![]() |
#4981 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czarna lista
No wlasnie tego nie ustaliłysmy , ale chyba skoro mam zaznaczone w watku ze jak cos jest niezgodne to nie odsyłam na swój koszt to chyba oczywiste? Czy powinnam była uprzedzić wczesniej?
Nie chce robić niemiłych niespodzianek, ale nie mam teraz za bardzo funduszy zeby odsylac na swoj koszt tym bardziej ze to ciezkie rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Zakorzenienie
|
no ja chyba tak zrobię, odeśle na jej koszt, uprzedze ją wcześniej i nie będzie miała wyjścia raczej...
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- a tak swoją droga, to jeszcze nigdy nie miałam takiej sytuacji wysyłać na czyjś koszt paczki, a któraś z Was? normalnie powiedzieć przy okienku że na koszt odbiorcy, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Zakorzenienie
|
To też zależy bo niektórzy płacą za przelewy i koszty są wyrownane z wysylką pobraniową .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15399046]Miu_miunia wiedziala ile wart jest ten tusz.
Nie rozumiem pytanie po co wystawiac na wymiane tusz za 120 zl. Wystawiam na wymiane to, co mi sie podoba i nie widze w tym zadnego problemu. Rowniez uwage, ze Ty bys nie kupila tuszu za 120 zl uwazam za niepotrzeba. To nie jest przedmiotem mojego problemu.[/QUOTE] To sa kosmetyki z gornej polki. Wiele wizazanek z kosmetycznego wystawia takie produkty i nic w tym dziwnego. To samo jest ciuszkami......Kazdu kupuje to na co ma ochote i odpowiednie środki, wiec rowniez nie widze problemu w tuszu za 120 zl. Zreszta to niczego nie tlumaczy danej wizazanki, nawet jesli tusz kosztowalby 50 zl, to nie powinna go uzywac i tyle. Zapewne wiedziala ile jest warta wymianka. Wybaczcie, ale czasem mam wrazenie, ze wymianki tak jak alkohol powinny byc dozwolone od 18 lat ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Wtajemniczenie
|
wpisuję na czarną listę Justi22
to link do jej profilu: https://wizaz.pl/forum/member.php?u=457639 umówiłam się z nią na wymianę i wymieniłam adresy 2 tygodnie temu, paczki nie dostałam, a na moje PW z prośbą o info, czy wysłała już paczuszkę, nie odpowiedziała, pomimo, że logowała się na wizażu... miała wysłać pierwsza, więc nic nie straciłam... na szczęcie... tylko się zastanawiam, czy mogę już tę rzecz, którą miałam jej wysłać, wstawić z powrotem do wątku, jako dostępną?
#4988 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem mozesz wystawic, jak sie nie odzywa to raczej ich nie chce
![]() ![]()
#4989 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie:ja wyslalam jako pierwsza rzeczy 2.11 a wizażanka ktora miala wiecej przekupek i chciala zobaczc najpierw moje rzeczy wyslala mi dopiero w zeszly czw (20.11) tlumaczyla,ze byla zajeta, odlaczyli jej net itd. Powinnam wystawic neutrala czy pozytywny?
![]() Nie wspomne juz o tym ze znow dostalam rzeczy w kopercie zwyklej listem zwyklym a wizazanka tlumaczyla ze myslala ze ja tak chcialam bo nie napisalam priorytet tylko zwykly... Ale to chyba jest w regulaminie ze wysyla sie polecony? ![]()
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4992 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie nie ja absolutnie nie pisze po to zeby wszczynac wojne tylko tak poskarzyc sie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zakorzenienie
|
to jak list zwykły to zgłos to na wątku tym odnosnie tego, że dziewczyny wysyłaja listem zwykłym to napisz tam jej nick a przekupke to nie wiem albo neutral albo negatyw
#4994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpisz nick wizażanki a wątku, gdzie podaje się nicki tych, co wysyłają w zwykłymi listami. A tak btw. to ma więcej przekupek od Ciebie i wysyła zwykłym?! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez TwojaKokaina Czas edycji: 2009-11-23 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Rozeznanie
|
Hej.
Poradźcie coś, bo mam problem. 2 listopada wysyłałam wizażance paczkę. Moja doszła bez problemu jednak do tej pory ja nie dostalam paczki od niej. Wizażanka twierdzi, że paczka od niej wyszla (nie twierdzę, że kłamie) jednak jak poprosiłam o skan nadania stwierdziła, że go zgubiła. Jestem cierpliwa, więc poczekałam kolejne prawie dwa tygodnie. Wizażanka jedyne co mi może powiedzieć to numery dwóch paczek wysyłanych tego samego dnia (w tym jedna to była moja) oraz to, że paczka na 100% od niej wyszła. Co robić skoro mija kolejny dzień a ja paczki ani skanu nadania nie otrzymałam? PS. Próbowałam dopytać na poczcie o miejsce "pobytu" paczki jednak usłyszałam od Pani, która tam pracuje, że takiej informacji otrzymac nie mogę, ponieważ to nie ja byłam osobą nadającą paczkę.
![]() |
#4996 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
przywróć rzeczy do wątku i negatywa wystaw ![]()
![]() |
#4997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4999 |
Rozeznanie
|
Wizażanka upiera się, że na poczcie była i jej powiedzieli, że paczka została wysłana do Warszawy już bardzo dawno.
Dziwne jest dla mnie to, że numer nadania zna a potwierdzenia nie posiada. Nie dziwne?
![]() |
#5000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie napisz jej, że skoro nie ma nadania, to jak ma zamiar reklamować? Podejrzewam, że albo nie wysłała paczki (ta opcja bardziej), albo paczka zginęła. W tym wypadku ma iść na pocztę i niech ci zeskanuje to potwierdzenie. Nie widzę innego wyjścia jak żądać z powrotem swoich rzeczy. No bo masz być stratna? Albo oszukana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, sprzedaż na wizażu nie jest legalna, prawda?
Na wątku pewnej wizażanki zobaczyłam, że ma do sprzedania ciuszek, nowy, z metkami. Żaden z moderatorów na to nie zareagował, przypuszczam, że nie widziano tego. Nie chce zaszkodzić tej wizażance, ale wiem, że za próbę sprzedaży wiele dziewczyn było karane. Czy powinnam napisać do moderatora? Jeśli tak, to którego?
#5004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5008 |
BAN stały
|
Witam mam pewne pytanie, wysłałam dla pewnej osoby płaszcz DNKY i uważam że stan jest idealny... przyznam, że wysłałam z małym opóźnieniem ale wysłałam, wizażanka po otrzymaniu płaszcza odrazu miała wysłać telefon, a nagle pojawiła się sprawa, że mówi ze stan tego płaszcza nie jest idealny i mi go jutro odsyła paczka kosztowała łącznie 20 zł. Czy można tak robić, że dziewczyna obejrzała sobie płaszcz pewnie jej sie nie spodobał jak leży czy coś i teraz chce go mi odesłać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5009 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.