Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-22, 12:21   #1381
zetafon
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

ja wpadłam tylko na chwilke,pozniej was doczytam.ja zuzyłam wczoraj niespodziewanie mus do ciała farmony.powiem wam ze poza zapachem to mi sie w nim nic nie podobało.gdybym nie mieszała go z oliwką to miałabym wysuszoną skóre.więcej nie kupie nic z farmony.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 13:12   #1382
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Fuksjoo, ja bym jednak radziła wybrać się do dermatologa, ja tak zrobiłam i efekty pojawiły się szybciej jak porobiłam badania, zastosowałam leki i kosmetyki dobrane idealnie dla mnie.
Bo nawet takie naturalne kosmetyki mogą skórze szkodzić, wywali się kasy a efekty będą marne.
Takie szaleństwa cery są odpowiedzią żecoś jej nie pasuje, albo czegoś w organimie brakuje albo jakaś reakcja obronna - szkodzi jej zimno, przegrzanie, inny klimat.

A co do moich kosmetyków to zauważyłam, że coraz mniej chce i sie testować, kupować co innego, mam parę swoich faworytów ich sie trzymam i nie ciągnie mnie do niczego nowego - i tak potem z podkulonym ogonem do nich wracam
Stary 2009-11-22, 13:23   #1383
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Pochwale sie lakierami
maniaczka
Cytat:
Napisane przez MissBiscuit Pokaż wiadomość
Witam!
Oto co kupiłam w PL
Trochę tego jest, ale jak tak rzadko jesteś w Polsce to należało Ci się - według mnie za dużo tych kremów bd kupiłaś do twarzy
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
A ja chyba przejdę na bardziej naturalną pielęgnację..
Moja cera od jakiegoś czasu wariuje, ciało wiecznie jest wysuszone, nawet jak smaruję się codziennie, a jak zapomnę chociaż na 2 dni to już jest dramat.

Zostało mi jeszcze trochę "normalnych" kosmetyków, w miarę zużywania będę je zestępowała czymś bardziej naturalnym.
Do ciała możesz 1-2 razy w tygodniu stosować np. masło shea (bardzo tanie na naturalnym pięknie lub zsk) świetnie natłuszcza i odżywia.
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Fuksjoo, ja bym jednak radziła wybrać się do dermatologa, ja tak zrobiłam i efekty pojawiły się szybciej jak porobiłam badania, zastosowałam leki i kosmetyki dobrane idealnie dla mnie.
Bo nawet takie naturalne kosmetyki mogą skórze szkodzić, wywali się kasy a efekty będą marne.
Takie szaleństwa cery są odpowiedzią żecoś jej nie pasuje, albo czegoś w organimie brakuje albo jakaś reakcja obronna - szkodzi jej zimno, przegrzanie, inny klimat.

A co do moich kosmetyków to zauważyłam, że coraz mniej chce i sie testować, kupować co innego, mam parę swoich faworytów ich sie trzymam i nie ciągnie mnie do niczego nowego - i tak potem z podkulonym ogonem do nich wracam
Dokładnie DOBRY DERMATOLOG potrafi wiele doradzić i pomóc.
Dokładnie jak ma się coś sprawdzonego to nie ma co eksperymentować - i potem na siłę zużywać (a zapasy dzięki temu rosną )

nic nie kupiłam, ale kuszą mnie perfumy
nic tez nie zużyłam, ale w piątek zrobiłam sobie dzień spa

KonikGarbusek w tym tygodniu ma dzień SPA
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 13:32   #1384
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Shpilcia, jakie perfumy cię kuszą ?
Ja w tym miesiącu zakupiłam So Elixir YR i to jest w 100 % mój zapach, także jestem bardzo zadowolona że go kupiłam

A tak jeszcze nawiąże do wątku - nie wyobrażam sobie mieć 40 żeli pod prysznic, 30 balsamów. Mnie się w głowie nie mieście że można mieć taką drogerię w domu
Ja przy ok 5 sztukach żeli już zaczynam czuć się źle
Stary 2009-11-22, 14:09   #1385
MadameButterfly6
BAN stały

heeej Dawno mnie tu nie bylo Wykonczylam krem do rak Cztery Pory Roku, ale za to przybylo mi sporo nowych rzeczy... Zaraz wkleje moja mala aktualizacje
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 14:12   #1386
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Pozbywam się balsamu do ust z Avonu - zniszczył mi się na tyle, że strasznie trudno go używać. Mam zresztą lepszy Carmex.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 14:17   #1387
Parsifal
Zadomowienie

zużyłam próbkę preparatu do demakijażu Purete Thermale Vichy 3,5 ml
Shpilcia mnie też strasznie kuszą perfumy...chyba sobie w grudniu jakieś sprawię

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 14:21   #1388
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Dokładnie DOBRY DERMATOLOG potrafi wiele doradzić i pomóc.
Z naciskiem na DOBRY. Ja poszłam do jednego i nic nie pomogło. Wywaliłam tylko niepotrzebnie 90 zł.
Stary 2009-11-22, 14:36   #1389
Konto usunięte

Robię sobie dzień SPA, zaniedbałam się ostatnio... Maseczka peel-off już na twarzy, a w tubce resztka
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 14:37   #1390
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Tęskniłyście za mną?
Ten tydzień był wariacki Siedziałam głównie we Wrocławiu, u przyjaciółki. Aleśmy się naplotkowały! Normalnie głos straciłam.
Niestey nic nie zuzyłam a kupiłam jedynie pędzelek do korektora Sephory (jedyna taka okazja będąc we Wrocławiu, bo u mnie nie ma )
ale trochę żałuję, bo opinia ma dobre, a ja nie jestem zadowolona. Mogłam kupić EDM do korektora
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15344776]Właśnie wróciłam od ginekologa, do którego kiedyś chodziłam państwowo i byłam strasznie zadowolona, a teraz przyjmuje tylko prywatnie. Poszłam na USG piersi dla potwierdzenia diagnozy poprzedniego lekarza i... nie mam żadnych guzków! Prawdopodobnie to wina przedpotopowego sprzętu, jakim było wykonywane tamto badanie, bo tamten lekarz jest jednym z lepszych w mieście w kwestii USG. W każdym razie - dostałam maść, która będzie mi niwelować ból, bo są tam jakieś zgrubienia tkanki, które faktycznie mogą boleć i ewentualnie wyglądać na guzki. A maść jest firmy... Ziaja
No, kamień z serca, choć kwestia moich ciągłych chorób nadal nie jest wyjaśniona...[/QUOTE]
Kochana bardzo się cieszę!
Cytat:
super Orlico, Polska niestety jest jeszcze pod tym względem zacofana. Biedna tyle przeszłaś niepotrzebnie

Mój kolega miał podobna sytuacje- lekarze w moim mieście wykryli u niego nowotwór (przed obroną dyplomową) chłopak się załamał, odciął się od wszystkich, pojechał do szpitala na badania do Kalisza potwierdzili mu. Z tymi wynikami pojechał na leczenie do kliniki do Poznania...po wstępnych badaniach lekarze powiedzieli mu że żadnego nowotworu nie ma, błędna diagnoza lekarzy straszna historia.

O szpitalu w moim mieście mówi się, że to najgorszy szpital w Polsce sama jak leżałam to cała rodzina doglądała czy dobrze mną się opiekują, teściowa kazała znajomej pielegniarce przy mnie czuwać ja wyszłam ze szpitala zdrowa (choc miałam perypetie z pielęgniarkami, źle założony wenflon aż 2 razy, kroplówka leciała mi pozażylnie i spuchła mi ręka, jedna pielegniarka usilnie dawała mi zastrzyki przeciwbólowe po których miałam nudności i traciłam przytomność) ale w pierwszy dzień widziałam zwłoki wywożone w czarnym worku, leżałam z babką której nie potrafili postawic diagnozy, wracała co 2 tyg do szpitala ciagle gastroskopia i inne badania (od pól roku tak z nią robili)kolejna babcia co leżała ze mna na pokoju- powiedzieli że ma przepukline - poszła na operacje i niby wszystko w porządku...okazało się że to babcia mojej przyjaciółki kolegi...babcia dostawała strasznych bóli po powrocie do domu, podobno to nie była przepuklina, nie wiedzieli co to...zmarła po 2 tygodnia ponieważ w szpitalu dostała gronkowca mnie mogło spotkać to samo, normalnie jak sie o tym dowiedziałam , pomyślałam że nade mną musiały jakieś anioły czuwać

W tym tygodniu pójda mi 4 pełnowymiarowe kosmetyki
to horror, co piszesz
ja mam takie szczęście, że na zdrowie nie narzekam, nie miałam nigdy żadnych problemów poza zatruciem pokarmowym jak miałam 4 latka
ale obsesyjnie boję się lekarzy i nie wyobrażam sobie, jak kiedyś na coś zachoruję
Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
zapomniałam się pochwalić ,że wczoraj z okazji urodzin TŻ zabrał mnie do kina na 2012 a jako prezent dostałam zestaw SO ELIXIR (edp 30ml + 5ml + mydełko)
spóźnione wszystkiego najlepszego
Cytat:
Na wspomnianych wyżej zakupach z TŻ wpadły mi kuleczki pastelowe Joko Virtual Bardziej mi się podobały niż z Pierre Rene (mniej białych), a dodatkowo TŻ podjudzał do zakupu W Carrefourze dalej była promocja na żele Luksja, więc kupiłam 4: mięta + trawa cytrynowa, melon + winogrono i grejfrut + marakuja i z serii Rituals Indian Spice. Namnożyło mi się żeli Mam ich 16 (na początku roku było 7 ) a w grudniu dojdą jeszcze 3: migdałowy i waniliowy z Avonu i Christmas Joy z Oriflame

W Rossmannie kupiłam dwupak kremów Bielenda: z BioPlantica aloesowy + brązujący za ... 8,99 Ale to dorzuce Mikołajowi, podobnie jak tusz pogrubiający CT więc na liście jeszcze nie ladują - dopiero w grudniu.
jesteś szalona
Cytat:
Miałam kiedyś mały ładny pomarańczowy - z Miss Selene. Fajny odcień miał - pomarańcz ze złotem, z dyskretnymi drobinkami. Żaden inny pomarańczowy mi sie juz później tak nie podobał.
pomarańczowy z małymi drobinkami złotymi jest w limitowance Sensique, kupiłam go miesiąc temu i jestem nim zachwycona
Cytat:
Wrzucam zdjęcie pazurków Trochę krzywo, ale nie malowałam w ten sposób od ładnych kilku lat i wyszłam z prawy (nie lubie bawić się z paseczkami).

Daję też zdjęcie kulek Joko Virtual.
Prześliczne masz paznokcie
Świetne te filmiki!
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
myślałam o tak zachwalanych i lubianych my secret lub essence ale dycezja jeszcze nie podjęta
Odradzam My Secret
Trwałość jest świetna i efekt też, ale wcale nie łatwo malować cieniutkim pędzelkiem
Cytat:
Kiedyś kupiłam zachwalany liner Vollare za 5 zł http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...er-Supreme.htm Super był, nie ma cieniutkiego (nitkowatego) miękkiego pędzelka, tylko grubszy, krótki, bardziej twardy dzięki czemu łatwo się maluje. Dawał "mokry" efekt - czerń nei była matowa, tylko lekko błyszcząca.
Gdy się skończył, kupiłam Eveline za 12 zł i Kreska była matowa, brzydka i w ogóle dziwny byl ten liner
Poszłam na bazarek, Vollare niestety nie było, ale kupiłam inny (w złotym opakowaniu) i też jest super
dokładnie miałam kiedyś eyeliner z grubym pędzlem i malowało się znacznie lepiej niz my secret
Cytat:

Pochwale sie lakierami
nieźle
ale ja nie krzyczę, bo sama mam niewiele mniej
Cytat:
Witam!
Oto co kupiłam w PL
Allegro:
-odżywka Sleek Look z Matrixa 1500ml
-odżywka Color Smart z Matrixa 1500ml
Biochemia
-puder bambus+jedwab
-puder perłowy
-hydrolat oczarowy
-hydrolat z kocanki
-olej arganowy
Bezclłówka:
- Guerlain Perles Imperiales
Rossman:
-Babydream płyn do kąpieli
-Babydream krem z cynkiem i nagietkiem
-Babydream krem na wiatr i niepogodę
-Babydream krem do twarzy z wit E
-Baabydream olejek do ciała dla mam (ładny skład ma podobno)
-Babydream krem sutkowy (na stopy będę używać)
-Liliputz spraj do rozczesywania włosów
-Liliputz płyn do kąpieli
- kapsólki z Rival de Loop x3
-pomadka Alterra
Inne:
-L'biotica maska dla blondynek
-L'biotica maska mleczna
-L'biotica jedwab (próbki x2) -to dostalam za darmo
-Hipp oliwka
-odżywka do paznokci z Inglota
-tusz z Bell (a to wasza wina bo pisałyście że dobry)
-miniaturka Vitamino Color szmpon -za darmo od fryzjerki
-miniaturka j.w. tylko że odżywka
-i uwaga mydło Biały Jeleń
Czyli 30 na + Dobrze policzyłam? Bo mi się w oczach mieni
Zużyłam:
-próbka kremu Clinique
-peeling gruszkowy z Joanny
-podkład w kompakcie z Chanel
Sorki zdjęć nie będzie po aparat zostawiłam bratu w PL.
A teraz
Zakupy jak najbardziej usprawiedliwione
Ja na miejscu Twoim albo Cucioli, przy okazji wizyty w Polsce kupowałabym w setkach, a nie dziesiątkach
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 14:48   #1391
MissBiscuit
Raczkowanie

Cytat:
Trochę tego jest, ale jak tak rzadko jesteś w Polsce to należało Ci się - według mnie za dużo tych kremów bd kupiłaś do twarzy
Ach bo ja tylko jeden do twarzy będę używać, ten na niepogode jest świetny do rąk (już sprawdziłam) a ten z cynkiem to po depilacji no wiecie gdzie (tak gdzieś na wizażu przeczytałam).
Wymyśliłam sobie, że jak będę dzielna przez następne 4 m-ce i nie kupie zbędnych kosmetyków to pójdę sobie do wizażystki i zrobie analizę kolorystyczną. Co wy na to?
MissBiscuit jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 15:44   #1392
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Z naciskiem na DOBRY. Ja poszłam do jednego i nic nie pomogło. Wywaliłam tylko niepotrzebnie 90 zł.
Ja kiedys 150zl wywalilam bez sensu po wizycie u dermatloga ktory podobno jest swietny.
Moja cera szaleje ciagle, niedlugo bede miala 19 lat, czy to nie czas najwyzszy na koniec tradziku ktory mam chyba juz z 8 lat??
Stary 2009-11-22, 15:55   #1393
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Ja kiedys 150zl wywalilam bez sensu po wizycie u dermatloga ktory podobno jest swietny.
Moja cera szaleje ciagle, niedlugo bede miala 19 lat, czy to nie czas najwyzszy na koniec tradziku ktory mam chyba juz z 8 lat??
pomyśl, że ja mam 22 lata a trądzik mam od 5 klasy podstawówki, czyli już 11 lat ...
Stary 2009-11-22, 16:01   #1394
Parsifal
Zadomowienie

a ja mam 23 lata i trądzik w najlepsze...

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 16:03   #1395
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Shpilcia, jakie perfumy cię kuszą ?
Ja w tym miesiącu zakupiłam So Elixir YR i to jest w 100 % mój zapach, także jestem bardzo zadowolona że go kupiłam

A tak jeszcze nawiąże do wątku - nie wyobrażam sobie mieć 40 żeli pod prysznic, 30 balsamów. Mnie się w głowie nie mieście że można mieć taką drogerię w domu
Ja przy ok 5 sztukach żeli już zaczynam czuć się źle
Kusi mnie za dużo: mam ochotę na czerwonego poison diora, xs paco rabane, nowego YSL, black russian demeter (w ogóle na testy zapachów demeter), na so elixir też i idę w tygodniu wywąchać i nową serie kasztan i wanilia szukam jakiegoś oryginalnego mocnego dla siebie zapachu, ale niedrogiego ciągle przeglądam allegro, wątek perfumowy w końcu coś sobie kupię mam pół buteleczki amor amor i 1/5 amethyst fatale więc nie zgrzeszę
btw też nie wyobrażam sobie mieć aż tyle żeli/balsamów, ale każdy ma swojego za**oba
Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Shpilcia mnie też strasznie kuszą perfumy...chyba sobie w grudniu jakieś sprawię
a sprawimy sobie tylko w głowie ciągle mam widmo opłaty za II semestr szkoły ale i tak sobie kupię nie po to pracuję aby tylko oszczędzać
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
dlatego to podkreśliłam ja mam lepszą cerę lecząc się sama u dermatologa leczyłam się 10 lat i mam wrażenie że jej wiedza na temat metod leczenia stanęła w miejscu, bo teraz chodzi do niej moja siostra i jakoś rewelacji i jej metodach nie widzę
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Tęskniłyście za mną?
Ten tydzień był wariacki Siedziałam głównie we Wrocławiu, u przyjaciółki. Aleśmy się naplotkowały! Normalnie głos straciłam.
Niestey nic nie zuzyłam a kupiłam jedynie pędzelek do korektora Sephory (jedyna taka okazja będąc we Wrocławiu, bo u mnie nie ma )
ale trochę żałuję, bo opinia ma dobre, a ja nie jestem zadowolona. Mogłam kupić EDM do korektora
Oczywiście że tęskniłyśmy
Też mam ten pędzelek- początkowo tak jak ty nie byłam zadowolona, ale nauczyłam się go używać i teraz nie wyobrażam sobie bez niego życia! Moja siostra będzie miała do korektora z EDM więc potem Ci porównam czy rzeczywiście lepszy jest. Ja nakładam na czubek pędzelka korektor edm (tak aby go pokrywał) i tym czubkiem pokrywam zmianę na twarzy i potem wyrównuję z kolorem skóry lub oprószam pędzlem np. kabuki. Pędzelek z sephory kryje i nakłada korektor fantastycznie

Cytat:
Ach bo ja tylko jeden do twarzy będę używać, ten na niepogode jest świetny do rąk (już sprawdziłam) a ten z cynkiem to po depilacji no wiecie gdzie (tak gdzieś na wizażu przeczytałam).
Wymyśliłam sobie, że jak będę dzielna przez następne 4 m-ce i nie kupie zbędnych kosmetyków to pójdę sobie do wizażystki i zrobie analizę kolorystyczną. Co wy na to?
Aaa no zobacz- to jesteś usprawiedliwiona ja po depilacji bikini używałam sudokremu lub mąki ziemniaczanej
Świetny pomysł- mam nadzieję że Cię zmotywuje do nie chomikowania!

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
ja w lutym skończę 24 lata i jakoś niedoskonałości nie chcą mnie opuścić magdolenka niektórym mija, niektórym nie- mojej mamie do dziś coś wyskakuje na twarzy

w tv jest reklama bruno banani, weszłam na ich stronę, aby dostać darmową próbkę, ale występuje błąd próbował ktoś? www.forget-reality.com

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
pomyśl, że ja mam 22 lata a trądzik mam od 5 klasy podstawówki, czyli już 11 lat ...
ja mam od 4 klasy

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-11-22 o 16:05
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 16:15   #1396
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Z tym trądzikiem to jest tak, że niby na niego narzekam i chciałabym mieć idealną cerę, ale ... czasami go lubię Też tak macie?
Tzn. lubię go pielęgnować, testować kremy, żele punktowe, obserwować co pomaga co nie, robić parówki, oczyszczanie twarzy itd.
Nie mam kompleksów z tego powodu, może też dlatego że nigdy nikt nie powiedział mi nic przykrego a wręcz przeciwnie. Lubię siebie z tym trądzikiem. Może to niezrozumiałe, ale tak jest. Myslę sobie czasem, że chciałabym mieć nieskazitelną cerę, ale nie obsesyjnie.

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:

Oczywiście że tęskniłyśmy
Też mam ten pędzelek- początkowo tak jak ty nie byłam zadowolona, ale nauczyłam się go używać i teraz nie wyobrażam sobie bez niego życia! Moja siostra będzie miała do korektora z EDM więc potem Ci porównam czy rzeczywiście lepszy jest. Ja nakładam na czubek pędzelka korektor edm (tak aby go pokrywał) i tym czubkiem pokrywam zmianę na twarzy i potem wyrównuję z kolorem skóry lub oprószam pędzlem np. kabuki. Pędzelek z sephory kryje i nakłada korektor fantastycznie

ja mam od 4 klasy

ja już mam porównanie
dużo lepiej nakłada się korektor pędzelkiem Eye Shadow Kabuki EDM niż tym Sephhorowym
Wczeniej nakładałam najpierw korektor tym pędzelkiem, a potem malowałam oczy, ale męczyło mnie zbyt częste pranie
Teraz chyba wrócę do starej metody a pędzel Sephory puszczę w świat. A może się do niego przekonam? Potestuję jeszcze
Stary 2009-11-22, 16:30   #1397
Konto usunięte

Maseczka błotna też na wyczerpaniu, wezmę sobie z Avonu zestaw trzech masek z PS, zapłacę około 23zł i zamówię chyba też SuperShocka, bo mój Colossal się też kończy.
Stary 2009-11-22, 17:33   #1398
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Napisałam, że nic nie zużyłam, a to nieprawda
Zapomniałam, że skończył mi się kolejny puder Creme Puff Max Factora (a myślałam, że wystarczy do grudnia ), a teraz zużyłam maseczkę Clarena Aloe Calming
Z 3 CP został mi 1 z tego się tak nie cieszę, bo to oznacza kolejny zakup, a z kasą ostatnio krucho
Stary 2009-11-22, 17:40   #1399
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

..zawsze mozesz poprosic o prezent Mikolaja

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 18:30   #1400
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
-lepsze od dezodorantów tradycyjnych są tzw. kryształy -bezzapachowe, dobrze chronią przed potem i do tego podobno zdrowsze.
A co to za kryształy? Gdzie je można kupić?

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
heeej Dawno mnie tu nie bylo Wykonczylam krem do rak Cztery Pory Roku, ale za to przybylo mi sporo nowych rzeczy... Zaraz wkleje moja mala aktualizacje
Oj nie ładnie kupować, nie ładnie

Cytat:
Tęskniłyście za mną?
Pewnie że tęskniłyśmy!!

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
a ja mam 23 lata i trądzik w najlepsze...
A ja w lutym skończę 25 i nadal mam... co prawda już nie na czole czy nosie ale na policzkach i przy szyi - tragedia
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 18:48   #1401
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne postanowienie, na pewno dodatkowo Cię zmotywuje.

Odwiedziłam dziś Rossmana, ale na szczęście obyło się bez szaleństw Kupiłam tylko pędzel wysuwany do pudru, 2 opakowania bibułek matujących i 2 saszetki maseczek, z czego 1 dla mamy Na plus więc jedynie maseczka Perfekta Nawilżanie 10ml, zużyć wciąż na razie brak
W Euroaptece oparłam się wyjątkowo bogato obstawionej półce z Himalayą (ostatnio kupiłam wszystko, czego potrzebowałam, więc mało co mnie kusiło)

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Psiknęłam się w Rossie Christina Aguilera by night (czy jakoś tak ) Siedzę teraz i wącham nadgarstek A w szafce 4 zaczęte wody toaletowe i nie mogę kupić nowej

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:10   #1402
zetafon
Zakorzenienie

ja dzis chyba zużyję ten nieszczęsny płyn do intymnej AA.jutro może mi sie uda skończyć filtr la roche.ogolnie to w tym miesiacu bedę miała 3 kremy zużyte co juz dawno sie nie zdarzało.
nie wiem czy to dobrze ale wcale sie nie denerwuje tą jutrzejsza rozmową o prace.chyba juz się uodporniłam.proszę o trzymanie kciuków o 10 rano
jutro jeszcze w przerwie miedzy zajeciami musze pojsc do jednej z 2 szkól wizażu i poprosić o plan zajęc.

miss bisquit ja tez bym tyle nakupowała na twoim miejscu.jesli nie bedziesz dokupywac nowych kosmetyków przez najbliższy czas to będzie ok.fajny ten pomysł z analizą kolorystyczną.
gratuluje wam zużyć

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-22, 19:28   #1403
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

zetafon kciuki gwarantowane!

konczy mi sie dezodorant Dove

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 19:51   #1404
MissBiscuit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
A co to za kryształy? Gdzie je można kupić?
Ja mam ten http://www.southcoastshopping.com/?p...cd7101c0a23074 a kupiłam go w sklepie z naturalnymi kosmetykami w UK. Ale w Pl też widziałam w sklepie zielarskim i w aptece. Cena nie była zła ok. 12 zl. Co prawda inna firma ale ten sam produkt (tzn. też kryształ ktory się moczy w wodzie i na paszki).
Stary 2009-11-22, 19:53   #1405
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja nie miałam prolemów z cerą, zaczęły się dopiero po I roku studiów, gdy odstawiłam tabletki anty. Około rok cera szalała, ale sie unormowała, teraz coś wyskoczy przed okresem, a nawet jeśli nie z powodu okresu, to i tak jest to raczej czerwona lekko wypukła plamka, która dosyć szybko znika, a nie ropny wulkan

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:54   #1406
zetafon
Zakorzenienie

ja kupiłam kiedys z SANOFLORE naturalny dezodorant bez aluminium itd.na poczatku mi pasował ale odkąd mój TŻ odzyskał węch po operacji nosa to na mnie krzyczy że śmierdzę jak go użyję...a chciałam dobrze.ogolnie to już go nie używam

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-22, 20:07   #1407
MissBiscuit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ja kupiłam kiedys z SANOFLORE naturalny dezodorant bez aluminium itd.na poczatku mi pasował ale odkąd mój TŻ odzyskał węch po operacji nosa to na mnie krzyczy że śmierdzę jak go użyję...a chciałam dobrze.ogolnie to już go nie używam
No taka jest przewaga kryształów nad tymi naturalnymi, że one nie maja "zapachu" i ja też nie. Też mialam naturalne deo z Lavery i fakt "pachniałam"
Stary 2009-11-22, 20:11   #1408
zetafon
Zakorzenienie

no własnie ja sie czułam po tym dezodorancie na poczatku ok,ale po jakims czasie miałam wrazenie ze smierdze jak robotnik budowy po pracy 12h w upale.jakbym go nie uzyła to bym mniej ,,pachniała"

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-22, 20:26   #1409
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
no własnie ja sie czułam po tym dezodorancie na poczatku ok,ale po jakims czasie miałam wrazenie ze smierdze jak robotnik budowy po pracy 12h w upale.jakbym go nie uzyła to bym mniej ,,pachniała"
Nawet nie starsz. Też kupiłam Sanoflore ale jeszcze nie użyłam. Jak się okazę że wywaliłam kupę kasy na darmo to się zdenerwuję.
Stary 2009-11-22, 20:32   #1410
zetafon
Zakorzenienie

u mnie były takie odczucia i go odstawiłam.moze u ciebie bedzie inaczej.teraz mam AA i jestem zadowolona a tamten stoi i sie kurzy bo nie wiem co mam z nim zrobić

od 01.11.2010 oszczędzam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości