|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
Antee- ale ci fajnie! Tyle zużyć! Ja to mialam sporo na początku miesiąca, a teraz zastój. Ale mam niecałe pół balsamu kokosowego z Ori i 1/3 masła Dove Pro Age, myślę, że wykończę je do końca miesiąca. Poza tym pewnie pójdzie miniaturowy-50ml, żel do mycia twarzy Effaclar. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- I wiecie co, pani w naturze proponowała mi masło mineral Care grejpfrutowe- ale dzielnie się oparłam ![]()
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie umylam wlosy i wlasnie maluje paznokcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Konto usunięte
|
Ja też dziś się oparłam. Nawet miałam ochotę sobie coś drobnego kupić w Naturze na pocieszenie po dentyście, ale obeszłam całą, powąchałam kilka rzeczy i stwierdziłam, że wszystko mam i niczego nie potrzebuję.
Wąchałam serię Sweet Fantasy Farmony i podoba mi się (zwł. serie czekoladowa i migdałowa), ale chyba się nie skuszę. Zasłodziłabym się na śmierć. Może ew. peeling, bo szybko wywietrzeje zapach, ale masło to chyba dla mnie zbyt wiele. A'propos masła - mama kupiła wczoraj kokosowe Ziai dla siebie, mnie i siostry, więc pozwolę sobie nie wpisywać do licznika. Ale pachnie bosko! |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15443440]Wiesz, dostałam go za free po zebraniu 3 poziomów pieczątek. Normalnie kosztuje chyba 59 zł, ale wiadomo, że w YR nie kupuje się niczego bez co najmniej 40% promocji
![]() znaczy wymieniłaś te pieczątki na ten puder?czy jeszcze jest gratis przy rozpoczęciu nowego poziomu?
#1445 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
jakie są te progi cenowe? za 1 poziom 15zł chyba a za 2?
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1447 | ||
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim zużyć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pędzę na rossnet ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Konto usunięte
|
Tutaj masz wszystko: Karta Stałego Klienta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki!
zużyłam lakier do włosów Taft Senso Touch Effect 250 ml a kupiłam tylko to co planowałam czyli chusteczki dla niemowlaka, wzięłam Babydream Sensitive za 4,49 zł ![]()
#1450 |
Raczkowanie
|
30zł ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- pol roku ![]()
#1451 |
Zakorzenienie
|
Jeju, ile Wy piszecie
![]() Zużycia do kitu. Zakupy niewielkie. Dorwałam dziś lakier z H&M w moim wymarzonym kolorze. Taki boski, chłodny fiolet. Perłowy i intensywny. Zobaczymy ja na pazurkach będzie wyglądał. Tak, wiem kolejny lakier. Jak je uporządkuję to wkleję zdjęcie :P Ach i zaraz kliknę sobie kilka par rajstop i insta-dri w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
1. Satynowe prześcieradło na gumce w kolorze burgundowym ![]() 2. super pasek szeroki w kolorze perłowym - prześliczny 3. Białą koszulę z United Colours of Benetton 4. Nowiusieńki sweterek z metkami firmy Knickerbox - ![]() 5. szal brudny róż 6. bluzę z Atmosphere z pluszu z kapturem kolor różowy ![]() I uwaga uwaga wydałąm jedynie 20 złotych ![]() Takie zakupy to ja lubię - tanio a jakość pierwszorzędna Zużyłąm wczoraj serum 200 ml AA z kawą i ananasem - to już moje 21 pełnowymiarowe zuzycie w tym miesiącu
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-11-23 o 18:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratki zużyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
#1455 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Wyczaiłam dziś 2 kosmetyki bez parabenów. ![]() - olejek przeciw rozstępom z serii dla kobiet w ciąży ![]() - krem nawilżający AA Help - uwielbiam go, kiedyś uratował mi skórę, dziś kupiłam znowu, z nadzieją, że teraz też uratuje. ![]() Przy okazji miałam mega zużycia: 1. truskawkowy żel pod prysznic Arko 2. żel do mycia twarzy Synergen (różowy) 3. krem z masłem kakaowym lekka formuła Ziaja 4. krem Nivea 5. odżywka bez spłukiwania Joanna Len i Rumianek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1457 | |
|
Cytat:
Generalnie był niezły, ale bez szału. Teraz wyciągnęłam z zapasów żel brzoskwiniowy Joanny, zobaczymy jak ten się spisze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Konto usunięte
|
Szybko Ci zszedł ten kakaowy krem. Mnie żadne smarowidła tak szybko nie schodzą - ani do twarzy, ani do ciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15461452]Szybko Ci zszedł ten kakaowy krem. Mnie żadne smarowidła tak szybko nie schodzą - ani do twarzy, ani do ciała
![]() Niestety mam taką suchą skórę na ciele, że musiałam się smarować kilka razy dziennie, więc szybko poszło. Ale generalnie mazidła do ciała szybko zużywam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() btw fuksjaa ile Ty jeszcze chcesz schudnąć? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zadomowienie
|
zużyłam próbkę Fizjologicznego mleczka do demakijażu LRP 7 ml, a jutro chyba pójdzie odżywka do włosów
![]()
#1463 |
Raczkowanie
|
Zuzylam balsam do ciala Johnson&Johnson 24-godzinne nawilzenie 250 ml (wykorzystalam do peelingu kawowego)
![]() Pozegnalam sie tez z pudrem prasowanym Revlon Color Stay ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() jutro minie 2 tyg jak nic nie kupiłam.nie mam zapasu w żelach,płynach do higieny intymnej. gratki zużyć ![]() zapomnialam dodac ze dzis pozbyłam sie pudru rozswietlajacego burżuuja,tej białej czekoladki.kupiłam go rok temu ale jak kupiłam po jakims czasie paseczkowy rozswietlacz inglota to zostałam juz przy nim.daje lepszy efekt na twarzy niz czekoladka.dałam go siostrze TŻta w zamian za darmową depilację (nogi,bikini,pachy).i tak bym go nie zużyła a jej sie bardzo podobał.
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-11-23 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny sprowadźcie mnie na ziemię
![]() Byłam dziś w Realu i o mało co nie przygarnęłam całego zestawu pielęgnacji Barwy Siarkowa Moc (od dawna mam na niego ochotę ![]() ![]() A w zapasie tyle kremów i żeli do twarzy ![]() Dużo zużyłam, szczególnie kremów, ale myśląc rozsądnie nie mogę sobie pozwolić ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
Księżniczko nie wolno.
![]() Skończyło mi się serum z wit. C z Biochemii. ![]() ![]()
#1468 |
Zakorzenienie
|
Ja już chyba nie będę miała zużyć w tym miesiącu. Za to wystawię aukcje jeszcze żeby pozbyć się do końca niepotrzebnych kosmetyków.
Nie wiem czy mogę, ale może ktoś ma ochotę na balsam brązujący Lirene i Dove (każdy użyty raz) w zamian za zwrot kosztów przesyłki albo ewentualnie próbki perfum/kremów nawilżających aptecznych/maseczek oczyszczających? Mogę oddać nawet za sam zwrot kosztów przesyłki. Nie używam tych balsamów, a nie chcę wyrzucić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję takiego stażu "nic nie kupowania" ![]() świetna wymianka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja już zrobię listopadową spowiedź ![]() ![]() Zużyłam (17 szt. + próbki 6 szt. = 23): - saszetka maseczki Soraya drożdżowej 7,5 ml - balsam do ust pomarańczowy Ziaja 10 ml - pasta do zębów Elmex 75 ml - deo mango&jogurt Oriflame - saszetka maseczki peel off limonka&pestki winogron Eva 7,5 ml - żel lawenda&patchouli z Biedronki 500 ml - szampon biosiarka&bursztyn Joanna 300 ml - krem do rąk ochronny z bawełną Ziaja 100 ml - saszetka maseczki na trądzik AA 5 ml - krem antycellulit Torf Corporation 250 ml - odlewka kremu do stóp hot cream Acerin 35 ml - krem na naczynka na noc Ziaja Med 50 ml - emulsja Emolium 250 ml - płyn micelarny Dax 200 ml - rewitalizujący olejek do włosów Himalaya 200 ml - peeling Joanna z żurawiną 100 ml - pianka do golenia Isana 150 ml - mini szampon Biosilk 15 ml - mini odżywka Biosilk 15 ml - próbka korektora multitasking EDM 1 ml - 2 szt. próbka kremu Physiogel do twarzy 2*1,5 ml - próbka podkładu EDM 1 ml ODDAŁAM - siostrze próbkę korektora EDM 1 ml ![]() KUPIŁAM : PIELĘGNACJA 14 szt. ok. 80 zł - peeling joanna do twarzy - żel Orient Avon - żel Wonderland (zapas) - zestaw Tropical Avon (krem do rąk, krem od stóp - zapas, scrub do ciała- ) - krem do stóp FW Avon - 2* glinka zielona i żółta - maść cynkowa - olejek pichtowy - serum Verona na cellulit - masło Mineral Care grapefruit - zmywacz do paznokci KOLORÓWKA 2 szt. ok. 20 zł - kredka podwójna końcówka szara&czarna CT Avon - cień EDM srebrny w grudniu mam zamiar kupić: - szampon zapewne coś jeszcze kupię ![]() ![]() OWDYK LISTOPADOWY UWAŻAM ZA UDANY ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-11-24 o 10:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zadomowienie
|
a ja kupiłam łyżwy
![]() tyle że nie kupiłam przez Allegro tylko w sklepie żeby móc przymierzyć ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.