![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Staramy się po poronieniu . Teraz się uda:)!
Jeszcze parę dzionków i znowu trzeba się brać do roboty
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cześć dziewczyny. Mam takie pytanko. Czy jest jakaś najlepsza pozycja, która ułatwia zajście w ciąże?? O poduszce już czytałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- U mnie dzis 12 dc i zaczał bolec mnie brzusio ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
właśnie jestem po kąpieli, superrrrrrrrrrrrrrrrr to tera b ede korzystać dopuki mogę, bo jak znowu będzie lokator w brzuszku to nie ma mowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie wróciłam do domku, byłam zamówić tort chrześniakowi na urodziny i taaak mi się chciało hamburgera że nie mogłam się pochawać, wzięłam na wynos ale jak pani pakowała myślałam że zjem do oczami
![]() ![]() I jeszcze coś....byłam w laboratorium bo chciałam zapytac o Bete i Pani powiedziała że 30zł i następnego dnia wynik ale....... właśnie pobierają krew od 7.30 do 11.30 a ja pracuje do 12.30 i co?i nico nie dam rady zrobić, a w sobote nie czynne ![]() ![]() ![]() ![]()
#125 | |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj byłam w przychodni, ponieważ od # ciągle boli mnie lewa strona podbrzusza. Zarówno pielęgniarka jak i lekarz potraktowali mnie jak jakąś histeryczkę, która robi aferę niewiadomo o co. Lekarz badając mnie nawet nie zrobił mi USG, tylko "zbadał ręką" przez kilka sekund i powiedział, że nie widzi nic niepokojącego. Tonem pełnym ironii powiedział, że jeśli FAKTYCZNIE mnie boli, to da mi skierowanie na obserwację do szpitala.
Ogólnie jestem załamana naszą służbą zdrowia. Jak dostałam się na Izbę Przyjęć w nocy, gdy #- dostałam opiernicz, że nie dbam o siebie i chodzę tydzień z bólem brzucha (gdzie wcześniej byłam u dwóch lekarzy, sygnalizowałam, że coś może być nie tak ale każdy mówił, że to normalne). A dzisiaj dla odmiany usłyszałam jedynie, że mam się zastanowić czy mnie boli, czy nie- bo jakby mnie faktycznie bolało, to zgłosiłabym się na izbę przyjęć do szpitala. Normalnie skołowana jestem... Żal... ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
potforka to jest niestety nasz miła dobra słuzba zdrowia-nic tylko sie wieszać
wogóle to ja chodze prywatnie ale też zaczynam sie nad tym lekarzem zastanawiać, bo nic nie mówi o kontrolnym usg zeby zobaczyć czy wszystko ok i wogóle jak mnie przyjmowali do szpitala to lekarz powiedział ze mam jakiegoś mięsniaka , a jak pytam o to swojego gin to powiedział że niegroźny(nie wiem czy go widział , no chyba że hna usg ze szpitala) i powiedział ze za pół roku sie go zobaczy , ale za pół roku to chce dziecko a jak bedzie mięsniak to co dopiero leczenie????????? bezsensu to wszystko |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
U mnie dziś dopiero 24 dc a @ powinnam dostać w 33 dc gdzieś więc jeszcze troche czasu ale w weekend chyba będe testowała
![]() a tak w ogóle właśnie stawiałam tarota spójrzcie ![]() Karta Król kijów - Gdy na świat przychodzi nowy potomek wszyscy są pełni dobrych myśli. I tak też będzie, gdy pojawi się ktoś kto jest podobny, jak kropla wody, do ciebie. Cała miłość zostanie przelana na maleństwo i nie wiadomo skąd wszyscy znajdą czas, aby brać udział w jego pielęgnacji i wychowaniu. Znajdą się też dodatkowe pieniądze, bo przecież maluch musi mieć wszystko to co najlepsze. Jeśli jeszcze nie myślisz o dziecku, a dopiero planujesz je mieć - dobre rokowania dla ciąży.Zmiany w życiu zawodowym i osobistym powinny wpłynąć na twoje zbyt konserwatywne postrzeganie świata. Upór i żywienie urazy bez końca nie jest już takie modne. Idziemy w kierunku zacieśniania więzi rodzinnych i międzyludzkich i tym torem staraj się zmierzać.Zachłanność niestety nie popłaca. Nie można się najeść tak, aby tego nie odchorować. I tutaj przykra dla ciebie niespodzianka. Tych których uważałeś za swoich sprzymierzeńców odetną się od ciebie. Z opresji wyciągnie cię ktoś, kto wcześniej nie mieścił się w twoim kryterium, lecz blizny pozostaną. teraz dopiero się napaliłam ![]() ![]() Potfforka no to rzeczywiście ładnie Cię przyjeli. Ja odpukać jak na razie trafiłam i na dobra opiekę w szpitalu jak dowiedziałam się o # i zaraz po , no i moja gin zawsze wszystko dokładnie mówi oby tak dalej.
Edytowane przez sylfiaaa Czas edycji: 2009-11-19 o 16:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już nie wiem do kogo chodzić, gdy byłam w ciąży wydałam około 260zł za dwie wizyty, po których nadal nie byłam pewna, czy jestem w ciąży i czy nie jest to ciąża pozamaciczna. ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jutro lecę na USG- może wreszcie dowiem się, co jest przyczyną tego bólu, a jak nie- kolejne 2 stówki w plecy ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Sylfiaaa,a można postawić tarota przez internet? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
http://horoskop.wp.pl/?ticaid=19223 proszę
![]() ja już wykąpana i zmykam na łóżeczko ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez sylfiaaa Czas edycji: 2009-11-19 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() sylfiaaa ja juz sie nie moge doczekac jak bedziesz testowala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I proszę mi się tu z mężem nie kłócić, tylko po bożemu- w jednym łożu spać ![]() Dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
a ja jakos spać nie umiem, cały czas myśle czy po pierwszej @ ryzykować, a w sumie co mi szkodzi przecież nie jest powiedzine że zajde od razu,jak tak czytam was to zarażacie mnie chęciami.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Mi lekarz powiedział że"wyczerpałam już swój przydział na pecha i nie należy sie bac, bo najważniejsza jest psychika i pozytywne myślenie".
Więc głowa do góry i po @ do dzieła. |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Ja niestety mam dzisiaj doła, ponieważ lekarz kazał mi brać przez 3 miesiące tabletki anty na ustabilizowanie hormonów i ten ból w okolicach jajnika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a noie ma innego sposobu??? żebyś nie musiała brac tych anty??? może ten lekarz specjalnie je przepisał żebyś właśnie dopiero po tych 3 zaszła? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Brałam tabletki przez około 2 lata i niestety dopiero teraz czyli po około 1,5 roku kochania się bez zabezpieczenia zaszłam w ciążę, którą niestety #. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to tym bardziej bym nie brała, przeciez nie wszystko trzeba "leczyć" tabletkami anty, mój lekarz też mi zaczoł proponowac anty ale w celach żebym nie zaszła szybciej niż zapół roku, ale to olałam bo tak brałabym tabletki poźniej chciałabym zrobić przerwe i znów by sie wszystko odwlekło w czasie, a może na te bolące jajniki coś zastępczego by sie dało?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Dzisiaj jestem do
![]() Co do tych tabletek anty to na prawde nie wiem czemu lekarz Ci je przepisal.. Pamietam, ze mnie powiedziano, ze moge sie starac od razu.. No chyba, ze faktycznie maja one pomoc na ten bolacy jajnik.. ![]() Mowilam Wam wczoraj, ze zamierzam posprzatac chatke.. Nie udalo mi sie ![]() ![]() ![]() Macie jakies rady na przepedzenie tego okropnego lenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Nie wiem już sama
![]() Myślę, że poczekam na @ i może samo mi przejdzie. Jeśli nie, wtedy będę się martwić. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Ja dopiero dotarłam do domu i padam ![]() Praca a później o 17 była rada echhh czuje zmęczenie na prawdę jeszcze z tż poprawiłam dziś kłótnie ![]() ![]() ![]() mam na coś chęć ale sama nie wiem na co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
kurcze dziwnie z tymi tabletkami anty hmmmm ja nigdy nie brałam i nie zdecydowałabym się słysząc jak ciężko niektórym kobietom zajść później w ciąże albo jakie moga być powikłania. Czy tego bólu nie można wyleczyć innymi lekami tylko anty ?hmmm
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny. Podaję wam link do świetnego tarota spełnia się w 100% pozdrawiam i życzę miłej nocki.
http://magia.onet.pl/tarot/ Edytowane przez Czarna2230 Czas edycji: 2009-11-20 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
6 listopada miałam zabieg- w 8 tyg. ciąża obumarła ![]() Wczoraj dostałam już @! Czy to możliwe? Czy to normalne? |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś dla mnie za wcześnie ale może hmmmm się nie znam ![]() Tak w ogóle witam wszystkie dziewczynki ![]() U mnie cieplutko i pięknie świeci słoneczko ![]() Zabieram się za sprzątanie ![]()
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
No zrobiony i negatywny ![]() ![]() ![]() ![]() Do dnia spodziewanej # nie zrobię już ani jednego ![]() Tymczasem idę szykowac kiecuszkę i pędze na urodzinki chrześniaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#149 |
Zadomowienie
|
To napewno @. Ja krwawiłam 5 dni i potem z 5 plamiłam. Pierwszego dnia po # czułam się dobrze,ale 3 następne- masakra! To nie był ból jak na okres, to jakby mi ktoś tam noże zaszył! Nie mogłam wstać z łóżka. Brrrr!!!
Cieszę się bardzo,że tak szybko dostałam @. To chyba znaczy,że ze mną wszystko dobrze,a w każdym razie na dobrej drodze,co? 23.XI idę na kontrol,ciekawe co mi powiedzą. Chyba lepiej się dziś czuję. Były u mnie przyjaciółki, wygadałyśmy się, może dlatego. Tak sobie myślę, żeby zacząć w Święta coś działać? Nie za szybko? Jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.