|
|
#1621 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
-Pobij mnie,spluń na mnie.Nie kocham Cię już.Mam czuć się winna?
-Całe to cierpienie takie banalne -Od dawna nie całował mnie nikt,komu na mnie zależy -Kobieta jest stabilna emocjonalnie jak powierzchnia szklanki wody trzymanej przez człowieka z parkinsonem któremu palą się spodnie gdy tańczy lambadę
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
I spojrzeniem nieraz kobiety więcej nagrzeszą niż czynem.
Tylko poszukuje ciebie, tylko poszukuję ciebie W purpurowym deszczu Jestem zadowolona - nie ma Ciebie. Będę sama. Może jeszcze znajdę kogoś, z kim podzielę moje życie. Rób co chcesz. Potem żałuj. I tak umieramy po mału.
|
#1623 |
|
Zadomowienie
|
przyjmuję pełną odpowiedzialność za to, że zakochalam się w takim gnojku.
Pocałował jej usta. Oddała pocałunek z niezdarną słodyczą kogoś, kto nigdy się nie całował, najwyżej w marzeniach Najboleśniej przemija to, co chcielibyśmy żeby trwało. Miłość jest jak gruszka. Słodka i ma kształt. Spróbuj określić kształt gruszki - Pan się ze mnie śmieje. - nie, nie z pana... - Ja dalej myśle ze pan się ze mnie śmieje... - ale to jest nieprawda.. - I na dodatek pan się jeszcze ze mną kłóci.. |
|
|
|
#1624 |
|
Raczkowanie
|
` Dzieciom przecież nie zabiera się zabawek a mój miś jest teraz ` j e j ` ;(
` Nienawidzę słów będzie dobrze bo po tych słowach każdy po prostu odszedł ` ` może życie bez przeszkód było by zupełnie nudne? ` ` To ja tutaj jestem od robienia hałasu . Zamknij się . ! `` Weź tylko popatrz na te gwiazdy na niebie, Tam nie wiedzą co to złość, smutek co to cierpienie...` uśmiechnięta . ? złudzenie optyczne . _________________________ ____ Ej . ! Przez ciebie znowu rysuję serduszka . ! ![]() Edytowane przez Pani_Czekoladowa Czas edycji: 2009-11-21 o 18:44 |
|
|
|
#1625 |
|
dream big
|
*Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony.
*Kochające serce zawsze jest młode. *Miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało. *Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeżeli powróci - jest Twoje, jeżeli nie - nigdy Twym nie było.
|
|
#1626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak zwykle okradam ![]() ____________ falling apart and all that i question is this a dream or is this my lesson rozpadam się, i wszystko o co pytam czy to jest sen czy lekcja dla mnie when i look in your eyes, i don't see mine kiedy patrzę w twoje oczy, nie widzę swoich i know rocks turn to sand and heart can change hands and you're not to blame when the sky fills with rain but if we stay or walk away there's one thing that's true i still love you yeah, i still love you wiem, skały odwracają się od piasku i serca mogą zmieniać dłonie ja nie obwiniam cię o to, że w niebie jest deszcz i jeśli zostaniemy lub nie tylko jedno pozostanie prawdą wciąż kocham cię wciąż kocham cię
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-11-21 o 18:50 |
|
|
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Smutku! |
|
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
dziura w sercu.
malinowa poświata o zachodzie słońca. daj kamienia.! ![]() a Osama i tak Cię zapier.doli. ![]() how did I ever let U go. ? jak w ogóle mogła pozwolić Ci odejść. ? let me be your favourite person. pozwól mi być Twoją ulubioną osobą. everything ends. wszystko kończy się. a Ty przyjedź po mnie na swoim motorze i weź mnie na romantyczną kolację z pizzą i piwem. is it possibility... ? czy to możliwe ? if I'm gonna lose ya... jeśli Cię stracę...
|
|
#1629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak tak tak Nie zabijaj tej miłości..daj spokojnie umrzeć jej Bywają wielkie zbrodnie na świecie,ale chyba największą jest zabić miłość -Czym jest miłość? -Miłość..no wiesz jeśli On spija z Ciebie ostatnią kroplę łzy i robi to z czułością -hmm..nawet jeśli jestem na pustyni i On spija krople ratującą mi życie to mam myśleć że zabija mnie z miłości? -widzisz?odrazu łatwiej co?...........
|
|
#1630 |
|
BAN stały
|
nowa jestem
przyznaje się. Śledziłam wątki od hoho ;D jestescie wszyskie cudoowne ![]() to cos ode mnie. Bądź mym oparciem, inspiracją. 'Byliśmy jak lód i ogień i dlatego powinniśmy wzajemnie się wykluczać. Oto wyryłam Cię na obu dłoniach. Mimo to pasowaliśmy do siebie jak nikt inny. To był kolejny dowód,że należeliśmy do siebie.' W chwilach żalu i rozgoryczenia, w sekundach szczęścia i radości.
Pamiętasz? Kiedyś mówiłeś mi,że jeśli się czegoś tak na prawde pragnie,to się to osiąga. Ja wierze,że dam radę w środe.Wierze,że uda mi się.Udowodnie Ci,że nie jest tak jak myślisz. Udowodnie,że dla Ciebie zrobie wszystko.Dałeś szanse,pomóż mi ją wykorzystać. |
|
|
|
#1631 |
|
Wtajemniczenie
|
xxxLOLKAxxx - dziekuje sliczna ;**
------------------ w moim umyśle neuron pieprzy się z czymś niezidentyfikowanym, to jakaś życiowa pomyłka, bo powstają przez to myśli złe, a z nich z kolei wynikają nieprzyjemne słowa i sytuacje. rozrywany sen przez rozmaite szaleństwa mojej podświadomości. miotają mi się myśli koszmarne pod powiekami i nie śpię tej nocy. łagodnie wsmarowywuję w siebie balsam podejrzliwości i ciepła kaloryfera, która cudownie pieści zmarznięte ciało. kroję czas, na wskroś, ulicę przecinam na pół i zamykam się w niej, jako nastoletnia kur.wa zgwałcona trzepotem twoich rzęs. wysoka szklanka jest wypełniona ulubioną herbatą o poranku. dotykam się w okolicach klatki piersiowej i czuję jak serce przestaje bić, gdy pomyślę o tych wszystkich samotnych brzaskach i wieczorach, w które wplątuje mi się ta tęsknota do uśmiechów, ramion. bo ze wspomnieniami jest tak, że wychodzą na ciało i egzystują sobie, jak pasożyty. gubię się znowu za rogiem twojego spojrzenia. mam dosyć ogółu, ulic, spojrzeń, mojej chandry, siebie i tej pustości, w którą się wlewam. ten sam chodnik i to same, coraz częstsze, poszukiwanie pary oczu i zapachu, który niesie za sobą obietnice słodkiego zapomnienia i ramion, do których coraz mocniej tęsknie. |
|
|
|
#1632 |
|
Raczkowanie
|
Chodź ze mną gdzieś, nawet na drugą stronę lustra..
często myślę o tobie często piszę do ciebie głupie listy - w nich miłość i uśmiech potem w piecu je chowam płomień skacze po słowach nim spokojnie w popiele nie uśnie.. A czas płynie jakby nigdy nic,głośno liczy moje łzy..'
|
#1633 |
|
dream big
|
*Follow me
* Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego. *Dużo nie znaczy dobrze, ale dobrze znaczy bardzo dużo. *Najlepszym sposobem na to, by zwalczyć pokusę, jest jej ulec. *Miłość platoniczna jest to udawanie przed samym sobą, że rewolwer jest nie nabity.
|
|
#1634 |
|
Raczkowanie
|
mów do mnie jeszcze... niech głos Twój płynie na powietrznej fali...
Przyzwyczaić się nie mogę, że Cię mam. Choć na pamięć każdy fragment Ciebie znam.! ![]() Przez wszystkie te tysiąclecia ludziom nie udało się rozgryźć zagadki, jaką jest miłość. Na ile jest sprawą ciała, a na ile umysłu? Ile w niej przypadku, a ile przeznaczenia? Dlaczego związki doskonałe się rozpadają, a te pozornie niemożliwie trwają w najlepsze? Ludzie nie znaleźli odpowiedzi na te pytania i ja też ich nie znam. Miłość po prostu jest albo jej nie ma. ; ] Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. Okazało się: śmierć wierniejsza jest niż miłość Oczywiście miłość, jak każda choroba psychiczna, przebiega w różnym nasileniu, zależnie od charakteru i wydolności wewnętrznej pacjenta. Z podgorączkowego stanu zalotów i flirtu aż do ataków szału miłosnego Nigdy mnie nie kochał – szepcze – podły kłamca. Skąd wiesz? – pytam. – Ktoś mówi Ci, że jest noc. Pokazuje księżyc. Po dwunastu godzinach nazwiesz go kłamcą? Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota. To nawet gorsze niż nieodwzajemniona miłość. Najtrudniej kochać mniej.
|
|
#1635 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam, że mało się udzielam, ale nie mam czasu, weny
. A opisy są piękne . Wszystkie.. ![]() A i miałabym prośbę do Was. Może macie takie opisy do chłopaka, któremu wyznałam, że znaczy dla mnie dużo i wgl.. Ale zapewne nigdy nie będziemy razem . Najwyżej nędzni niby przyjaciele . Pomożecie? . Proszę ![]() ' Chcę być kostką czekolady i tak słodko rozpuścić Ci się w ustach..' ' Koch.. Ajj. .Upss! . Lubię Cię '' Dla kogoś jesteś najważniejszy . . Dla mnie! < 3 ' Mam nadzieję, że żaden opis się nie powtórzył . A jeżeli się powtórzył. To bardzo przepraszam ![]() |
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
'serce cały czas siebie irytuje .
'nagły zanik uczuć . 'wydeptałam sobie drogę do serca miśka ![]() 'zauważ wreszcie że ja wole ciastka od Ciebie . 'przecież to tylko miłość ! a to nic ważnego ,nie? 'uśmiecham się z uśmiechem ![]() 'cały czas wiem że jestem siebie warta .
|
#1637 |
|
Zadomowienie
|
Chcę rozgrzewać Twoje ciało. ;*
Wracam do domu i chcę się do kogoś przytulić. Usłyszeć, że wszystko będzie dobrze. Niczego nie oczekuję - naiwnie mam nadzieje.
|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
Nie lubię czekać, tęsknić też To z miłości, przecież wiesz ;p
Robię coś, cokolwiek by, jakoś w sobie zabić myśl, Że ciągle nie ma Nas, jestem Ja i jesteś TY ! nie miałeś dla mnie chwili nagle potrzebujesz mnie.! ![]() mam własną śmierć tak jak ja jest głucha na Twój los nie byłeś nigdy ze mną tak jak powinieneś być nie tęsknie już za Tobą widzisz moje plecy idź! po prostu idź! nie dbam o swój los.! płomień zgasł. nie ma nas... Chcę kochać żarliwie, tęsknić niecierpliwie Śmiać się do siebie, chcę znowu kochać Ciebie Znów się zatracić, moje serce stracić <3 Bo tylko z Tobą jestem Sobą ![]() Powiedz tylko słowo, a odważe się być z Tobą Powiedz mi w twarz, czy kogoś masz? Czy ja ją znam? czy jesteś sam? Kocham Cię od pierwszej chwili zrozum że nie chciałam źle ![]() Po pierwsze już nie kłamać Po drugie nie udawać! Mogę tylko patrzeć jak idziesz z nią, kochasz ją ![]() Patrzę w twoje oczy, mogę umrzeć w nich! Słucham Cię gdy mówisz, to chyba mi się śni Chciałabym Cię dotknąć, jak ja Ciebie chcę! nie mogę nic tylko trwać ;( Jesteś dla mnie piękny tak, że brakuje tchu, gdy widzę Cię Kochać Cię to straszny czas ![]() Kotku wygraliśmy siebie w totolotku ;* Dlaczego odwracasz się, kiedy mówie, że kocham, tęsknie... zaczynasz nudzić mnie.! Nie umiem spojrzeć w Twoje oczy Ty też szukasz czegoś na ścianie Zabieram te lepsze wspomnienia O tamtych wole byś Ty pamiętał ![]() W chorych rozmowach Twoje oczy patrzą gdzie indziej Patrzą tylko gdzie by się schować Twoje ramiona - nie kruszące się ciasto Ja w twoich ramionach -- nieistotny dysonans Deszcz szczęścia strzał nad przepaścią.! Twoje oczy rozwarte szeroko rozstaniem oddalają się i serce za nimi podąża ;( Mój plan. Udawać kogoś kim nie jestem. Zbudować twierdzę, traktować życie, tak jak zło konieczne, niebezpieczne. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów... Gdybyś był, a nie bywał byłabym wreszcie czyjaś.
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2009-11-21 o 20:41 |
|
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
JednaNaMilion
okradam Was Dziewczyny. (; I obiecała sobie, że będzie szczęśliwa. Cholernie szczęśliwa. Powiem Ci co czuje, a Ty się odwdzięczysz tym samym uczuciem, dobrze? Będę czekać dzień, dwa, miesiąc, kilka lat. Ile tylko będzie trzeba. Wszystko jest warte Twojego uśmiechu ! ;* Zniknąłeś. Ciebie już nie ma.. Ani w moim życiu ani w moim sercu. Tak po prostu Cię wymazałam, może czas abyś Ty to samo zrobił ze mną? Już nie jestem Ci potrzebna. Już skończyłam przedstawienie... Ja? A po cholerę ja Ci byłam!? Żeby ktoś Cię denerwował!? Chyba ktoś tu o kimś zapomina.. Już zapomniałeś, że to ja byłam Twoim sercem? Ah tak, zapomniałam. Ty przecież nie masz serca. ;] Udaje, że wszystko gra Chciałabym wierzyć, że jesteś tu na prawde. Edytowane przez bencowa Czas edycji: 2009-11-21 o 20:49 |
|
|
|
#1640 |
|
BAN stały
|
Jestem człowiekiem, który ma w sercu płomień.
W gorącej miłości go dowiodę. |
|
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
`Zaszklone oczy, w jeden odległy punkt wpatrzone…
`Siedziała samotnie, rysując na szybie serce i myśląc o Nim… `Muszę ruszyć z miejsca, pójść na spotkanie własnego spełnienia... `Wiemy, że dzieje się czasem dobrze, czasem źle, czasem nic nie dzieje się `Czemu Cię nie ma na odległość ręki? Czemu mówimy do siebie listami? `Gdzieś daleko są dwa światy dla każdego z nas, Gdzieś daleko jest bezpiecznie `od kilku tysięcy lat, ciągle mieszkają obok...
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
Cause you are my heaven. Ponieważ jesteś moim niebem. It's like wishing for rain as I stand in the desert. To tak, jakby pragnąć deszczu, stojąc na pustyni. If you don't love me, pretend. Jeśli mnie nie kochasz, udawaj. ej, jesteśmy sobie przeznaczeni! Przegiąłeś koleś! Oczy moje z przepaskami, tęsknią rozpaczliwie łzami Gdzieś za siódmą górą, rzeką Puk, puk - pukam się w głowę myślałam - zgubi mnie w tłumie,zdradzi z Tobą,lub z nią - za jakiś czas. Wypij ze mną, choć tak krótko ciebie znam, zamknij oczy, niech zawiruje cały świat i żyli długo i szczęśliwie krzyczę i kleje się do ludzi nikt nie lubi się dzielić, ja nie lubię
i don't want to talk about it Edytowane przez DuDe Czas edycji: 2009-11-21 o 23:01 |
|
|
|
#1643 |
|
dream big
|
*You were the one, the one in my dreams, but I never knew it. / Ty byłeś tym, tym z moich snów, lecz ja nie wiedziałam.
* Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. *I've given you too much... /Dałam ci za dużo *Dowiedz się kim jesteś i pozostań sobą. *W życiu musi być dobrze i niedobrze. Bo jak jest tylko dobrze, to jest niedobrze. *Każdy twój czyn jest odzwierciedleniem twojej duszy. *Panować nad sobą to największa władza. *Jeśli kiedykolwiek zaciekawi cię to, co właśnie trzymam w dłoniach, przyjedziesz choćbyś bardzo się spierał. *Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce.
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
piękne słowa w ustach porywacza, jednak szeptane przez więzienne kraty, tracą urok. - Elizabeth Swann
niektórzy kładą na szali namiętność by usprawiedliwić zbrodnie. - Elizabeth Swann -Świat jest coraz mniejszy. - Hektor Barbossa -Świat jest taki jaki był, tylko w nim coraz mniej. - Kapitan Jack Sparrow Piraci z Karaibów: Na krańcu świata. <33 |
|
|
|
#1645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. a opis zabieram. jest taki strasznie pasujący do mojej sytuacji.***
zrozumieć co źle zrobiliśmy. Ty i ja. melodia jest jak pierwsze spotkanie, a słowa jak trwały związek. dopiero wtedy możemy zacząć czarować. bez powrotu do miłości nigdy nie będę zdrów ! |
|
|
|
|
#1646 |
|
Rozeznanie
|
więcej śmiechu niż powietrza.
nie bój się, zetrzyj łzy, żyj chwilą. jakże dużo śnimy o tych przez których nie możemy zasnąć. i szepnę tylko spojrzeniem, że tchu brakuje, że... zmysły lubieżnie splątane. Usta nabrzmiałe, z rozkoszy... chwytają resztki powietrza zdyszane. w ogóle nie czuję kolo, że robie źle! polej, przechyl, powtórz. za karę cię mam i za karę ze mną jesteś.
|
#1647 |
|
Raczkowanie
|
żyła przeszłością tyle długich lat...
każdy zakątek umysłu wynieść chcę. że to tylko taka nić nieporozumienia. że to wszystko w końcu się ułoży. |
|
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
Ta maleńka istotka odda Ci serduszko.
wiesz, czasem chciałabym nie bać się mówić głośno o swoich uczuciach. o tym,że kogoś kocham, lubię czy nawet o tym,że jest dla mnie kimś ważnym, i że bez niego moje życie nie miałoby sensu. łatwiej powiedzieć, żesię kogoś nienawidzi, niż, że lubi się kogoś lubi za bardzo. nie wiem co mam w głowie, możesz nazywać to echem. mam w dupie Twoją racje. - Kim był dla ciebie? - zapytał. zamyślona waptrywała się w okno, powtrzymywała od płaczu mimo, że jej oczy szkliły się. - Kim był .. ? Był moją duszą. - odparła, wtedy pierwszy raz nie mogła powstrzymać łez. ona twarda dziewczyna licząca zaledwie kilkanaście lat, dzieczyna która nauczyła się życia w tak krótki czasie, dziś nie umiała, płakała za nim jak małe dziecko z ukochanym pluszowym misiem.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2009-11-21 o 21:32 |
|
|
|
#1649 |
|
Rozeznanie
|
domino puszczone raz nie stanie dopóki nie spadnie.
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
` Zabiłaby dla niego, zamordowałby dla niej. <3
` zwymiotowało serce. ` na niemoralne rzeczy mamy ochotę. ; ] ` nawet śmierć nas nie rozłączy. ` wyrywam z serca miłość. '.Zostało tylko echo Ciebie już tu nie ma, nie zmienimy już nic Zostało tylko echo Stoję i zaciskam swe pięści do krwi Zostało tylko echo W sercu mam ogień, ogień żłobi mi łzy Zostało tylko echo Tylko powiedz mi dlaczego, powiedz mi .'! ` wspomnień mroczna moc. ` i wiesz co, najlepiej zniknij mi z oczu. ; ] |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

`

. A opisy są piękne