|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
ja uwazam to samo!!! absolutnei zadnych prezntow!!!!! chyba ze chcesz go poderwac... to juz inna broszka ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
kochana, mam ten sam problem ;d jak cos wymyslisz daj znac... ja zastanawiam sie nad kupnem gry o tematyce wojennnej nawet napisalam watek na forum historycznym zeby chlopaki podpowiedzieli mi co moglabym kupic ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
w mikołajki wypada nam pierwsza rocznica bycia razem
![]() no i zastanawiam się nad kupnem bransoletki z taką blaszką żeby tam można było cos wygrawerować. kiedyś mówił że mu sie takie podobają, ale potem nosił koraliki (też ode mnie, ale kupione bez okazji). Uważacie że bransoletka z grawerem na pierwszą rocznice to dobry pomysł? A może jakaś inna propozycja? ![]() Wiem że album byłby dobrym pomysłem, ale dostał już ode mnie wcześniej koleż z naszymi zdjęciami z początków związku i chyba już na razie wystarczy :p Chociaż muszę przyznać że wtedy starsznie się wzruszył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Przyczajenie
|
no to sie wzburzylyscie
![]() ![]() Licze na Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to może wlasnie jakiś długopis albo notes/ kalendarz na nowy rok. Instruktor na pewno używa jakiegoś notatnika czy coś więc może nowy jakiś elegancki by się nadał? a ja potrzebuje pomocy, coś na mikołajki dla tżta który wszystko ma ![]()
![]() |
#4867 |
Przyczajenie
|
Nie wiem jakie były dotychczasowe propozucje dla Ciebie ale moze (jesli on naprawde wszystko juz ma) zamiast kupowaz "przedmiot" kupisz bilety na fajny filmik, przygotujesz miła kolacje w domku? oprocz kina moze byc zorganizowana jakas fajna "wariacja" np. gokarty... to wszystko zalezy tez od tego jaka kwote chcesz przeznaczyc
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4869 |
Raczkowanie
|
proszę powiedzcię, czy bransoletka z grawerem na rocznicę to dobry pomysł? :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Raczkowanie
|
tak dla mężczyzny. srebrna z blaszką i na niej grawer "kocham", "na zawsze" czy coś takiego.
Kiedyś nosił koraliki i mówił że chciałby taką srebrną, ale to było jakieś pół roku temu. Co sądzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem co z tą Gwiazdką.
Mój ma też imieniny tego dnia (Adam) więc też kupuję na 2w1. Tylko że kompletnie nie wiem co. Jest informatykiem, sprzęt odpada... Dostał już: - portfel - eleganckie etui na długopisy - pasek - album z naszymi zdjęciami - filmik o nas - krawat - spinkę do krawata - słodycze - bokserki - gadżety erotyczne - dysk zewnętrzny - ramkę z moim zdjęciem i grawerem - breloczek z grawerem - skórzane etui na telefon - sweter - koszulę - skarpety :P - perfumy No i zaczynają kończyć mi się pomysły. Nie chcę mu zamawiać nic "słodkiego" typu poduszka ze zdjęciem czy coś. Zegarem ma TIMEXa i go uwielbia, telefon ma, gry sobie sam kupuje... Dodam, że zawsze dodaje od siebie list- laurkę lub kartkę, a także fantazyjnie pakuję prezenty. I jestem przeciwniczką biżuterii dla faceta. Mój chyba by mnie zamordował za takową. ;P
#4873 |
Zadomowienie
|
moim zdaniem to bardzo dobry pomysl, kiedys sie na taka tez zastanawialam,nawet sie rozgladalam, ale dobrze ze w koncu nie kupilam bo jakis czas pozniej moj tż powiedzial cos w stylu ze nie przepada za bizuteria dla faceta typu bransoletki wiec pewnie by nie nosil;p
#4874 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co na takiej bransoletce napisać? :p a co kupowałaś na Wasze rocznice? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co napisac na bransoletce to nie pomoge bo sama mialam dylemat jak sie zastanawialam nad tym. ale mysle ze tekst w stylu na zawsze Twoja, albo na zawsze razem bedzie oki ![]() pamietam jak patrzalam te bransoletki w sklepie jubilerskim, takie z grubszym lancuszkiem i z blaszka, to raczej nie byly tanie... chyba cos kolo 120zl kosztowaly najtansze, no i grawer do tego, w zaleznosci ile znakow ale pewnie ok 30zl tez by wyszlo;p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bardzo dziękuje za radę! ![]() prezenty są fajne, póki nie trzeba ich samemu wybierać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi.
Muszę to przemyśleć, no cóż urodziny ma w piątek.. a jak myślicie, na co mogłabym zamienić tę bransoletkę? Bo niestety mój Tż jest taki trochę.. wymagający. I potrafi powiedzieć, że prezent mu się nie podoba itp. Chciałabym żeby ten prezent mu się jednak spodobał, więc nie chcę usłyszeć 'długo nie ponoszę, bo dostane i tak na gwiazdkę' . Myślałam nad pendrive, ale jeśli już ma, bo niestety nigdy nie miałam okazji się dowiedzieć, to znowu prezent mi nie wyjdzie, a tego bym nie chciała.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Raczkowanie
|
może coś takiego w stylu... taniec w okrojonym stroju ;p
na to raczej nie powie że mu sie nie podobało ![]() no i zawsze jak to zobaczy to pomyśli o tym co sie wtedy działo ![]() ja osobiście jeszcze takich rzeczy nie próbowałam choć przyznam że mam w planach ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/item811710524_uniw..._555_fvat.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
BAN stały
|
hej Dziewczyny
![]() potrzebuje pilnej rady ![]() ![]() co byscie wybrały? lampka solna ![]() czy moze http://allegro.pl/item823661479_aeg_...nasadkami.html jak myslicie? <help> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka lampka solna to kojarzy mi się z bazarami,stare babcie się na nie rzucały bo miały mieć jakieś tajemne moce uzdrawiające ![]() A masażer dla faceta? Bardziej chyba dla kobiety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
scyzoryk (Victorinox), zapalniczka (Zippo), porzadny plecak/teczka na laptopa (warto czasem odwieżyć jak ma kilka lat jeden), seksowna bielizna dla...Ciebie, z listem jak to obsłużyć i kiedy ;P wonderbox (mają różne rzeczy, skok spadochronem, rajd..), wynająć np. tor gokardowy i go tam zabrać? To moje pomysły tak na szybko, z rana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps: Jeśli zdecydujesz się na lampkę to chciałam tylko powiedzieć, że prawdziwa lampka solna kosztuje ponad 100 zł a nie te podróby za 30, 40 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
niezniszczalna, mój TŻ nie lubi takich sportów wyczynowych, nie pali, torbę na laptopa niedawno sam sobie kupił Adidasa, bielizna już była na rocznicę - zresztą na święta tak nie wypada ;P
Sprzętu nie ośmieliłabym się mu sama kupić, bo on jest niesłuchanie wybredny. Dysk mu kupiłam, bo wiedziałam jaki dokładnie chce...
#4885 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
BAN stały
|
hehe to teraz nie wiem co wybrac
![]() co do tego co juz kupilam(moze komus podsunie to pomysl alboc cos ![]() - 2x koszulka tzn taki t-shirt znanej marki -bluza -bluzomarynarka -perfum -woda po goleniu -kot xD -spodnie -poduszka z takim milosnym napisem hand made -kubeczek -ramka z FLO z naszymi zdjeciami -slodycze -srodek na palenie (nie pomoglo;/) -wisiorek z krzyzykiem -sombrero mexykanskie do ozdoby jak mi sie cos przypomni to dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Raczkowanie
|
no pomysl z ta bransoletka z grawerem jest ok . pomysle nad tym .
![]() fajny moglby byc tez brelok z grawerem i chyba wlasnie taki by sie mojemu Miśkowi , bo on to wszystko do kluczy od samochodu dopina ;DD ale sie jeszcze zastanowie ;p pudelko z cukierkami i liścikami tez jest ok . ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Raczkowanie
|
no breloczek z grawerem jest dobry pomysł
![]() a bransoletki u jubilerów od 80 do 190... nie jestem pewna czy mnie na to stać. Na allegro są troche tańsze, ale to nie to samo co wybrać i pooglądać własnoręcznie :p a co do masażera, to mam taki ![]() ja dla mnie świetna sprawa, tylko to jest tak że chwile poużywam, potem leży pół roku w szafie aż znów ktoś sobie o nim przypomni ![]() ale sprzęt sam w sobie to polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dostalam dzis poprawiony projekt czekoladek i w koncu jestem zadowolona;] wplacilam pieniazki i mam nadzieje ze szybko dojda. jak ktos by chcial zobaczyc jak to wyglada to poprosze majla na pw bo z racji ze sa tam moje foto to nie bardzo chce je tu wrzucac;p o breloczek z grawerem tez sie ostatnio dowiadywalam ;p kosztowal jakos kolo 50zl razem z grawerem do tego;] wiec to juz troche taniej w porownaniu do bransoletki ;]
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam TZ adama i chcę mu kupić zegarek
![]() pomozecie wybrac? ![]() to mlody facet, ubiera sie raczej elegancko, chociaz nie nosi garnituru na co dzien itp. mam nadzieje, ze wiecie, o co mi chodzi ![]() dobry pomysl na prezent? jesli tak ktory wybrac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.