraz mówię. jesteś boska
cherriies - te wiersze... meeega. _____________
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Daj mi poczuć że jestem ta wyjątkową, tylko Twoją... Napiszę list otwarty do prezesa drogi mlecznej czy może widział się z tym co obiecał nam życie wieczne Przez łzy patrzę na cały świat, na to co mnie otacza i nie wiem jak zmienić mam to, że jestem sama Migające gwiazdy zaczarują oczy hipnotycznie przejdę w stan skupienia by chociaż raz móc spełnić i odwiedzić własne nieskalane sny
|
|
#1503 |
|
Raczkowanie
|
Wspaniali ludzie nie powrócą, nie powrócą już...
Gdybyś nie istniał, próbowałabym wymyślić miłość
|
#1504 |
|
Raczkowanie
|
Lubię tę aurę ciemności, która go otacza. Lubię jego twarz, smutne oczy
![]() Nawet jeśli czasem trochę się skarżę - mówiło serce - to tylko dlatego, że jestem sercem ludzkim, a one są właśnie takie. Obawiają się sięgnąć po swoje najwyższe marzenia, ponieważ wydaje im się że nie są ich godne, albo że nigdy im się to nie uda. ;|
|
|
#1505 |
|
Przyczajenie
|
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
może po prostu się w Tobie zakochałam.
a miłość od Ciebie odeszla. tak po prostu zniknęła. Usta opływające miodem.Dusza niespokojna z nutką karmelowych uczuć. a najbardziej bolało mnie to ,że nikt mnie nie rozumiał. Taka ze mnie istotka z czekoladowymi marzeniami .
|
#1507 |
|
Raczkowanie
|
Niezliczona ilość najjaśniejszych barw, ogromna siła i wszechświat gówno wart
W niedorzeczności naszych ciał W zaprzepaszczonej ciszy serc Doczekaliśmy wrzasku dnia Taki wstyd zdarza się tylko raz. ![]() Chciało by się zacząć jeszcze raz, Chciało by odnaleźć zmarnowany czas ;( </3 a miało być tak pięknie, w sumie to już mi sie nawet nie chce... Jak mogłeś odejść stąd w taką nieludzką noc? ;( Natężenie oddalenia w każdym z nas kształtuje formy zwyrodnienia. Porcja ciepłych złudzeń przenika do serc.! Dla miłości zawsze warto przecież żyć. taa ;O Kolejny taniec w cyrku zdarzeń ![]() Ja nie wiem, co piję, lecz jeśli to miłość, to proszę mi dolać.
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2009-11-20 o 22:38 Powód: a tak.! c(; |
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę niczego na niby .
witaj w prawdziwym świecie. jest paskudny. spodoba ci się. i nie mogę zrobić nic . - gdzie teraz idziemy ? - nie wiem, dla mnie nie ważne gdzie i jak ważne, że z Tobą. kolejna osoba zauważyła, że coś się dzieje między nami... ja zauważyłam niestety, że ostatnio nic się nie dzieje...
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
Przez przyjaciół omineło mnie wiele ciekawych seriali ![]() Utrata drogi w czasie podróży jest nieszczęściem. Jednak utrata sensu podróży jest prawdziwą tragedią. Powiedziałeś to? Kocham cię. Nie chcę żyć bez ciebie. Zmieniłeś moje życie. Powiedziałeś to? Opracuj plan... Wyznacz cel... Podążaj w jego kierunku. Ale za każdym razem rozglądaj się. Rozkoszuj się tym. To właśnie to. Jutro może tego nie być te laski poleca nawet na pół kutasa z jednym jajem Hej, spójrz na zegar duża wskazówka|mówi "pi*****ol" a mała "się" Ta sytuacja tutaj to porażka komunikacji
I need your love http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png Moje Serduszko bije już http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png Edytowane przez __Fallen Angel__ Czas edycji: 2009-11-21 o 00:38 |
|
|
|
#1510 |
|
Raczkowanie
|
I nie będzie jak ma być. Będzie po mojemu!
Nic się nie dzieje przypadkiem, nawet samotność to tylko nasz wybór... Bo ja w krainie czarów bywam częściej niż Ci się wydaje... śliczny obcy pan w mym serduszku tkwi... Może kiedyś znajdziesz czas, by zatęsknić.. Kradnij sobie facetów...i tak jestem lepsza od Ciebie.. Zdrada? miłość wszystko przebacza.. może miłość tak.. ale ja nie..! Już Cię nie kocham, ale wspomnienia o Tobie tak.. Mówisz mi: "tylko Ty". Czasami nawet myślę, że Ci wierzę.. -to koniec dziewczynko ,twojemu kenowi wyczerpały się baterie nie możesz się już z nim bawić . -to czemu tamta barbie może.? - Czy można zgłosić nieprzygotowanie do życia? Miała kilka przyziemnych marzeń, nie takich, których nikt za żadne skarby świata nie jest w stanie spełnić. Jednym z nich...tym najbardziej wygórowanym była miłość. ucichła we mnie ta mała dziewczynka, która wszystko brała sobie do serca. łzy są kroplami krwi duszy w tej chwili jestem imitacją własnej osoby czasami nie ma takich słów które opiszą to co czuję... oddaję Ci mą duszę - zostawiam przy Tobie moje serce, będzie bezpieczne? - jasne. w pamięci zakamarkach wciąż rozbrzmiewa śmiech
|
|
#1511 |
|
Przyczajenie
|
Ona ma swój świat, zamyka w sobie cały ból, chce go udusić, a potem wypłakać.. Nie masz talentu? pokaż cycki ![]() nieostrość celowa.. ![]() Bo ja, czuje ten moment gdy uderza w serce, dźwięk który jednoczy wszystkich, to namacalna siła.. tak jak kawałek piękna...
|
#1512 |
|
Raczkowanie
|
z tobą bez ciebie bez znaczenia
oboje znamy to miejsce nad ranem w bezruchu czekając jedno na drugie tamci nie byli jak ty ściany krzyczą chyba chcą mnie zjeść, zgubić w swoich suchych wnętrznościach. a ja się boję. masz tak samo? dzięki Bogu. czasem zwyczajnie usycham z tęsknoty parzyłeś herbatę, nie protestowałam
|
#1513 |
|
Przyczajenie
|
" Wiekszość nas kocha z potrzeby kochania, a nie dlatego , ze znaleźliśmy kogoś godnego miłości"
|
|
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
Ciagle slysze tylko narzekanie
Pozytywnie myslec nikt nie jest w stanie Kazdy ma setki problemów I kazdy mi mówi ze nie ma rady na? nie W ich oczach widze zalamanie Sami sobie robia z mózgu pranie Przeciez na kazde problemy Zawsze jest jakies rozwiazanie |
|
|
|
#1515 |
|
Rozeznanie
|
chciałabym przez judasze oczu twoich łagodnych, spojrzeć kto tam jest, kto jest w środku.
jestem jak chodnik: wychodzona.. mam lat siedemnaście, widzę cię niewyraźnie, bo w źrenicy tak pełnej żywej mgły nie ma nic. chyba go coś dręczy, bo jęczy (...) widzi co ja widze wie co wiem ja czytaj z ust a co jeśli wogóle na nie spojrzałeś? krótki deszcz letni, dotyk warg miękki wszystko to co masz, podziel między nas wieczór gwiazd pełnych, cichy szept senny nie mówię i nie słyszę nie czuję, nie oddycham ... bo nie mam na to ochoty ścigam siły boskości, ścigam minuty grawitacyjnej wolności.
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
próbuję otworzyć oczy huk rozlepianych powiek wiruje mi w głowie pierwsza myśl - o matko boska druga myśl - o ja idiotka Tam gdzie wczoraj żyła rozkosz ,dzisiaj trzaskały drzwi SZCZĘŚCIE polega na tym - całe szczęście - By z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów jak korzystam z szalenstwa bez czy w pasach bezpieczenstwa Widzę, że niewiele rozumiesz Z tego co do ciebie czuję Głośno nie mówię nic a nic Umiesz schować się w tłumie Idiotycznych kombinacji i poharatanych serc Nie strasz mnie! Nie boję się: * czarów, klątw, * biurowych mątw, * matki, siostry i psa, * ojca z zaświatów i lwa, * i czarnej wołgi, * kobit złych, * naczelnych pism, * szefów firmw futrach z fok.
|
#1517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. *** So close no matter how far \Tak blisko, bez względu na odległość/ szukałam zaufania i znalazłam je w Tobie ... Twój pocałunek jest torturą. zabij mnie. Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2009-11-20 o 23:04 |
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
czytam was od pierwszej czesci jestescie cudowne sama sie nie udzielam.bo rzadko mi przychodza do glowy jakies opisy
![]() -ale jak bedziesz z nia, to o mnie zapomnisz... -Nie,mylisz się.O dobrych ludziach się nie zapomina... |
|
|
|
#1519 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobieta, która wcale nie jest lepsza ode mnie. Po prostu ma w życiu więcej szczęścia. to że nie płakałam przy rozstaniu. nie znaczy że nie kochałam .. A gdy już wrócisz, to usiądę Ci na kolanach, oprę moje dłonie na Twoich ramionach i będę całować Twoją twarz. Kawałek po kawałku. Obiecaj mi, że mnie nie rozbierzesz, zanim skończę...
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
nigdy więcej nie miej takich dziwnych oczu.
zatęskniła za przeszłością tak intensywnie, że aż poczuła ból w piersi. obudziła się rano, była sama, wstając obok niej leżało 4 złote z drobnych i kartka z napisem : Żeby nie było, że za darmo! kurczę , wiesz , że gdyby Cię nie było to naprawdę nie dałabym sobie rady . to jest właśnie chyba ta cała kwestia przyzwyczajenia . leżę w łóżku i rozmawiam z sufitem. dlaczego ? wydaje mi się że rozumie więcej niż podłoga . chyba właśnie po tym można poznać naprawdę samotnych ludzi .. zawsze wiedzą , co robić w deszczowe dni . zawsze można do nich zadzwonić . zawsze są w domu . pieprzone zawsze . i chyba za bardzo się przywiązałam do tego jednego człowieka... i chyba dlatego tak bardzo mi go teraz brakuje..
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
Czasami nad ranem, ciągle jeszcze pijana, budziłam się, drżąc z zimna,
i musiałam pójść do łazienki. Wracając, widziałam swoje odbicie w lustrze. Policzki poorane ciemnymi strużkami resztek po makijażu. Czerwone plamy zaschniętego wina, rozlanego na moje piersi, gdy ręce trzęsły mi się od łkania lub gdy byłam już tak pijana, że rozlewałam wino, podnosząc kieliszek do ust. Włosy przyklejone do czoła i szyi. I gdy widziałam to odbicie w lustrze, dostawałam ataku nienawiści i pogardy do siebie, do Niego, do nas.
|
#1522 |
|
Raczkowanie
|
i jeśli odejdziesz ja pragnę odejść z Tobą. i jeśli umrzesz ja pragnę umrzeć z Tobą
Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic. Anegdoty przychodzą nawet w pochmurny dzień. Podobne do rośliny zwanej dziwaczkiem, po łacinie Mirabilis jalapa. Świetny obiekt do badań genetycznych. Kwitnie nocą, a nawet próbuje kwitnąć kiedy pada deszcz. Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2009-11-20 o 23:21 |
|
|
|
#1523 |
|
BAN stały
|
Chcę zapomnieć o Tobie, dla Ciebie.
![]() |
|
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
Cierpienie w miłości ma swój sens. Jest jedyną możliwością sprawdzenia miłości. Nieważne jest, jak kto cierpiał, ale dlaczego cierpiał. Jeżeli cierpiał z miłości do drugiego człowieka, to jego cierpienie jest świadectwem miłości. Potwierdza jego miłość. Prawdziwa miłość szuka trudnych dróg..
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
W gruncie rzeczy nie chciała go posiąść, bo wierzyła że drugiego człowieka nie można mieć - można z nim być, można go kochać i oczekiwać tego samego od niego, ale nie można stać się jego właścicielem – jednak gdy tylko rozmawiali, gdy patrzył na nią, czuła gdzieś w środku mały płomyczek. Nie zważała już, czy płomyczek ten zajmował swoje miejsce w żołądku, w podbrzuszu udając stado motylków, czy gdzieś bliżej serca. Ważne że był czymś nowym i do tej pory nieznanym. Wciąż łudziła się, że jej Anioł Stróż pojawi się znikąd, pozwoli zapomnieć o wszystkich krzywdach, pomoże naprawić błędy i zrozumieć każde uderzenie jej serca, które zdawało się bić w nieznanym rytmie.
|
#1526 |
|
xoxo
|
Wiem, że tu jesteś
I nic nie dzieje się pomiędzy nami, pękła ta nić I nic, i nikt. Nie ważne są konsekwencje, liczy się już każdy dzień W twoich rękach moje szczęście Czemu znów zaciskam je? Raz jest słońce a raz pada deszcz.. życie daje radość z morzem łez.. człowieku chcesz się bawić ? baw się tylko nie ludźmi Wejdź w skórę innego człowieka, a twoim oku podniesie się jego powieka. Poczujesz wszystkie jego uczucia,a i tak ich nie zrozumiesz. Więc po co wyobrażać się ze jest się kimś innym i, po co próbować wyobrazić sobie co dana osoba myśli??? Często uważamy, że reszta ludzi to idioci. Oni zwykle myślą tak samo.
|
#1527 |
|
Rozeznanie
|
kradzioch twojego serca <3
nawet jakbyś powiedział że mnie kochasz , nie uwierzyła bym . Panicznie bojąca się pokochać jeszcze raz . - Przepraszam są pani potrzebne meble ? - Jakie meble ? Nie , nie są mi potrzebne . - To zaraz wezwiemy ekipe i wyniesiemy ![]() Boże broń mnie od przyjaciół bo z wrogami poradzę sobie sama . - Idę , spać mi się chce . - To świetnie , akurat mam łóżko wolne . Bo nikt tak pięknie nie mówił że boi się miłóści <3 Ludzie są dziwni. Powiecie im, że istnieje 934 527 841 765 gwiazd we wszechświecie - uwierzą wam na słowo. Gdy natomiast ustawicie na ławce w parku tabliczkę z napisem "świeżo malowane", wówczas każdy przechodzeń sprawdzi to własnym palcem.— ( Pablo Ruiz Picasso ) Paullo Coelho : ,,Los czasami rozdziela bliskich sobie ludzi, żeby uświadomić im, ile dla siebie znaczą.'' ,,Ludzie uczą się w 25 procentach od mistrza, w 25 procentach słuchając samych siebie, w 25 procentach od przyjaciół, a w 25 procentach uczy ich czas." ,,Zmiany zachodzą tylko wtedy, gdy idziemy pod prąd, kiedy robimy coś całkowicie wbrew wszystkiemu, do czego przywykliśmy." ,,Była to modlitwa, jakiej dotąd nie znał, modlitwa bez słów, w której o nic nie prosił." ,,W tańcu możesz sobie pozwolić na luksus bycia sobą." (jakoś mnie na cytaty wzieło )
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-11-20 o 23:50 |
|
|
|
#1528 |
|
Raczkowanie
|
Nie wierzysz – mówiła miłość (...)
poczekaj jak Cię rąbnę to we wszystko uwierzysz !
|
|
|
|
#1529 |
|
Rozeznanie
|
właśnie uczę się na kolokwium z anatomii i miałam problem z zapamiętaniem kości nadgarstka. Dodam wierszyk który znalazłam w internecie który uratował mi życie ;D mam nadzieję, że komuś też się przyda. ;*
'Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci Na Trapezie, Trapeziku, wisi Główka na Haczyku Czworoboczna Większa z Mniejszą się zmówiły, Główkowatą na Haczyku powiesiły' |
|
|
|
#1530 |
|
Przyczajenie
|
'Co to jest czułość? - Nie pamiętam. Co to jest miłość? - Nie wiem... Więc czego szukam tak zachłannie po drodze gubiąc. . . Siebie...?'
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

.