|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
dzień dobry.
ale super pogoda.
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Tak pogoda jest super
![]() Jesli chodzi o maciupeńka dzidzie to wole mowic kropeczka niz fasolka, ale jak kto woli
|
|
|
|
#873 |
|
Raczkowanie
|
cześć,
azakowana kuruj się szybciutko! Mnie wczoraj naszła straszna ochota na jakieś ciasto i chyba zaraz pójdę do sklepu kupię parę rzeczy i coś upichcę bo nie mogę myśleć o niczym innym tylko o tym cieście z kremem a tu trochę roboty do zrobienia...
|
|
|
|
#874 |
|
Zadomowienie
|
Witam i ja. Pogoda piękna i cieplutko wreszcie
Ani ci z tego związku kazirodczego mieszkaja na Denkowie gdzies. Dzis w "Uwadze" bedzie cały reportaż o nich. Mnie to sie w głowie nie miesci. Wiem tez troche od strony śledztwa o tym bo mam znajomych... Masakra. I oberwie sie prokuraturze rejonowej w Ostrowcu bo przez 4 lata nie reagowała... A mnie i fasolka i kropeczka odpowiadaja... ![]() Wracaj do zdrówka Aga
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
kropeczka, jak fajnie
![]() my wróciliśmy ze spaceru. Znowu widziałam tą babkę z psem w wózku |
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie obejrze dzis, bo nie zdarze wrócic z kursu
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu tak cicho? Ja pisałam prace i jakos do przodu ruszyłam w koncu
|
|
|
|
#879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajnie że wszystko okCytat:
ja też nie obejrzę
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
mi fasolka sie podoba
no i fakt wszyscy wokol tak mowia no ale to lepiej mowic zarodek albo płód to by mi nie przeszlo przez gardlo chyba. bylam dzis w pracy powiedziec dzewczynom i zaniesc zwolnienie. zostalam wysciskana chyba za wszystkie czasy
|
|
|
|
#881 |
|
Rozeznanie
|
W końcu trochę wolnego czasu, mam dzis miec gosci więc musiałam coś przygotować
, zrbiłam jakiś placek i sałatkę, ale czy to dobre, boje sie spróbować![]() Aniu to musi byc cudowne przezycie, usłyszeć bicie serduszka swojego dziecka ![]() Igoolek suknia piekna, ja sie strasznie boje wybierania i kupowania sukni, brr na razie tego unikam, nigdzie jeszcze nie byłam ani przymierzac ani oglądać czekam aż schudnę ale czy schudne?!![]() A właśnie te choroby wstretne,ja nigdy sie nie szczepiłam i chyba tego nie zrobie w najblizszym czasie. Fasolka mnie jakoś też przez gardło nie przechodzi Co do kazirodczego zwiazku, to niestety chodzą tacy po swiecie, żal tylko tych dzieci i tej dziewczyny
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam tą Uwagę. Aż nóż się w kieszeni otwiera - wszyscy mieli tą sytuację głęboko w tyłku. A ta "rodzina" pochodzi z Kątów Denkowskich.
|
|
#884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z drugiej strony mogą przecież potem dopasować![]() Pomimo tego po nowym roku wybieram się na przymierzanie
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepiej to żeby już jakieś efekty było widać na sylwestra
|
|
#886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo u mnie najgorzej z górną częścią ciala brzuch i wyżej...dlatego jak ktoś marudzi że ma mały biust to ja w myślach dodaję, że przynajmniej nie wygląda jak dojna krowa
|
|
|
#888 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczynki.
No własnie z Kątów jest ta rodzina. Nie pamiętałam dokładnie skąd i dlatego napisałam ze z Denkowa. Najgorsze i dla mnie niewyobrażalne jest to ze ta dziewczyna jest od tego ojca uzależniona. Nawet teraz jak wyszło to, to jedyna osobą na widok której sie cieszy jest ten ojciec. Tak jakby nie widziała niczego złego w tym co jej robił. I czekała na niego az wyjdzie z więzienia (bo juz siedział za takie cos). My bylismy wczoraj w gościach i coraz bardziej denerwuje mnie pobyt tutaj. Wychodza jakies intrygi, obgadywanie... ehhh Nie ma jak u siebie. A dzis kolejna dawka emocji bo urodziny tego chłopca o którym pisałam wczesniej. Ja niestety mama odwrotny problem z biustem, a raczej jego brakiem Najbardziej denerwuje mnie kupowanie jakichs sukienek na szczególne okazje bo nic mi sie nie trzyma
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja od rana mam dobry humor dzis bo pogoda ladna i mdlosci nie mam no i trzeba to wykorzystac bo w domu balagan straszny i za sprzatanie sie trzeba zabrac
|
|
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
tu jest linka d programu UWAGA:
http://uwaga.onet.pl/132550,reportaz...deo_detal.html
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
Ja posprzatałam troche i teraz moge odpoczywac Zaraz obejrze to co podałas Ywanka.
|
|
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
Jestem i ja
Byłam dziś na giełdzie w Sandomierzu. Łooo jakie tam buraki chodzą ( nie obrarzając roślinek). Po krótce nic nie załatwiliśmy. Wróciłam z kilgramem pysznych jabłek i 2 pekinkami po 50 gr( w Biedronie takie same 1,50....)A moja mamuska zaczyna mieć stresa przedweselnego. W kółko tylko mówi,by było już po wszystkim bo tak nie wiadomo jaka poogoda bedzie, ile ludzi nie dopisze, jakie jedzienie, czy nic się nie wydarzy itp, itd_ Chyba wchodzimy w przedweselną rzeczywistość Eh te biusty..... za mały źle,za duży-też nie dobrze. Tak to juz jest niestety
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś po raz pierwszy na polowaniu w salonach sukien ślubnych!
odwiedziłam tylko 3 salony,z czego tylko w jednym pani mi doradzała naprawdę dobrze!i w tym właśnie salonie wybrałam sobie 3 suknie do przymierzenia a ona doniosła sama jeszcze kilka i okazuje się, że suknie które nie powaliły mnie od razu na kolana po założeniu bardzo fajnie się prezentują te suknie chyba coś w sobie mają i po prostu ładnie się w nich wygląda i jeszcze zauważyłam, że zupełnie inaczej wyglądają w katalogach niż w rzeczywistości![]() Zaraz Wam podam linki do tych które przymierzałam i może podpowiecie która Wam się podoba? http://www.reginadiamante.pl/data/pr...f000147662.jpg ta oczywiście bez tych czarnych wstawek, http://www.papamichel.pl/site.html model: ebro i eirene http://www.salonmonalisa.pl/suknie-slubne,5.html model 458 druga,trzecia i czwarta na zdjęciu http://www.salonmonalisa.pl/suknie-slubne,7.html model 3460 druga i trzecia na dole, niestey nic nie widać na tych zdjęciach,ale podobno było mi najlepiej w tej sukni Edytowane przez wowczyk Czas edycji: 2009-11-21 o 15:36 |
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() piekna pogoda, trzeba korzystać. O tym kazirodczym związku słyszałam jak wypowiadali się sąsiedzi. Ze oni z tym ojcem chodzili jak para zakochanych, na spacery do lasu, całowali się, robili razem zakupy itp. Tylko ciekawe czemu nikt wczesniej nie zareagował tylko teraz jak wszystko się wydało to chętnie o tym mówią. Ninuska ja pekinkę kupiłam w tesco za 49gr będzie do sałatki gyrosowej Wowczyk tak własnie jest |
|
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
mehja no ok... tyle,że moja jest ekologiczna a Twoja pewnie hodowana niebardzo natutalnie
![]() Wowczyk wszystkie sa faaaajne. Chyba musila bym zobaczyć na żywo by ci doradzić . Eirene jest śliczna,
|
#896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeglądałam wszystkie te suknie z tej stronki z moim W i poprosiłam, żeby mówił, które mu się podobają i ta mu się na szczęście podoba Trochę się obawiałam, bo mieliśmy zupełnie inny gust jeśli chodzi o suknię ślubną tzn jemu podobały się jak najszersze a ja obawiam się,że źle się będę w takiej czuła, chociaż wyglądam całkiem dobrze!
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
wowczyk -mi się podoba ebro i ta 458. Ta ostatnia ma fatalne zdjęcia - nic nie widać...
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
zdecydowanie najbardziej podoba mi się ta 458 |
|
|
|
#899 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki
W Warszawie mgła taka, że nic nie widać. Ja wróciłam w nocy z Wrocławia - męczące 2 dni, ale już na szczęście w domku z moim Tż. Michel Ty jednak idź do lekarza. To że nie masz miesiączki może mieć różne podłoże. Może to ten wyjazd, może stres. Jak mi zmarł tata to miesiączka zatrzymała mi się na 3 m-ce bez żadnej przyczyny zdrowotnej. Nie czekaj za długo. Ania22 Ty dbaj o swoją fasolkę i unikaj spotkań towarzyskich. Ciąża to nie choroba ale tak się ta grypa rozszalała że lepiej się nie narażać. Aga a Ty wracaj do zdrowia bo brakuje Cię na forum.
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
tak, brakuje tu Agi, taka cisza i pustki na forum
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

a tu trochę roboty do zrobienia...

się razem od
....

co do szczepionek to ja nie jestem do nich przekonana. na zwykla grype sie nie szczepilam i nie chorowalam wiec na swinska tez nie bardzo chce.

od 03.01.12