|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Bordana ważne ,że do przodu
![]() Starlett lindsley trochę niefart ,że akurat psinka chora jak została u Ciebie , ale dobrze ,że ma lekarstwa no i taką dobrą panią teraz
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
BordAna
biorę Amotaks (penicylina z czymś tam jeszcze z tego co wyczytałam w ulotce) Stralett z czasem na pewno będzie ci ciut łatwiej. Nadal życzę dużo siły
|
#1893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
Starlett: jak cięzko doradzić Ci coś w takiej sytauacji, łatwo powiedzieć "nie martw się, głowa do góry ... będzie dobrze...."
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
serduszkowata tak wcześnie dzisiaj wstałaś czy tak późno spać poszłaś?
![]() Ja wstałam ;/ mój pies dzisiaj nie dał mi spać , zatruła się i non stop na dwór popijam kawusię , pewnie później sie zdrzemne jak coś a jeszcze popoludnie mieliśmy spędzić u przyjaciela - chce Nam przedstawić dziewczynę ( pierwszą a ma 26 lat)
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ja czekam na śniadanie, liczę, że mąż zrobi, ale chyba się nie doczekam...
Miłego dnia wszystkim i udanego odpoczynku w dobrym towarzystwie
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
A mój mąż zrobił - tradycja rodzinna, w niedzielę facet robi jajecznicę. I dostałam do łóżka
I kawkę też...Od rana brzuch mnie znowu bolał. Wzięłam nospę i jest lepiej ale dalej sobie w łóżeczku leżę. Zaczynam mieć głupie myśli czy z dzidzią jest wszystko ok... Usg dopiero po nowym roku Chyba nie wytrzymam i przejdę się jeszcze przed świętami...
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
lindsley nie przejmuj się, na pewno nic się nie dzieje, ale lekarza możesz odwiedzić choćby po to żeby cie uspokoił
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Linsley u mnie też jest tradycja z jajecznicą, zawsza tata robi w niedzielę, teraz musze męża tego nauczyć
![]() A mnie dzisiaj głowa boli ale tabletki nie wezmę bo nie wiem czy @ przyjdzie czy może nie w razie czego nie biorę. Pogoda dzisiaj jest świetna, muszę gdzieś męża na spacer wyciągnąć
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teścia teraz nie ma i Tz robi i to dużo lepszą bo nie taką tłustą![]() Jak bym się zastanawiała czy @ przyjdzie czy nie to prędzej bym wzięła tabletkę (paracetamol można w ciąży) niż wypiła piwko. Tyle, że ja nie brałam pod uwagę że w ciąży mogę być i... oj wypiłam na samym początku sporo bo i okazji sporo było. Głupio trochę bo wcześniej rzadko kiedy piłam a na początku ciąży to mi piwko wchodziło jak nigdy przedtem
|
|
#1902 |
|
Raczkowanie
|
Witam. widze że z tą jajecznicą to wszędzie tradycja. Że w niedzielę na śniadanie. Mnie całą noc dziś głowa bolała śniły się jakieś koszmary. Po południu poszłam do mojej świadkowej i w kuchni na stole stał miód chciałam go powąchać i jak mnie ten zapach odrzucił szok. Dziś mój mąż idzie na 18 do pracy i cały tydzień czekają mnie samotne noce. Bo wypadła mu taka zmiana.
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wszędzie bo ja dopiero się z tym spotkałam u Tz-a. Czyli 24lata przeżyłam w nieświadomości. U mnie częściej się robiło jajecznicę w pt bez dodatku mięsa za to z pomidorami i szczypiorkiem. Ale to nie była jakaś tradycja. Po prostu kiedy mieliśmy ochotę...
Jola a który dzień cyklu masz? Mnie tam nic nie odrzucało... Może nie smakował mi ser, nawet mój ulubiony a wcześniej mogłam jeść co dziennie kanapki z serem...
|
#1904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uuuwielbiamy je z chłopcami,niezależnie od wnętrza ![]() A mężuś niech dba,tak powinno być Ty musisz teraz mieć spokój i duuużo odpoczynku,staraj sie nie myśleć negatywnie,z dzidzią na pewno wszystko w porządku A tak przy okazji,jak się piesek czuje? abz,doczekałaś się śniadania czy wziełaś sprawę swoje ręce? Bordana,bo zapomniałabym: a tak się bałaś ![]() Szykuje Ci się imprezowy koniec listopada ![]() Starlet....dzielna z Ciebie kobitka,trzymaj się kochana,byle do przodu,taka niestety jest kolej życia.... ![]() A u nas powolutku...chłopcy już lepiej,widać już zbawienne działanie inhalacji Mój mężuś ma być we wtorek ale tylko na cztery dni...Ciekawa jestem czy w tym cyklu uda nam się "wcelować" w dni płodne,dzisiaj 16dc,owulacji jeszcze nie było ale w poprzednim była dopiero w 22dc...jest więc nadzieja a ona umiera ostatnia Dziewczyny czy któraś z was czytała sagę "Zmierzch"?
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-11-22 o 21:01 |
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z czym robisz naleśniki? U mnie przeważnie z dżemem lub twarogiem - na słodko. Ewentualnie jakiś sos - co tam znajdę w domu. Ale chętnie skorzystam ze sprawdzonych przepisów. Teraz będę miała czas na gotowanie
|
|
#1906 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem już u siebie w domu w Krk. Męża jeszcze nie ma, a nie lubię teraz być sama...dobrze, że jest chociaż tv i wizaż, chwilkę sobie poczytam a wieczorem do kościółka.
Jutro lub pojutrze kończy mi się @, wiec muszę się zastanowić czy w tym cyklu nie pójść na wszystkie badania do gin.: cytologię, usg transwaginalne, bo robiłam ostatnio w styczniu....usg piersi robiłam sobie 4 miesiące temu. staram się dbać o własne zdrowie teraz i kontrolować siebie, na ile to możliwe. może uda mi się też coś zrobić z tymi plamieniami, które mam przed @ znowu
|
#1907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Moja teściowa robi pyszne krokiety i pierogi z płuckami ale to zalezy jaki kto ma stosunek do podrobów,nigdy nie próbowałam robić ich sama,nie żeby to było jakieś mega trudne,po prostu trzeba umieć przyprawić,muszę kiedyś podejrzeć jak ona to robi ![]() Starlet...wszystko w swoim czasie,może jak zajmiesz się bardziej sobą,odsuniesz choć na chwilę smutne myśli i szybciej wróci normalność
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-11-22 o 17:29 |
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Joa a ty jutro testujesz? czy czekasz parę dni? |
|
|
|
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi, a Ty?
W ogóle macie jakieś objawy? Bo ja nic, nawet na @
|
|
|
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
Poza tym że mogła bym spać od rana do wieczora i w nocy to nic nie mam. Wczoraj mnie brzuch bolał jak na @ a dziś już nic. A i bolą mnie piersi ale na okres też bolą więc nie biorę pod uwagę że to jakiś znak
Edytowane przez joa19mic82 Czas edycji: 2009-11-22 o 18:26 |
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Mam trochę tkliwe sutki, ale głównie na wieczór.
I nie mam wcale ochoty na sex (co się wcześniej nie zdarzało )
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe dziewczyny... Cierpliwe jesteście, że czekacie z testowaniem
Ale trzymam kciuki i nie mogę się doczekać Coś cichutko tutaj dziś Teraz mam dużo czasu żeby czytać wizaz a tu się nic nie dzieje Tak się teraz zastanawiałam co ja wcześniej całymi dniami w domu robiłam?? Tz chce mi telewizję na kartę kupić. Ma ktoś? W tej chwili mamy tylko antenę naziemną i tylko czasem coś obejrzymy (teleekspres, m jak miłość, house) ale generalnie tv mógłby nieistnieć bo nic ciekawego nie ma
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam termin @ na wtorek i myślę żeby do środy może poczekać z testem
jeszcze zobaczę czy nerwowo wytrzymam. A moje "objawy" bolące piersi, w podbrzuszu coś się dzieje już od tygodnia i dzisiaj jakieś żyłki na piersiach zauważyłam, ale nie mam pojęcia czy miałam je już kiedyś, nigdy mi się jakoś w oczy nie rzuciły. A z tym biustem to jedyna róznica jest, że teraz bolą obie, a zawsze przed okresem bolała mnie tylko jedna. Staram się nic sobie nie wkręcać, ale to bardzo trudne ![]() A ty Scio kiedy teścik?
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Lindsey - moi znajomi mają i sobie chwalą. My obecnie mamy mini pakiet Polsatu do grudnia, dostaliśmy od rodziców, bo oni sobie wzięli cyfre.
W zasadzie nie oglądamy telewizji, seriale i filmy ściągamy z neta. Czasem tylko wiadomości. Gabi - ja zatestuje jutro, bo się wybieram do gina
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Scio a więć trzymam kciukasy
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
ooo, jest tu kilka znajomych z innych wątków!
|
|
|
|
#1919 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć MAGiALENA
![]() Cytat:
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-11-22 o 20:56 |
|
|
|
|
#1920 |
|
Zadomowienie
|
agness813, dowiedziałam się o czyjejś ciąży w rodzinie i ścięło mnie z nóg po prostu.. Nie chcę żeby to zabrzmiało jakbym była zawistna, ale.. to niesprawiedliwe. Czuję się oszukana, i bardzo mi przykro, choć nie powinno.. musiałybyście znać nasze relacje rodzinne, żeby zrozumieć moje uczucia.. ale czuję się strasznie, jakbym nie miała po co żyć
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

popijam kawusię , pewnie później sie zdrzemne jak coś a jeszcze popoludnie mieliśmy spędzić u przyjaciela - chce Nam przedstawić dziewczynę ( pierwszą a ma 26 lat)

Chyba nie wytrzymam i przejdę się jeszcze przed świętami...

ale tabletki nie wezmę bo nie wiem czy @ przyjdzie czy może nie
Ale teścia teraz nie ma i Tz robi i to dużo lepszą bo nie taką tłustą