|
|
#61 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabawa małych dziewczynek w klaskanie
Cytat:
u nas to była wersja: "na patelni żonę wiózł" (? Cytat:
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co pamiętam, to ja śpiewałam tak:
Omse madąse floore(floorek?) omade omade omadeo deo riki tiki deo deo dwa patyki(?) łat tu fri Przypomniało mi się: "masuję, masuję, którym palcem kłuję?" Znacie to? ![]() I jeszcze tam jakieś coś "masażem": coś w stylu:"idzie pani na szpileczkach, plynie sobie rzeczka..." To jest boskie wszystko
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i masaże też pamiętam "świeci słoneczko... pada deszczyk, przeszedł cię dreszczyk?" :P
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
!! Najpopularniejsze u mnie było: amse adamse flore amore omadeus kosmateus imorele baks riki tiki deo deo riki tiki łan tu fri
|
|
|
|
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
A to ktoś kojazy?
"Ame szikago, ame sisi bum bum bum, ame si italiana ame szikago..." Albo:" si si smerfetka i jej paletka....."
|
|
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A grałyście kiedyś w coś takiego, że klepie się dwa razy w uda i dwa razy klaszcze i klepiąc w uda mówi się swoje imię, np. Monia, Monia, a klaszcząc w rękę którejś osoby, np. Kuba, Kuba i potem Kuba mówi: Kuba, Kuba, Piotrek, Piotrek i tak dalej, coraz szybciej?
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
też to pamiętam
si si maj bejbi a łącz ju sejbi aj łącz ju sejbi aj łącz ju si ![]()
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
no ja miałam głupsze
si si ma mu siu chce mi się siu siu si si ma mu siu chce mi się lać! (jak dochodzi melodyjka to pasuje;p) były różne miksy. było coś tam że... takie zboczone że ktoś tam cynamon kupił i były takie dwuznaczne teksty, że chciał zobaczyć jej ciiii...żemki, choelra nie kojarzę że ktoś wyjechał gdzieś i coś kupował i to było takie dwuznaczne, ... damn!
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja grałam w to:
Si si maj bejbi aj wantu sejbi aj wantu sejbi aj want to low! I do tego się klaskało taki specjalny rytm
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Na wiejskim podwórku, gdzie słoneczko świeci jest taka mszyna do robienia...dziewczyno kochana pokaz mi kolana..."
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas na podwórku, gdy słoneczko świeci, jest taka maszyna do robienia... Dziewczyno kochana pokaż swe kolana, pokaż jeszcze wyżej, będziemy się... Rurą płynie woda, a w tej wodzie glizdy, ale te dziewczyny mają brudne... Pisało w gazecie o pewnej kobiecie, która na ulicy pokazała... Cynamon kupiłem, drogo zapłaciłem, więcej go nie kupię, bo mam wszystko... W dużym pokoiku na małym stoliku stały dwie flaszeczki i koniec bajeczki! Że ja to jeszcze pamiętam... I jeszcze coś było... Jechałem na chu- jechałem na chu- jechałem na chuuuuudym koniu Trzymałem się pi- trzymałem się pi- trzymałem się piiiiistoletu Spadłem na du- spadłem na du- spadłem na duuuuży kamień Złamałem se chu- złamałem se chu- złamałem se chuuuude ramię I przyszły dwie dzi- i przyszły dwie dzi- i przyszły dwie dziwne panie... Dalej nie pamiętam...
I touch the sky when my knees hit the ground! Edytowane przez Meell Czas edycji: 2009-11-22 o 13:59 |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Ja to znam tak:
Pisała Pani na maszynie, A kropka przecinek, B kropka przecinek, C kropka przecinek (i pisało się to na plecach ), przebiegło stado byków, stado krów, stado słoni, przeszła Pani na szpileczkach, przeszedł Pan z laseczką , przeleciał mały deszczyk i ... (imię osoby, na placach której to robimy) chwycił dreszczyk ![]() Fajny wątek, od razu mi się humor poprawił
|
|
|
#75 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Aaale fajny wątek!
![]() U mnie było jeszcze inszej: "ąse madąse deflooore omade omade omadeodeo riki tiki deo deo myszka miki łan tu fri!" A z tych niewymienionych: "a Pizza Hut, a Pizza Hut a mini mini mini a Pizza Hut, a Pizza Hut a Pizza Hut a mini mini mini a Pizza Hut McDonald! McDonald! a mini mini mini a Pizza Hut a Ford Eskorta a Ford Eskorta............. (jak wyżej) Ferrari! Ferrari! a mini mini mini a Ford Eskorta!" Wygląda naprawdę głupio, ale z melodyjką brzmi inaczej:P Meell, ja to znam tak: Na naszej kolonii, tam gdzie słonko świeci, jest taka maszyna do robienia Dziewczyno kochana, pokaż swe kolana, a ja Ci pokażę stojącego Paliło się w piecu, a na piecu iskry, te nasze dziewczyny to są niezłe Pisało w gazecie o pewnej kobiecie, która na ulicy pokazała Cynamon kupiłem, dużo zapłaciłem, więcej go nie kupię i mam wszystko w W dużym pokoiku na małym stoliku stały dwie flaszeczki i koniec bajeczki! Edytowane przez Selene2203 Czas edycji: 2009-11-22 o 14:26 |
|
|
|
|
#78 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później była historyjka ze zwierzętami i na koniec: przeszedł pan w klapeczkach, pani na szpileczkach, świeciło słoneczko, padał deszczyk, przeszedł Cię dreszczyk? ![]() Cytat:
Na naszym podwórku gdzie słoneczko świeci jest taka maszynka do robienia.... dziewczyno kochana pokaz mi kolana, a ja taki zdrajca pokaże ci... Jadą wozy jadą, z góry i pod góre, lubię takie dziewczę co ma dużą... Pisało w gazecie o pewnej kobiecie, która w Ameryce pokazała... Cynamon kupiłem drogo zapłaciłem, więcej nic nie kupię, bo mam wszystko w... Dudni woda, dudni, dudni i szeleści i to już jest koniec mojej opowieści. I coś takiego: Przyjdź do mnie nago-nago-na godzinę ósmą. Będziemy się uczyć ruchu-ruchu-ruchu drogowego. Ja będę nagi-nagi-na gitarze grał... (i dalej nie pamiętam )
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahaha pamietam to ale moja wersja jest bardziej obleśna bo u nas było: dziewczyno kochana pokaż mi kolana a ja ci pokażę stojącego... Pisało w gazecie... Do dzis w sumie nie wiem jakie to ma być słowo które zaczyna się na Pi :P
Edytowane przez Lucka91 Czas edycji: 2009-11-22 o 14:46 |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Już wieeeem xD
Idą słonie po betonie, biegną konie, idzie pani na szpileczkach, płynie sobie rzeczka, pada drobny deszczyk,.... czujesz dreszczyk?
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Fenomenalny wątek
Jeszcze było coś co zaczynało się 'sisi smerfetko, i bransoletko, i bransoletko..'. Kurcze, nie pamiętam jak to dalej leciało. |
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewentualnie: Sisi Smerfiątko, plus Mapeciątko,... i dalej już tak samo jak wyżej
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio na zajęciach sobie przypominałyśmy z koleżankami te wszystkie gry. Szkoda tych czasów że już odeszły śmiesznie było
teraz już się chyba nie bawi w takie rzeczy?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś napisał w tym wątku, że właśnie się bawi
![]() Ale z doświadczenia nie powiem. |
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#86 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upadłem na du - upadłem na du - upadłem na duży kamień, Bolały mnie ja - bolały mnie ja - bolały mnie jabłka w kolanie Cytat:
![]() Znałam jeszcze taką piosenkę, ale tylko jedną zwrotkę pamiętam: Jedzie Arab jedzie, wielbłąd pod nim hasa, a Arab spogląda na swego... wielbłąda Reszty nie pamiętam
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-11-22 o 16:19 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#87 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aj łacz ju si odbiło CI! Cytat:
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
A ja znam taką:
Szli murzyni, szli murzyni Po pustyni, po pustyni i śpiewali, i śpiewali i wołali, i wołali bum, bum ori ori deo, ori ori deo bumba laumba, bumba laumba bumba laumba deo eksamini salamini uła um puczini aczi kaczi kumulaczi uła ump x2 ![]() że ja to jeszcze pamiętam
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A potem były dalsze "zwrotki" typu "a emma florek gę gę gę..." Ale to głupie ![]() Ale może o to Ci chodzi?
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to drugie o made mansi i dalej juz tak samo świetny ten wątek ![]() tylko się trochę staro poczułam a ktoś pamięta: korona korona złoty krzyż powiedz Panno gdzie ty śpisz..... ![]() a si si smerfetka to u mnie była wersja z sasetką coś w stylu si si smerfeeetka i ta saseeetka i jeszcze takie szły pchły koło wody pchła pchłę pchła do wody a ta pchła płakała że ją tamta pchła popchała ale trzeba było mieć wyćwiczony aparat mowy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

bo u nas tak to leciało:

.

)