|
|
#1801 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Bardzo dziękuję za wszystkie pochwały ;*
___________ 1. -Widzisz? -Śnieg? Widzę. -Teraz jest piękny i biały, prawda? A za kilka dni będzie brudy. Aż w końcu całkiem stopnieje. -Taka już kolej rzeczy. -Właśnie. Dlatego nie chcę się zakochać. 2. Jesteś gorszy niż sok z cytryny pryskający prosto do oczu. 3. Boże, dałeś mi go jako lek na mą chorą duszę. Dlaczego teraz chcesz mi go zabrać? Chcesz abym znowu chorowała? 4. W torebce nosiła trzy paczki chusteczek. Udawała, że ma katar. 5. Nie ma czegoś takiego jak "odkochanie". Można jedynie przyzwyczaić się do braku kochanej osoby. 6. -Pamiętasz co działo się siódmego maja, ubiegłego roku? -Nie. -A ja pamiętam... 7. Hop-hyc, hop-hyc... Uczesana w dwa kucyki skakała przez skakankę. Jakże chciała wrócić do tych czasów, gdzie nie było złamanych serc, a największym problemem była "skucha" podczas grania w gumę. 8. Poproszę 20 deko uśmiechu. Albo nie. 30. Ostatnio często muszę nim częstować gości, a mój własny pachnie sztucznością. 9. -Poproszę kwiatek z jednym płatkiem. -Obawiam się, że nie mamy takiego... -Szkoda. Chciałabym, aby w końcu wyszło, że mnie kocha... 10. Strzelała do niego z procy. Taki nowoczesny Amorek, bez łuku. |
|
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
xxxLOLKAxxx , CaMa , Pani_Czekoladowa - Dziękuje bardzo <3
Primadonna , misjaaaa , always be yourself - Uwielbiam <3 Dontgivemenames - Już tęsknie ________________ Wyryj w moim sercu Ciebie. Bo życie jest piękne, wiecie? każda pojedyncza chwila, każde zdarzenie, które nas spotyka niesie za sobą gorycz lub śmiech. To kwestia wyboru, a my - ludzie, nie jesteśmy w wyborach najlepsi. Ale przecież nawet po najgorszym dniu nadchodzi wieczór, a wieczorem otwierają się drzwi zadymionych pomieszczeń o niskich stropach, pełnych alkoholu i słów, pełnych nadziei i planów, pełnych nas. Z tego się właśnie składamy, każda cząstka nas lekko zarażona dekadentyzmem i zachłyśniętą częścią życia. Chyba dziś wpadła na kawę stara znajoma depresja, bo juz dawno nie miałam tak wielkiej na leżenie w łóżku i wielogodzinne wpatrywanie się w ścianę. Mówią o niej, że zimna, nieczuła. Że sprzedała duszę za kolczyki z diamentami. Że śmiech ma okrutny, perlisty donośny. A ona płacze dopiero, gdy jest sama. Gdy nikt nie widzi. Miejcie litość dla tych najtwardszych i spuśćcie ich czasem z oczu. Oni też potrzebują chwili przerwy, by nauczyć się tekstu na kolejna scenę, by zmyć makijaż, by spokojnie usiąść na krześle i patrzeć w ścianę, na której było lustro, a teraz już nie ma nic. |
|
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
jak niewiele wystarczy, by zachorować na miłość - jeden deszczowy pocałunek,
kilka rozmów o niczym, koncert fortepianowy, parę przytuleń na powitanie i pożegnanie, obecność i nieobecność. nic wielkiego .. now listen to me baby before i love and leave you they call me heart breaker i don't wanna deceive you. i'm only gonna break ya heart. /teraz mnie posłuchaj kochanie. zanim Cię pokocham i zostawię. oni mówią na mnie łamaczka serc. nie chcę Cię oszukiwać. ja tylko złamię Ci serce / bez kogokolwiek obok. - ej jesteś? ;o - sorry nie było mnie przez chwilkę. - a gdzie byłaś? - w niebie. ;D - jak to w niebie ? - zawsze jestem w niebie gdy do mnie podchodzisz.
|
|
#1804 |
|
Zadomowienie
|
Jesteś jak narkotyk, uzależniasz mnie..
Jestem taka nieszczęśliwa, gdy nie ma obok Cię.. Niby tylko motylki w brzuchu? A gdzie tam!
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
Peculiarity & blondii69
kradne girls ![]() ![]()
|
|
#1806 |
|
Wtajemniczenie
|
cichy wzrok tęsknoty...pusto obok... Często najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy,od których bieg życia każe nam odchodzić- nieraz na zawsze... Nie pozwólmy by czas i odległość zrodziły słowo 'zapomnij'... Tęskliwe noce. Za Tobą..
|
#1807 |
|
Raczkowanie
|
poukładaj mnie, a ja zapuszcze w Tobie korzenie.!
może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz ?! błąd nie błąd w każdym razie strata.! wciągnę Cię w mój świat, w którym nie znajdziesz drzwi .! puszczam Tobie sygnał moim krzywym okiem ^^ ![]() drże od nadmiaru kofeiny na widok Twojej szyji jak wojna, to wojna. Ja sobie poradzę! na pytanie 'co się dzieje z Twoim życiem?' chciałoby się odpowiedzieć: 'nie wiem ja tu tylko sprzątam' z akcentem na 'tylko' w domyśle 'ciągle' błagam na kolanach wpuść mnie na wieki pod swoje powieki będę szczęściem.! pragnienie ograniczenia nieograniczonej przestrzeni i złapania głębokiego, życiodajnego oddechu! chcę widzieć jak w oczach szczęście się żarzy pozytywnie. nie wyłączaj mi tego. w tym, że jest dobrze, chyba nie ma nic złego?!
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2009-11-22 o 16:53 |
|
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
;**
i vice versa słonko <3
____ zrób to! na miłość boską wbij mi znów nóż w plecy, ten ból jest już prawie przyjemnością. bajka o całowaniu już nam weszła w krew jesteś powieką co drży wielka amplituda przeżyć
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-11-22 o 16:56 |
|
|
|
#1809 |
|
Rozeznanie
|
A jego oczy były zielone. Pamiętam.
Z nim nawed na dziesiątej chmurce mija lęk wysokości. A ty jesteś moim osobistym niebem. Wiesz?
|
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
10 stron nadrobione ...
---------------------------- nie ma go . nieźle kombinuje, może liczy na to, że ją zdobędzie przez zasiedzenie ty chociaż nie rób zamieszania . .
|
#1811 |
|
BAN stały
|
nie masz wpływu na wszystko? - to strasznie wyciencza.
|
|
|
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
onelovechlopaku
i powinieneś wiedzieć że z każdym uśmiechem dajesz mi coraz więcej nadziei, a ja się od Ciebie powoli uzależniam. kochana ; D idealny ! <3 więcej takich ! <3 ha ! już świeci u Mnie na gg ; D _____________ Pani_Czekoladowa Guziki xD Uwielbiam was o jej ; **przesłodko ;* . i kradnij ile tylko chcesz <3 ;* ! _________________________ __
Tak po cichu i powoli podejść do Ciebie i bez słowa, wtulić się czując ciepło i bicie serca.. By żyć, by być, by istnieć dla szczęścia. nawet w koszuli i bez makijażu usłyszę z rana słowa ,,Kocham Cię''. To się nazywa szczęście. Rozpacz celna i ruchliwa... kiedy pamiętasz o tym że, masz zapomnieć, to znaczy, że jeszcze wspominasz. dopiero gdy całkiem zapomnisz o zapominaniu, to zapomniałeś na prawdę. Znowu poniedziałek i nic się nie zmienia Chcąc budować swoje szczęście na twardym fundamencie _________________________ ____
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
I've been walking in the same way as I did, missing out the cracks in the pavement. Tutting my heel and strutting my feet. "Is there anything I can do for you dear? Is there anyone I can call?" "No and thank you, please Madam. I ain't lost, just wandering. Round my hometown.." Przechadzam się tą samą ścieżką, tak jak zawsze, omijam dziury w chodniku. Stukam obcasami krocząc dumnie. "Mogę coś dla Ciebie zrobić kochana? mam do kogoś zadzwonić?" "Nie, dziękuję, proszę pani. Nie zgubiłam się tylko spaceruję. Po moim mieście.. "
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
Jak tak na was patrze, zastanawiam się jakbyśmy wyglądali my gdybym wtedy powiedziała 'tak... i wiesz co?
Zdaję sobie sprawę, że tęsknie.. Po co dawałeś zbędne nadzieje ?! Codziennie zadaje sobie to pytanie.. Tylko niewiem czy rzeczywiście żałuje, że kłamałeś Przecież chciałam ją mieć.. A kiedy was widzę zbiera mi się na wymioty.! Tak słodko udajecie.. Edytowane przez unusualyou Czas edycji: 2009-11-22 o 17:26 |
|
|
|
#1815 |
|
Przyczajenie
|
CaMa - a okradaj, okradaj. jeśli Ci się tylko podobają. : )) -------------------------------------
|
#1816 |
|
BAN stały
|
Rok temu staliśmy nad przepaścią, a teraz zrobiliśmy wielki krok do przodu. Mądry może udawać debila, ale debil nie może udawać mądrego. śnieg - woda w proszku. Axe + gumy orbit /przenośny prysznic i szczoteczka do zębów/ demotywatory
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak zwykle, tylko na chwilę... ____ nie jestem grą logiczną. I want to satisfy the undisclosed desires in your heart // Chcę spełnić nieujawnione pragnienia twojego serca a rano, gdy wstanę spoglądam przez okno i widzę ludzi i Ciebie. oddycham potem nadzieją, że może spojrzysz w moją stronę i nie odejdziesz, jak każdy z tych ludzi... cholera, jak wspaniale jest spoglądać w niebo i nic nie widzieć. Cieszyć się samotnością, i słuchać nocą psychodelicznych piosenek, cholera...
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
Patrz mi na nogi,bo oczy kłamią.
zbudziłeś mnie w środku dnia i teraz nigdy więcej nie chce więcej już spać. bo mi brakuje ciepła twoich rozchylonych warg poudawajmy. choć przez krótką chwilę. On mnie trzymał,choć w kieszeniach ręce miał I pewnie myślałeś, że ona będzie Cię słuchać, gdy słowa historii swej szepniesz do ucha.. I będzie wzruszona? Kochany, nie ona! Nie takich historii słuchała w ramionach ... -Zagramy w "ence pence"? -A po co? -Bo jeśli zgadniesz w której ręce trzymam żeleka to możesz odejść. Jak nie zgadniesz zostaniesz ze mną na zawsze. -Ale ty nie masz żadnego żelka.! -Wiem... Pamięć przerzuca chwile jak projektor slajdy Byłam dobra i zła,uprzejma i cyniczna,wyjątkowa i codzienna. Żadnej mnie nie chciałeś |
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Jestem nowa.. to mój pierwszy post Kradnę wasze opisy od X części.. jesteście wielkie.. Nie jestem w stanie wam dorównać ale to 4 moje:* Powiedział ŻEGNAJ MAŁA odwrócił się i poszedł... Stałam w kałuży deszczu i oglądałam sie za nim licząc jego kroki z nadzieją że odwróci się ... przybiegnie..i przytuli... 2 razy policzyłam do nieskonczoności.. * Chciałabym życ w modzie na sukces..wiedziałabym że znowu przyjdzie kolej na mnie i wrócisz... * Oddychaj w ciszy.. * Żyje niepewnością.. Edytowane przez kartek Czas edycji: 2009-11-22 o 17:47 |
|
|
|
#1820 |
|
Przyczajenie
|
człowiek jest jak oko ... Widzi wszystkich nie widzi siebie
|
|
|
|
#1821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
______ napijmy się razem herbaty z zabawnych kubków,
okryjmy się miękkim kocem. z miłości... kocham go. to stwierdzenie nieśmiało przebija się przez moją obolałą świadomość. ukarałeś mnie za to, że powiedziałam, że Cię kocham. 9 miesiącami łez, cierpień, ran i zwątpień... prawie cię kochałam. i prawie chciałam, żebyś ty mnie kochał. gdzieś pomiędzy jednym Twoim słowem, a jednym mym spojrzeniem .
|
|
|
#1822 |
|
Przyczajenie
|
i moje 2 z wielu ulubionych ze Zmierzchu .. lub którejś z jego części
TRAFIŁAM DO NIEBA W SAMYK ŚRODKU PIEKŁA ZAKAZ PAMIĘTANIA PRZY JEDNOCZESNYM LĘKU PRZED ZAPOMNIENIEM KOCHA SIĘ ZA NIC NIE ISTNIEJE ŻADEN POWÓD DO MIŁOŚĆI - Paulo Coelho |
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
w końcu postanowiłam się udzielić, ale tak skromnie (:
mam nadzieję, że mnie pamiętacie. Twoje serce jest tak zapełnione egoizmem, że ja tam się nie mieszczę.. To co, że mnie nie kochasz. To co, że nie myślisz o mnie wiecznie. To co, że nie tęsknisz. To co, że Ci nie zależy. To co.. ja wszystko robię za nas. mi nie jest źle. Nikt nie powie, że do siebie nie pasujemy, jesteśmy idealną parą. To co, że ja czuję za Ciebie...szkoda, że tylko moje uczucia do Ciebie są powiększone..
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-11-22 o 18:12 |
|
|
|
#1824 |
|
Raczkowanie
|
` Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało... Jutro będzie dużo tego, czego dziś jest mało... `
` Nadzieja zawsze we mnie jest... ` Czasem marzenia się spełniają, dlatego warto je mieć... Myśl.. Wierz.. Marz.. Miej odwagę... Ważne, by mieć cel. Ważne, by do niego dążyć... Lubisz matematykę.? ;d Dodaj mnie do siebie.. Odemij ubranie.. ^^ Podziel ze mną łóżko... Zacznijmy się mnożyć.! xdd` Taniec jest oknem Twojej duszy. ` ` Ukryty w nutach jest nasz cały świat... `
|
|
#1825 |
|
Rozeznanie
|
Próbowałam przetrwać
Ukrywając serce w rękawie Lustro może kłamać Nie pokazuje ci co jest w środku I to, to może powiedzieć ci, że jesteś pełen kłamstw jeśli to jest miłość, proszę nie przerwij mnie podnoszę się więc tylko mnie złap. Pocałuj mnie Jakbyś miał to na myśli Jakbyś za mną tęsknił Jesteś rodzajem kolesia który sprawia, że chcę Podążać za tobą Chcę się rozbić Chcę upaść Chcę być gdzieś po środku To lepsze niż nic Czuję połączenie Kiedy stoisz obok mnie Muszę znaleźć Drogę bez ciebie Tu po mojej stronie Chce czegoś spoza zasięgu A ty jesteś wszystkim co potrafię dostrzec |
|
|
|
#1826 |
|
Rozeznanie
|
kartek
Powiedział ŻEGNAJ MAŁA odwrócił się i poszedł... Stałam w kałuży deszczu i oglądałam się za nim licząc jego kroki z nadzieją że odwróci się ... przybiegnie..i przytuli... 2 razy policzyłam do nieskończoności.. zabieram ; * i witam ;D ! ;* _________________________ ____
bo Ja kocham Cię kochać ! <3
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
NieZTejBajki - Pamiętamy,Pamiętamy. ' stara krowo '
.Bywaj częściej ![]() ___ Skąd się bierze w człowieku tyle siły, kiedy wydaje się zupełnie przegrany, stracony, omotany tysiącami sprzeczności.? Za oknami wciąż na pozór ten sam świat i tylko mnie troszeczkę mniej. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-11-22 o 18:30 |
|
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
cause when I leave for the night, I ain’t coming back. bo kiedy wychodzę na noc, nie wracam. Dj, blow this speakers up ! Dj, wysadź te głośniki ! DJ, you build me up! My heart.. it pounds. Yeah! you got me with my hands up. You got me now, You gotta that sound. Yea, you got me ! Dj, podbudowałeś mnie! Moje serce.. ono łomocze. Tak! masz mnie z rękoma w górze. Masz mnie już, masz ten dźwięk. Tak, masz mnie !
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
jesteś mordercą moich myśli,o!
dajcie dwa dni wolnego , paczke fajek i tego przystojniaka , którego mijałam na (ul.)Morcinka. ______ 'to ja nic nie rozumiem, czy oni zwariowali?' od jutra, koniec ze słodyczami. Aleks jest cuuuuuuuuuuudny ;* |
|
|
|
#1830 |
|
Rozeznanie
|
as long as we've been together, You've always been the one.
tak długo jak będziemy razem, Ty zawsze będziesz tym jedynym. who you gonna run to ? kogo ty chcesz oszukać ? when there's nobody else in the world you can put your trust in. nie ma nikogo innego na świecie komu możesz zaufać. just the way he said my name. wystarczył sposób w jaki wypowiadał moje imię. so fly and so fine. and I'm so glad that he's all mine. tak błogo, tak dobrze. i jestem dumna, że On jest cały tylko mój. he treats me like a lady, gives me everything I need. On traktuje mnie jak damę, daje mi wszystko czego potrzebuję. my heart don't lock down. I feel love and I'm so proud. moje serce nie chce się uspokoić. jestem zakochana i jestem z tego dumna. they tell me let go. he is not the one. mówią mi żebym sobie odpuściła. że nie jest tym jedynym. You don't know what you lost and you wont realize, till I'm gone. nie wiesz co straciłeś i nigdy nie zdasz sobie z tego sprawy, dopóki nie odejdę. he's asleep. I'm a wake. his heartbeats. my heartbeats. the same hands. the same face. some how love, disappear with no trace. On śpi. ja się budzę. uderzenia jego serca. uderzenia mojego serca. te same ręce. ta sama twarz. tak jak miłość, zbijają z tropu. what happen to us ? there is no more trust. this don't feel like love. co się z nami stało? zbyt mało zaufania. nie czuję miłości.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-22 o 18:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

Zacznijmy się mnożyć.! xdd