|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Wyobraźnią w schemat..
|
Dot.: Wątek o sklepie Victoria's Secret
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
Zaraz, zaraz... Ale przecież chcesz zrobić bezcłowe - i jeżeli wezmiesz wszystkie dziewczyny, które się już zgłosiły, dołączysz siebie i koleżankę to cło macie jak w banku...
Na kosmetyki nie ma cła - tylko VAT, więc chyba bezpieczniej zrobić kosmetykowe, a ciuchowe - prywatnie. Chyba że ja czegoś nie rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Wtajemniczenie
|
Naamah6, tutaj masz odpowiedź
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Rozeznanie
|
A ja bym chciała 2 tube topy, bo 1 kosztuje 15,50, ale jak się zamówi 2 to wtedy 20$ wychodzi
![]() Tylko poproszę o informacje odn. płatności jak już się sprawa wyklaruje ile osób zamawia ![]() Edytowane przez Velvetrope Czas edycji: 2009-11-21 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Przyczajenie
|
Ja też chcę!!!! moje ulubione jeansy:
The V-cut Jean in stretch ![]() ![]() ![]() 34", rozm.6, kolor k95-ink blast, 1 szt., 34", rozm. 8, kolor 852-vintage sandblast, 1 szt. http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=2245 |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |||||||
Wyobraźnią w schemat..
|
Cytat:
Już tutaj ktoś napisał, ze ewentualnie podzielimy na 2. Ale z tego co widze może sie zmiescimy w kwocie 145 bo dziewczyny chcą głównie masełka. Zresztą nikt nie chce zrobić tylko kosmetykowego zamówienia, ja tym bardziej, bo chce majtki ( moja kolezanka tez) ![]() Dziewczyny czekam na linki do jutra, tzn. od osób które nie podały jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
TP 02.10.2015 r. Edytowane przez sweet_pina Czas edycji: 2009-11-21 o 19:14 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zadomowienie
|
Jeżeli znajdzie się dla mnie miejsce i znajdą się chętne do dopełnienia promocyjnych puli to bardzo poproszę o:
- 3 masełka z serii Secret Garden (8/35$): Jojoba Butter Sweet Surrender Deep-Nourishing Hand & Body Cream - KLIK Merry Vanilla Twirl Hydrating Body Lotion - KLIK Gilded Ginger Crème Hydrating Body Lotion - KLIK - 2 błyczczyki z serii Beauty Rush (5/20$) - KLIK: Candy Baby Slice of Haeven ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 |
Raczkowanie
|
sweet pina... napisałam Ci na priv , dla pewności piszę jeszcze tu dokładnie o co proszę:
strój kąpielowy: http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=1777 góra: xs, cs4- coral plaid dół: xs, g52- coral, low-rise tanga do tego jakieś jedno masełko i błyszczyk- zdaję się na Ciebie z wyborem, bo ja nigdy nie zamawiałam i nie znam tych zapachów. ![]() dziękuję i czekam na dane od przelewu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
mam kilka pytań do znawczyń tematu
![]() od jakiej kwoty zamówienia płaci się cło i ile % wartości stanowi cło? czy oprócz cła doliczany jest też podatek? jak długo czekacie na zamówienie do PL? |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
dziewczyny- czy piszecie sie ze mna i strawberka na rozbiórkę tego zestawu?
![]() http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...:X:RTQ:US:1123 cena 1 mista to 9,19$ juz z wysyłka z usa ![]() mozna wybrac kazdy zapach z listy na aukcji zostały 3 miejsca ktos chetny? ![]()
#2891 |
Wyobraźnią w schemat..
|
Cło płaci się powyżej 185 dol. Tzn. zależy to od kursu dolara i euro. Najbezpieczniejsza kwota to 180 dol ( ale musi obejmować wszystko, rzeczy plus koszty przesylki) Wartość cła zależy od tego co zamawiamy. Zobacz sobie stawki celne. Oczywiście zawsze jest vat - 22%. Zamówienie wysyłane przez UPS idzie średnio 5 dni od momentu wysłania, jeśli przez USPS to ok 2-3 tyg.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A który zapach polecacie? miałyście już którąś z tych mgiełek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
|
ja osobiście nigdy nie miałam
![]() ale mam zamiar ściągnąć sobie całą serie "shea" czyli to brązowo/niebieskie jutro powinnam mieć żel pod prysznic o tym zapachu (bo oczywiscie balsamy są BO ![]()
#2894 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mgiełka kosztuje 9,19 $ plus przesyłka od Ciebie do mnie (czyli do Krakowa) tak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Wtajemniczenie
|
Ja chyba na jedną mgiełkę w celach testowych...
A one pielęgnują też czy głównie pachną? ![]()
#2896 |
|
tak
#2897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mgiełkę sweet daydream - jeśli zostało jeszcze jedno miejsce wolne to też chętnie spróbuję shea, tą którą i Ty zamawiasz ![]() teraz czekam na instrukcję co dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Przyczajenie
|
![]() Za to, że znalazła się długo poszukiwana organizatorka!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
|
no to super
![]() w takim razie klikam nasz zestaw czyli ja -1 butelka strawberka- 1 butelka tasty tini- 2 butelki Rayne- 1 butelka (prosze napisz jaki zapach wybierasz, chciałabym wysłać dzisiaj liste zapachów sprzedawcy) czyli te 9,19$ mnożymy razy 3 i ewentualnie 8 zł (?) wysyłki w Polsce dla osób które nie piszą się na odbiór osobisty ![]()
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg ![]() ![]() Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2009-11-22 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapach z tych nowych brązowych - cocoa ![]()
![]() |
#2902 |
|
juz wysłałam liste zapachów
wiec czekam na przelewy od was i fakturę od kolesia ![]()
#2903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() adres krakowski podam jak już będziesz miała mgiełki suuuper ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To dla mnie: http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=2201 Size: M Colour: 093-black - 1x oraz 35q medium heather grey - 1x |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Wyobraźnią w schemat..
|
Oto lista z linkami:
NIESHYA 3 masełka z serii Secret Garden (8/35$): Jojoba Butter Sweet Surrender Deep-Nourishing Hand & Body Cream - KLIK Merry Vanilla Twirl Hydrating Body Lotion - KLIK Gilded Ginger Crème Hydrating Body Lotion - KLIK - 2 błyczczyki z serii Beauty Rush (5/20$) - KLIK: Candy Baby Slice of Haeven TASTY TINI strój kąpielowy: http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=1777 góra: xs, cs4- coral plaid dół: xs, g52- coral, low-rise tanga do tego jakieś jedno masełko i błyszczyk- zdaję się na Ciebie z wyborem, bo ja nigdy nie zamawiałam i nie znam tych zapachów. VELVETROPE To dla mnie: http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=2201 Size: M Colour: 093-black - 1x oraz 35q medium heather grey - 1x MALUTKA01 To ja poproszę jedno masełko: http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=6117 xxx3ANAHI3xxx Poprosze : http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=6669 r.XL kolor:stiletto red cena:14,99 ANNAH33 Super.Poproszę: http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=5240 Rozmiar L,kolor pink reindeer,cena 39,5$ Ulenka24 Ja też chcę!!!! moje ulubione jeansy: The V-cut Jean in stretch 34", rozm.6, kolor k95-ink blast, 1 szt., 34", rozm. 8, kolor 852-vintage sandblast, 1 szt. http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=2245 RAYNE I SPORTSMENKA - CZEKAM NA WASZE LINKI! Chciałabym zrobić juz wyliczenia. Mamy 5 maselek i 3 blyszczyki, brakuje 3 i 2. Ja moge wziasc jedno maselko ( jakie polecacie, jesli chce tylko 1 ![]() Aa i w najnowszym katalogu jest kupon na 15 dol od kwoty 100 $ i dziala ![]()
TP 02.10.2015 r. Edytowane przez sweet_pina Czas edycji: 2009-11-22 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
To ja poproszę 1 masełko
![]() ![]() A teraz poproszę-BERRY KISS ![]() Edytowane przez annah33 Czas edycji: 2009-11-22 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Wtajemniczenie
|
Moje masełka
![]() Endless Love Pure Seduction
#2908 |
Wtajemniczenie
|
sweet_pina, wybacz, rezygnuję, dziś kupiłam sweterek taki jaki chciałam w VS
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | ||
Wyobraźnią w schemat..
|
Cytat:
Cytat:
Jutro wyliczenia!
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zadomowienie
|
Ja poproszę
1 masełko Vanilla Lace http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=6117 1 szminkę Glossy Shinestick Strawberry Fields http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=6826 widzę, że już macie komplet ![]() mogę się dołączyć w takim razie tylko z 1 masełkiem? Edytowane przez cynnamon Czas edycji: 2009-11-22 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.