|
|
#1831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Czasami życie jest takie wspaniałe, nieprawdaż? Musi być, abyśmy mogli przetrwać wszystkie ciężkie chwile. Trzeba nauczyć się chodzić, trzeba nauczyć się mówić. Trzeba nosić ten śmieszny kapelusik, który kupiła babcia. Nie mamy nic do gadania.Gdy trochę dorośniemy wbrew pozorom też nie mamy wielkiego wyboru. Pozostaje więc się zakochać. Dzieją się różne rzeczy i trzeba sobie po prostu radzić.
|
|
#1832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - - - - Za nim umrę, chce walczyć o życie. Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam gdzie zechcę. To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia. Łap ziomuś ten oddech, wyginaj się i nie patrz co jest modne ![]() Już teraz wiem.. Wszystko trwa dopóki sam tego chcesz! Iść przed siebie, po to.. żeby sobie iść
Edytowane przez InszaMala Czas edycji: 2009-11-22 o 18:48 |
|
|
|
|
#1833 |
|
Raczkowanie
|
nieadekwatnie
krzyczę i płaczę dziś. bo mówisz mi co mam robić. i nadal coś nie tak jest z moim sercem, myślałam, że już umiem kochać. I kiedy deszcz zaczyna padać,jesteś moją tęczą na niebie..
|
#1834 |
|
Raczkowanie
|
TiS-
RealGirl89, JednaNaMilion- mam strasznie, strasznie dużo nauki, cholera jasna. będę tylko w weekendy od czasu do czasuu.. także rzadko. baardzo.. co ja bez was zrobię? ![]() papergirl- <3Dziewczyna pusta, to taka, której jedynym życiem wewnętrznym jest flora bakteryjna
Edytowane przez Narcyza95 Czas edycji: 2009-11-22 o 19:09 |
|
|
|
#1835 |
|
BAN stały
|
-Dlaczego malujesz zielone serce?!
-Bo jest spleśniałe. Mam strajk.dopóki nie będę szczęśliwa. pesymizm uderza głucho w ściany. Lubię wieczorem usiąść na parapecie , wsadzić słuchawki w uszy , patrzeć w gwiazdy i myśleć o Tobie . i nawet papierowy księżyc z naszego nieba spadł to jej świat, jej czarna natura.. bo dla niej facet, to wielka BZDURA! ludzie w zachwycie obserwują parkiet, gdzie mała wariatka znów samotnie tańczy.. |
|
|
|
#1836 |
|
Zadomowienie
|
modlishque - dziękuję.
![]() miękną mi kolana. tulę w ustach Twoje imię. Jak na mój gust-potrzeba mi znów Twych ust ;* pocałunkiem zacznę pisać list na Twoim ciele. potknęła się o uśmiech, zawadziła o spojrzenia, próbowała się asekurować, ale ostatecznie wylądowała w Jego ramionach. <3 wtul mnie w swój oddech. Obiecaj mi, że będziesz obok mnie, gdy przyjdą gorsze dni.
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
I want You so badly, it's my biggest wish. chcę Ciebie tak strasznie, to jest moje największe życzenie.
|
|
#1838 |
|
Zadomowienie
|
W życiu są dwa rodzaje dni: jeden jest dla Ciebie, jeden przeciw Tobie.Gdy nastaje dzień dla Ciebie, daj się ponieść szczęściu, gdy nastaje dzień przeciw Tobie, znieś go cierpliwie... nie staraj się szukać wyjaśnienia dla własnych emocji. Może ingeruję w coś, w co nie powinnam ? Nie chciała stale o nim dumać. Była kobietą i wiedziała, jak objawia się nowa miłość. Musiała się przed nią bronić z całych sił. Wyznali już sobie miłość, a teraz, jak każda para w tych okolicznościach, nie potrafili spojrzeć sobie w oczy. zakochani zawsze zachowują się absurdalnie.. Ludzie zawsze mówią o miłości tak, jakby była czymś codziennym. Zrobię dla niego wszystko. Nazywaj to, jak chcesz. Znając siebie myślę, że zakocham się w jakimś hałaśliwym gówniarzu z kolczykiem. Takie moje cholerne szczęście. Kiedyś myślałam, że jeśli się zakocham, to w jakimś sukinsynu z kolczykiem w uchu. No cóż, mam, czego chciałam. Nie wiem, czy mówi prawdę. Nie sądzę, żeby obecnie on sam wiedział, co jest prawdą. [...] i naprawdę pieprzy to, że ja się z nim nie zgadzam.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-11-22 o 19:21 |
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
morderca monika nie ma serca moje skarby CukrowaPanna, Kinderka13, ciiri, CookieCrisp, xxgroszek07xx, TiScatteroUnaFoto, papergirl, peculiarity, Primadonna, KaMa2704, z innej bajki, ruda wiewiora- <3
_______________ Decyzja oswojenia niesie w sobie ryzyko łez. Dobrze widzi się tylko sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Dorośli nigdy nie potrafią sami zrozumieć. A dzieci bardzo męczy konieczność stałego objaśniania. Gdy jest smutno to kocha się zachody słońca. silne zapotrzebowanie na szczęście. po jakimś czasie tylko ból jest dla nas inspiracją.
|
#1840 |
|
Raczkowanie
|
Uwierzę we wszystkie Twoje kłamstwa tylko udawaj, że mnie kochasz. spraw abym uwierzyła. zamknij oczy. będę wszystkim dla Ciebie Romeo! gdzie jesteś, chole.ra, marznę przez Ciebie na balkonie ?! mogłam biec wiecznie. ale jak daleko mogłam się posunąć by nie opłakiwać Twojej utraconej miłości? Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2009-11-22 o 19:35 |
|
|
|
#1841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jaaa też ? ojejku.. dziękuję ____________________ I want to fly.. but sometimes it feels like I'm afraid to fall.. Chcę latać.. ale czasami czuję się tak, jakbym bała się upaść.. maybe I'll be fine. but maybe I won’t.. może będzie dobrze. ale może też nie.. Is anyone there answer the phone? I'm calling on heaven. Czy ktoś tam jest by odpowiedzieć na mój telefon? Dzwonię do niebios. You can call on me whenever You're feeling down. But I need You now.. Możesz do mnie zadzwonić, kiedykolwiek będziesz się czuł źle. Ale teraz ja Cię potrzebuję..
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
:)
bardzo mi miło
![]() 12 Stonka ruda wiewiora JednaNaMilion chocapic Plotkaraaa amozefrytkidotego Primadonna CukrowaPanna panna_miodowa nastychick always be yourself TiScatteroUnaFoto papergirl peculiarity KaMa2704 caroline060 NieZTejBajki <3 ------ daj,daj mi siebie jesteś dla mnie największa niewiadoma tego świata. posłuchajmy deszczu bębniącego w szybę nawet nie zdajesz sobie sprawy 'Rozpędzam się, biegnę. Biegnę, a jest we mnie tę- tent. W podłodze sceny są tafle, spod których bije światło. Oślepiają mnie reflektory i dopiero gdy je- stem przy samej rampie, widzę nagle w dole las rąk wyciągniętych, jakby błagały: weź mnie, weź mnie do siebie, wywyższ, ja też tak potrafię śpiewać, a tańczę nawet lepiej od ciebie, tyle tylko, że z 'you can dance' odpadłem. Weź mnie! Tak na Sądzie Ostatecznym będą się do Boga wyciągały ręce.' ~ Michał Witkowski - Margot, zatańcz ze mną na boso w kałuży deszczu |
|
|
|
#1843 |
|
Raczkowanie
|
hope for the best, prepare for the worst
/nadzieję na najlepsze, przygotować na najgorsze/ Nikt nie jest samotną wyspą, tylko częścią wielkiego lądu. |
|
|
|
#1844 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: :)
- Kim Ty do licha jesteś? - Skoro Ty jesteś księżniczką, to będę Twoim księciem. - Jaką księżniczką? O czym Ty do diabła mówisz? - Diabeł powiadasz... Hmm.. Ok. Dla ciebie mogę być nawet diabłem. Kim tylko zechcesz. Byle byś była szczęśliwa.. . |
|
|
|
#1845 |
|
Rozeznanie
|
I'm yours. You're mine.
Jestem Twoja. Ty jesteś mój. don't go and don't cry, cause I need you everyday. Nie odchodź i nie płacz, ponieważ potrzebuję Cię każdego dnia. never, ever let me go. Don't you ever let me go. Nigdy, przenigdy nie pozwól bym odeszła. Nie waż się pozwolić mi odejść. big brown eyes and the cutest smile . . And I'm feelin' high. Duże brązowe oczy i najsłodszy uśmiech . . I czuję, że jestem na haju. love is in the air and candy everywhere. Miłość jest w powietrzu i cukierki są wszędzie.
|
#1846 |
|
Raczkowanie
|
Bo ona ma sześć różnych uśmiechów. Pierwszy, gdy coś ją naprawdę rozśmieszy. Drugi, gdy śmieje się z grzeczności. Trzeci, gdy snuje plany. Czwarty, gdy śmieje się sama z siebie. Piąty, gdy czuje się niezręcznie. I szósty, gdy... Szósty, gdy Go widzi... <3 |
|
|
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
panna_miodowa - Słońce Ty moje , dziękuję bardzo !
<3dzięki Tobie uśmiecham się do ekranu telefonu w drodze na przystanek, do szkoły, do domu.
a ludzie tak się dziwnie patrzą jakby uśmiech był czymś niecodziennym. Na typów z pod monopolu patrze z dystansem. położe się na środku ulicy i będe patrzeć w gwiazdy.
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
Heej dziewczyyyny!
mamy granaty w ustach co mogą nam wypalić ![]() czy ja nic nie rozumiem?czy oni zwariowali? ooojj bo on jest TAKI kici-kici<lol> ahhh bo ta pani i ten pan są w sobie... parampapaaaammmm A: że ty co? O: Kooooch... A: Ciiiiii...nie przeklinaj! kochamy sie pod prąd. ...till the end;* ej ty, czy ty ze mną tanczysz? i brodzisz w marzeniach po kolana?Fajnie!
|
#1849 |
|
Zadomowienie
|
Podejdę do Niego, uśmiechnę się smutno i spytam, czy to On wymyślił tęsknotę.
|
|
#1850 |
|
Raczkowanie
|
Pewna dziewczyna zapytała mnie, dlaczego gdy mężczyzna sypia z wieloma kobietami jest nazywany bogiem, a gdy kobieta sypia z wieloma mężczyznami, to jest dziwką. Dlaczego ? Odpowiedziałem, że gdy jeden klucz otwiera kilka zamków, jest dobrym kluczem. Jednak gdy jeden zamek da się otworzyć przez kilka kluczy, jest do dupy. demotywatory. |
|
|
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
ta niewinność jest olśniewająca, mam nadzieje, że taka zostanie. ten moment jest idealny, proszę nie odchodź, Potrzebuje cię teraz I będę się tego trzymać, nie pozwól temu minąć I znów będę już tylko tam, tam gdzie Ty... chciałabym abyś tu był zanim będzie za późno. wszystko mogłoby zniknąć rozejrzyj się . nie widzisz że Cię kocham ? |
|
|
|
#1852 |
|
Raczkowanie
|
pamiętaj o mnie.
moje serce. chcesz ? tak, jak było wczoraj. do dÓ.py. złamałeś mi serce. po raz kolejny. szukam Cię w snach. nie zawiedź mnie.
|
|
#1853 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
Świetne opisy tu macie naprawdę szacunek.. ![]() Wiem, że układacie tu też opisy na prośby.. Były byście tak miłe i napisały opis mniej więcej, o tym, że .. no cóż.. koleś pisał i pisał i nagle przestał. A ja chce pokazać, że mam na to kompletnie w y j e b a n e.. przepraszam za wyrażenie.. ale koleś narobił mi naprawdę nadziei i poważnie zranił. Nie chce dać mu dodatkowo jakiejś chorej satysfakcji Da się coś zrobić?
|
|
#1854 |
|
Rozeznanie
|
tak wiele pokus, by nakarmić duszę
tyle samo okazji by się w grzechu zanurzyć. są rzeczy co cieszą i bawią ale są też i takie co dręczą sumienie. czasem słowa nic nie mówią jakby były nieme. bo to jest tak, że zawsze po mojej myśli musi być. pozwalałam się całować tam i tu. dobrze że w życiu nie ma punktów karnych za to co robimy. ja jestem z tych którym strach uniemożliwia oddychanie. uczucia? chłonę je w każdym detalu. obok niepewności w pamięci kilka chwil.. gotowa na wszystko ;>
|
#1855 |
|
Raczkowanie
|
przyklej mnie do siebie. niech wszyscy widzą, że jesteśmy nierozłączni.
kiedyś utopisz się w moim sercu. zobaczysz. ludzie to bezbronne istoty. nawet przed pustą pustką nie potrafią się obronić. uciekała przed miłością. zapomniała, że ona goni tylko raz.. jestem jednak.. ; |
|
#1856 |
|
Przyczajenie
|
podaruj mi uśmiech i miłość.
a uczucie oddam ze zdwojoną siłą. nie jest moją winą, że zapominasz o mnie, że jestem tylko dzieckiem, sama nie dorosnę. znany był z tego, że dziewczyny traktował jak chusteczki higieniczne. spuścić się i wziąć nową. może lubię na ciebie patrzeć i wyobrażać sobie jak smakujesz. po tobie spada się z dużej wysokości. dzień spędzam, sprawdzając czy woda w czajniku gorąca. czy nie masz wrażenia, że odkąd ty i ja to my. znajomym do nas za daleko.
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Źle wróży ta cisza...
Będziemy się śmiać z pozłacanych motyli. Miłość jest bezwarunkowa. Ma własne niezrozumiałe prawa. jeśli ona umrze i umrze ktoś drugi. |
|
|
|
#1858 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
_________________ kiedy masz ten stan, nie wiele wiesz ponad to. Zaczęłam zdawać sobie sprawę, że pocałunki nie są przypieczętowaniem umowy na całe życie, a prezenty nie są obietnicami mogę Tobie dać to co dopomaga szczęściu. ta sytuacja trwa, nie ma to już sensu. piątek to taki dzień, na który czekam choćby nie wiem co się działo nie narzekam Dowiedziałam się, że miłość to nie tylko pożądanie, a przebywanie w czyimś towarzystwie nie oznacza bezpieczeństwa - Co ona ma czego ja nie mam? - Mnie. sterowany handel naszymi uczuciami -tak często się uśmiechasz, masz mnóstwo przyjaciół, na pewno jesteś bardzo szczęśliwą osobą? -nie poprostu zaczęła wychodzić mi się sztuka udawania.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-11-22 o 21:03 |
||
|
|
|
#1859 |
|
Raczkowanie
|
GUZIKI XD Jak mi miło.. : )
* Listopad tajemnic.. * Nawet pijąc lampkę wina widze twoje odbicie.. * Wybacze nawet to "spadaj szmato" które w twoich ustach brzmi "zobaczymy się niedługo kochanie dziś mam gorszy dzień".. * Zostałam okradziona.. ktoś odczytał mój zły sen który był scenariuszem na całe zło ... |
|
|
|
#1860 |
|
Raczkowanie
|
.
Najmocniej kocham Cię o 5.59. Gdy mówisz, że mnie kochasz, tuż przed dzwonkiem budzika... wynikiem żenady jesteś. nie mam żadnych wymagań do Ciebie. jesteś. i to mi cholera wystarcza. i nie chodzi o miłość tylko o cichy odwet za niekochanie . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

naprawdę szacunek..
Da się coś zrobić?