|
|
#91 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
Cytat:
i czuć ciepło, kiedy się uśmiechasz. i rozpuszczać sie z gorąca, kiedy się śmiejesz. "...a ona się tylko uśmiecha. Zauważyła jak to na ludzi działa. Jej uśmiech. Nie trzeba nic mówić, wystarczy żyć z uśmiechem na ustach i myśleć swoje." też uśmiecham się w myślach do CIebie i myślę, że tak w ogóle, to bardzo podobają mi się Twoje oczy. Będę miała błyszczące oczy-zawsze tak wyglądają kiedy jestem szczęśliwa wiem, beznadzieja. ale mam totalną pustkę w głowie. _________________________ ________________ ...Jest tylko jeden sposób, aby czuć się dobrze: należy nauczyć się być zadowolonym z tego, co się otrzymało, a nie dążyć do tego, czego akurat nie ma... 'I don't want to be in heaven if you're not there - nie potrzebuję nieba gdy jesteś tutaj ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
"Niedojrzała miłość mówi: 'Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję'. Dojrzała miłość mówi: 'Potrzebuję cię, ponieważ cię kocham'."- "L'amore immaturo dice: 'Ti amo perchè ho bisogno di te'. L'amore maturo dice: 'Ho bisogno di te perchè ti amo'." Potrzeba jednej sekundy, aby kogoś zauważyć, potrzeba jednej minuty aby kogoś polubić, potrzeba jednej godziny aby kogoś poznać, potrzeba całego życia żeby kogoś zapomnieć. - Serve un secondo per aiutare qualcuno, un minuto per volergli bene, un'ora per conoscerlo, la vita intera per dimenticarlo. Nie szukaj kogos z kim mozesz byc lecz kogos bez kogo nie mozesz żyć -Non cercare colui con cui poter stare ma colui senza il quale non poter vivere. niezbyt chyba pomogłam.. postaram się coś jeszcze poszperać..
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak coś, to poproszę jeszcze jakieś
|
|
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciężko będzie ale może znajdzie się ktoś kto Ci pomoże ;]
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
TajemniczaPanna i fallintoyou dzięki jesteście wielkie
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam prośbę o tym ,że dziś półmetek ,że będę się bawić w najlepsze, ale żeby były z podtekstem do niedoszłego ,że nie będę tęsknić ,że nie będę się nim przejmować, żeby nie miał satysfakcji ,że on ma szczęście a ja złamane serce ... że ja też się bawię i mam go gdzieś . proszę .ważne bardzo .....
"-Spieszyłem się na operacje. powiedziałaś, ze zobaczymy się później. wtedy pochyliłaś się, położyłaś mi rękę na piersi i pocałowałaś mnie. lekko. szybko. jakbyśmy mieli robić to codziennie przez resztę naszego życia. potem wróciłaś do gazety, a ja wyszedłem. wtedy ostatni raz się pocałowaliśmy."
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
amerrai :
Półmetek... bez ciebie będę się bawić najlepiej ![]() Najlepsze imprezy są bez niego...Półmetkowo...;* A teraz myślami jestem na najlepszej imprezce roku-Półmetek ![]() Żałuj bo nie będziesz się bawić ze mną, ale sam tak wybrałeś, a ja się będę bawić super... Półmetek z najlepszymi ludźmi jakich znam;*
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponawiam ![]() ii coś ode mnie : Narcyza95 - 'Dwa serca nie są jeszcze dla siebie stworzone .. 'teraz wiem że to jeszcze nie to . 'ja mam wątpliwości .bo moje serce mi podpowiada ... 'tak ,to nie to . Guziki xD - 'Jestem teraz w takim stanie ,kiedy moje serduszko jest zakochane ![]() 'Zauroczyłam się Tobą ,wiesz tym całym Twoim widokiem i tymi gestami <3 'zauroczone heart . ![]() ladyinash - 'mrr koocham ten stan . 'moje myśli są skierowane do Ciebie xD ![]() 'tak ,masz rację jestem świetna ![]() Issuee - 'Il mio cuore si strugge per il tuo piccolo cuore. -moje serduszko tęskni za Twoim serduszkiem . 'immaginare come malinconicamente dietro di voi?-wyobrażasz sobie jak tęsknie za Tobą ? 'prodigo cuore -rozrzutne serce amerrai - 'jupi ! idę się zabawić ! a nie martwić ''ja kocham tylko muzykę ,bo ona nie rani . 'olewam Cię ! i bawię się .
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojj Tak! Dziękuje Ślicznie <3!
I Tak Przy Okazji; Świetna Ta Piosenka Bezimiennych ;] I Ponawiam Prośbę :P [1. Coś O Karate, Boksie Że To Kocham. Ogólnie O Sporcie, Walkach I Bólu. [ Takie Jak Np. Podczas walki cieszę się że odczuwam ból... wtedy czuję że żyję...] 2.Wiążąca Się Z Pierwszą, Tylko Tym Razem O Trenerze - Że Jest Idealny !]
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny
![]() teraz ja mam do Was prośbę, bo jesteście na prawdę wspaniałe. Mogłybyście wymyślić coś, co mogłabym napisać chłopakowi w smsie, (bo gg nie ma) żeby zrozumiał, że mi na nim zależy. tylko nie takie dosłowne. ![]() mam nadzieję, że zrozumiałyście mnie
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
MamCieGdzies94 - 'Człowiek czasami nie zdaje sobie sprawy jak potrzebuję kogoś .
'Była sobie dziewczyna która cały czas myślała tylko o jednym kwiatku spośród tysiąca . 'Niektóre osobą są ważne .I nie zdają sobie sprawy nawet jak bardzo . 'Wiesz duzo myślałam o Tobie ... Gdy Ciebie nie widze ,to czuję jakby moje serce umarło . 'Ja po prostu widzę coś w Tobie . przepraszam ,ale tylko tyle ;o
i nie wiem czy o to chodziło ![]()
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2009-11-21 o 16:05 |
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
hej wszystkim
jestem tu pierwszy raz, ale bardzo mi sie podoba ;> macie swietne opisy! a tu kilka ode mnie: Róża ma kolce i kuje...a ja mam usta i słodko całuje #######-->zdrap, moze wygrales buziaka Jak Mogłam Nie Zatrzymać Słów i Pozwolić By Po Prostu Tak Odejść Mógł ;( dla ciebie bylam tylko przygoda, nie ukrywaj. ty dla mnie wszystkim... Człowieka nie da się zniszczyć, niszczy się sam ale można go dobić... pozdrawiam ![]() |
|
|
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
TajemniczaPanna dziękuję ;* trochę pozmieniałam, ale właśnie o takie coś mi chodziło.
![]() |
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
MamCieGdzies94. może takie ;>
`i nie mogę powiedzieć, że nie chciałabym Cię mieć.. ![]() `aa jeśli wypcham Cię watą, to zostaniesz moim pluszowym misiem? ![]() `ej. narysujesz mi szczęście? `lubię Cię. lubię na Ciebie patrzeć. ![]() `aa gdy się uśmiechasz, to rób to tylko dla mnie! ;* `lubię, gdy patrzysz, jak patrzę. ![]() `heej, czy Ty wiesz, że ja się w Toobie kocham? ^^ `ii może zadzwoniłabym do Ciebie z budki, mówiąc, że zależy mi na Tobie i jestem smutna?.. `wieesz. chcę wiedzieć jak całujesz, bo dostaję świra! ;p `pocałowałabym Cię w usta, by poczuć smak życia. <3 `a serce bije nad stan, szybciej niż w normie.. ![]() `dla nas raczej w planach jest spacer po tęczy.. ![]() `bez Ciebie wszystko było dla mnie tak nieważne.. `Kiedy patrzę w Twoje oczy wiem, że nie chcę już niczego szukać, że nie chcę nigdzie iść, chcę mieć Cię tutaj dziś. `czekałam, kiedy powiesz mi, że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty to coś, co jest na pewno, że jest naprawdę .. `może czujesz to, co ja i za czymś tęsknisz? `może możesz iść ze mną za rękę i skończyć na bruku? `może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek? móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.. `czułam, że czujesz to, co ja. może się mylę? `w moim innym świecie możemy gadać do rana. < 3 `i należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania. `w moim świecie jesteś ze mną nawet, gdy mamy kryzys . przyda się coś? ![]()
|
#104 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Jestem nowa
jesteście cudowne ![]() Nowa i odrazu mam prośbe Jest taka sytuacja : Jestem mega szczęśliwa, ale mam wrażenie, że on czasami mnie okłamuje żebym uważała go za lepszego niż jest... A ja tego nie chce Myśle, że mi pomożecie Tylko żeby to nie było tak dosłownie :PAaa i jeszcze możecie też dać pare opisów takich poprostu, że jestem szczęściarą, że go mam Będe naprawdę bardzo wdzięczna Edytowane przez beata001411 Czas edycji: 2009-11-21 o 22:45 Powód: pomyłka |
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabym prosić coś o przyjaźni, że znamy się krótko dopiero 3 miesiące too i tak są dla mnie najważniejsze, poznałyśmy się na pielgrzymce ja szłam tylko jeden dzień, ale szybko się polubiłyśmy, o tym że szkoda że mieszkają tak daleko i może o tym że ciesze się że mam takie zdolne przyjaciółki tydzień temu byłam u nich na rewii talentów i śpiewały, grały, tańczyły i brały udział w przedstawieniu, ciesze się że mogłam tam być.
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, potrzebuje coś o tym, ze jest mi kiepsko .. Tylko nie chcę dosłownych opisów . Takie bardzo dające do myślenia, żeby rozszyfrować o co w tym chodzi ;>
proszę Talenciaryyy ! ;**
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Macieee coś o drugiej połówcee sercaa?? ^^ Chciałabym taki opis na podpis pod fotkę z pluszowym serduszkiem ;DD
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
A coś o tym, że bardzo staram się być jego przyjaciółką, zawsze mu pomogę, ale nie potrafię wyzbyć się miłości do niego? A wspomnienia nawiedzają mnie każdego wieczora? Piszę tutaj, bo nie chcę zaśmiecać wątku opisowego. Liczę na was ;*
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo proszę o opisy , że poznałam kogoś ( chłopak ) kogo uwielbiam , wierzę w niego i bardzo mi się podoba
Ale nie dosłownie 'Uwielbiam ten cytat : Dziś mi obojętna Chce dalej iść i nie pamiętać o sentymentach Temperament masz, wiesz czego chcesz I chyba nie potrafie powiedzieć, że nie chciałbym ciebie mieć
Edytowane przez Ati Czas edycji: 2009-11-22 o 12:28 |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Pinki15, może:
serducho, które nas połączyło i łączyć będzie na zawsze ;* albo po prostu: Kocham Cię ! ![]() przepraszam, lecz mam pustke w głowie.. dziewuszki, ponawiam prośbę ! ;*
|
#111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że nie pomagam. Ale niestety pustka w głowie.
![]() Ale prosiłabym o opisy. Baaaaaardzo proszę.
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
TajemniczaPanna- serdecznie dziękuję!
gdyby się dziewczęta, coś jeszcze znalazło, to mile widziane
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
hmm.. Dziweczynki macie jakieś takie opisy.. wesołe, opytmistyczne
takie nawet szalone;D i.. opisy które mówią o tym, że nigdy nic nie wiadomo, że wszystko może sie zdarzyc że tak naprawde nie wiem co mnie czeka?![]() wiem troche powymyslałam, ale naprawde potrzebuje takich z góry dziekuje
|
|
#115 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
Świetne opisy tu macie naprawdę szacunek.. ![]() Zostałam przeniesiona tu z innego wątku i ponawiam prośbę.. więc.. Wiem, że układacie tu też opisy na prośby.. Były byście tak miłe i napisały opis mniej więcej, o tym, że .. no cóż.. koleś pisał i pisał i nagle przestał. A ja chce pokazać, że mam na to kompletnie w y j e b a n e.. przepraszam za wyrażenie.. ale koleś narobił mi naprawdę nadziei i poważnie zranił. Nie chce dać mu dodatkowo jakiejś chorej satysfakcji Da się coś zrobić?
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Mirabelkaa:
`nigdy nie dowiesz się co straciłeś ! `straciłeś bardzo wiele ![]() `myslisz ze mnie to rusza? `wypchaj się kochany królewiczu z bajki ![]() nic wiecej mi nie przychodzi do glowy ... Wybacz ;*
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm. -Łapać uśmiechy i rozdawać je smutnym . -A więc taki stan ludzie nazywają szczęściem ? -Pozytywnie. Do odwołania. -To nie bajka... A może jednak? -Radośnie. I tak do końca świata i jeden dzień dłużej może być. -Życie ma niebywale nieziemsko słodki smak, mój ulubiony dziś. -A ja wezmę 2 kilo cukru i osłodzę sobie życie. -Bajkowe sny ociekające marzeniami. -Otwieram serce i znajduje szczęście. -Łapać uśmiechy i rozdawać je smutnym. -Uwielbiam, gdy tak pachnie. Szczęściem. -I nagle na jej twarzy pojawił się uśmiech... tak bez powodu... -Z czterolistną kończyną przez życie -Na łące z kwiatów wydeptać ścieżkę do szczęścia -W potarganej sukience biegła w stronę słońca -Złapali się za ręce i bieli w stornę słońca -Ja tańcze a niebo mi gra -Uśmiechem przywracać barwy -Chodząc po rózowych kroplach deszczu -Tańczyć będe na rosi i teńczę jak puzzle układac nie wiem czy o takie chodziło... i nie wszystkie są moje
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
może któraś z dziewcząt pamięta taki opis, coś, ze nie zawsze to na co wygląda jest tym na co wygląda
(tak, wiem, bardzo stylistycznie napisane ) i coś tam ze słowami było, ze Twoje slowa nie zawsze oznaczają, to co powinny, coś ze nie rozumiesz znaczenia słow ojjj Wy mądre jestescie to znajdziecie cos!
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
ZawszeJestemSoba Wybacz? Kochana ja nie mam Ci co wybaczać, jestem wręcz bardzo wdzięczna, w końcu się starałaś
wybrałam ostatni Bardzo fajny ! ![]() Jakieś propozycje jeszcze ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

ale mam totalną pustkę w głowie. 

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY