|
|||||||
| Notka |
|
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
prezent dla mamusi
Witam!
Moja Mamus niedługo obchodzi 50 te urodzinki i nie mam pojęcia, co by chciała dostać z okazji tego święta? może macie jakieś pomysły?... byłabym bardzo wdzięczna |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: prezent dla mamusi
to zalezy ile masz kasy na ten prezent
spróbuj,jakoś delikatnie się podpytać,co chcialaby mieć swojej mamie wiedzialabym co kupić,ale twojej nie znam,nie wiem jaki ma gust,upodobania..... kup Jej kwiaty może.....50 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Mysle, ze fajnym prezentem by byla wczesniej zaplacona wizyta w salonie kosmetycznym. Taka "renowacja" z okazji pól wieku
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ajjj ja uwielbiam chodzic całymi dniami po sklepach i szukac prezentów
Tylko najczesciej nic nie znajduje dla solenizantki a sama zabezpieczam sie w nowe bluzki lub buty Moze zamów cos z Avonu? Szybko, prosto, i nie trzeba chodzic ani narazac sie na zakup 60pary butów
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Avon na 50? Chyba sredni pomysl...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Prozaicznie - kupiłam zegarek. Ale po pierwsze moja mama lubi zegarki na rękę, po drugie wiedziałam, ze ten jej się podoba (kiedyś wcześniej widziała go na wystawie i powiedziała).
W ogóle teraz mam taką metodę, ze prowadze sobie notatki, co kto by chciał dostać/co się komuś podoba. A potem zerkam do swojego notesika i po problemie. Kiedyś kupię mojej mamie płytę Chris'a De Burgh z ukochaną przez nią piosenką "Lady In Red". A. |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Moja mamcia w maju tez obchodzi 50 urodzinki. Postanowiłam kupic jej komorke. Na pewno bedzie w szoku
Tyle jest okazji do obdarowywania bliskich,w koncu koncza sie pomysły.Mysle ,ze na 50 urodziny musi byc cos wyjatkowego.Jeszcze razem z bratem mamy w planach zabrac mamcie do restauracji, zjesc cos i sobie potanczyc do białego rana
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.