Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 19:58   #3211
benia1169
Zadomowienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII

Cytat:
Napisane przez pomarancza89 Pokaż wiadomość
czyżbyś myślała tylko o sobie ?
a możne reszcie też pożyczysz, żeby tylko tacy byli ?
Tak, racja, ja się przyłączam, wszyscy powinni być tacy, a tych którzy nie są - powinni pozwalniać. Mój też był OK, inaczej - dalej prosiłabym BeaS o dopisanie mnie na koniec tej dolnej listy
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:18   #3212
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Siska

Cytat:
Napisane przez benia1169 Pokaż wiadomość
Tak, racja, ja się przyłączam, wszyscy powinni być tacy, a tych którzy nie są - powinni pozwalniać. Mój też był OK, inaczej - dalej prosiłabym BeaS o dopisanie mnie na koniec tej dolnej listy
A ja nie zapisałabym.
Żartuję.

-------------

Właśnie wróciłam z przejażdżki z koleżanką. Musiałam sprawdzić czy dobrze jeździ.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:26   #3213
pomarancza89
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Właśnie wróciłam z przejażdżki z koleżanką. Musiałam sprawdzić czy dobrze jeździ.
BeaS na egzaminatora ! kto jest ze mną
pomarancza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:36   #3214
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
a więc bedzie długo ( bo ja duzo mówię) i chaotycznie

od wczoraj niezly stresik, a tak w ogole nie czulam, ze zdam. Nawet nie mialam nadziei Moim jedynym marzeniem było wyjechanie z placu. Juz nawet ogladalam na który dzien się zapisac U mnie czeka sie miesiąc, wiec wiedzialm, ze bedzie to tuz przed swiętami.

Rano ubrana w czerwonę koszulkę (ten kolor dodaje mi pewnosci siebie i jest moim kolorem), czerwone majtki (skoro pomagaja na maturach) oraz czerwonę kolczyki i bizuterię z ziarnami wayruro (tez przynoszą szczęscie, dostalam w sobotę) oraz z breloczkiem św. Krzysztofa w kieszeni jeansów pojechalam z bratem na egzamin.

Egzamin pierwszy z mozliwych o 7.50. Losowanie egaminatora - po 3 osoby do jednego. Ze mną były dwie osoby, obie na oko przed 40, więc juz się wystraszylam. Bylam ostatnia. Dziewczyna jedziła godzinę i nie zdala. Facet oblał na placu. Więc wsiada Ania.

Poniewaz było strasznie zimno (i mgla okropna) to mnię trzesło chyba bardziej niz ze strachu. Stopy w zamszowych balerinkach zamarznietę. Ale pan egzaminator się zatroszczył i od razu ogrzewania na full.

Wylosowalam plyn do spryskiwaczy i drogowe. Nawet mnie nie sluchal tylko wysylal smsa i gadal z innym egz. Łuk idealnie, górka tez i na miasto. Jezdzilam trasami, które często przerabialam z instruktorem (2 razy zawracanie - raz z podjazdem, raz boczną uliczką, zawracanie na 2 roznych rodach 2 razy, parkowanie prostopadle, hamowanie w wyznaczonym miejscu po rozpedzeniu do 50 - nigdy tego wczesniej nie robilam jako zadania egzaminacyjnego, często skręty w lewo, parę razy w prawo).

Blędy: jechalam srodkowym pasem zamiast prawym ,ale szybko poprawilam. Raz powiedzial glosno do mikrofonu, ze nie stosuję się do znaków: do tej pory nie wiem do jakiego ehhh i wydaje mi ze raz zaczął hamowac wczesniej niz ja przed pasami, na które weszla jaks laska - ale nic nie powiedzial, wiec juz nie wiem czy mi sie wydawalo czy naprawdę nie chcial mnie oblac. Ale nie kazal się przesiadac, więc...Jak juz wracalam do WORDu to myslalam, z e dostane rozleglego zawalu i zastanawialm się czy bedzie takim ch... zeby mi powiedziec, ze oblalam pod osrodkiem. Zaparkowalm, wylaczylam wszystko a on : paniu Aniu bardzo niedobrze..... ja a on : zdala pani

w ogole byl mily, zagadywal, ale jak widzial ze mnie to dekoncentruje to przestal... mialam wrazenie, ze mnie nie chcial oblac...albo moze dlatego, ze moj instr jest/był faszystą...więc musialm wszystko robic idealnie...ale pan egzaminator byl naprawde naprawdę slodziutki.... i calkiem niezly poza tym zlamalam rodzinna tradycję, bo brat i siostra zdali za 4 razem wiem ze sie rozpisalam , ale jak na moje mozliwosci to jeszcze malo. Nie moglam dzis lekcji przeprowadzic i calkowicie zapomnialam, z e mam korepetycje... nadal jestem w szoku
gratulacjeeee
Stary 2009-11-20, 20:51   #3215
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
BeaS na egzaminatora ! kto jest ze mną

Ale tak na serio to chciałabym w przyszłości być egzaminatorem, tak na pół etatu.
Dziewczyny, otwierajcie Wordy.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-11-20, 21:07   #3216
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onlythebest Pokaż wiadomość

Ja obu instruktorów miałam anielsko spokojnych i cierpliwych i przede wszystkim bardzo fajnych, z którymi można było o wszystkim pogadać, choć jeden to niezły perfekcjonista rzadko chwalący (Marwari tylko nie mów Krzysiowi, ze to o nim) , ale i tak będę ich polecać każdemu
Ech już tęsknie....choć wiem że kontaktu nie stracimy (teraz jeden z nich jest moim ubraniowym klientem ).
Cieszę się, ze nie trafiłam na krzykacza jakiegoś, bo krzyk i nerwy mnie nie motywują, a wręcz przeciwnie...ale z drugiej strony jak sie ma gburka takiego, to potem łatwiej na egzaminie jest jak się trafi na podobnego egzaminatora.
Skąd ja wiedziałam, że o K. chodzi ? hah perfekcjonista w KAZDYM calu
który z nich? prowadzisz jakiś sklep z ubraniami ?
dokładnie mam tak samo, że nie motywuje mnie ani krzyk, ani nerwy... ani czepianie.
spokojny głos, chwalenie za nawet najdrobniejsze niepowodzenia, tak by zminimalizować te większe błedy...

Cytat:

chyba byłaby najcudowniejszą egzaminatorką, nie czepiającą się O NIC
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:11   #3217
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1
Konto usunięte

Cytat:
czyżbyś myślała tylko o sobie ?
a możne reszcie też pożyczysz, żeby tylko tacy byli ?
ależ OCZYWIŚCIE że nie myślałam tylko o sobie wszystkim nam życzę jak najmilszych egzaminatorów
a tak swoją drogą, jedną z najbardziej stresujących mnie rzeczy jest cisza w aucie... jak mi się trafi taki mruk co to nic nie powie poza "w prawo" i "w lewo", to tam padnę chyba na miejscu... bardziej mnie to dekoncentruje niż gadanie a że właśnie egzaminatororzy niestety w większości milczą jak zaklęci, będzie się Anusiak musiał psychicznie nastawic
a jak wy macie odnośnie rozmów z egzaminatorami? dekoncentrują czy rozluźniają??
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:16   #3218
pomarancza89
BAN stały

Cytat:

Ale tak na serio to chciałabym w przyszłości być egzaminatorem, tak na pół etatu.
dobra ^^
masz tą pracę

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;15405382]ależ OCZYWIŚCIE że nie myślałam tylko o sobie wszystkim nam życzę jak najmilszych egzaminatorów
a tak swoją drogą, jedną z najbardziej stresujących mnie rzeczy jest cisza w aucie... jak mi się trafi taki mruk co to nic nie powie poza "w prawo" i "w lewo", to tam padnę chyba na miejscu... bardziej mnie to dekoncentruje niż gadanie a że właśnie egzaminatororzy niestety w większości milczą jak zaklęci, będzie się Anusiak musiał psychicznie nastawic
a jak wy macie odnośnie rozmów z egzaminatorami? dekoncentrują czy rozluźniają??[/QUOTE]
z egzaminatorami ? ( z instruktorem rozmawiałam nie przeszkadzało nic a nic radio to samo) z 1 przez jego gadanie byłam mniej czujna, przy 2, który mało mówił było lepiej choć od czasu do czasu zagadał by nie było ciszy heh (co dziwne okazuje się, że na wszystkich się drze przy mnie chyba miał humor;p) zobaczymy jak z następnym
Stary 2009-11-20, 21:55   #3219
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

chyba byłaby najcudowniejszą egzaminatorką, nie czepiającą się O NIC
Chyba byłabym właśnie taką czepiającą się o wszystko, bo perfekcjonistką jestem. Ale nie byłabym wredna.

Cytat:
dobra ^^
masz tą pracę
Jest!

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-11-20, 23:30   #3220
df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
oo też zdawałaś w Bydgoszczy. Z tą Piłą to też słyszałam, że łatwiej zdać, ale to nie reguła. Fakt Bydgoszcz to trudne miasto, na każdym kroku można nie zdać. Też oblałam w zasadzie na głupotach. Jeżeli nie zdam za 3 razem to najprawdopodobniej przeniosę się do Piły, aczkolwiek pewności nie mam, bo bądź co bądź ponad 30 h jeździłam w Bydgoszczy. Piły kompletnie nie znam.

żaden instr. na mnie krzyczał. Ale za to koleżanka ma niezłe jazdy ze swoim. Taki nerwowy jej się trafił.

oo super.

dziewczyny które nie zdały, przykro mi
Ja tak samo Piły nie znam,a jednak w Bydgoszczy już większość ulic kojarzę i wiem jak tam jechać.. Mój chłopak w Pile zdał za drugim razem,jego brat za pierwszym.. znowu moja koleżanka 10 razy tam zdawała i zdać nie może sama nie wiem.. ponoć jak się umie jeździć po Bydgoszczy,to w innych miastach nie będzie się miało problemu.. warto by było spróbować.. i tak muszę teraz wykupić dodatkowe 5 h.. mam trochę czasu na zastanowienie,a w Pile za egzaminem czeka się.. 10 dni! ;o
df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 06:49   #3221
smv
Zakorzenienie

no wlasnie czym jets to spowodowane ze w duzych miastach czeka sie 10 dni bpo Bydgoszcz to duze miacho a takie pipidówy jak u mnie czeka sie ponad miesiac. nie rozumiem.
eh ja jestem chpora ale musze pojechac na zjazd na uczelnie ble.
Stary 2009-11-21, 09:34   #3222
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Za 4 godZiny mam egzamin pół nocy nie spałam, brzuch mnie boli, jest mi niedobrze, gorzej niż przy poprzednich egzaminach... nic już nie pamietam, wczoraj na jazdach robiłam tak głupie błędy że szok. Jak teraz nie zdam już nie zdaję... za dużo mnie to kosztuje, wmawiam sobie że muszę to , chyba nie jestem do końca takim złym kierowcą, ale boję sie ze popełnie jakieś głupie błędy, albo źle pokażę światła albo coś....
kajasia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 09:41   #3223
pomarancza89
BAN stały

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
no wlasnie czym jets to spowodowane ze w duzych miastach czeka sie 10 dni bpo Bydgoszcz to duze miacho a takie pipidówy jak u mnie czeka sie ponad miesiac. nie rozumiem.
więcej egzaminatorów, więcej łuków, tras mniej, po których jeżdżą by nie stać w korku (w mniejszych można pół miasta zaliczyć jadąc dynamicznie ;/ )
ja zazdroszczę tych krótkich kolejeczek jak nie wiem i jeszcze zazdroszczę oznakowań, bo u nas nieźle się trzeba nagłowić co dokładnie mamy ...) nic dziwnego, że co chwilę ktoś się przenosi do innego WORDu choćby miał jechać nie wiadomo ile bo jakby w skrócie to powiedzieć - jeśli ktoś się do nas przenosi, bo oblał gdzie indziej, wraca w podskokach do siebie i właśnie o to oznakowania się czepia... że może i egzaminatorzy nie są fajni, ale trasy to oni dziękują bardzo :|

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kajasia222 Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Za 4 godZiny mam egzamin pół nocy nie spałam, brzuch mnie boli, jest mi niedobrze, gorzej niż przy poprzednich egzaminach... nic już nie pamietam, wczoraj na jazdach robiłam tak głupie błędy że szok. Jak teraz nie zdam już nie zdaję... za dużo mnie to kosztuje, wmawiam sobie że muszę to , chyba nie jestem do końca takim złym kierowcą, ale boję sie ze popełnie jakieś głupie błędy, albo źle pokażę światła albo coś....

Dasz czadu dziewczyno! Ja w Ciebie wierzę głupie błędy się zdarzają, więc się nie stresuj mi tam Będzie dobrze, zdolna jesteś!!!! tylko teraz TY idziesz przed lustro, powtarzasz to sobie i nie wracasz dopóki nie dotrze ;P
Stary 2009-11-21, 09:51   #3224
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma reguły, ja w takiej "pipidówie" - Sieradz - czekałam na drugi egzamin 5 dni, teraz na trzeci czekam 12. Koleżanka z pięcioma wyrobiła się w kilka dni ponad dwa miesiące
Wg mojego instruktora, w Łodzi po 3 dniach jest. Bo mniej osób zdaje.

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 09:51   #3225
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajasia222 Pokaż wiadomość
Daj czadu! Trzymam kciuki.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-11-21, 11:11   #3226
Konto usunięte

Cytat:
W Bydgoszczy czeka się około miesiąca.. ja za trzecim egzaminem czekałam 18 dni,za drugim 27 dni,za pierwszym niecałe 3 tygodnie.. nie wiem od czego to zależy.. W Pile czeka się około 10 dni,bo mniej osób zdaje chyba..kajasia222 będzie dobrze,dasz radę,wrócisz do nas i się pochwalisz,że zdałaś powodzenia
df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 11:36   #3227
effciaa16
Zakorzenienie

[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;15408915]Ja tak samo Piły nie znam,a jednak w Bydgoszczy już większość ulic kojarzę i wiem jak tam jechać.. Mój chłopak w Pile zdał za drugim razem,jego brat za pierwszym.. znowu moja koleżanka 10 razy tam zdawała i zdać nie może sama nie wiem.. ponoć jak się umie jeździć po Bydgoszczy,to w innych miastach nie będzie się miało problemu.. warto by było spróbować.. i tak muszę teraz wykupić dodatkowe 5 h.. mam trochę czasu na zastanowienie,a w Pile za egzaminem czeka się.. 10 dni! ;o[/QUOTE]
ja już sama nie wiem. Właśnie, kojarzę już ulice w Bydgoszczy i nie sprawia mi tam problemów jazda. Na ostatnim egz. jechałam wręcz idealnie. No ale zawsze jest coś co spowoduje wynik negatywny. No cóż zobaczę co będzie na tym 3. Chciałabym zdać za tym 3, bo nie uśmiecha mi się tyle kasy wydać na wykupienie jazd;/
a w Pile to jest duży atut, że czeka się 10 dni. Ale wiesz tak sobie myślałam, czy by kogoś specjalnie nie upieprzyli jak sprawdzą, że przeniosłaś się z Bydgoszczy. Że wiesz, żebyś nie myślałam, że tam jest łatwo.
Cytat:
W Pile czeka się 10 dni. W Bydgoszczy ok 3 tygodni. Dopiero teraz tak zrobili, wcześniej terminy były masakryczne czekało się 2, 3 miesiące.
Ja na pierwszy czekałam 26 dni, na drugi 20 i na trzeci czekam 17 dni. (jeszcze 11 dni )

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 12:13   #3228
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
ja już sama nie wiem. Właśnie, kojarzę już ulice w Bydgoszczy i nie sprawia mi tam problemów jazda. Na ostatnim egz. jechałam wręcz idealnie. No ale zawsze jest coś co spowoduje wynik negatywny. No cóż zobaczę co będzie na tym 3. Chciałabym zdać za tym 3, bo nie uśmiecha mi się tyle kasy wydać na wykupienie jazd;/
a w Pile to jest duży atut, że czeka się 10 dni. Ale wiesz tak sobie myślałam, czy by kogoś specjalnie nie upieprzyli jak sprawdzą, że przeniosłaś się z Bydgoszczy. Że wiesz, żebyś nie myślałam, że tam jest łatwo.

W Pile czeka się 10 dni. W Bydgoszczy ok 3 tygodni. Dopiero teraz tak zrobili, wcześniej terminy były masakryczne czekało się 2, 3 miesiące.
Ja na pierwszy czekałam 26 dni, na drugi 20 i na trzeci czekam 17 dni. (jeszcze 11 dni )
A mogłabyś napisać jakich miałaś egzaminatorów? Jak chcesz,to na PW będę mogła Ci napisać jakich miałam egzaminatorów i co mi powiedzieli.. no i jakimi trasami jeżdżą ;p jak trafisz na któregoś z nich,to już coś będziesz o nim wiedziała;p chociaż tylko kojarzę trasę jednego egzaminatora,u którego te 2 razy zdawałam ;p Ja też o tym samym pomyślałam,że w Pile mogą ulać specjalnie za to,że ktoś się przeniósł,ale z drugiej strony egzaminatorzy chyba już nie mają wglądu w to,czy ktoś zdawał wcześniej w Pile,czy w innym mieście.. oni chyba tylko wiedzą który raz ktoś zdaje ;p mój kolega nie mógł zdać w Bydgoszczy i przeniósł się do Włocławka zdał tam za pierwszym razem.. Do Piły byłby taki problem,że zbytnio dojazdu tam nie mam :/ od poniedziałku do czwartku jestem w Bydgoszczy i zostaje mi piątek,sobota i niedziela na jazdy.. moja ciocia zdaje w Pile i może się z nią jakoś ugadam,że wtedy z nią bym jeździła na jazdy i byśmy się razem umówiły na egzamin w tym samym dniu.. bo ode mnie autobusy chyba do Piły nie jeżdżą :P a ciotka z kimś samochodem się zabiera ;p
Stary 2009-11-21, 13:38   #3229
sylllvia89
Wtajemniczenie

ile mniej wiecej musze czekac na egz ;>

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 13:46   #3230
travirra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylllvia89 Pokaż wiadomość
ile mniej wiecej musze czekac na egz ;>
Spojrz na poprzednie posty

Trzymam mocno kciuki!

Widze, ze duzo dziewczyn zdaje w Bdg. Dacie rade! Bydgoszcz nie jest taka zla!

Edytowane przez travirra
Czas edycji: 2009-11-21 o 13:47
travirra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 13:49   #3231
sylllvia89
Wtajemniczenie

travirra gratulacje

jest moze jakas dziewczyna ze swietokrzyskiego?

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 13:53   #3232
travirra
Raczkowanie

Dzieki. Moja pierwsza samodzielna jazda byla bardziej stresujaca od jazdy na egzaminie
Stary 2009-11-21, 13:55   #3233
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

przypomnialo mi sie cos z egzaminu

na ręce mialam napisana ściagawkę tzn slowo FLIPS (fotel, lusterka i pasy - z wizazu). Podczas egzaminu tzn prezentacji machnęłam łapką i egzaminator zauwazył. Zlapal mnie za rękę i pyya co to jest. JA na to, ze mala sciągawka, zebym ze stresu nie zapomniala o podstawowych sprawach.
E: ale co znaczy FLIPS
ja: zasada Flips i tłumaczę mu o co chodzi

ubawił się niesamowicie , powiedział, ze nie słyszał....i wrócil do tematu podczas jazdy na miescie
E: a skąd pani tego Flipsa wytrzasnęła?
ja: z takiego forum dla kobiet, a dokladnie wątku gdzie dziewczyny wspierają sie w zdawaniu prawka
znów radośc niesamowita..zapytał jeszcze czy jestem feministką

: cool: A moze ja zdalam dzięki Flipsowi ? O chrupkach Flipsach tez rozmawialiśmy

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 14:07   #3234
shanta
Wtajemniczenie

Też zdaje w Bydgoszczy i popieram to że łatwo nie jest... Jazda po Starym Mieście jest dość trudna.. wiele pułapek, zasłonięte znaki
Raz jeździłam w południe,wiec masakra
Jednak nie biorę pod uwagę (jak na razie) Piły.
Nie znam w ogóle miasta,trzeba byłoby dokupić tam kilka jazd. I po co jak mam już wyćwiczoną jazdę po Bydgoszczy - znam prawie wszystkie miejsca gdzie może mnie wywieść
Chciałabym (jak my wszystkie) w końcu zdać jednak wiem że łatwo to nie przyjdzie... bo wiele czynników się na to składa
Mam nadzieje ze tym razem już ulewy nie będzie i będę miała jeszcze bardziej wyostrzone zmysły
już za 5 dni

Edytowane przez shanta
Czas edycji: 2009-11-21 o 14:08
shanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 14:58   #3235
parodia
Zakorzenienie

FLIPS - fotel, lusterka i pasy i co to S... ?

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 15:02   #3236
pomarancza89
BAN stały

Cytat:

na ręce mialam napisana ściagawkę tzn slowo FLIPS (fotel, lusterka i pasy - z wizazu). Podczas egzaminu tzn prezentacji machnęłam łapką i egzaminator zauwazył. Zlapal mnie za rękę i pyya co to jest. JA na to, ze mala sciągawka, zebym ze stresu nie zapomniala o podstawowych sprawach.

ubawił się niesamowicie , powiedział, ze nie słyszał....i wrócil do tematu podczas jazdy na miescie
ja: z takiego forum dla kobiet, a dokladnie wątku gdzie dziewczyny wspierają sie w zdawaniu prawka

: cool: A moze ja zdalam dzięki Flipsowi ? O chrupkach Flipsach tez rozmawialiśmy
Stary 2009-11-21, 15:07   #3237
yula88
Raczkowanie

GG do yula88

Cytat:

Świetne!!!

Dawno tu nie zaglądałam... Gratuluję wszystkim które zdały i życzę Wam szerokiej drogi oraz przyjemności i radości z jazdy autkiem !!!3mam kciuki za wszystkie które będą zdawać Powodzenia!!!

Ja zdaję dopiero w grudniu, ale już miewam takie dni że szkoda gadać - szczególnie jak sobie przypomnę jak mi auto 2 razy zdechło na łuku Co ciekawe nigdy mi się to nie przytrafiło w eLce - zawsze łuk mi wychodził ana egzaminie to szkoda słów...Jakieś 2 tygodnie temu mój brat zabrał mnie na plac manewrowy i powiem Wam że wszystko zrobiłam idealnie pomimo że pierwszy raz siedziałam za kierownicą VW pasatta kombi a wczoraj byłam zmuszona przestawić swoje autko ( kupiłam 3 dni temu Opla Astre kombi ) z parkingu bo remontują nawierzchnię i zaparkować na ulicy.... No cóż zaparkowałam ale poprawiałam chyba z 5 razy ( robiłam kopertę ). Tak mnie to zdenerwowało, że zadzwoniłam dzisiaj do innego OSK i wykupiłam dodatkowe jazdy u nich. Sama nie wiem dlaczego mam takie uczucie że nie potrafię dobrze parkować, może dlatego że ostatnio tak na prawdę za kierownicą siedziałam prawie 2 miesiące temu, a może dlatego że auto jest większe... W każdym bądź razie te dodatkowe jazdy baaardzo mi się przydadzą i myślę że będę wtedy pewniejsza swoich umiejętności. W poniedziałek mam 1 jazdę z nowym instruktorem, zobaczymy jak to będzie ale jestem dobrej myśli
yula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 15:12   #3238
annita
BAN stały

ja zdaje 10 grudnia - mój pierwszy raz ( teoretyczny i praktyczny w Łomży )
już mam stracha!

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez yula88 Pokaż wiadomość
Świetne!!!

Dawno tu nie zaglądałam... Gratuluję wszystkim które zdały i życzę Wam szerokiej drogi oraz przyjemności i radości z jazdy autkiem !!!3mam kciuki za wszystkie które będą zdawać Powodzenia!!!

Ja zdaję dopiero w grudniu, ale już miewam takie dni że szkoda gadać - szczególnie jak sobie przypomnę jak mi auto 2 razy zdechło na łuku Co ciekawe nigdy mi się to nie przytrafiło w eLce - zawsze łuk mi wychodził ana egzaminie to szkoda słów...Jakieś 2 tygodnie temu mój brat zabrał mnie na plac manewrowy i powiem Wam że wszystko zrobiłam idealnie pomimo że pierwszy raz siedziałam za kierownicą VW pasatta kombi a wczoraj byłam zmuszona przestawić swoje autko ( kupiłam 3 dni temu Opla Astre kombi ) z parkingu bo remontują nawierzchnię i zaparkować na ulicy.... No cóż zaparkowałam ale poprawiałam chyba z 5 razy ( robiłam kopertę ). Tak mnie to zdenerwowało, że zadzwoniłam dzisiaj do innego OSK i wykupiłam dodatkowe jazdy u nich. Sama nie wiem dlaczego mam takie uczucie że nie potrafię dobrze parkować, może dlatego że ostatnio tak na prawdę za kierownicą siedziałam prawie 2 miesiące temu, a może dlatego że auto jest większe... W każdym bądź razie te dodatkowe jazdy baaardzo mi się przydadzą i myślę że będę wtedy pewniejsza swoich umiejętności. W poniedziałek mam 1 jazdę z nowym instruktorem, zobaczymy jak to będzie ale jestem dobrej myśli
na pewno będzie dobrze! ja jak na razie miałam 18 jazd i jeszcze nie zaczęłam placu! jestem zmartwiona co to będzie. a 10 grudnia egzamin. buuu
annita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 15:15   #3239
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
FLIPS - fotel, lusterka i pasy i co to S... ?
Światła.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-11-21, 15:26   #3240
yula88
Raczkowanie

GG do yula88

Cytat:
Napisane przez annita Pokaż wiadomość
ja zdaje 10 grudnia - mój pierwszy raz ( teoretyczny i praktyczny w Łomży )
już mam stracha!

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

na pewno będzie dobrze! ja jak na razie miałam 18 jazd i jeszcze nie zaczęłam placu! jestem zmartwiona co to będzie. a 10 grudnia egzamin. buuu
Powiedz swojemu instruktorowi że chcesz jechać na plac i poćwiczyć łuk. Będzie dobrze , myśl pozytywnie i staraj się nie dopuszczać "czarnych" myśli bo to zawsze stresuje.
yula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości