|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
|
|
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wylazłam, przygotowywanie jedzenia działa na mnie zawsze stymulująco.
![]() Cytat:
Jest jeszcze Gold D. Karan i w ogóle wiele- z tych seforowców nieniszowców, a póbowałaś Korpusika JPG?- . Ale klasyczna Organza chyba zwycięża. Była w miłej promocji w Superpharmie swego czasu...żałuję że jej nie nabyłam.
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
kibelek skonczony - przerwa mi sie nalezy
wierzbownice sobie zaparzylam i popijam dziewczyny od wypadajacych wlosow - wierzbownica ponoc dobra na lysiejaca glacke wierzbownica smakuje paskudnie cos jakby konska kupe zasuszyc Justyna, ja ci powiem tak - jestes duza babka, wiesz co mowisz i jak mowisz ja tez wiem co mowie i licze sie z konsekwencjami tego co mowie najczesciej jeno wiesz, ja mojemu staremu bykowi 15 latkowi nie daje wciaz szans bezkarnego paplania co mu slina na jezor przyniesie jak tym jezorem wypowie jakie barlo, to juz sie nad nim nie lituje jak wowczas kiedy byl malusi, tylko zostawiam z konsekwencjami samego 15 lat ma, wie co gada, niech stanie na wysokosci swojego jezora i zobaczy jak to jest kiedy bierze sie za slowa odpowiedzialnosc ten watek jest dla mnie wyjatkownie bede sie rozpisywac nadto co napisala KomEwa - ten watek to balsam sa i chichry do lez i glupoty i do lez wzruszenia i jesli trzeba, to pomoc, o ktorej nikt tu nie trabi zeby go za to chwalic, tylko pomaga i duzo innych wiec jak zakladasz swoj "kawalek podlogi" z rozgoryczenia i zalu i piszesz w nim marne uszczypliwosci, bo pusily Ci nerwy a potem przychodzisz tutaj i piszesz, co piszesz, to mnie to wkerwia po prostu i o tym napisalam nie mniej, nie bede krecic - uwierasz mnie tutaj jeszcze ale poniewaz kazda z nas w tym watku ma prawo do suwerennych decyzji i motto jest piekne, przyznaj to pisac ma prawo kazdy i blagam - nie odpisuj mi na ten post nie mam ochoty na dyskusje, ktore nic juz wiecej nie wnosza zeby uszlo smierdzace powietrze, napisalam co mysle i tela a teraz sie biere za szorowanie kuchni |
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Lipello, teraz czytam "Dom duchów" oraz 'Moje drzewko pomarańczowe"
|
#1025 |
|
Konto usunięte
|
Ania, macham do ciebie
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pisałam, Wymiataczki i Ty Wymiataczu jeden ![]() że Was koooochaaaam? chyba dawno nie.... więc czynię to teraz: jesteście lekiem na całe zło Dziękuję |
|
|
|
|
#1027 |
|
Rozeznanie
|
Justyno - to, co podkreśliła Irka i mnie wystarcza.
W takim razie witam Cię szczerze i serdecznie. Kto wie, może może to będzie początek pięknej forumowej znajomości...
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. Rozumiem. Nie będę Was dzielić.
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Odnoszę się do Doroty. Ma swoją rację. Ale z przyjemnością będę Was czytać. |
|
|
|
#1029 |
|
Konto usunięte
|
Magdulenko - ja też chciałam to powiedzieć
Edit: podłoga wzywa - idę do niej - czyli idę zmywać podłogi |
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Jezulu, Justyna - przestan z tym dzieleniem
tutaj ludzie sie rzadko dziela kazdy jest soba (chyba, ze bez podzial, co nie, Ania ?)przeciez kochac sie nie musimy ja i Ty napisalas co myslisz ja napisalam co mysle smrod sie nieco wyklarowal i gitara |
|
|
|
#1031 |
|
Rozeznanie
|
Winterko - ja Ci wszystko wyśpiewam, tylko o co Ty zapytujesz? Bo ja już mam jasność
- i w temacie podkreśleń - i ankiet - i soli w oku. A Tobie ło co się rozchodzi? Uściślij, bo nie chcę popełnić jakiegoś fopa.
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko, Dysku,
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I smrodu już nie czuję |
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kotuś - ja tak fazami ciągnę. Dzing! - najdłuższa faza, szypry - też długa faza, przed wakacjami ciąg Angelowy, po wakacjach - Cocon, teraz bierze mnie na kwiatuchy. Chyba. ![]() W Korpusiku troszku męczy mnie bazarowa nuta. Gold DK nie znam, niuchnę. A Organza szalenie spodobała mi się. Jaka szkoda, że promocja w SP już się na nią skończyła... Winterio - a ile kosztuje Twój płaszcz w Promodzie? ![]() w piekarniku siedzi ciasto z wiśniami , ślina mi kapie na klawiaturę...
|
|
#1035 |
|
Konto usunięte
|
Sasiu - ciasto z wiśniami?
- aż mi ślinka pociekła na samą myśl
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Sasino, z wiśniami powiadasz? Mmmhhh, pojadłabym.
Kupiłam. I jest, że Mammita nasza wewątkowa nie wierzyła - kurta jest krótka i ciepła, a co. Czarna do doopki, z wywijanym kołnierzem, puchowata jakby. Takam zadowolona - a najbardziej, że ten zakup już za mną ![]() Na łapach efekt testów - Hypnose edp na mnie wybitnie fujowy, Kasztanek YR pachnie jak wypisz wymaluj Tobacco Vanille Volupsy i Si Lolity - powiem Wam, że nikomu się ona nie podoba, a mnie tak. Tak. Tylko słabowita okrutnie. Pojadłam teraz pomidorów z mozzarellą i bazylią, popijam kawkę i przed szmatingiem pewnie jeszcze poczytam. Cudnie jest
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
A ja niestety nie będę nigdy pachnieć coconem YR - pachnie on na mnie zapleśniałym kakao
Po prostu nie trawię paczuli ![]() I niech ktoś wyłączy tą ankietę |
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
A mój mąż na pytanie, co mi wiezie znad morza, powiedział, że BRUKIEW.
I ugotuje mi zupę z brukwi na gęsinie- podobno narodowa potrawa Kaszubów. Za karę, że nie posprzątałam? |
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
.Pozwolę sobie na off top perfumowy, bowiem zapoznałam się z szeroko omawianym kasztanem - marronem z YR. No ładny jest ale jakoś się do pachnienia takiego chyba nie przekonam, jakby to jakieś z tego pachnidło do wnętrza ( mieszkalnego ) zrobić to tak!A moim królem zapachów z YR jest Cocon. Bowiem jeszcze zapoznałam się z So Elixirem - miłym i wdzięcznym dośc , zwłaszcza w początkowej fazie ale bez miłosnych uniesień się obyło. A i sernik nowojorski popełniłam ponownie wczoraj, pierwszym sie za bardzo nie chwaliłam, bo jak rzekł mój Kochany " ani on za bardzo nie wygląda ani nie smakuje". Jednak opinia jego została zweryfikowana przez innych i tamta porcja została zjedzona w całości. Ale żem widać niegłupia i na błędach się swych poznałam to ten drugi już o taki ( dla mnie!)
|
#1040 |
|
Piers do przodu
|
Mam syndrom dnia następnego dobrze, że do pracy dopiero jutro nie mam weny do pisania ale podczytam tu i tam
|
#1041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też mi się spodobał, ale nie chciałam straszyć po wątkach
![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się,że podobają Ci się kolczyki, dużą frajdę sprawia mi ich robienie ![]() Cytat:
![]() Byłam u rodziców, podkusiło mnie i wlazłam na wagę. W niewyjaśnionych okolicznościach, nie wiem gdzie i kiedy zginęło mi 6kg. Ktoś je może widział? Jak widział to niech gdzieś schowa i przypadkiem nie próbuje mi ich oddawać, bo nie chcę
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-11-22 o 15:02 |
||
|
|
|
#1042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do sernika podchodzę, podchodzę i niewiele z tego wychodzi. Ostatnio jak podchodziłam, to wyszedł 3bit Ragutko, a powiedz Ty mię, jak już wyłączasz, bo on gotów, to bardzo galaretowaty wciąż jest? Bo zdaje się, że jego się je dopiero po nocy spędzonej w lodówce? Cytat:
Miałam czytać, ale gotuję zupę dyniową ![]() Oczywiście, umknął mi gdzieś nasz przepis, więc przyprawię imbirem i co tam mam indyjskiego w przyprawach dam. ps ależ mi się to Si podoba
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Joasiaku, Jakie Si? To nowa Lolita w ohydnej butli?
|
|
#1044 |
|
Piers do przodu
|
Joasiaku - curry jest świetnym dodatkiem do dyniowej
|
#1045 |
|
rude jest piękne:)
|
Dawaj Ragutko kawalek sernika ,zjadlabym sobie ale dzielnie trwam w odwyku pieczeniowym
![]() Joasiu guru sosow makaronowych ,wlasnie zrobilam se sosik ,z pomodorow ,sera zoltego duuuzej ilosci czosnku i przypraw (nic wiecej nie bylo co sie nadawalo do wrzucenie) pyyyszne wyszlo do pelnoziarnistego penny ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Kasiosannowa odz no tu ![]()
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Si, si.
Znaczy się tak ![]() Świetna jest. Cholera. No właśnie, nie mam curry, ale dam garam masalę, też da radę. Cytat:
A za to guru to wiesz ![]() Ale już z kilkoma posiekanymi suszonymi pomidorami, kaparami i oliwkami jest po prostu
|
|
#1047 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
smakuje wybornie tym bardziej jak sie przelecialam po polach szerokich z Ciapkiem ![]() to za guru i pod ten sosik---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- ...kochac jak to latwo powiedziec, kochac to nie pytac o nic ,bo milosc jest niepokojem .... ogladam "Szanse na sukces" ze Szczepanikiem tralal,lalal,lalal
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jest.
I pod tę zupę, co ją musiałam rozdzielić na dwa garnki, bo dynia duża jakaś się okazała albo mój garnek za mały. Znowu będę ją jeść tydzień. A gdzie zupowe guru Renia?
|
#1049 | |||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
jednakże dziś pojawiła się ona i u mnie zostawiłam ją otwartą na pierwszej stronie zwinęłam na pasek i udaję, że się zastanawiam nad odpowiedzią ![]() nowej jak dotąd nie podesłali Dysku - czytasz to ? tyż tak zrób i nie nerwujsja ![]() czeeeść ![]() co nie ![]() sądzę jak mniemam, że rozmnażanie przez podział jest mniej przyjemne niż płciowe przynajmniej w pierwszej fazie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i niech przepis da A Tobie Joasiaku nie wierzę- kurtka do pupki nie może być ciepła od spodu wszak wiatry ją podwiewają i pupka marznie, a z nią wszystkie babskie sprawy ale i ja niegdyś byłam młoda i ja pomykałam w pichulkach krótkich i mnie się zdawało, że one były ciepłe Vesenko - przyszły one do mnie, te Twoje 6 ![]() na razie tylko dwa (może się po drodze wytopiły, jak szły z daleka)
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Absorbuję tłuszcz z powietrza i z galaretek z cukrem ![]() Vesenki kolczyki tez widziałam i tez mi się bardzo podobały, nie będę oryginalna. Jej propozycji na Szafie nie widziałam ale podejrzewam, że tez by mi sie spodobały. No co zrobić, ja lubię fajne rzeczy ale młodzieżówka ze mnie żadna. ![]() Pisałąm już, że zrobiąłm dyniówke? To pisze, bo zrobiłam. Nie powiem, dobra mi wyszła. Ale za to dynię tak trudno obrać, że szok.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

, ślina mi kapie na klawiaturę...

Po prostu nie trawię paczuli 
( dla mnie!)
nie mam weny do pisania ale podczytam tu i tam

i pod ten sosik![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)