|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
![]() Nic jeszcze nie kupiłam, poluje na jakieś rurki czarne i koszule tą z kokardkami, jeśli jeszcze ją dostane ![]() ![]() ![]() A Gosik mnie totalnie zlała z góry na dół ![]()
![]() |
#3962 | ||
Zakorzenienie
|
O maj gad!!! Chować się,Carolajna wróciła!!!
![]() Tylko małą poszłam położyć spać,a wy już tyle nabazgrałyście,pozwolił ktoś? ![]() ![]() U nas powódź trwa i jestem oburzona faktem,że niektóre z was mi nie wspołczują i się nade mną nie użalają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dlatego co jakiś czas bedę was zasypywać info o zbliżającej się fali ![]() 1. Dobra,ja mogę zająć się tą listą,proszę ino o informację kogo z niej usunąć,czy wstawić zdjęcia maluszków i ew.suwaczki,a także nasze daty urodzin i daty terminów porodu? ![]() 2, Wracając do kartki swiątecznej,bardzo proszę o info,komu się podoba i chce,aby jej pociach się tam znalazła.Proszę o dołaczenie zdjęć maluszków (tych,których nie mam)i nie muszą być w strojach świątecznych,ale fajnie by było ![]() Cytat:
Dzięki za miłe słowa ![]() ![]() Ja doskonale pamiętam powodź 19997,bo z Wrocławia jestem i ratowałam wrocławskie Zoo.Nas nie zalało,ale to co się działo to była masakra. ![]() Cytat:
![]() ![]() nie wiem czy my w UK mamy ten nutriton,my to wogóle nic nie mamy ![]() ![]() iwcia dens ![]() Milenka ![]() ![]() Caro to jeszcze mi napisz jak taki szpinak przygotować dla malucha? Ale powiedz,dobrze cię zastępowałam jak ciebie nie było? ![]() Impry fajne były ![]() I na koniec: czy ktoś ma kontakt z Eve,bo ja naprawdę się martwię ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Gossik dzięki za info o cenie,u nas są tańsze,po przeliczeniu jakieś 70zł,ale anglojęzyczne ![]() Caro kasę daj na chrzest i już |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
Ursull a po co termin porodu
![]() Termin urodzin to tak ![]() ![]() Powódź pamiętam chociaż małolata byłam wtedy ![]() Szpinak gotujesz i miksujesz, standardowo ![]() ![]() JA SIĘ URODZIŁAM 07.04.1984 ![]() I zgadzam się na suwaczki, sraczki i nne takie JA CHCE wszystko ![]() ![]() oni nie chcą kasy ![]()
#3964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() gratulujemy zabka ![]() fajnie ze w pracy wizazyk masz ![]() ![]() u nas tez glowka sie poci ale ciemiaczko ledwo wyczuwalne juz i tez dostaje Szymek 1 krople o jaki tani ten szczeniaczek ![]() ![]() Asiu i Martynko to cieszcie sie swoim tzcikiem i tata ![]() Milenka narobilas smaka na kremowke ![]() ![]() a ja zapisalam sie na fitness bylam juz 2 razy spocilam sie jak swinia i kondycje mam do ![]() Caro Ty nas pytasz o pomysly na prezent toc Ty masz zawsze ich najwiecej ![]() dobra zadzieram kiece i lece choc marny ten moj zywot tej nocy ![]()
![]() |
#3965 |
Zakorzenienie
|
Chcecie przepis na kuleczki bounty???
![]()
#3966 |
Wtajemniczenie
|
Ursull a moze eve na nk ma jakis nr tel podany..
Odnosnie listy to fajnie ze sie tym zajmiesz... oczywiscie jesli cinusiowa ja z dupska wyjmie ![]() Ja zgadzam sie na zamieszczenie zdjecia mojego smyka i podesle foto. Pisz nam co nowego w kwestii powodzi oczywiscie oczekujemy dobrych wiesci
#3967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też zgadzam się na jakieś suwaczki, sraczki, daty i inne ale jak ma być to lista taka jak do tej pory (czyt. burdel), to nie chcę na niej być... ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dzięki za info ![]() A na kartkę się zgadzasz,jeśli tak to zdjęcie małego dawaj.Tu jest adres ursull@onet.pl termin porodu po to,aby listę ułozyć wg terminu,wtedy będziemy mięli dzieci majowe i czerwcowe i juz nie będzie problemu z kwietniowymi i lipcowymi (tak mają laski z marcowo-kwietniowych) ![]() w UK modne są takie prezenty,to może coś wtym stylu,fajna pamiątka ![]() http://www.allegro.pl/item810026023_...t_chrzest.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Wtajemniczenie
|
Iwcia dens ale masz fajnie ze chodzisz na fitness ja tez bym chciala kiedys dluuugo chodzilam i swietnie sie czulam... a kondycja sie poprawi z czasem...
Caro no wlasnie mozesz kupic wszystko... jak nie chca kasy to moze ci podpowiedza czego im brakuje...jesli zdaja sie na ciebie to kup co chcesz ![]() Cinusiowa wiec dajemy propozycje kogo wykreslamy? i inne tez niech pisza...?
#3971 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
CInka co ty gadasz
![]() jak to nie chcesz być??? ![]() Myślałam właśnie nad takim komplecikiem kocyk plus podusia jak Haruno miała ![]() ![]() CO do listy to ja uważam tak: Usuwamy nieaktywne mamuśki 2. Nick, imie data urodzin, póżniej syn/córka imie data urodzin i jak dla mnie to starczy 3. Suwaczki sraczki najlepiej w imieniu dzidzi żeby przejrzyście było a zdjęcie to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Ursull zdjęcie weź sobie z mojego profilu ![]() A takie cosik na prezent to fajne jako dodatek do czegoś fajnego ![]() cze dzolana cze Mell brzydale ![]() CInka: jak masa bedzie za rzadka/gęsta to dodajesz albo więcej śmietanki albo wiórek KULECZKI BOUNTY Składniki na około 25 kulek:
W naczyniu wymieszać wiórki z cukrem pudrem. W małym garnuszku podgrzać kremówkę i masło, aż masło się rozpuści. Rozpuszczoną miksturę wlać na wiórki, dodać aromatu, wymieszać. Z mikstury uformować kulki wielkości orzecha włoskiego (będzie ciężko, ale raczej ściskając wiórki w dłoni). Układać je na papierze do pieczenia, przykryć folią aluminiową, schłodzić przez minimum godzinę. To obtaczas w rozpuszczonej czekoladzie albo gotowej polewie do podgrzania i do lodówy na kilka godzin
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-20 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
ja nie,bo się odchudzam
![]() Mell dzięki z apomysł z NK,już mam i już wysyłam smsa ![]() Co do listy: oto mój adres ursull@onet.pl Podsyłacie mi zdjęcia maluszków i wasze dane: Imię,imię dziecka, data urodzenia mamy i dziecka,termin porodu,czy SN czy CC,który tydzień,waga dziecka. Do kartki świątecznej potrzebuję tylko zdjęcia maluszków. Cinusiowa obiecuję,że burdelu nie będzie,ew.dom publiczny ![]() I proszę o podanie kogo mam z listy usunąć,albo przenieść w osobne miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Raczkowanie
|
Iwcia dens -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Berciu - ![]() ![]() Ursull - pytałaś o cenę tego szczeniaczka - na allegro taka średnia cena z przesyłką to około 135zł. Co do ulewania, to może z powodu ząbków? Czytałam, że przy ząbkowaniu może pojawić się ulewanie. Zdjęcie powodzi masakryczne. A Mikołajkowa fotka - rewelacja. Ja mam czapkę Mikołaja, to zrobię Guzikowi w niej fotkę i też poproszę o umieszczenie go na wspólnej, rodzinnej ![]() ![]() Esti - biedna Nikolcia. ![]() ![]() Seona - wyglądasz mi na jakieś góra 22 lata ![]() ![]() ![]() Nicola - gratulujemy ząbka ![]() Milena - ![]() ![]() ![]() ![]() Mell - no właśnie, ja też zapomniałam Ci pogratulować udanej wyprawy do Baraszkowa ![]() ![]() ![]() Gosik - dzięki za info o promocji ![]() ![]() ![]() Dzolana - to super, że mąż zdrowy. ![]() ![]() ![]() Caro - ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Udalo mi sie wyhaczyc troche czasu, normalnie dni sa dla mnie za krotkie ![]() ![]() Nie wiem co z malym jest ostatnio bo budzi sie w nocy i spi niespokojnie. W ogole bardzo sie wyciagnal, ale nie przytyl, nie wiem czy tak moze byc, zeby nic nie przytyl w ciagu 3 tyg ![]() ![]() Zabieram sie za czytanie co tam u Was.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Zakorzenienie
|
URSULLLLLL
![]() ale te dziewczyny co są na liście nie muszą nic wysyłać??? Tylko date urodzin tak? ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- cze Wróżki i Żaby ![]()
#3978 |
Zakorzenienie
|
Ten numer do Eve jest jakiś nieaktualny albo linia uszkodzona,serio nikt nie ma na nią innych namiarów?
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Dobra zrobię wstępną propozycję listy,a wy mi powiecie czy tak może być ![]() Nie musi być termin porodu,ale fajna tak informacja ![]() Caro,poproszę o datę urodzin ![]() Co do suwaczków-sraczków chcecie własne czy też mam sama zmątowac jakieś? Jeszcze raz daję emaila do przesyłania fotek: ursull@onet.pl tylko tak żwawo,co bym do świąt zdążyła ![]() Illbanka pisałam już Gossik,że tu ten piesio w przeliczeniu na zł to jakieś 70zł ![]() ![]() Dzolana,przesyłka do UK wyniesie więcej,niż wartość paczki,ale dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
Ursull marudo
![]() date moich urodzin już Ci podałam ale masz: 07.04.1984 ![]() A reszta jest na liście ![]() ![]() ![]() ![]()
#3980 | |
Zakorzenienie
|
No i powiedzcie kogo mam usunąć?
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() Żartuję ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
A do usunięcia albo pzesunięcia:
gabriella00 (na wizaż wchodzi i jest na innych mamuśkach - do nas wcale nie wchodzi) mloda69 creamy Pimach A.S. Manolita Karola_82 Kubek29111 Gosiaczekhdm michaela Satulik Kociek Monikab Malwa1234 Rozaliontka Igamisia Nyla69 Wiem, że zaraz znajdą się głosy - ta była wtedy, tamta wtedy... a ta ma to, a ta ma tamto.... Nie interesuje mnie to, ja sentymentów nie mam, że ktoś nie ma komputera, a ktoś coś... Jak ktoś tyle nie ma komputera, to już tu nie przyjdzie... A jak ktoś nas czyta i nic nie pisze, a czuje się urażony, to niech zacznie się odzywać... Co mnie obchodzi, że ktoś tylko czyta... ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ursull ja już posłałam Tobie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
Cinka
![]() Kocham Twoją stanowczość ![]()
#3983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zaznaczylam rozaliontke poniewaz ona byla z nami bardzo dlugo no i odwiedza nas co jakis czas moim zdaniem ona nie zasluguje na usuniecie..narazie:rolley es:
![]() |
#3984 |
JESTEM ONA
|
Dziękuję jeszcze raz za przyjęcie i walę
![]() ![]() ![]() ![]() Danielek był maciupki, leżał przez prawie 3 tyg. w inkubatorze i nie mogłam Go miec na rękach. ![]() Ale teraz mamy siebie dla siebie przez 24 h/24 h ![]() Nadążyc za Wami dziewczyny , to sztuka nie lada ![]() Na maraton czytania, to ja chyba stara już jestem ![]() Pytałyście czy długo Was czytam- nie , właściwie to nie podczytywałam, tylko bywam na wątku dla wcześniaków. Mam na imię Asia. ![]() Wklejam kilka zdjęc Danielka- mam nadzieję , że nie będzie miał mi za złe ![]()
#3985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() DOBRA TERAZ GŁOSOWANIE,KTO ZA ,KTO PRZECIW? I CZY SĄ INNE PROPOZYCJE? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Zadomowienie
|
Zgadzam sie, ale uwazam, ze za ostro podejszłaś do tematu. Nie podniecaj się tak
![]() ![]()
#3987 |
Zakorzenienie
|
cze Kapryska
![]() ![]()
#3988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz spowiadaj się nam tutaj: imię twoje,kiedy urodziłaś,czy naturalnie czy przez cesarkę, w którym tygodniu i twoja data urodzin pytanie retoryczne: czy zgadzasz się na przetwarzanie wizerunku twego dzicka do celow wizażowych: kartka świąteczna,szlaczki i inne pierdołki? I czy przysięgasz być nam wierna i oddana i odzywać się często,aż do konca świata (ponoć tylko do roku 2012)? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
poiglot tak samo można powiedziec o michaeli i manolicie
![]() no ja tam sie nie wtracam bo ja nie od początku ![]()
#3990 |
Zadomowienie
|
Mnie tez usuńcie, przecież mnie w ogóle nie widac. Na zadnym zdjeciu juz mnie nie ma. Zostałam tylko na liscie Mamusiek. A teraz znowu jestem na diecie, wiec zostanie po mnie wklęsła plama
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.