Czarna lista - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-22, 21:07   #4981
tequillaaaaaa
Wtajemniczenie

Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
GG do tequillaaaaaa Send a message via Skype™ to tequillaaaaaa
Dot.: Czarna lista

No wlasnie tego nie ustaliłysmy , ale chyba skoro mam zaznaczone w watku ze jak cos jest niezgodne to nie odsyłam na swój koszt to chyba oczywiste? Czy powinnam była uprzedzić wczesniej?
Nie chce robić niemiłych niespodzianek, ale nie mam teraz za bardzo funduszy zeby odsylac na swoj koszt tym bardziej ze to ciezkie rzeczy.
tequillaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 21:36   #4982
Gdor3
Zakorzenienie

Przekupka: 60 pkt / 97% pozyt.

no ja chyba tak zrobię, odeśle na jej koszt, uprzedze ją wcześniej i nie będzie miała wyjścia raczej...

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

a tak swoją droga, to jeszcze nigdy nie miałam takiej sytuacji wysyłać na czyjś koszt paczki, a któraś z Was? normalnie powiedzieć przy okienku że na koszt odbiorcy, nie?
Stary 2009-11-22, 21:39   #4983
lillymy
Zakorzenienie

Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.

może najlepiej byłoby gdyby ta Wizażanka wpłaciła Ci na konto odpowiednią kwotę, za którą nadasz paczkę?

KLIK
lillymy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 22:05   #4984
tequillaaaaaa
Wtajemniczenie

to juz chyba ustala ta wizazanka czy za pobraniem czy na konto, z tego co wiem to za pobraniem drozej wychodzi
Stary 2009-11-22, 22:55   #4985
cotynato
Zakorzenienie

Przekupka: 99 pkt / 100% pozyt.
Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez tequillaaaaaa Pokaż wiadomość
to juz chyba ustala ta wizazanka czy za pobraniem czy na konto, z tego co wiem to za pobraniem drozej wychodzi
To też zależy bo niektórzy płacą za przelewy i koszty są wyrownane z wysylką pobraniową .

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 00:46   #4986
Chloestic
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15399046]Miu_miunia wiedziala ile wart jest ten tusz.
Nie rozumiem pytanie po co wystawiac na wymiane tusz za 120 zl. Wystawiam na wymiane to, co mi sie podoba i nie widze w tym zadnego problemu. Rowniez uwage, ze Ty bys nie kupila tuszu za 120 zl uwazam za niepotrzeba. To nie jest przedmiotem mojego problemu.[/QUOTE]

To sa kosmetyki z gornej polki. Wiele wizazanek z kosmetycznego wystawia takie produkty i nic w tym dziwnego. To samo jest ciuszkami......Kazdu kupuje to na co ma ochote i odpowiednie środki, wiec rowniez nie widze problemu w tuszu za 120 zl.

Zreszta to niczego nie tlumaczy danej wizazanki, nawet jesli tusz kosztowalby 50 zl, to nie powinna go uzywac i tyle.

Zapewne wiedziala ile jest warta wymianka.

Wybaczcie, ale czasem mam wrazenie, ze wymianki tak jak alkohol powinny byc dozwolone od 18 lat
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 07:47   #4987
basia.lex
Wtajemniczenie

Przekupka: 52 pkt / 100% pozyt.

wpisuję na czarną listę Justi22
to link do jej profilu: https://wizaz.pl/forum/member.php?u=457639

umówiłam się z nią na wymianę i wymieniłam adresy 2 tygodnie temu, paczki nie dostałam, a na moje PW z prośbą o info, czy wysłała już paczuszkę, nie odpowiedziała, pomimo, że logowała się na wizażu...

miała wysłać pierwsza, więc nic nie straciłam... na szczęcie...

tylko się zastanawiam, czy mogę już tę rzecz, którą miałam jej wysłać, wstawić z powrotem do wątku, jako dostępną?
Stary 2009-11-23, 08:05   #4988
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Przekupka: 82 pkt / 100% pozyt.

moim zdaniem mozesz wystawic, jak sie nie odzywa to raczej ich nie chce a i chyba przekupke trzeba by było odpowiednią wystawić

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 11:50   #4989
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez tequillaaaaaa Pokaż wiadomość
Własnie ja też mam pytanie.
Co jeżeli dostałam ciuszek niezgodny z opisem , ale dogadałam sie z wizazanką ze przysle mi cos innego(i nie wystawie negatywa) , no ale jej rzeczy musze odesłać...i na czyj koszt?
Na jej koszt zdecydowanie.
Cytat:
Napisane przez sanndras Pokaż wiadomość

Co do zachowania hmm.. z tym też lekko nie jest, oburzenie już przeszłam... ale najbardziej mnie wkurza to że ktoś pyta się o coś w moim wątku no to ja przeszukuję jej wątek, a potem cisza... albo proszę o wymiary i też cisza... rozumiem, że można nie mieć czasu, ale co za problem o tym poinformować, ja też czasem nie piszę od razu wymiarów, ale informuję, że podam je np. wieczorem...
Niestety tak też jest.
Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
Wybaczcie, ale czasem mam wrazenie, ze wymianki tak jak alkohol powinny byc dozwolone od 18 lat
Masz rację. Zauważyłam, że coraz więcej jest młodych wizażanek i z nimi często są 'problemy'.
Cytat:
Napisane przez basia.lex Pokaż wiadomość

umówiłam się z nią na wymianę i wymieniłam adresy 2 tygodnie temu, paczki nie dostałam, a na moje PW z prośbą o info, czy wysłała już paczuszkę, nie odpowiedziała, pomimo, że logowała się na wizażu...

tylko się zastanawiam, czy mogę już tę rzecz, którą miałam jej wysłać, wstawić z powrotem do wątku, jako dostępną?
Wsat rzeczy z powrotem do wątku i wystaw jej odpowiednią przekupkę
TwojaKokaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 12:02   #4990
graffka
Zadomowienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny mam pytanie:ja wyslalam jako pierwsza rzeczy 2.11 a wizażanka ktora miala wiecej przekupek i chciala zobaczc najpierw moje rzeczy wyslala mi dopiero w zeszly czw (20.11) tlumaczyla,ze byla zajeta, odlaczyli jej net itd. Powinnam wystawic neutrala czy pozytywny?
Nie wspomne juz o tym ze znow dostalam rzeczy w kopercie zwyklej listem zwyklym a wizazanka tlumaczyla ze myslala ze ja tak chcialam bo nie napisalam priorytet tylko zwykly... Ale to chyba jest w regulaminie ze wysyla sie polecony?

Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron grzało nas słońce
graffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 12:10   #4991
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez graffka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie:ja wyslalam jako pierwsza rzeczy 2.11 a wizażanka ktora miala wiecej przekupek i chciala zobaczc najpierw moje rzeczy wyslala mi dopiero w zeszly czw (20.11) tlumaczyla,ze byla zajeta, odlaczyli jej net itd. Powinnam wystawic neutrala czy pozytywny?
Nie wspomne juz o tym ze znow dostalam rzeczy w kopercie zwyklej listem zwyklym a wizazanka tlumaczyla ze myslala ze ja tak chcialam bo nie napisalam priorytet tylko zwykly... Ale to chyba jest w regulaminie ze wysyla sie polecony?
a na kopercie jest napis czy naklejka : polecony ?? a co do koperty to jeśli z ciuszkami nic sie nie stało, to nie ma o co wszczynac wojny

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 12:19   #4992
graffka
Zadomowienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
a na kopercie jest napis czy naklejka : polecony ?? a co do koperty to jeśli z ciuszkami nic sie nie stało, to nie ma o co wszczynac wojny

Nie nie ja absolutnie nie pisze po to zeby wszczynac wojne tylko tak poskarzyc sie Nie ma naklejki jest zwykla koperta biala mala ze znaczkiem za 2,20 zl a w srodku wisiorek byl.. Nie stalo sie z nim nic na szczescie.

Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron grzało nas słońce
graffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 12:29   #4993
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie ja absolutnie nie pisze po to zeby wszczynac wojne tylko tak poskarzyc sie Nie ma naklejki jest zwykla koperta biala mala ze znaczkiem za 2,20 zl a w srodku wisiorek byl.. Nie stalo sie z nim nic na szczescie.
to jak list zwykły to zgłos to na wątku tym odnosnie tego, że dziewczyny wysyłaja listem zwykłym to napisz tam jej nick a przekupke to nie wiem albo neutral albo negatyw

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2009-11-23, 13:15   #4994
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
List zwykły to taki, który Ci listonosz zostawi w skrzynce, a to ewidentne złamanie regulaminu! I to nie jest 'umawianie się' na list zwykły, tylko obowiązek wysłac poleconym.

Wpisz nick wizażanki a wątku, gdzie podaje się nicki tych, co wysyłają w zwykłymi listami.

A tak btw. to ma więcej przekupek od Ciebie i wysyła zwykłym?!

Edytowane przez TwojaKokaina
Czas edycji: 2009-11-23 o 13:17
Stary 2009-11-23, 15:54   #4995
antosiek
Rozeznanie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

Hej.
Poradźcie coś, bo mam problem.
2 listopada wysyłałam wizażance paczkę. Moja doszła bez problemu jednak do tej pory ja nie dostalam paczki od niej.
Wizażanka twierdzi, że paczka od niej wyszla (nie twierdzę, że kłamie) jednak jak poprosiłam o skan nadania stwierdziła, że go zgubiła. Jestem cierpliwa, więc poczekałam kolejne prawie dwa tygodnie. Wizażanka jedyne co mi może powiedzieć to numery dwóch paczek wysyłanych tego samego dnia (w tym jedna to była moja) oraz to, że paczka na 100% od niej wyszła.
Co robić skoro mija kolejny dzień a ja paczki ani skanu nadania nie otrzymałam?

PS. Próbowałam dopytać na poczcie o miejsce "pobytu" paczki jednak usłyszałam od Pani, która tam pracuje, że takiej informacji otrzymac nie mogę, ponieważ to nie ja byłam osobą nadającą paczkę.

Proszę ODPISUJ U MNIE
antosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 16:07   #4996
claudiaaa
Rozeznanie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
GG do claudiaaa

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość

jak najbardziej popieram!

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez basia.lex Pokaż wiadomość

przywróć rzeczy do wątku i negatywa wystaw

szafa
claudiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 16:08   #4997
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antosiek Pokaż wiadomość
Hej.
Poradźcie coś, bo mam problem.
2 listopada wysyłałam wizażance paczkę. Moja doszła bez problemu jednak do tej pory ja nie dostalam paczki od niej.
Wizażanka twierdzi, że paczka od niej wyszla (nie twierdzę, że kłamie) jednak jak poprosiłam o skan nadania stwierdziła, że go zgubiła. Jestem cierpliwa, więc poczekałam kolejne prawie dwa tygodnie. Wizażanka jedyne co mi może powiedzieć to numery dwóch paczek wysyłanych tego samego dnia (w tym jedna to była moja) oraz to, że paczka na 100% od niej wyszła.
Co robić skoro mija kolejny dzień a ja paczki ani skanu nadania nie otrzymałam?

PS. Próbowałam dopytać na poczcie o miejsce "pobytu" paczki jednak usłyszałam od Pani, która tam pracuje, że takiej informacji otrzymac nie mogę, ponieważ to nie ja byłam osobą nadającą paczkę.
W tym wypadku napisz wizażance, że skoro wyslała, a minęło 14 dni od nadania (tyle może mieć spóźnienia), powinna iść z kwitkiem na pocztę dowiedzieć się, co z paczką, bo to ona nadała i to ona może reklamować. Jeśli od mówić, masz prawo żądać swoich rzeczy z powrotem i wystawić odpowiednią przekupkę. No bez przesady. Od tego jest potwierdzenie nadania, żeby można było szukać paczki, a nie...
Stary 2009-11-23, 16:10   #4998
claudiaaa
Rozeznanie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
GG do claudiaaa

Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina Pokaż wiadomość
W tym wypadku napisz wizażance, że skoro wyslała, a minęło 14 dni od nadania (tyle może mieć spóźnienia), powinna iść z kwitkiem na pocztę dowiedzieć się, co z paczką, bo to ona nadała i to ona może reklamować. Jeśli od mówić, masz prawo żądać swoich rzeczy z powrotem i wystawić odpowiednią przekupkę. No bez przesady. Od tego jest potwierdzenie nadania, żeby można było szukać paczki, a nie...
zgadza się

szafa
claudiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 16:13   #4999
antosiek
Rozeznanie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez claudiaaa Pokaż wiadomość
zgadza się
Wizażanka upiera się, że na poczcie była i jej powiedzieli, że paczka została wysłana do Warszawy już bardzo dawno.
Dziwne jest dla mnie to, że numer nadania zna a potwierdzenia nie posiada. Nie dziwne?

Proszę ODPISUJ U MNIE
antosiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 16:17   #5000
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antosiek Pokaż wiadomość
Wizażanka upiera się, że na poczcie była i jej powiedzieli, że paczka została wysłana do Warszawy już bardzo dawno.
Dziwne jest dla mnie to, że numer nadania zna a potwierdzenia nie posiada. Nie dziwne?
Dziwne...
W takim razie napisz jej, że skoro nie ma nadania, to jak ma zamiar reklamować? Podejrzewam, że albo nie wysłała paczki (ta opcja bardziej), albo paczka zginęła. W tym wypadku ma iść na pocztę i niech ci zeskanuje to potwierdzenie. Nie widzę innego wyjścia jak żądać z powrotem swoich rzeczy. No bo masz być stratna? Albo oszukana?
Stary 2009-11-23, 16:59   #5001
kolorowa12
Wtajemniczenie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny, sprzedaż na wizażu nie jest legalna, prawda?
Na wątku pewnej wizażanki zobaczyłam, że ma do sprzedania ciuszek, nowy, z metkami.
Żaden z moderatorów na to nie zareagował, przypuszczam, że nie widziano tego.
Nie chce zaszkodzić tej wizażance, ale wiem, że za próbę sprzedaży wiele dziewczyn było karane. Czy powinnam napisać do moderatora? Jeśli tak, to którego?

kolorowa12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:03   #5002
cotynato
Zakorzenienie

Przekupka: 99 pkt / 100% pozyt.
Send a message via Skype™ to cotynato

a to nie wystarczy że naciśnie się ten przycisk "zgłoś" ?

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:04   #5003
kolorowa12
Wtajemniczenie

Chyba, że tak, nie znam się na tym ;p
Czy wizażanka będzie widziała, że to ja?

Stary 2009-11-23, 17:05   #5004
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolorowa12 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, sprzedaż na wizażu nie jest legalna, prawda?
Na wątku pewnej wizażanki zobaczyłam, że ma do sprzedania ciuszek, nowy, z metkami.
Żaden z moderatorów na to nie zareagował, przypuszczam, że nie widziano tego.
Nie chce zaszkodzić tej wizażance, ale wiem, że za próbę sprzedaży wiele dziewczyn było karane. Czy powinnam napisać do moderatora? Jeśli tak, to którego?
Nie wiem, czego się boisz. Wystarczy napisać do moderatora, nikt nie ujawnia, że Ty to zgłosiłaś. Jak się boisz, podaj linka mi to wyślę moderatorce.
Stary 2009-11-23, 17:06   #5005
kolorowa12
Wtajemniczenie

Nie o to chodzi Po prostu nie wiem, czy mam racje
Ale jak patrzę na ten jej ciuszek, to chyba mam
Wystarczy nacisnąć zgłoś tak? Zaraz to zrobię

Stary 2009-11-23, 17:08   #5006
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolorowa12 Pokaż wiadomość
Nie o to chodzi Po prostu nie wiem, czy mam racje
Ale jak patrzę na ten jej ciuszek, to chyba mam
Wystarczy nacisnąć zgłoś tak? Zaraz to zrobię
Sprzedaż na wizażu jest zabroniona.
Naduś 'zgłoś', ale wyślij też link do moderatorki.
Stary 2009-11-23, 17:09   #5007
kolorowa12
Wtajemniczenie

Dzięki, tak zrobię

Stary 2009-11-23, 17:22   #5008
moncheeri
BAN stały

Przekupka: 5 pkt / 73% pozyt.

Witam mam pewne pytanie, wysłałam dla pewnej osoby płaszcz DNKY i uważam że stan jest idealny... przyznam, że wysłałam z małym opóźnieniem ale wysłałam, wizażanka po otrzymaniu płaszcza odrazu miała wysłać telefon, a nagle pojawiła się sprawa, że mówi ze stan tego płaszcza nie jest idealny i mi go jutro odsyła paczka kosztowała łącznie 20 zł. Czy można tak robić, że dziewczyna obejrzała sobie płaszcz pewnie jej sie nie spodobał jak leży czy coś i teraz chce go mi odesłać?
moncheeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:29   #5009
tequillaaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moncheeri Pokaż wiadomość
Witam mam pewne pytanie, wysłałam dla pewnej osoby płaszcz DNKY i uważam że stan jest idealny... przyznam, że wysłałam z małym opóźnieniem ale wysłałam, wizażanka po otrzymaniu płaszcza odrazu miała wysłać telefon, a nagle pojawiła się sprawa, że mówi ze stan tego płaszcza nie jest idealny i mi go jutro odsyła paczka kosztowała łącznie 20 zł. Czy można tak robić, że dziewczyna obejrzała sobie płaszcz pewnie jej sie nie spodobał jak leży czy coś i teraz chce go mi odesłać?
Jeżeli twierdzi ze nie jest idealny poproś ją o fotki które wskazywalyby ewidentnie ze ma jakies slady uzytkowania, ew.wady.
Stary 2009-11-23, 17:39   #5010
moncheeri
BAN stały

Przekupka: 5 pkt / 73% pozyt.

a jeśli ta osoba nie zrobi fotek i poprostu nie odpisze mi na posty tylko jutro wyślę z powrotem? zostaje mi coś jeszcze zrobić?
moncheeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości