|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
Red co za babsko. Szukaj mieszkanka nie ma co się z nia męczyć i na dodatek jej płacić. Podziwiam za cierpliwośći zachowanie spokoju, bo przy takiej to ciężko wytrzymać.
No a ja pierwszą część czyli zmierzch na youtube oglądałam. Ale nie oglądnełam do końca, film jak dla mnie beznadziejny, a najbardziej denerwująca jest ta aktorka co gra Belle. Zabieram się za to za Zaćmienie, przeczytam troszke i ide spać Dobranoc
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie pakuje właśnie, jutro muszę do domu skoczyć a potem do tż po jego wykładach i zostaje do niedzieli.
o ile biedak w ogóle na wykład pójdzie. smieję się że tu mam gorzej niż w domu, o wszytsko się czepia.... W domu tż mógł nocować i nawet z łazienki skorzystac...a tu... ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- dobra ja sie kłade jutro o 6 pobudka i do domu nareszcie. dobranoc
|
|
|
|
#2133 |
|
Wtajemniczenie
|
a znacie te wesołe bajeczki?
![]() ja je oglądałam namiętnie z pół roku temu i teraz właśnie sobie urządziłam maraton nocny ![]() uwielbiam je! oto przykład: nie, ten odcinek jest lepszy! nie oglądać podczas śniadania
Edytowane przez ichii Czas edycji: 2009-11-21 o 01:12 |
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
o moj Boże, ledwo wstałam
![]() tylko ta randka motywuje mnie do tego,by nie narzekac ![]() ALe jak a mam tam nie usnac?! dzień dobry, kawka of kors |
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Renatko na pewno nie uśniesz. Sama zobaczysz, że jak wyjdziesz z pracy to od razu moc odzyskasz ![]() Ehhh jak ja zazdroszczę tych randel ... Poszłabym do kina tak w ogóle ![]() A teraz oczywiście kawka
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
hej
teraz szybko kawka i na miasto, wroce popoludniu, mam nadzieje ze zdaze jeszcze posiedziec, a pozniej do "tescia" na urodziny ![]() ichii ja nie lubie tych bajek ![]() Airish ja tez bym poszla, wczoraj nawet patrzylam co graja ![]()
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
poziomko: Ty tak sama z siebie sie budzisz o 8 w weekendy czy budzik sobie nastawiasz?
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martysiu wspolczuje Anusiunia uu no ladne rzeczy sie szykuja z kolega ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- dobra ja juz lece papa a musze jeszcze wloski wysuszyc
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wstalam jak kumpela dzis rano ode mnie wychodzila. Jakbym dalej sie polozyla nic by mi to nie dalo, bo i tak zle spalam.
A jeszcze o 4 jak juz w koncu usnelam obudzily mnie jakies mega halasy Nie wiem czy ktos robil remont w nocy czy co, nawet nie chcialo mi sie wstac sprawdzic co jest.
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Poziomka i na co masz ochotę się wybrać?
Dobra ja wstaję i się ubieram bo na 11 muszę być w pracy
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja mam zły dzień od rana... Wstałam z okropnym bólem głowy, w nocy dostałam @, więc brzuch też boli, do tego przypaliłam mleko i już mam dość... A na miasto chciałam skoczyć, więc wybieram się jak sójka za morze, jak tak dalej pójdzie to mi sklepy pozamykają... Eh... Nic mi się nie chce, najchętniej cały dzień bym spędziła w łóżku, no ale jak mam weekend, to muszę go wykorzystać, bo w tygodniu nie ma mowy o pochodzeniu po sklepach... No to pomarudziłam z rana...
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey hey
ja kawkuje i biore sie za porzadki ![]() Red ale ta baba glupia :/ tez bym szukala innego mieszkania bo tak sie nie da
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę do pracy!
Miłego **
|
|
|
|
#2146 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dziś zamierzam się obijać cały dzień (no, może trochę się pouczę, jak mi się zachce). nawet nie będę się malować
![]() a, podłogę muszę umyć
|
|
#2147 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wczoraj miałam mega migrenę, aż wyłam z bólu ![]() a teraz maseczki i do sprzątania |
|
|
|
#2148 |
|
Moderator
|
Ja nie mogłam spać. Jak się obudziłam przed 5 to koło 8 zasnęłam ponownie. Wstałam o 9.30 nieprzytomna.
Idę na kawkę, umyć włosy, umalować się, coś zjeść, spakować ostatnie drobiazgi i w drogę. Pogoda chyba ok u Was w Pl? W ogóle masakra bo nie pamiętam kiedy tak wcześnie wstałam (poza dniami kiedy pracowałam na rano)
|
|
#2149 |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Trochę już posprzatałam w pokoju a zaraz wracam do czytania czwartej części zmierzchu Jak zacznę czytać to potem nie mogę się odrewać i zapominam o wszystkich innych sprawach a powinnam się w końcu pouczyć na kolokwiumAirish miłego dnia w pracy
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja za niedługo zmykam do pracy
dzisiaj będzie masakra, bo jest otwarcie Bonarki (największe centrum handlowe w środkowej Europie) a ja teraz tam pracuję. aż się boję co będzie się działo:/
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
ja już w domu, jeszcze rano jak wstałam to ta czekała na mnie i powiedziała że nie życzy sobie nikogo po 21 w mieszkaniu
oj ja jej swoje powiem jak już będę mieć zaklepane inne lokum oj dowie się
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja własnie z zakupów wróciłam i jem śniadanko Cytat:
A że mam teraz dużo do zrobienia to niestety ale najpierw muszę się zabarć za nauka i projekty. A tak mi się nie chce.![]() Muszę jezcze pokoj troche sprzatnąc
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto mi tu magde demotywuje ![]() ogarniaj się bo wieczorem masz byc pełna zycia ![]() a ja lece myć okna robic pranie, sprzatać i jeszcze obiad gotować. bede nieprzytomna ale dam rade
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Wtajemniczenie
|
mi jeszcze został mój pokój do posprzątania
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam w ogóle pomysłu na strój na wieczór
ale opowiem wam jaki miałam sen - musiałam poślubić jakiegoś gościa, którego nie znałam, bo moi rodzice sie tak z nim dogadali, bo im pasował, bo jego pole było obok pola mojej mamy, wyglądał na 10000, a miał niby 25 i chciał żebym z nim wyjechała na wioskę paść owce i pracować w polu i ze nie mogę zdać matury tylko bierzemy ślub i wyjeżdżamy, w życiu nie miałam takiego koszmaru :/ Edytowane przez Eloska Czas edycji: 2009-11-21 o 13:45 |
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez chce dziś dobrze wyglądać a ani nie wiem co włożyc ani jak sie uczesać przy tych krótkich włosach, czy iśc w rozpuszczonych ani koncepcji na makijaż:/
|
#2160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja śmigam na koncert hip-hopowy i znów mam dylemat co założyć, żeby wyglądać w klimacie ale jednak jak ja
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

dzisiaj będzie masakra, bo jest otwarcie Bonarki (największe centrum handlowe w środkowej Europie) a ja teraz tam pracuję. aż się boję co będzie się działo:/