Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-23, 15:24   #1591
malka
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez xpuffx Pokaż wiadomość
może mi ktoś podać nr do tych torebek bo zgubiłam formularz, bede wdzieczna
Wpisz nazwe szukanych podczas składania zamówienia i gotowe
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 15:36   #1592
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam paczkę z kat.16... USB doślą mi w przyszłym katalogu...;/...
I mam do Was pytanko-bo zamówiłam te karteczki z magnesem, i wyciągam je-a one są w takim lichym stanie, że pierwszych parę kartek mi najzwyczajniej w świecie odpadło, i to w każdym notesiku......
Jak napiszę do Nich, to jak myślicie, przyślą mi nowe?
A Wasze w jakim są stanie?
dostałam już paczkę i moje są w porządku, reklamuj

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Kompletnie się z Tobą nie zgodzę.
Gratuluję KK zamawiających po 2 kafle, ale one i tak mogą zamówić demo wspieracjace KR za parę złotych, więc Twoje wsparcie jest im średnio do szczęscia potrzebne. A dziewczyny mają 100% racji, w tym że powinno się wspierać te KK, których sprzedaż osiąga pułap 500zł, bo to naprawdę motywuje.
I to chyba tyle, pozdrawiam Cię

Cytat:
Napisane przez xpuffx Pokaż wiadomość
może mi ktoś podać nr do tych torebek bo zgubiłam formularz, bede wdzieczna
ale do jakich torebek?
możesz też ściągnąć ze strefy formularz zamówień

dostałam paczkę i wstawiłam parę fotek na katalogowym
torebka Jessa myślałam, że kolor będzie bardziej intensywny ale dobrze, że jest taki
połyskujące cienie do powiek - boskie, czarny tak jak dziewczyny pisały ma delikatną domieszkę granatu i pięknie lśni (mimo, że na zdjęciach nie bardzo widać), odcień classic fit jest z tych ciemnych (o taki mi chodziło i jest cudny) ale w katalogu jego kolor to jakaś porażka
aromadisiac to zapach nie dla mnie, komuś oddam
żele i balsamy z zestawów tych droższych były ok jeśli chodzi o pojemność, niestety tak jak ashiva pisała ungaro dla niego data produkcji 16.07.08 więc jeśli dobrze pamiętam to chyba starszy od twojej ashiva, jest dla mojego TŻ więc ok, in bloom delikatny, może być, będę używać

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-23 o 15:41
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 15:42   #1593
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
aromadisiac to zapach nie dla mnie, komuś oddam
żele i balsamy z zestawów tych droższych były ok jeśli chodzi o pojemność,
Aromadisaca sprzedałam za 15zł przed chwilą, drugim pachnę sama.

Żele i balsamy z zestawów tych droższych - tak, one są ok, dokąd z opakowania zawartość nie spłynie na dno... Trochę to kiepsko wygląda.... Piszmy do firmy, zeby nie pakowała takch rzeczy w przezroczyste opakowania, ja już napisałam
Stary 2009-11-23, 15:53   #1594
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Żele i balsamy z zestawów tych droższych - tak, one są ok, dokąd z opakowania zawartość nie spłynie na dno... Trochę to kiepsko wygląda.... Piszmy do firmy, zeby nie pakowała takch rzeczy w przezroczyste opakowania, ja już napisałam
tak masz rację, jak rozpakowałam karton to nawet nie poczekałam aż zawartość spłynie na dno, ale faktycznie teraz widzę, że wygląda jakby ktoś się zdążył nim umyć przed włożeniem do kartonu
Stary 2009-11-23, 16:03   #1595
malka
Rozeznanie

Cytat:
tak masz rację, jak rozpakowałam karton to nawet nie poczekałam aż zawartość spłynie na dno, ale faktycznie teraz widzę, że wygląda jakby ktoś się zdążył nim umyć przed włożeniem do kartonu

Dlatego o tym piszę... Zestaw balsam i zel z In Bloom wygląda jakbym go używała, porażka, bo to jest jednak bardzo widoczny ubytek w opakowaniu... Napisałaś maila do avonu? Napisz, zobaczymi co nam odpowiedzą
Stary 2009-11-23, 16:45   #1596
czwartek
Raczkowanie

Cytat:
dowiedziałam się, że za zakupy w katalogu 16 na kwotę 1000 zł (Avon Club oferta specjalna) można wraz z zamówieniem z katalogu 17 kupić w cenie promocyjnej (7,00 zł) krem na dzień 50 ml anew reversalist nowość z katalogu 03/2010 jego zdjęcie jest w demo do k02/2010 rosyjskie, ale u nas ma być takie same, zamieszczone przez Suszarę w wątku katalogowym
dzięki za informację, wolałabym ten pod oczy, ale cóż, darowanemu koniowi (no prawie darowanemu, bo za 7 zł ) w zęby się nie zagląda

oglądam te zagraniczne katalogi do których dziewczyny wrzuciły linki na katalogowym i taka refleksja mnie naszła, że w sumie to dobrze, że w naszym katalogu nie ma tylu fajnych rzeczy, bo przy pewnym umiarkowaniu w zamawianiu dla siebie można chociaż wyjść na zero a tak, to mając taki zagraniczny katalog, musiałabym w pracy złożyć zlecenie żeby moje pobory od razu przelewali na konto avonu

a i jeszcze, w którymś z tych katalogów widziałam wodę Dream life, czy dobrze kojarzę że w naszym też taka była lata temu?...
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 16:49   #1597
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czwartek Pokaż wiadomość
oglądam te zagraniczne katalogi do których dziewczyny wrzuciły linki na katalogowym i taka refleksja mnie naszła, że w sumie to dobrze, że w naszym katalogu nie ma tylu fajnych rzeczy, bo przy pewnym umiarkowaniu w zamawianiu dla siebie można chociaż wyjść na zero a tak, to mając taki zagraniczny katalog, musiałabym w pracy złożyć zlecenie żeby moje pobory od razu przelewali na konto avonu
ja musiałabym zrobić to samo, ale strasznie podoba mi się ta 18 irlandzka, takie fajne kapciuchy tam widziałam i torebki i biżuteria i mogłabym tak wymieć i wymieniać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 17:02   #1598
czwartek
Raczkowanie

Cytat:
ja musiałabym zrobić to samo, ale strasznie podoba mi się ta 18 irlandzka, takie fajne kapciuchy tam widziałam i torebki i biżuteria i mogłabym tak wymieć i wymieniać
ja się za wymienianie nawet nie zabieram bo jakbym tak zaczęła to zaraz by był krzyk że zaśmiecam wątek ale w skrócie - to podoba mi się absolutnie wszystko co mają nowego, innego niż my wszystko bym chciała wytestować to chyba jakaś choroba jest
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:08   #1599
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
ja się za wymienianie nawet nie zabieram bo jakbym tak zaczęła to zaraz by był krzyk że zaśmiecam wątek ale w skrócie - to podoba mi się absolutnie wszystko co mają nowego, innego niż my wszystko bym chciała wytestować to chyba jakaś choroba jest
Witajcie w klubie
Ja tylko wzdychałam do niego, i sobie gadałam "to bym chciała, to..." zbankrutowałabym...
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:08   #1600
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez kasiamagda23 Pokaż wiadomość
super cieszę sie bardzo bedzie do kompletu dla mamy
a nie wiesz co jest za sprzedaz za 3 tys oprócz kremu?
a mi sie wcale ten krem nie widzi wogole nikt u mnie nie kupuje prawie nic z anew a jak juz cos to np za 10zl by ktos wziol pokaz tez nic nie da bo mam raczej same mlode klientki teraz niestety nie zalapalam sie na perfumy aroma..... i tak mi szkoda bo raz ze perfumy to od reki sie sprzedaja dwa jak dziewczyny sobie poogladaja powachaja na zywo to odrazu zamowienie wzrasta a tak co z tego kremu i tak nic nim nie wskuram wiem ze kazdy ma inaczej ale wydaje mi sie ze akurat perfumy to kazdy kupuje czy starszy czy mlodszy tak liczylam ze w tym kat tez jakies perfumki z tych nowych bedzie mozna wziacs ah do
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:18   #1601
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
to jest choroba i to na pewno

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Witajcie w klubie
Ja tylko wzdychałam do niego, i sobie gadałam "to bym chciała, to..." zbankrutowałabym...
ja też wzdycham a mój TŻ to już mówi, że chyba ześwirowałam, że tylko avon i avon

Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
a mi sie wcale ten krem nie widzi wogole nikt u mnie nie kupuje prawie nic z anew a jak juz cos to np za 10zl by ktos wziol pokaz tez nic nie da bo mam raczej same mlode klientki teraz niestety nie zalapalam sie na perfumy aroma..... i tak mi szkoda bo raz ze perfumy to od reki sie sprzedaja dwa jak dziewczyny sobie poogladaja powachaja na zywo to odrazu zamowienie wzrasta a tak co z tego kremu i tak nic nim nie wskuram wiem ze kazdy ma inaczej ale wydaje mi sie ze akurat perfumy to kazdy kupuje czy starszy czy mlodszy tak liczylam ze w tym kat tez jakies perfumki z tych nowych bedzie mozna wziacs ah do
słuchaj a może kup ten krem i daj komuś na prezent na gwiazdkę lub mikołajki mamie, teściowej, cioci, mamie chłopaka, szefowej albo koleżance, zapłacisz 7 zł a ten ktoś na pewno będzie zadowolony
Stary 2009-11-23, 17:21   #1602
kasia2904
Raczkowanie

hej. w jaki sposob moge doladowac konto myAVON? dopiero tydzien mam ta karte i nie umiem sie obslugiwac chcialam tez dodac ze nie mam karty kredytowej i jestem konsultantka. prosze o pomoc i z gory dziekuje
kasia2904 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:30   #1603
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2904 Pokaż wiadomość
hej. w jaki sposob moge doladowac konto myAVON? dopiero tydzien mam ta karte i nie umiem sie obslugiwac chcialam tez dodac ze nie mam karty kredytowej i jestem konsultantka. prosze o pomoc i z gory dziekuje
strefa konsultantki - myAvon - strona myAvon - doładowania
Stary 2009-11-23, 17:33   #1604
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
to jest choroba i to na pewno

ja też wzdycham a mój TŻ to już mówi, że chyba ześwirowałam, że tylko avon i avon

słuchaj a może kup ten krem i daj komuś na prezent na gwiazdkę lub mikołajki mamie, teściowej, cioci, mamie chłopaka, szefowej albo koleżance, zapłacisz 7 zł a ten ktoś na pewno będzie zadowolony
no pewnie ze tak zrobie tylko wlasnie skoro to ma myc jakas motywacja zacheta zeby skladac wieksze zam to akurat u mnie by sie jakies perfumki lub cos dla mlodych sprawdzilo zeby te moje mlode klientki mogly tez cos odemnie dostac w formie np poznania dokladnego produktu odpowiedno szybciej nim bedzie w kat juz pare razy mialam takie mini pokaziki nowosci i to na prawde dziala
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:34   #1605
kasia2904
Raczkowanie

Cytat:
strefa konsultantki - myAvon - strona myAvon - doładowania
dzieki, ale tam pod koniec trzeba podac 4 ostatnie cyfry numeru karty kredytowej

Edytowane przez kasia2904
Czas edycji: 2009-11-23 o 17:37 Powód: edit: sory :) gapa ze mnie. juz znalazlam
kasia2904 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:38   #1606
Lavande
Raczkowanie

Dziewczyny, ma może już któraś z Was superpodkręcający tusz do rzęs diamentowa edycja? Dobry jest? Bo się zastanawiam czy nie kupić na Sylwestra Z wersji klasycznej jestem bardzo zadowolona.
Stary 2009-11-23, 17:40   #1607
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość

Zgadzam się z Tobą , ja także wolałabym zakupić za te 7 zl jakis nowy zapach... ech...
Stary 2009-11-23, 17:41   #1608
Innesia
Raczkowanie

Witajcie, potrzebuje szybkiej pomocy. Teściowa chciałaby zamówić podkład antystresowy, odcień najbardziej zbliżony do naturalnego. Jaki to Waszym zdaniem odcień będzie? Ona nie wie jaki ma, ale chyba nude.
Innesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:42   #1609
Paola
Raczkowanie

Cytat:
dzieki, ale tam pod koniec trzeba podac 4 ostatnie cyfry numeru karty kredytowej
To gdzie znajdziesz zakładkę Avon Menu w telefonie zależy w dużej mierze od tego jaki masz model. Jeśli masz ten telefon avonowy (to chyba alcatel?) to taka zakałdka z tego co kojarzę jest w menu głównym. Ja mam Samsunga i mam ją w aplikacjach. Musisz pogrzebać. Jak znajdziesz wchodzisz w to i masz tam polecenie "Doładuj" i doładowujesz poprzez SMS wpisując najpierw APIN, a potem żądaną kwotę doładowania, i wysyłasz.
Stary 2009-11-23, 17:45   #1610
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Innesia Pokaż wiadomość
Witajcie, potrzebuje szybkiej pomocy. Teściowa chciałaby zamówić podkład antystresowy, odcień najbardziej zbliżony do naturalnego. Jaki to Waszym zdaniem odcień będzie? Ona nie wie jaki ma, ale chyba nude.
Ale do czyjego naturalnego?
Dla mnie Nude jest super ale ja jestem raczej blada. Osoby o ciemniejszej karnacji będą wyglądały nienaturalnie w Nude i dla nich dobry będzie ciemniejszy odcień....
Stary 2009-11-23, 17:45   #1611
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
w menu telefonu masz opcje my avon, wejdz w tą zakładke i tam bedzie też funcja doładuj

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:49   #1612
Anka :)
Wtajemniczenie

Dostalam wlasnie te perelki brazujace z katalogu 16 i mam do Was pytanie. Czy ich powinno być tak mało? Tzn mniej niż pol? A reszta opakowania jest zapelniona taką okragla biala gabka?
Stary 2009-11-23, 17:54   #1613
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Dostalam wlasnie te perelki brazujace z katalogu 16 i mam do Was pytanie. Czy ich powinno być tak mało? Tzn mniej niż pol? A reszta opakowania jest zapelniona taką okragla biala gabka?
Tak, wszystko ok
Stary 2009-11-23, 17:58   #1614
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Tak, wszystko ok
hm... a one na dlugo starczaja w takim razie? bo w porównaniu do wielkosci opakowania to malo ich starsznie... eh ten avon
Stary 2009-11-23, 17:58   #1615
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
tak, ale zapewniam Cię, że i tak tyle samo ich wyrzucisz bo po tych trzech latach użytkowania wcale ich nie ubędzie no chyba, że zdarzy się wypadek i się rozsypią gadziny są mega wydajne
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:07   #1616
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
tak, ale zapewniam Cię, że i tak tyle samo ich wyrzucisz bo po tych trzech latach użytkowania wcale ich nie ubędzie no chyba, że zdarzy się wypadek i się rozsypią gadziny są mega wydajne
hm.. AHA ciekawe No ale wierzę doświadczonym Czyli masz je już trzy lata i masz nadal tyle samo? :O
Stary 2009-11-23, 18:10   #1617
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
hm.. AHA ciekawe No ale wierzę doświadczonym Czyli masz je już trzy lata i masz nadal tyle samo? :O
tak szczerze mówiąc to mam je nawet dłużej (wstyd się przyznać ) i nadal jest ich tak dużo, podobnie jest z tymi rozświetlajacymi, one naprawdę jak dla mnie są "nieskończone"
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:12   #1618
83evelinka
Zadomowienie

zgadzam sie z opinią o perełkach, są naprawde wydajne,bez nich nie wyobrażam sobie makijażu (moja miłość to złote perełki)
Stary 2009-11-23, 18:12   #1619
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
hm... a one na dlugo starczaja w takim razie? bo w porównaniu do wielkosci opakowania to malo ich starsznie... eh ten avon
Cytat:
Cytat:
potwierdzam to co napisały dziewczyny, jest ich pół pudełeczka i starczają na baaaaardzo długo, ja mam je dwa lata a jest ich prawie tyle samo, jedynie ich objętość nieznacznie się zmniejsza wstawiłam zdjęcia na katalogowy i złociste są nowo kupione a brązujące i rozświetlające mam od 2 lat

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-23 o 18:13
Stary 2009-11-23, 18:13   #1620
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
tak szczerze mówiąc to mam je nawet dłużej (wstyd się przyznać ) i nadal jest ich tak dużo, podobnie jest z tymi rozświetlajacymi, one naprawdę jak dla mnie są "nieskończone"

to prawda, nawet zapach pozostaje ten sam, zero psucia się
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości