![]() |
#5011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe tabletki YAZ zamiast Yasminelle ...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Przyczajenie
|
![]()
hej dziewczyny. ja mam taki problem moje 6 opakowanie Yazu druga biała tabletka, krwawienia nie ma...na przed ostatniej różowej współżyłam i strasznie bolało na dodatek plamiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Raczkowanie
|
Dot.: tabletki YAZ - zbiorczy!
Witajcie dziewczyny
Chcialam sie zapytac czy ktoras z was miala plamienia po tabletkach YAZ w trakcie brania rozowych tabletek. Dodam ze nie chodzi mi o pierwsze opakowanie, bo wiem ze wtedy wystepuja plamienia. Ja biore juz 6-7 opakowanie i od 4 dni mam plamienia:/ nie wiem co z tym zrobic, od jutra zaczynam brac biale tabletki wiec do gina nie pojde. Miala ktoras z was podobna sytuacje? |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Dziewczyny mam problem - jestem na 7 opakowaniu yazu i biust zwiększył mi sie o z C na D malo brakuje a zaraz będzie E ![]() co o tym myślicie ? może któraś z Was ma lub miała taki problem ? prosze o odpowiedz bo na dniach wybieram sie do ginekolog bo tylko do końca listopada przyjmuje ![]() Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#5017 |
Przyczajenie
|
przez pierwsze 3 miesiace miałam częste plamienia i zawroty glowy . było to uciążliwe - tak jakby okres trwal 3 tygodnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#5018 |
Raczkowanie
|
łooo, ja jestem na 6 opakowaniu.. do 3go piersi mi się powiększyły, ale hmm... wcześniej Ci się powiększyły? w sensie, na początku stosowania, czy dopiero teraz?
![]() |
#5019 |
Konto usunięte
|
hej, mam takie pytanie- czytałam gdzieś na forum, że wszystkie tabletki różowe mają ten sam skład (chociaż w ulotce pisze inaczej, chyba, że źle zrozumiałam kogoś na forum). otóż wczoraj wzięłam tabletkę z dzisiaj, wszystko ok, o normalnej porze. czy jeśli dzisiaj wezmę tę z wczoraj, będzie to miało jakiś wpływ na działanie? nie wiem dlaczegotak mi się pomieszało, mam wolne piątki, może na myśl o wolnym czwartek wziełam za piatek, a piątek za sobotę, ciężko wytłumaczyć. czekam na odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5020 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny jak CERA po tych tabletkach ????????????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#5021 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5022 |
Przyczajenie
|
już jakieś 3 -4 miesiące temu musialam kupić większy stanik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Przyczajenie
|
Witajcie Kochane.
![]() Śledzę wątek na bieżąco, ale nie udzielam się zbyt często. ![]() Biorę YAZ od maja br. Po 3 miesiącach stosowania zauważyłam, że cera zaczyna się poprawiać. Teraz jest już właściwie idealnie. To prawda, czasami "coś wyskoczy", ale naprawdę rzadko i w pojedyńczym egzemplarzu. ![]() Ponadto skutków ubocznych brak. No..., poza dwoma. Większym rozmiarem stanika i ogromniastym libido... ![]() Pozdrawiam ciepło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5024 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem wkurzona
![]() A drugie? Kończę drugi tydzień. Mam cały czas niewielkie brązowe plamienia, w dodatku chyba zrobił mi się grzybek bo swędzi, boli, piecze i cholera wie co jeszcze a NIGDY nie miałam takich problemów ![]() ![]() ![]()
#5025 | |
Przyczajenie
|
po Yaz'ach tez musialam zmienić stanik o rozmiar większy. Dziewczyny ale nie ma co się martwić! Od przybydku głowa nie boli ;D mężczyźni też lubią duże biusty więc tylko się cieszyc! Wychodząc z mojego punktu widzenia wole mieć wiekszy biust niż ubolewać ze mam malutkie B! Pozdrawiam ;D
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5026 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja miałam plamienia od 6 opakowania, jako ze byly to wakacje to gin kazala czekac zeby zobaczyc czy to nie zmiana klimatu, wyjazdy itp. niestety plamienia powtorzyły się zarowno na 7, 8 jak i 9 opakowaniu i niestety musialam zmienić YAZ na Harmonet. Teraz właśnie zbliżam się do końca pierwszego opakowania i narazie wszystko w porządku. Radze ci zmienic tabletki jest to sie powtorzy dla Twojego własnego komfortu, bo wiem sama jak sie denerwowalam i jednoczesnie stresowalam czy aby wszystko w porządku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5027 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też mi się piersi powiększyły z C na D i ja akurat ubolewam, bo małe miseczki dłużej pozostają sprężyste i nie zwisają na potrzydziestkowe lata. Dodatkowo to moje D zaczyna boleć przy podskokach w trakcie seksu. Ostatnio jak policzyłam opakowania to już jestem przy 9 i zastanawiam się nad libido, bo najbardziej mi się chce w trakcie okresu i po, a później tylko głodzenie pomaga ![]()
![]() |
#5028 |
Przyczajenie
|
witajcie Dziewczyny!
![]() też łykam YAZ. PLUSY: Co do rozmiaru stanika się zgodzę, cera okej ![]() MINUSY: Piersi są obolałe i cały czas jestem głodna... no! ![]() Edytowane przez kawamalinowa Czas edycji: 2009-11-20 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#5029 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny pomozcie bo zwariuje heh!! Od roku biore Yasmin ale lekarz mi wczoraj zmienil na Yaz!! I tu pojawia sie problem bo w poniedzialek wzielam ostatnia Yasmine i mam teraz przerwe do wtorku i lekarz mi powiedzial ze mam wziasc Yaz normalnie we wtorek tak jak mialabym wziasc yasmin!! ale czytam juz dwa dni rozne forum i wszedzie pisza ze powinnam wziasc Yaz w pierwszy dzien miesiaczki po odstawieniu i nierobic zadnej przerwy?? dzisiaj dostalam miesiaczke ale niemam jeszcze tabvletek bo mam czas do wtorku!!powiedzcie co robic???????????????????? ??????????????!! z gory wielkie dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5030 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym jakaś opuchnięta ostatnio jestem, piersi wielkie i mega bolące, pojutrze placebo może to dlatego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5031 |
Przyczajenie
|
hej, mam pytanie czy któreś z was sie opóznił okres przy stosowaniu yazu ?? ja biore drugie opakowanie .. na pewno o zadnej nie zapmniałam ... raz o 2h za pozno wziełam ... (ale tam pisze ze ochrona nie jest zmniejszona do 12h) no i dzisiaj wypada mi wziasc juz czerwona tabletke a okresu nie mam :/ aaa i przy pierwszym opakowaniu dostałam po 3 białej tabletce poradzcie co zrobic :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#5032 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#5033 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5034 |
Przyczajenie
|
a jeszcze wtrącę apropo ceny : ja Yaz zakupiłam za 32zł/opakowanie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5035 |
Raczkowanie
|
Mam pewien dylemat... właśnie skończyłam drugie opakowanie. Jeżeli chodzi o skutki uboczne podczas pierwszego opakowania-było ciężko (plamienia, zły nastrój, ból piersi, mega apetyt), ale podczas drugiego opakowania odetchnęłam z ulgą - wszystko wydawało się super - minęła większość skutków ubocznych, tylko wydaje mi się, że zmalało mi libido :-(
Skutki uboczne mogą występować do 3 miesięcy, ale jak to jest właściwie z libido? Czy gdy organizm całkowicie przyzwyczai się do tabletek, to może wrócić? |
![]() ![]() |
![]() |
#5036 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#5037 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5038 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wzięłam na razie 2 tabletki (dziś wieczorem będzie trzecia). Po pierwszej czułam się tak, jak zwykle. Jednak dziś w nocy (ok. 04.00) obudziły mnie silne nudności. Poszłam do łazienki i (jakby to ująć?) czekałam na "odpowiedni moment", jednak wymioty nie wystąpiły, choć nadal mnie mdliło. Jednocześnie poczułam bardzo silne uderzenie gorąca, co w pierwszym momencie mnie przestraszyło (tym bardziej, że nigdy wcześniej tego nie doświadczyłam). Nie spodziewałam się, że skutki uboczne wystąpią tak szybko, ale cóż... Oprócz tego na razie nie odczuwam żadnych innych skutków ubocznych. Jednak mam pytanie do Was, dziewczyny. Jeśli także miałyście nagłe 'napady gorąca', to z jaką częstotliwością i przez jaki okres (np.: całe 1 opakowanie? etc.). Zdaję sobie sprawę, że to kwestia idywidualna, niemniej z wątku orientuję się, że niektóre z Was również tego doświadczyły. Pozdrawiam, hailie.
#5039 |
Raczkowanie
|
Witam! Właśnie jestem na 3 białej tabletce w pierwszym opakowaniu. Na Yaz przeszłam z Yasminelle, ponieważ mam problemy z przydatkami
![]() Mam do Was takie pytanko: kiedy pojawia się miesiączka? Dziś będzie 4 biała a u mnie nic. Przy Yasminelle były 7 dniowe przerwy i teraz miałam jakieś dziwne bule, ale nie było plamienia... Czy któraś z Was też bierze tabletki nie tylko jako antykoncepcję?! Pozdrawiam Edytowane przez Madii89 Czas edycji: 2009-11-23 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#5040 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.