e-torebka.pl Część III - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 23:27   #4471
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: e-torebka.pl Część III

Galilea ... bosko to wszystko opisałaś... dzięki
I zarazem tak myślę, że chyba zaryzykuje i kliknę tą cocco mimo fioletu ...

Cytat:
Napisane przez Alejka Pokaż wiadomość
A ja potrzebuję porady...
Po pierwsze; uniwersalna
Po drugie;na uczelnie
Po 3:zależy mi na tym by dobrze się układała nosząć ja przez tłów( nie wiem czy długość paska wystarczy)
mam dlemat między czarną emilli a czarną lub zieloną Aną
No to w takim razie polecam Anę. W emilce pasek jest nieregulowany, a poza tym nieładnie wygląda na pasku. Myślę, że Ana się tutaj zdecydowanie lepiej sprawdzi .
Co do koloru to oba mi się podobają . Jeżeli masz dużo czarnych torebek to bierz zieloną , zawsze to jakaś odmiana

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 23:45   #4472
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwsze; uniwersalna
Po drugie;na uczelnie
Po 3:zależy mi na tym by dobrze się układała nosząć ja przez tłów( nie wiem czy długość paska wystarczy)
Ana Jeśli uniwersalna to czarna

Kurcze, rzucicie mi się wszystkie teraz na Cocco i dla mnie nie zostanie Bardzo zachęcam do korzystania z mojego kodu, potrzebuję jeszcze odrobinkę zniżki Może jak tak zrobiłabym zamówienie już w przyszłym tygodniu
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 23:50   #4473
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Ana Jeśli uniwersalna to czarna

Kurcze, rzucicie mi się wszystkie teraz na Cocco i dla mnie nie zostanie Bardzo zachęcam do korzystania z mojego kodu, potrzebuję jeszcze odrobinkę zniżki Może jak tak zrobiłabym zamówienie już w przyszłym tygodniu
Ja też chce ją kliknąć w przyszłym tygodniu ... spokojnie Sydunia na razie chyba tylko my jesteśmy chętne na cocco, więc powinno wystarczyć

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-11-20, 23:52   #4474
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
Wreszcie mogę usiąść na chwilę i opisać mój nowy nabytek.
Tatam! mała fioletowa Coco! Mój cel od dłuższego czasu.
http://etorebka.pl/s03.php?f=0079
Jestem super mega zadowolona (...)
fiu, fiu... jaki drobiazgowy, dokładny opis! Świetny!
[szalona emilkoholiczka szuka ikonki obrazującej zbieranie szczęki z podłogi... nie znalazła, wkleja więc produkty zastępcze: taki i taki i jeszcze taki i oczywiście - przy okazji znalazła ikonkę o jakże adekwatnej nazwie "torba" czyli ]

Cytat:
Na marginesie juz drugi raz stwierdzam, że ja bym im mogła reklamy pisać.

Co racja, to racja.
I anty-reklamy dla konkurencji, bo jak przypomnę sobie Twój opis solarowej pseudoemilki to

Super, że jesteś zadowolona z Coco

Ja już dzisiaj nic nie kupuję, ani nie oglądam .
Dobranoc!
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 23:57   #4475
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
W ogóle jej nie będę nosić, bo jednak zwracam Emilkę i Saphire, zostawiam sobie tylko Ane
A dlaczego Saphire oddajesz?
Też na początku byłam z niej najmniej zadowolona, ale po kilku wyjściach bardzo się polubiłyśmy. Przede wszystkim dlatego, że można ją wygodnie nosić na ramieniu, nic się nie zsuwa i te sztywne kółka są bardzo wygodne. No i jest pakowna, a przy tym ładnie wygląda.

A jak suwak w Emilce? Dobrze Ci się układa?

Cytat:
Napisane przez azieja Pokaż wiadomość
Mam dylemat nie wiem którą andi wybrać różową czy szara. Dzis w tramwaju widzialam dziewczyne z rozowa i bardzo mi sie podobala ale z kolei szara jest chyba praktyczniejsza. Juz sama nie wiem Co radzicie??
Różowa jest boska, ale szara bardziej praktyczna. Wzięłabym mimo wszystko szarą.

Cytat:
Po pierwsze; uniwersalna
Po drugie;na uczelnie
Czarna Ana Kolor pasuje do wszystkiego i super fason.

Przez to wasze gadanie o czarnej torebce zachciało mi się czarnej Emilki Miałam kliknąć czerwoną Mariette, ale chcę czerwoną Haddi, więc taka ilość czerwieni nie jest mi potrzebna. Poza tym, dzisiaj pokazywałam torebki TŻ (tak tak, wybieramy wspólnie) i namawiał mnie na Amberlyn i Emilke. A potem jak na zwołanie widziałam Emilke na żywo (na miasteczku akademickim w Lublinie, pozdrawiam) i jakaś taka pognieciona była i niezbyt mi się podobała.
Jakie ma dylematy, już sama nie wiem co chcę
Stary 2009-11-20, 23:58   #4476
sydunia
Zakorzenienie

Ja ciągle zastanawiam się nad swoim zamówieniem. Nie chciałabym robić kilku w małym odstępie czasu, żeby nie płacić dodatkowo za przesyłkę.
Podoba mi się jeszcze ze staroci niepopularna tutaj Twila zielono-niebieska. W sumie to chyba jedna z niewielu, jeśli nie jedyna z torebek z wiosennej kolekcji, która mi wpadła w oko. Kompletny mam mętlik w głowie
Stary 2009-11-21, 00:11   #4477
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Po pierwsze; uniwersalna
Po drugie;na uczelnie
Moim zdaniem żadna z tych, które wymieniłaś nie będzie dobrze wyglądała noszona w taki sposób, a mam oba modele.
Jeśli na długim pasku i przez tułów, to przychodzi mi do głowy: Liya, Adelin, Hanne, Simon, Cesi.
Jeśli jednak musi to być któraś z tych, co wymieniłaś, to na uczelnie polecam Anę.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 00:14   #4478
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ciągle zastanawiam się nad swoim zamówieniem. Nie chciałabym robić kilku w małym odstępie czasu, żeby nie płacić dodatkowo za przesyłkę.
Podoba mi się jeszcze ze staroci niepopularna tutaj Twila zielono-niebieska. W sumie to chyba jedna z niewielu, jeśli nie jedyna z torebek z wiosennej kolekcji, która mi wpadła w oko. Kompletny mam mętlik w głowie
Ja właśnie cocco zamawiam teraz bo boję się, że później już jej nie będzie ... jakos tą przesyłkę przeboleje :P
Moje "większe" zamówienie będę mogła zrobić dopiero za miesiąc bo teraz nie pozwalają mi na to moje fundusze .
Co do Twili to podoba mi się na etorebce, ale na real zdjęciach według mnie jakoś nieciekawie wygląda.

Cytat:
Napisane przez sabi Pokaż wiadomość
Dobranoc!
Słodkich snów! Niech CI się przyśnią torebki

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2009-11-21 o 00:19
Stary 2009-11-21, 00:19   #4479
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Moim zdaniem żadna z tych, które wymieniłaś nie będzie dobrze wyglądała noszona w taki sposób, a mam oba modele.
Jeśli na długim pasku i przez tułów, to przychodzi mi do głowy: Liya, Adelin, Hanne, Simon, Cesi.
Jeśli jednak musi to być któraś z tych, co wymieniłaś, to na uczelnie polecam Anę.
Dominique znalazłam w katalogu Twoje zdjęcia Liyi. Mogłabyś porównać ją z Andi albo z Cesi (nie pamiętam czy ją masz czy nie). Zależy mi, aby była średniej wielkości, nie duża, takie torebki najlepiej nosi mi się przez ramię. Wchodzi w nią Twoja teczka?
Stary 2009-11-21, 00:32   #4480
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golabek Pokaż wiadomość
Magjuś kopa lat Mój mężczyzna już mnie zagaduje takimi tekstami że szczęke zbieram z podłogi Takie jajo mądrzejsze od kury

Tacy są najfajniejsi. Wiem, bo też mamy takiego w rodzinie

Cytat:
Mnie też przed tem nie podobała się letice.A teraz tak oglądam katalog setny raz i właśnie te oblamówki mi się bardzo podobają Cena też bardzo korzystna.Faktycznie klapka wygląda na szeroką.Potrzebuję torebkę do żywo fioletowej puchowej kurtki.Kusi mnie pudrowo różowa albo szara.Koniecznie na ramię.Zastanawiam się jeszcze nad Cesią kawową i Fanny popielatą.Ciężko się zdecydować na jedną
Fanny nie kojarzę, a Cesi jakoś mi się do fioletowego puchowca nie widzi
A nie możesz zrobić sobie wycieczki na Lea i na żywo obadać tych modeli? Tak by chyba było najlepiej Jak nie, to weź obie i najwyżej jedną odeślesz. A jak znów nie chcesz się bawić w odsyłanie, to jednak szara będzie bardziej uniwersalna. Chyba. Bo to w sumie zależy od kolorystyki Twojej garderoby.

Cytat:
Wszystkie macie rację
Szalona emilkoholiczka wstawi fotki w swoim czasie
Tylko jak sie okaże, że emilka "w srebrze" mniej mi się spodoba od "złotej" to
Oj, zbyt na nią bez trudu znajdziesz, a przynajmniej nie będziesz się ciągle zastanawiała, czy aby w srebrze nie byłaby lepsza. Sprawdzisz sama, przekonasz się, którą wolisz i jedną puścisz dalej.

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
zaczęłam się przyglądać tej Letice i powiem Ci że w pudrowym różu jest fajna troszkę jak Andi ten róż mi się wydaje ... Chciałabym jej real fotki zobaczyć - bo ten kolor i ta cena =
Też bym ją chciała na żywo obadać. I właśnie odkryłam, że mam jedna wiosenną marynarkę w paski, do której by mi idealnie pasował taki pudrowy róż Ale na tej jednej sztuce garderoby się kończy

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
jak najbardziej
pudrowy róż pasuje do wielu rzeczy: ecru,grafitowego, wanilii, morskiego, szarego..
Czyli do mojej szafy nie bardzo, zresztą zgodnie z podejrzeniami. Szarych rzeczy mam 3 na krzyż, reszty wcale, a zamiast morskiego wolę turkus

Cytat:

Na marginesie juz drugi raz stwierdzam, że ja bym im mogła reklamy pisać. Normalnie powinnam to wam w odcinkach napisać! Dorwałam się do kompa i wreszcie mogę odpocząć
Naprawdę powinni Cię zatrudnić jako fachowca od marketingu. Po takich opisach trudno przejść obojętnie nawet obok torebki, na której się nie zawiesiło oka dłużej niż przez 15 sekund.

Cytat:
Ano właśnie, popularnością nie grzeszy, ale obniżyć, to jej nie obniżyli, przynajmniej nie w tym kolorze. A ja, a właściwie siostra, tak czekam(y)
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 00:44   #4481
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ano właśnie, popularnością nie grzeszy, ale obniżyć, to jej nie obniżyli, przynajmniej nie w tym kolorze. A ja, a właściwie siostra, tak czekam(y)
Niestety
Stary 2009-11-21, 00:56   #4482
Papryczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wreszcie mogę usiąść na chwilę i opisać mój nowy nabytek.

Tatam! mała fioletowa Coco! Mój cel od dłuższego czasu.
http://etorebka.pl/s03.php?f=0079

Jestem super mega zadowolona - nie spodziewałam się, że ona do tego stopnia spełni moje oczekiwania. Żadnych ale. Dostawa była dosłownie w dobę od kliknięcia, co tym bardziej cieszy, że mieszkam na przeciwnym końcu Polski niż Kraków. No i zdążyli przed weekendem.
Jakie miałam oczekiwania? Potrzebowałam od dawna małej - małej, nie średniej torebeczki, pakownej, z przegródkami, ładnej, i sportowej, i eleganckiej, nie jakiejś "wieczorowo-imprezowej", ale i na co dzień, i nie żeby wyglądać jak ciocia-klocia. Potrzebna mi taka jest dlatego, że do kilku miejsc muszę wchodzić bez torby, dużej torby itd. Wkurza mnie konieczność pozostawiania torebki w jakichs szafkach, depozytach, szatniach i paradowania z woreczkiem foliowym lub górą klamotów wysypujących się z rąk i kieszeni. Przez to skacze mi gula i wchodzę w konflikty z osobami z ochrony. Taka mała torebusia miała mi też się przydac na okoliczność, gdy chcę mieć przy sobie tylko parę rzeczy, dokumenty, telefon itd. Słowem - mała, ładna, pakowna, zwykła i niezwykła. Oblatywałam sklepy. Szperałam w internecie i nic. Było: barachło, bazar, nie to co trzeba, lakierowane typowe kopertówki dla babć, sztywne i twarde, wersje wieczorowe, wersje ciocia-klocia, brzydkie, drogie plastikowe itd. itp. I wtedy zawzięłam się na coco. I to był strzał w 10.

I teraz o niej:

1. kolor - wydawało mi się, że to źle, że fiolet, bo to takie nieuniwersalne, chwilowe i co z tym potem. Ale potrzeba zwyciężyła. I dobrze. Bo ten kolor jest taki świetny i uniwersalny. To taki matowy głęboki ciemny fiolet, fioletowo-antracytowy, zszarzały. Skórka jest inna niż w emilii, gładsza, ma jakby ślady zagnieceń. Fiolet jest tak "wytarty", wyszarzały na bokach i krawędziach. Jakby postarzony.

2. wielkość - idealna. Format niedużej książki. Nazwałabym ją nie kopertówka, a saszetka, duży porfel.

3. noszenie - dobre na wszystkie sposoby. Ma długi pasek na ramię, ale nie będe go raczej uzywać. Ma krótki pasek i tak ją można nosić: na ramieniu (i wtedy wisi koło piersi, ale że jest mała, to to zgrabnie wygląda), na łokciu (i nie jest jak ciocia-klocia) albo pasek luźno w ręku albo samą torebeczkę w dłoni. Multum możliwości i wygoda.

4. pojemność - i tu mnie zaskoczyła na + Ona ma 8 przegródek! Dlatego to bardziej taki duży portfel. Książki tam nie włożycie, ale kupę małych rzeczy. Więc ona sie składa jakby z 3 zeszytych sakiewek. Każda z nich ma w środku podszewkową sztywniejszą przegródkę, więc 3 razy 2 to już macie 6 przegród. Z tym że ta środkowa sakwa jest na zamek. Ale między tymi zeszytymi sakwami też sa jeszcze 2 przegrody powstałe jakby dzięki zeszyciu tych sakiewek, więc razem jest 6+2 przegród różnej głębokości, pojemności.

5. wykończenie - bez zarzutu: ładne okucia do pasków, magnes, ten język na wierzchu jest ozdobny, ale ruchomy, fajny dzyndzel od zameczka. No i mimo że maleńka, też przyszła w dużym worku do torebek, co wykorzystam do innej torebki. Miękka.

6. cena - tyle, ile dałam, to świetna. Żeby tylko - odpukać - jakość była dobra, to mam super nabytek. Juz sobie leży w szafie i zapachnia lawendowym woreczkiem.

7. przeznaczenie - wszechstronna! Na co dzień, ale na imprezę też, i od biedy wieczorowo, i do teatru, i na randkę. I okazało się, że ten kolor pasował nawet do mojego dzisiejszego stroju, co mnie zadziwiło, bo to było wszystko szaro-pomarańczowo, a coco jakoś się wtopiła. Mozna ją włożyc do dużej torebki (np. do emilki ), pójść gdzieś i wykorzystac jako tymczasową saszetkę do rzeczy, których się nie chce zostawiac w szatniach i depozytach.

Na marginesie juz drugi raz stwierdzam, że ja bym im mogła reklamy pisać. Normalnie powinnam to wam w odcinkach napisać! Dorwałam się do kompa i wreszcie mogę odpocząć
jesteś niesamowita! w koncu ujawniłaś swoją tajemnicę
swietnie jest to wszytsko opisane

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 01:29   #4483
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Niestety
Może się w grudniu doczekacie obniżki

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-11-21, 08:50   #4484
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Może się w grudniu doczekacie obniżki
A czy w tamtym roku były w grudniu jakieś obniżki na etorebce..?

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 10:02   #4485
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Ale ją świetnie opisałaś Żałuję coraz bardziej, że czarną przegapiłam
Zgadzam się opis powalający

Cytat:
Po pierwsze; uniwersalna
Po drugie;na uczelnie
Z tych dwóch to Ana (kolor zależy od Ciebie i twojej garderoby) a inne przykłady to Simon, Hanne może Maris

Cytat:
Dobranoc!
Może dzisiaj nie.. ale jutro pewnie już tak

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Mnie jakoś ona nie podeszła ale kolorki ma fajne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 10:03   #4486
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
A czy w tamtym roku były w grudniu jakieś obniżki na etorebce..?
Nie wiem bo jeszcze wtedy nie znałam etorebki i nie udzielałam się tutaj.
Ale tak pomyślałam, że skoro są święta to zrobią wiecej promocji

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-11-21, 10:16   #4487
Papryczkaa
Zakorzenienie

oo moze Amberlyn bedzie przeceniona

wiem wiem, marzenia...

Stary 2009-11-21, 10:18   #4488
kali765
Zakorzenienie

Cytat:

wiem wiem, marzenia...
Też na to liczę
Stary 2009-11-21, 10:47   #4489
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

wiem wiem, marzenia...
Szczerze wątpię, że teraz ją przecenią bo to nowa kolekcja ... bardziej bym na to liczyła na wiosnę

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-11-21, 11:59   #4490
kali765
Zakorzenienie

Postanowiłam że jak w tym tygodniu dostanę trzy piątki z kartkówek lub sprawdzianów kupię sobie w nagrodę torebkę
Stary 2009-11-21, 12:12   #4491
Papryczkaa
Zakorzenienie

masz przynajmniej jakaś motywację do nauki
ja za pare godzin pisze egzamin i co? siedzę na wątku torebkowym

Stary 2009-11-21, 12:14   #4492
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Postanowiłam że jak w tym tygodniu dostanę trzy piątki z kartkówek lub sprawdzianów kupię sobie w nagrodę torebkę
Dobry pomysł
Wczoraj intensywnie myślałam nad czarną torebką i zdecydowałam, ze na święta kliknę sobie Liye i Cocco, o ile mi się znowu nie odmieni
Stary 2009-11-21, 12:21   #4493
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
masz przynajmniej jakaś motywację do nauki
ja za pare godzin pisze egzamin i co? siedzę na wątku torebkowym
No dokładnie a potem ta radość kliknięcia sobie torebki
Teraz to już trochę za późno na naukę na egzamin więc siedź tutaj, wyluzuj się i na pocieszenie kup sobie torebkę

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Dobry pomysł
Wczoraj intensywnie myślałam nad czarną torebką i zdecydowałam, ze na święta kliknę sobie Liye i Cocco, o ile mi się znowu nie odmieni

Nie ma jak to robić sobie samej prezenty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 12:32   #4494
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość
DZIĘKI bardzo! Zajefajna jest... Zamawiam ja. Hmm... chyba chce szarą... Beżowa mi raczej pasuje az do jednego plaszcza, ktory zreszta musze odbić od mamy, bo chyba za długo juz wisi w jej szafie
prosze bierz szara

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Jesteś szalona
zgadzam sie sabi to krejzolka:P
Cytat:
Napisane przez azieja Pokaż wiadomość
Mam dylemat nie wiem którą andi wybrać różową czy szara. Dzis w tramwaju widzialam dziewczyne z rozowa i bardzo mi sie podobala ale z kolei szara jest chyba praktyczniejsza. Juz sama nie wiem Co radzicie??
szara napenwo praktyczniejsza, jeslii nie masz w szafie torebki"praktycznej" to bierz szara, jesli masz bierz rozowa

Cytat:
Czy któraś z wizażanek miała może Letice? W katalogu jest tylko jedna fota.Ciekawa jestem jak sprawuje się zapięcie na klapkę.
Kusi mnie pudrowa lub szara
http://etorebka.pl/s03.php?f=0135
ten rozowy mi tez sie podoba

Galilea zgadzma sie moglabys pisac dla nich reklamy. Zeby cocco byla w innym kolorze to juz dzis bym ja kupiła bo ta cena to juz wogole i zaluje z enie ma, ale wierze w to ze na wiosne pojawi sie cos w podobnym stylu

Dziekuje za skorzystanie z kodu wczoraj

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 12:40   #4495
Nija_
Zakorzenienie

A ja żałuję, że nie kupiłam takiej małej czarnej lakierowanej kopertówki (teraz nie jest już dostępna)

Też planuję zrobić sobie prezent na święta Chyba będzie to czarna Ana, ale jeszcze pomyślę
Stary 2009-11-21, 12:44   #4496
Galilea
Rozeznanie

No i co ja narobiłam,co ja narobiłam, niebaczna??? Wchodzę na etorebkę, a tam żadnej Cocco nie ma - model wyprzedany

Sydunia, Iduś -mam nadzieję, że zdążyłyście sobie ją kliknąć. (tzn. doczytałam się, że Iduś zdążyła). Faktycznie musieli ich miec juz tylko kilka.

Dzieczyny, dziękuję za słowa uznania za mój opis aż mnie palce bolały od stukania - żałuję teraz, że stał się on tak szybko nieprzydatny, bo Cocco zniknęła. Powinni ją szybko sobie doprodukować i znów wstawić.
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 12:45   #4497
Papiszynka
Zakorzenienie

Mi juz przyszlo stypendium, tak wiec klinke pudrowa Andi i szara Ane

Mam ochote juz kliknac w poniedzialek... wiec mam pytanie: myslicie ze jak zadzwonie we wtorek albo srode rano do firmy kurierskiej, to jest mozliwosc ze mi przywiezie te torebki w jakims okreslonym przedziale czasowym? bo rano bede na uczelni, po poludniu na silowni a nie chce zeby TŻ mi paczke odbieral
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 12:50   #4498
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
No i co ja narobiłam,co ja narobiłam, niebaczna??? Wchodzę na etorebkę, a tam żadnej Cocco nie ma - model wyprzedany

Sydunia, Iduś -mam nadzieję, że zdążyłyście sobie ją kliknąć. (tzn. doczytałam się, że Iduś zdążyła). Faktycznie musieli ich miec juz tylko kilka.

Dzieczyny, dziękuję za słowa uznania za mój opis aż mnie palce bolały od stukania - żałuję teraz, że stał się on tak szybko nieprzydatny, bo Cocco zniknęła. Powinni ją szybko sobie doprodukować i znów wstawić.
Niee faktycznie nie ma już Cocco, nie zaglądałam na stronę i dopiero jak napisałaś to sprawdziłam ech
Stary 2009-11-21, 12:52   #4499
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Mam ochote juz kliknac w poniedzialek... wiec mam pytanie: myslicie ze jak zadzwonie we wtorek albo srode rano do firmy kurierskiej, to jest mozliwosc ze mi przywiezie te torebki w jakims okreslonym przedziale czasowym? bo rano bede na uczelni, po poludniu na silowni a nie chce zeby TŻ mi paczke odbieral
Ja tak teraz zrobiłam, bo musiałam na 1,5 godz.w ciągu dnia wyjść z domu. Zadzwoniłam do DHL z wyprzedzeniem, powiedziałam co i jak, pani pogadała, pogadała i mi załatwiła,że kurier przyjdzie o określonej godzinie zanim wyjdę. I przyszedł co do minuty.
Ale pewnie co miasto, to różnice.
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 12:57   #4500
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

powinna Ci etorebka za to dac prowizje:P tak doprodukowac koniecznie i tez w innych kolorach

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości