|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Babi Targ Poznań
http://ezoterycznypoznan.pl/www.babilad.pl/babitarg
Wybieracie się może 21 listopada ... Pomysł bardzo mi sie podoba i pewnie sie przejdę... chciałabym wiedzieć czy któraś z wizażanek również ma taki plan ?? ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- czyżby żadna Poznanianka nie była zainteresowana ... wymianki w realu to chyba dużo lepsze rozwiązanie niz targowisko ... co wy na to ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Babi Targ Poznań
link nie działa
21. listopada 2009, g. 12.00- 15.00, galeria City Park, podczas II Międzynarodowego Festiwalu Twórczości Kobiet No Women No Art. Miasto: Poznań Data: 2009-11-21 Adres: Galeria City Park, ul. Wyspiańskiego 26a ja bede ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
O to ja przyjdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lady of Harley-Davidson
|
to mamy liste obecnosci:
Agniesia666 Madziulek_90 seti85 ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
ja nie wiem gdzie to jest
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Taka delegacja z Wizażu
![]() Ja jestem jak najbardziej za bo też nie wiem zbytnio gdzie to jest (w Pzn miesiąc mieszkam) ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- http://www.zumi.pl/1641656,Galeria_H...nan,firma.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
niedaleko Parku Wilsona (to ten na Głogowskiej w okolicach dworca kolejowego)
z tego co wiem nie trzeba się zapisywać, a wstęp jest darmowy to bedzie moja pierwsza taka impreza wymiankowa, więc pewnie wszystkiego dowiemy się na miejscu już nie mogę się doczekać ;D tylko czy ja się biedna w walizke dam rade spakować hahaha tyle tego wszystkiego się nazbierało, bo jakoś nie było ostatnio czasu na wymianki w necie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Na listę obecności zgłaszam się i ja
![]() Dziewczyny, do zobaczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
I co z naszym spotkaniem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
oj ja jestem z okolic, więc z weekendowym rozkładem jazdy mojej kochanej komunikacji podmiejskiej dojadę akurat na styk, wcześniej niestety nie dam rady sie nigdzie umówić, ale może wam sie jakoś uda ... mam nadzieję, że wszystkie jakoś tam trafimy i wyjdziemy zadowolone z mnóstwem nowych "nabytków"
do zobaczenia ;D |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Jeśli ktoś jeszcze nie wie jak dojechać- linia tramwajowa 15 i wysiąść na przystanku 'Wojskowa', stamtąd około 0,5 km trzeba się przejść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i jak wrażenia po swapping parties???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
byłam pierwszy raz i już wiem , że kolejnego nie opuszczę
jest juz jakaś konkretna data ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
też byłam
![]() ![]() FFashionistkAA widziałam Cię ![]() Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2009-11-23 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, rozmawiałam z organizatorką, Joasią i nie mają jeszcze miejsca na styczniowy Babi Targ - powiedziała, że jeśli znajdziemy coś fajnego, mamy się z nią kontaktować, albo wysyłać emailem propozycje. Wiadomo, że nie będzie to żadne Centrum Handlowe, bo wątpię w to, by się zgodzili... czekamy na propozycje. I mam nadzieję, że w styczniu będzie NAS więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
możnaby na jakiejś uczelni spróbować
szczególnie UAM na Morasku ma dobre warunki, a Wydział Biologii świeci pustkami w weekendy ale czy to wypali ... nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.