|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Cytat:
. Mój też był OK
|
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Żartuję. ![]() ------------- Właśnie wróciłam z przejażdżki z koleżanką. Musiałam sprawdzić czy dobrze jeździ.
|
|
|
#3213 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tak na serio to chciałabym w przyszłości być egzaminatorem, tak na pół etatu. Dziewczyny, otwierajcie Wordy.
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? hah perfekcjonista w KAZDYM calu ![]() który z nich? prowadzisz jakiś sklep z ubraniami ?dokładnie mam tak samo, że nie motywuje mnie ani krzyk, ani nerwy... ani czepianie. spokojny głos, chwalenie za nawet najdrobniejsze niepowodzenia, tak by zminimalizować te większe błedy... chyba byłaby najcudowniejszą egzaminatorką, nie czepiającą się O NIC
|
|
|
|
|
#3217 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wszystkim nam życzę jak najmilszych egzaminatorów ![]() a tak swoją drogą, jedną z najbardziej stresujących mnie rzeczy jest cisza w aucie... jak mi się trafi taki mruk co to nic nie powie poza "w prawo" i "w lewo", to tam padnę chyba na miejscu... bardziej mnie to dekoncentruje niż gadanie a że właśnie egzaminatororzy niestety w większości milczą jak zaklęci, będzie się Anusiak musiał psychicznie nastawic![]() a jak wy macie odnośnie rozmów z egzaminatorami? dekoncentrują czy rozluźniają?? |
|
|
|
|
#3218 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
masz tą pracę ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- [1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;15405382]ależ OCZYWIŚCIE że nie myślałam tylko o sobie wszystkim nam życzę jak najmilszych egzaminatorów ![]() a tak swoją drogą, jedną z najbardziej stresujących mnie rzeczy jest cisza w aucie... jak mi się trafi taki mruk co to nic nie powie poza "w prawo" i "w lewo", to tam padnę chyba na miejscu... bardziej mnie to dekoncentruje niż gadanie a że właśnie egzaminatororzy niestety w większości milczą jak zaklęci, będzie się Anusiak musiał psychicznie nastawic![]() a jak wy macie odnośnie rozmów z egzaminatorami? dekoncentrują czy rozluźniają??[/QUOTE] z egzaminatorami ? ( z instruktorem rozmawiałam nie przeszkadzało nic a nic radio to samo) z 1 przez jego gadanie byłam mniej czujna, przy 2, który mało mówił było lepiej choć od czasu do czasu zagadał by nie było ciszy heh (co dziwne okazuje się, że na wszystkich się drze przy mnie chyba miał humor;p) zobaczymy jak z następnym
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie byłabym wredna. ![]() Jest!
|
|
|
#3220 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sama nie wiem.. ponoć jak się umie jeździć po Bydgoszczy,to w innych miastach nie będzie się miało problemu.. warto by było spróbować.. i tak muszę teraz wykupić dodatkowe 5 h.. mam trochę czasu na zastanowienie,a w Pile za egzaminem czeka się.. 10 dni! ;o
|
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie czym jets to spowodowane ze w duzych miastach czeka sie 10 dni bpo Bydgoszcz to duze miacho a takie pipidówy jak u mnie czeka sie ponad miesiac. nie rozumiem.
eh ja jestem chpora ale musze pojechac na zjazd na uczelnie ble.
|
#3222 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Za 4 godZiny mam egzamin
pół nocy nie spałam, brzuch mnie boli, jest mi niedobrze, gorzej niż przy poprzednich egzaminach... nic już nie pamietam, wczoraj na jazdach robiłam tak głupie błędy że szok. Jak teraz nie zdam już nie zdaję... za dużo mnie to kosztuje, wmawiam sobie że muszę to , chyba nie jestem do końca takim złym kierowcą, ale boję sie ze popełnie jakieś głupie błędy, albo źle pokażę światła albo coś....
|
|
|
|
#3223 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ja zazdroszczę tych krótkich kolejeczek jak nie wiem i jeszcze zazdroszczę oznakowań, bo u nas nieźle się trzeba nagłowić co dokładnie mamy ...) nic dziwnego, że co chwilę ktoś się przenosi do innego WORDu choćby miał jechać nie wiadomo ile bo jakby w skrócie to powiedzieć - jeśli ktoś się do nas przenosi, bo oblał gdzie indziej, wraca w podskokach do siebie i właśnie o to oznakowania się czepia... że może i egzaminatorzy nie są fajni, ale trasy to oni dziękują bardzo :|---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() Dasz czadu dziewczyno! Ja w Ciebie wierzę głupie błędy się zdarzają, więc się nie stresuj mi tam Będzie dobrze, zdolna jesteś!!!! tylko teraz TY idziesz przed lustro, powtarzasz to sobie i nie wracasz dopóki nie dotrze ;P
|
||
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mojego instruktora, w Łodzi po 3 dniach jest. Bo mniej osób zdaje. |
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3226 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
powodzenia
|
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;15408915]Ja tak samo Piły nie znam,a jednak w Bydgoszczy już większość ulic kojarzę i wiem jak tam jechać.. Mój chłopak w Pile zdał za drugim razem,jego brat za pierwszym.. znowu moja koleżanka 10 razy tam zdawała i zdać nie może
sama nie wiem.. ponoć jak się umie jeździć po Bydgoszczy,to w innych miastach nie będzie się miało problemu.. warto by było spróbować.. i tak muszę teraz wykupić dodatkowe 5 h.. mam trochę czasu na zastanowienie,a w Pile za egzaminem czeka się.. 10 dni! ;o[/QUOTE]ja już sama nie wiem. Właśnie, kojarzę już ulice w Bydgoszczy i nie sprawia mi tam problemów jazda. Na ostatnim egz. jechałam wręcz idealnie. No ale zawsze jest coś co spowoduje wynik negatywny. No cóż zobaczę co będzie na tym 3. Chciałabym zdać za tym 3, bo nie uśmiecha mi się tyle kasy wydać na wykupienie jazd;/ a w Pile to jest duży atut, że czeka się 10 dni. Ale wiesz tak sobie myślałam, czy by kogoś specjalnie nie upieprzyli jak sprawdzą, że przeniosłaś się z Bydgoszczy. Że wiesz, żebyś nie myślałam, że tam jest łatwo. Cytat:
Ja na pierwszy czekałam 26 dni, na drugi 20 i na trzeci czekam 17 dni. (jeszcze 11 dni )
|
|
#3228 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zdał tam za pierwszym razem.. Do Piły byłby taki problem,że zbytnio dojazdu tam nie mam :/ od poniedziałku do czwartku jestem w Bydgoszczy i zostaje mi piątek,sobota i niedziela na jazdy.. moja ciocia zdaje w Pile i może się z nią jakoś ugadam,że wtedy z nią bym jeździła na jazdy i byśmy się razem umówiły na egzamin w tym samym dniu.. bo ode mnie autobusy chyba do Piły nie jeżdżą :P a ciotka z kimś samochodem się zabiera ;p
|
|
|
|
|
#3229 |
|
Wtajemniczenie
|
ile mniej wiecej musze czekac na egz ;>
|
|
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
Spojrz na poprzednie posty
![]() Trzymam mocno kciuki! Widze, ze duzo dziewczyn zdaje w Bdg. Dacie rade! Bydgoszcz nie jest taka zla!
Paulina + Tomuś Edytowane przez travirra Czas edycji: 2009-11-21 o 13:47 |
|
|
|
#3232 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki. Moja pierwsza samodzielna jazda byla bardziej stresujaca od jazdy na egzaminie
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
przypomnialo mi sie cos z egzaminu
![]() na ręce mialam napisana ściagawkę tzn slowo FLIPS (fotel, lusterka i pasy - z wizazu). Podczas egzaminu tzn prezentacji machnęłam łapką i egzaminator zauwazył. Zlapal mnie za rękę i pyya co to jest. JA na to, ze mala sciągawka, zebym ze stresu nie zapomniala o podstawowych sprawach. E: ale co znaczy FLIPS ja: zasada Flips i tłumaczę mu o co chodzi ubawił się niesamowicie , powiedział, ze nie słyszał....i wrócil do tematu podczas jazdy na miescie E: a skąd pani tego Flipsa wytrzasnęła? ja: z takiego forum dla kobiet, a dokladnie wątku gdzie dziewczyny wspierają sie w zdawaniu prawka znów radośc niesamowita..zapytał jeszcze czy jestem feministką ![]() ![]() ![]() : cool: A moze ja zdalam dzięki Flipsowi ? O chrupkach Flipsach tez rozmawialiśmy
|
|
#3234 |
|
Wtajemniczenie
|
Też zdaje w Bydgoszczy i popieram to że łatwo nie jest... Jazda po Starym Mieście jest dość trudna.. wiele pułapek, zasłonięte znaki
![]() Raz jeździłam w południe,wiec masakra ![]() Jednak nie biorę pod uwagę (jak na razie) Piły. Nie znam w ogóle miasta,trzeba byłoby dokupić tam kilka jazd. I po co jak mam już wyćwiczoną jazdę po Bydgoszczy - znam prawie wszystkie miejsca gdzie może mnie wywieść ![]() Chciałabym (jak my wszystkie) w końcu zdać jednak wiem że łatwo to nie przyjdzie... bo wiele czynników się na to składa Mam nadzieje ze tym razem już ulewy nie będzie i będę miała jeszcze bardziej wyostrzone zmysły już za 5 dni ![]() Edytowane przez shanta Czas edycji: 2009-11-21 o 14:08 |
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
FLIPS - fotel, lusterka i pasy i co to S... ?
|
|
|
|
#3236 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dawno tu nie zaglądałam... Gratuluję wszystkim które zdały i życzę Wam szerokiej drogi oraz przyjemności i radości z jazdy autkiem !!!3mam kciuki za wszystkie które będą zdawać Powodzenia!!!Ja zdaję dopiero w grudniu, ale już miewam takie dni że szkoda gadać - szczególnie jak sobie przypomnę jak mi auto 2 razy zdechło na łuku . Tak mnie to zdenerwowało, że zadzwoniłam dzisiaj do innego OSK i wykupiłam dodatkowe jazdy u nich. Sama nie wiem dlaczego mam takie uczucie że nie potrafię dobrze parkować, może dlatego że ostatnio tak na prawdę za kierownicą siedziałam prawie 2 miesiące temu, a może dlatego że auto jest większe... W każdym bądź razie te dodatkowe jazdy baaardzo mi się przydadzą i myślę że będę wtedy pewniejsza swoich umiejętności . W poniedziałek mam 1 jazdę z nowym instruktorem, zobaczymy jak to będzie ale jestem dobrej myśli
|
|
|
|
|
#3238 | |
|
BAN stały
|
ja zdaje 10 grudnia - mój pierwszy raz ( teoretyczny i praktyczny w Łomży )
![]() ![]() ![]() już mam stracha! ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

. Mój też był OK

bedzie długo ( bo ja duzo mówię) i chaotycznie
Moim jedynym marzeniem było wyjechanie z placu. Juz nawet ogladalam na który dzien się zapisac
perfekcjonista w KAZDYM calu

Jeżeli nie zdam za 3 razem to najprawdopodobniej przeniosę się do Piły, aczkolwiek pewności nie mam, bo bądź co bądź ponad 30 h jeździłam w Bydgoszczy. Piły kompletnie nie znam.

pół nocy nie spałam, brzuch mnie boli, jest mi niedobrze, gorzej niż przy poprzednich egzaminach... nic już nie pamietam, wczoraj na jazdach robiłam tak głupie błędy że szok. Jak teraz nie zdam już nie zdaję... za dużo mnie to kosztuje, wmawiam sobie że muszę to , chyba nie jestem do końca takim złym kierowcą, ale boję sie ze popełnie jakieś głupie błędy, albo źle pokażę światła albo coś....

i życzę Wam szerokiej drogi oraz przyjemności i radości z jazdy autkiem !!!3mam kciuki za wszystkie które będą zdawać