|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
Ja daję wszystko po 4mc i część po 6tym.Ufam,że producenci tych słoiczków wiedzą co robia dodając mleko,cukier itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Illbana, nie określiłam sobie jakiejś granicy do kiedy chcę karmić. W sumie to ja wcześniej wolałam karmić, bo się nie wierciła tak przy piersi. A teraz normalnie wkłada mi palce do nosa, dotyka po twarzy itp.
![]() ![]() Ursull, Poiglot, ja nawet nie czytam etykiet czy na tych deserkach jest cukier czy nie ![]() ![]() Witam Koleżankę _Agniechę_, ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-11-23 o 15:05 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Na początku wielki ukłon dla naszej pomysłowej i pracowitej Ursul ![]() ![]() ![]() A co do albumu..to zaraz wybiorę jakąś fotkę i wyślę Ci na maila ![]() Od wczoraj próbuję wprowadzić małej te duże słoiczki od 7. miesiąca, ale jak narazie mamy z tym problem, bo mała krzywi się i nie bardzo chce je jeść... Wydaje mi się, że to przez te duże cząstki, które zmuszają ją do gryzienia.. leniuszek mały ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do prezentów... widziałam tą zabawkę u znajomych i ich roczny synek był nią zachwycony ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do słoiczków C&G to mała wcina. Heksa kiedyś wspominała, że są niezdrowe, więc daję jej tylko od czasu do czasu. Najwięcej je z Hippa, bo podobno najzdrowsze ![]() ![]()
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
ursul moglabys odezwac sie do mnie na gadu?mam rpozbe
odnosnie bloga ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- boszenko ![]() kochana ja chce dwie dziary ![]() jedna na stopie bedzie sie zaczynala gdzies mniej wiecej od malego palca.. bedzie sie ciagnela az do 4-5 cm nad gostka no i na nadgarstku chce sobie zrobic po wewnetrznej stronie dloni.. (na zylach) imie Bryanka ![]() ![]() ![]()
#4325 |
Zakorzenienie
|
Ursull Ty szukasz prezentu dla TŻ, siostry i jej chłopaka?
![]() O to mój prezent dla mojego męża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-11-23 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | ||
Zakorzenienie
|
A tak szczerze mówiąc to składem słoiczków przestałam się martwić, bo Blancia wszystko ładnie przyswaja i nie ma żadnych problemów z brzuszkiem.
Początkowo, gdy zobaczyłam te irlandzkie obiadki i deserki to byłam przerażona... nie wierzyłam własnym oczom, że pomarańcze, truskawki są już od 4. miesiąca. W PL są przecież zupełnie inne zalecenia. Ale powolutku próbowaliśmy wszystkiego i jest ok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Ja już od 1.5 godziny duszę wołowinę i zaraz chyba zwariuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do stopy, to kiedyś widziałam zdjęcie jakieś modelki, która miała właśnie tatuaż na stopie, wyglądał jak koronka ![]() Ja najbardziej boję się bólu i nie wiem czy długo wytrzymam, więc chcę jakiś mały, dyskretny tatuaż... Myślałam o karku, tzn. konkretnie o miejscu w którym kark łączy się z plecami ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4327 | |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny. Wybralismy się wczoraj na nocną randkę do kina na 2012.Kubuś spał pod opieka babci. No i powiem wam że sala pękała w szwach a ja byłam rozczarowana. Pomysł filmu super, efekty też ale fabuła prosta i naiwna. Źli giną, dobrzy wyjda cało nawet z najgorszej opresji. Typowo amerykański patos choć sceny które powinny wzruszać nie wzruszały.Ale i tak było miło
![]() Cytat:
![]() GabriellaoO udziela sie na watku marcowo-kwietniowym no bo jak by nie było jest mamusią marcową. A Seonie to chyba o mnie a raczej o Kubusia chodziło z tym żółtym kolorem ![]() A Nasze pociechy u Ciebie w albumie super ![]() Gosikk wspólczuję problemów z piersiami ![]() Bercia podoba mi się to jeździdełko i wózek też nawet bardz o i dlatego od razu mysle sobie oj cos za fajny jak na taka cenę - ale zawsze jest fajnie miło sie rozczarować. Poiglot fajnie masz z tym swoim tzetem-ufarbuje, umaluje-taki osobisty wizażysta ![]() ![]() Musze kończyć bo Kubek jest zazdrosny o wizaż. Pozdrawiam Wszystkie Ignorowane i NieIgnorowane Mamusie!
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
my chorzy
![]() nadrobię wieczorem bo usypiam na rekach małego a dla tych co martwia sie ze w ciązy macie test online ![]() https://polki.pl/test_ciazowy.html
#4329 |
Wtajemniczenie
|
Hej wróciliśmy
![]() Witam wraz z moim półrocznym smykolkiem, posiadaczem dolnej prawej jedynki ![]() Poźniej poczytam dalej, a póki co dziękujemy za życzonka ![]() Caro szybkiego powrotu do zdrowia dla Was! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-23 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Raczkowanie
|
Poiglot - a to się nie dziwię, że nie boisz się powierzyć swoich włosów TŻ-towi
![]() ![]() ![]() ![]() Ursull - dziękujemy za umieszczenie nas w albumie ![]() ![]() Boszenko -cześć ![]() ![]() Milena - to super, że randka się udała ![]() ![]() Caro - biedactwa ![]() ![]() ![]() ![]() Iwciag - witajcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Raczkowanie
|
Illbanka ja też jestem w ciąży
![]() ![]()
#4332 |
Raczkowanie
|
:d ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Seona - zapomniałam wcześniej napisać, że bardzo podoba mi się Twój prezent dla Twojego TŻ-ta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zadomowienie
|
Illbana
![]() ![]() a u mnie ![]() ![]() ![]() Seona sexi ten strój do spania ![]() Carolajna niby taka chora a żarty sobie z nas robisz ![]() ![]() zdrówka życzę ![]()
#4334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Illbana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Raczkowanie
|
Berciu - gratulować?
![]() ![]() ![]() Iwcia dens - jesteś tutaj... czuję to... a raczej widzę w mojej magicznej kuli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
![]() Siema Ziomki, co robicie ![]() Ja po pracy - Ninka własnie usnęła, to piszę wam relację ![]() Ciężko było mi wyjść z domu do pracy. Ninka już nie spała i nie mogłam skończyć jej całować, tulić i ściskać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() Powiedź coś o sobie, swoim maleństwie, a najlepiej to pokażcie nam się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
BAN stały
|
ja zaraz się rozpiszę tylko maluszka przebiorę i nakarmię
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
jou, jou...
![]() Spadam do Rossmana po zakupki Ninulce. Muszę zupki kupić bo mam zero i kupię te pampki Play & coś tam... na próbę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Rozeznanie
|
hej Laseczki
![]() u nas dobrze.. Kalus zasnela mi dzis o 15.00 i spi do tej pory ![]() a raczej spala ![]() (wiec duzo nie popisze..) Pogoda u nas do bani.. na sacerku z Mala byla moja siorka ale nie cala godz.o zaczelo padac.. Witam nowa Mamusie -Jagoda ![]() powiedz cos o sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
BAN stały
|
Już jestem- syneczek już się najadł, a zjadł tak szybciutko- jakby wiedział, że coś mam zrobić
![]() Coś o sobie. No cóż- jeśli się komuś będzie chciało zajrzeć to: http://www.bebilon.com.pl/pamietnik/#owner:jagoda999 na razie to może na tyle ![]() Może jakieś bardziej szczegółowe pytania,...bo coś nie mam weny |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Rozeznanie
|
jagoda-slicznego macie synka
![]() i kolejny Alex(zeby tylko moja Kalinka sie nie pomylila ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Raczkowanie
|
Cinusiowa - to super, że pierwszy dzień pracowy był jako taki
![]() Iwciag - a Ty byłaś w tą sobotę na dyskotece? Opowiadaj. Jagoda - witamy Ciebie i Alexa ![]() A Iwcia dens nie napisała ani jednego słowa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
BAN stały
|
Dzięki kochanieńkie za przemiłe przywitanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Rozeznanie
|
czesc kochaniutkie
![]() przez cala niedziele i dzis przez ppol dnia neta nie mialam ![]() ![]() ![]() ![]() przeczytalam tylko ostatnia strone na razie za wiele nie napisze bo przeciez nadrobic Was musze a do tego wlasnie mi tzta do pracy wezwali na nocke wiec czasu mi za wiele nie zostanie jak juz poloze malego a do pracy mam jutro wiec wybaczcie widzialam tylko dzielo Ursull ![]() ![]() Michałek mial wczoraj pol roczku wiec spoznione zyczonka ![]() i buzka mi sie usmiechnela jak zobaczylam ze Illbanka napisala ze mnie widzi ![]() ![]() ![]() Iwcia wrocila do nas ![]() i jest tez nowa mamusia Jagodka ![]() ![]() dobra to tyle lecimy sie plumkac a potem biore sie za zaleglosci ![]()
#4349 |
Zakorzenienie
|
Witam moje,kochane wizażanki-narkomanki
![]() Seona prezent super ![]() ![]() Boszenka ![]() ![]() ![]() Ja mam dokładnie takie samo podejście do słoiczków jak ty,tym bardziej,że na wyspach jest zupełnie inny system żywieniowy.A podajesz wit D? Milena07 kobitko,a czegóż ty się spodziewałaś po amerykańskim filmie katastroficznym? Dobre efekty,bohaterowie,ale tak naprawdę,żadnej wartości i głębszego przesłania.Ja takie filmy oglądam,gdy chcę się rozerwać ![]() ![]() Carolajna ![]() ![]() Iwciag ![]() ![]() Illbana A ja nie jestem w ciąży ![]() Cinuś ![]() ![]() ![]() Jagoda999 witaj kochana i zapodawaj szczegóły,te intymne oczywiście ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Płakać bede,bo żadna nie przejęła się faktem,że sąsiadów zalewam ![]() Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,dzięki temu jutro w południe będę miała na chacie dwóch, przystojnych hydraulików ![]() A Tż w pracy ![]() ![]() Ogłaszam zatem,że jutro od 12:30 jestem zajęta ![]() ![]() Aha,zdjęcia do kartki zbieram do końca tego tygodnia na adres ursull@onet.pl (który znacie już pewnie na pamięć ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Jagoda fajny blog ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Wtajemniczenie
|
Ursull pewno, że tęskniłam, jutro prześlę co potrzeba
![]() Tzn że mamy jutro jak będziesz zajęta przeszkadzać tak?? Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-23 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.