|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() taniec hip-hop a wzrost
witajcie! ^^)
od dłuższego czasu mam taki problem . Jestem wysoka, za 3 m-ce skończe 17lat, mam 178cm a baardzo bym chciała tańczyć hip-hop. Gdy w zeszłym roku byłam przez 2m-ce w klubie hip-hop'u to widziałam, że wygląda to niezaciekawie. Długie ręce robią duże okręgi, długie nogi przy zgiętych kolanach też nie wyglądają smacznie. co myślicie na ten temat? Czy wzrost ma tak duże znaczenie? W końcu się odpisałam z tego klubu, no bo to wyglądało niefajnie. nie skrócę siebie o kilkanaście centrymetrów, więc co mogę zrobić ? ;> Proszę, pomóżcie ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: taniec hip-hop a wzrost
To prawda, jest taka opinia,ze tancerki powinny myc male i filigranowe, ja przez 6 lat cwiczylam profesjonalnie capoeire polaczona z samba a w miedzy czasie chodzilam amatorsko na dancehall i salse a mam 176 cm , wiec moim zdaniem powinnas robic to co Ci sprawia przyjemnosc i tanczyc hip-hop bo wysoki wzrost dodaje tylko smukłości i gracji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja tanczylam przez dlugi okres czasu .. fakt faktem wysoka to ja nie jestem ale w grupie mialam takie dziewczyny co staly kolomnie i patrzylam sie " do gory" .. jedyny problem jaki wszyscy widzieli to np w towarzyskim znalesc im partnera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tańczę już ponad 10 lat
![]() ![]() Nie szukaj problemów, wzrost nie jest przeszkodą.Chcesz tańczyć to tańcz. A może po prostu ci to nie wychodzi i dlatego podświadmie się tak tłumaczysz? jakoś mi się to przysłowie nasuwa.. Złej baletnicy przeszkadza rombek u spódnicy
Nie stój.Drogę wytycza się idąc. Edytowane przez MissHuffy Czas edycji: 2009-11-22 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a ja właśnie jestem br niska i chciałabym tańczyć HH ale nie wiem czy to by czasem śmiesznie nie wyglądało ;p
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Wszystko mozecie uregulować ciuchami,nie ma co ukrywać,że to dużo robi. Chuda i wysoka panienka musi się zaopatrzyć w workowate ciuchy jednak nie przesadzając i wpierw sprawdzając jak to wygląda podczas ruchu - wiele osób robi to nieprawidłowo i ich wieszakowatość jeszcze bardziej rzuca się w oczy
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
dzięki za pomoc ;**
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz slysze, że istnieje jakaś zależność między tańczeniem hip-hopu a wzrostem
![]() Więc, kochana nie poddawaj sie! Jeżeli kochasz taniec to jak najszybciej wracaj na kurs i nie przejmuj sie wzrostem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.