CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-23, 14:30   #4321
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
hehe
moj codziennie je cukier wiec ten deserek ten mu ograniczam troszke
poniewaz daje co wieczor malemu kaszke z bobovity w ktorej jest cukier
no i raz dziennie herbatke hippa w ktorej tez jest cukier
Chociaz Bryan zazwyczaj pije sama wode przegotowana.. nawet bez gluokozy takze sie ciesze ze go przyzwyczailam,
soczki kupuje mu bardzo zadko

wiesz w wielu sloiczkach dodawane jest mleko krowie..
Mam kilka takich sloiczkow ale narazie ich mu nie daje
chociaz pisze ze od 4 miesiaca

Ja daję wszystko po 4mc i część po 6tym.Ufam,że producenci tych słoiczków wiedzą co robia dodając mleko,cukier itp.

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 14:53   #4322
Seona
Zakorzenienie

Illbana, nie określiłam sobie jakiejś granicy do kiedy chcę karmić. W sumie to ja wcześniej wolałam karmić, bo się nie wierciła tak przy piersi. A teraz normalnie wkłada mi palce do nosa, dotyka po twarzy itp. Na pewno nie będę karmić do 3 roku życia, tak jak były tutaj podawane przypadki

Ursull, Poiglot, ja nawet nie czytam etykiet czy na tych deserkach jest cukier czy nie Jak jest napisane, że po 4 miesiącu to daje i nawet się nie zastanawiam

Witam Koleżankę _Agniechę_, którą widzę już któryś raz na wątku, a nie chce się ujawnić Zapraszamy do nas

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-11-23 o 15:05 Powód: dopisek
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 14:53   #4323
boszenka69
Zakorzenienie

Hej kochane
Na początku wielki ukłon dla naszej pomysłowej i pracowitej Ursul Super pomysł z tym albumem i z kartką świąteczną Ile mamy czasu na wysłanie zdjęć szkrabka w stroju mikołajkowym? Bo ja dopiero zamierzam taki kupić i nigdzie nie mogę znaleźć nic fajnego
A co do albumu..to zaraz wybiorę jakąś fotkę i wyślę Ci na maila

Od wczoraj próbuję wprowadzić małej te duże słoiczki od 7. miesiąca, ale jak narazie mamy z tym problem, bo mała krzywi się i nie bardzo chce je jeść... Wydaje mi się, że to przez te duże cząstki, które zmuszają ją do gryzienia.. leniuszek mały
Cytat:
No i w srode wieczorem ide do fryzjera na strzyzenie
a tz w nastepnym tyg bedzie mi farbowal wlosy
Bo po co ma mi to robnic fryzjerka skoro farbe mam w szafce lezy juz jakies 5 miesiecy, no a jeden kolor polozyc na wszystkie wlosy to raczej zadna sztuka
Zgadzam się w 100% I mój TŻ też mi farbuje włosy, tzn. odrosty I radzi sobie chłopak całkiem nieźle A jak już jestem w PL to wtedy chodzę do fryzjera na farbowanie całej główki i podcinanie końcówek Tutaj w Dublinie nieźle kasują za farbowanie, a za długie włosy to już strasznie zdzierają
Cytat:
a ja sciagam koledy tak mnie naszlo
Od kad Bryan jest na swiecie
ja znowu oczekuje swiat jak male dziecko..nie moge sie ich doczekac
A u mnie w rodzinie jest taka tradycja ze Ktos przbiera sie za Mikolaja i przychodzi i wrecza dziecia prezenty...
Takze moja mama stroj Mikolaja juz kupila, wojek ma sie przebrac
dzieciaki beda mialy frajde..Ciekawe czy czy Bryan bedzie sie bal haha
Super To Bryanek pierwszy raz w tym roku zobaczy Mikołaja My planujemy za rok przebrać jakiegoś wujka lub dziadka

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość

Bercia ja kupuję małej o to: http://www.argos.co.uk/static/Produc...3ELADYBIRD.htm

Nie mam pomysłu na prezent dla TŻta,siostry i jej chłopaka

Teraz uciekam,będę wieczorkiem.Dołączm zdjęcie z nową minką Miluchy czyli marszczenie nosa.
Buziaki laski
Ale słodziaczek
A co do prezentów... widziałam tą zabawkę u znajomych i ich roczny synek był nią zachwycony My myślimy o takim miśku uczniaczku lub innej interaktywnej zabawce, mówiącej po angielsku. Chociaż jak wchodzę do sklepu z zabawkami to najchętniej wyniosłabym wszystko

Cytat:
Moj tz robil tatuaze kiedys wiec ma reke do takich rzeczy, jest bardzo dokladny wiec wiem ze mi nic zlego nie zrobi
apropo tatuazy
Tz chce kupic maszynke i bedzie znowu robilale sie ciesze
juz wiem jakie chce.. i gdzie chcetylko troche sie boje ze mi cos schrzani dawno nie robil, ale powiedzial ze najpierw pocwiczy na sobie

kupilam sloiczki cow&cate uzywala ktoras?
wydaje mi sie nawet ze sa lepsze od hippa bardziej naturalne w smaku, i nie brudza tak bardzo jak tamte..
po hippie nie moge malemu domyc buzi
a po tym nawte nie trzeba
Ale Ci dobrze z takim TŻem My też planujemy tatuaż...coś związanego z nami...najlepiej data czy coś...Ale planujemy już od dwóch lat i coś ciężko się zebrać. Poiglotku a jaki Ty chcesz i gdzie?
A co do słoiczków C&G to mała wcina. Heksa kiedyś wspominała, że są niezdrowe, więc daję jej tylko od czasu do czasu. Najwięcej je z Hippa, bo podobno najzdrowsze Ale kupujemy soczki z C&G i kaszki i Blanci strasznie smakują
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 14:59   #4324
poiglot91
Zakorzenienie

ursul moglabys odezwac sie do mnie na gadu?mam rpozbe
odnosnie bloga

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

boszenko
kochana ja chce dwie dziary
jedna na stopie
bedzie sie zaczynala gdzies mniej wiecej od malego palca.. bedzie sie ciagnela az do 4-5 cm nad gostka

no i na nadgarstku chce sobie zrobic po wewnetrznej stronie dloni.. (na zylach) imie Bryanka zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2009-11-23, 15:00   #4325
Seona
Zakorzenienie

Ursull Ty szukasz prezentu dla TŻ, siostry i jej chłopaka?

O to mój prezent dla mojego męża Poważnie Oglądamy namiętnie serial "Jak poznałem waszą matkę" i tam jeden z bohaterów śpi właśnie w koszuli nocnej Ale wiecie, my jesteśmy dziwni więc takie prezenty i różne inne takie rozśmieszają nas

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-11-23 o 15:04
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 15:12   #4326
boszenka69
Zakorzenienie

A tak szczerze mówiąc to składem słoiczków przestałam się martwić, bo Blancia wszystko ładnie przyswaja i nie ma żadnych problemów z brzuszkiem.
Początkowo, gdy zobaczyłam te irlandzkie obiadki i deserki to byłam przerażona... nie wierzyłam własnym oczom, że pomarańcze, truskawki są już od 4. miesiąca. W PL są przecież zupełnie inne zalecenia. Ale powolutku próbowaliśmy wszystkiego i jest ok Teraz np. mała wcina dania typu spaghetti bolognese, spaghetti carbonara, lasagne, wołowina od 5. miesiąca, pomidory też, mozzarella itp. Prawdziwa włoska kuchnia

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Ja już od 1.5 godziny duszę wołowinę i zaraz chyba zwariuję cały czas jest strasznie twarda, chociaż pokroiłam ją w bardzo małe kawałeczki Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na to mięsko? Czy trzeba po prostu cierpliwie czekać?
Cytat:

boszenko
kochana ja chce dwie dziary
jedna na stopie
bedzie sie zaczynala gdzies mniej wiecej od malego palca.. bedzie sie ciagnela az do 4-5 cm nad gostka

no i na nadgarstku chce sobie zrobic po wewnetrznej stronie dloni.. (na zylach) imie Bryanka zobaczymy co z tego wyjdzie
Super pomysł Ten z nadgarstkiem szczególnie mi się podoba
A co do stopy, to kiedyś widziałam zdjęcie jakieś modelki, która miała właśnie tatuaż na stopie, wyglądał jak koronka Boski!
Ja najbardziej boję się bólu i nie wiem czy długo wytrzymam, więc chcę jakiś mały, dyskretny tatuaż... Myślałam o karku, tzn. konkretnie o miejscu w którym kark łączy się z plecami

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
O to mój prezent dla mojego męża Poważnie Oglądamy namiętnie serial "Jak poznałem waszą matkę" i tam jeden z bohaterów śpi właśnie w koszuli nocnej Ale wiecie, my jesteśmy dziwni więc takie prezenty i różne inne takie rozśmieszają nas
hehehe dobre bardzo mi się podoba
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 15:28   #4327
milena07
Raczkowanie

Witam Dziewczyny. Wybralismy się wczoraj na nocną randkę do kina na 2012.Kubuś spał pod opieka babci. No i powiem wam że sala pękała w szwach a ja byłam rozczarowana. Pomysł filmu super, efekty też ale fabuła prosta i naiwna. Źli giną, dobrzy wyjda cało nawet z najgorszej opresji. Typowo amerykański patos choć sceny które powinny wzruszać nie wzruszały.Ale i tak było miło

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Mamuśki nieaktywne, na które wciąż czekamy:
gabriellao0(Gabriela, 27 l)-26.03.09(40Tc+4)-SN- Kaja(3600g, 57cm)
Ursull piękna kolorowa lista
GabriellaoO udziela sie na watku marcowo-kwietniowym no bo jak by nie było jest mamusią marcową.
A Seonie to chyba o mnie a raczej o Kubusia chodziło z tym żółtym kolorem
A Nasze pociechy u Ciebie w albumie superFajnie tak w jednym miejscu zobaczyć tyle słodkich dzieciaków. Odkąd sama mam dziecko uwielbiam oglądać zdjęcia Maluszków

Gosikk wspólczuję problemów z piersiami

Bercia podoba mi się to jeździdełko i wózek też nawet bardz
o i dlatego od razu mysle sobie oj cos za fajny jak na taka cenę - ale zawsze jest fajnie miło sie rozczarować.

Poiglot fajnie masz z tym swoim tzetem-ufarbuje, umaluje-taki osobisty wizażystaja raz mojego namówiłam żeby mi włosy z tyłu wyprostował ale chyba nie ma talentu
Musze kończyć bo Kubek jest zazdrosny o wizaż. Pozdrawiam Wszystkie Ignorowane i NieIgnorowane Mamusie!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 15:38   #4328
Carolajna24
Zakorzenienie

my chorzy
nadrobię wieczorem bo usypiam na rekach małego

a dla tych co martwia sie ze w ciązy macie test online
https://polki.pl/test_ciazowy.html
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 15:53   #4329
iwciag
Wtajemniczenie

Hej wróciliśmy
Witam wraz z moim półrocznym smykolkiem, posiadaczem dolnej prawej jedynki
Poźniej poczytam dalej, a póki co dziękujemy za życzonka

Caro szybkiego powrotu do zdrowia dla Was!

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-23 o 16:34
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 16:07   #4330
Illbana
Raczkowanie

Poiglot - a to się nie dziwię, że nie boisz się powierzyć swoich włosów TŻ-towi Mój monsz nie ma bladego pojęcia o makijażu, włosach itp. Pamiętam, jak kiedyś poszłam do koleżanki-kosmetyczki, żeby mi zrobiła próbny makijaż (miałam być świadkową). Przed wyjściem od niej, zmyłam makijaż. Wracam do domu, a TŻ patrzy na mnie i mówi: "Bardzo ładnie cię pomalowała" A tatuaż to mi się kiedyś marzył - na łydce Ten pomysł z nadgarstkiem bardzo mi się podoba.

Ursull - dziękujemy za umieszczenie nas w albumie Taaak, Guzik to najpoważniejszy Mikołaj na świecie

Boszenko
-cześć No to Blancia faktycznie jada pyszności. Jeszcze pizzy w słoiczkach brakuje

Milena - to super, że randka się udała Ja lubię amerykańskie filmy, ale masz rację, ten przesadny patos i uproszczona wizja świata strasznie rażą. Ja np. wychodzę z siebie, kiedy zdarzy mi się obejrzeć program "Dom nie do poznania". Metamorfozy robią genialne, ale te sztuczne łzy i ta heroizacja...blehh Ale 2012 obejrzę, bom ciekawa

Caro - biedactwa Dużo śmocy dla Was Zrobiłam ten test Jestem w ciąży

Iwciag - witajcie Gratulujemy zębolka

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 16:18   #4331
milena07
Raczkowanie

Illbanka ja też jestem w ciążyAle nam Carola test podrzuciła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 16:26   #4332
Illbana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milena07 Pokaż wiadomość
illbanka ja też jestem w ciążyale nam carola test podrzuciła

:d

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Seona - zapomniałam wcześniej napisać, że bardzo podoba mi się Twój prezent dla Twojego TŻ-ta

Hubert

Stary 2009-11-23, 16:39   #4333
Bercia2000
Zadomowienie

Illbana
tak szybko przeczytałam już chciałam gratulować
ale się zrobiłam
a u mnie test negatywny

Seona
sexi ten strój do spania

Carolajna
niby taka chora a żarty sobie z nas robisz z tym testem
zdrówka życzę

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 16:42   #4334
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Ursull Ty szukasz prezentu dla TŻ, siostry i jej chłopaka?

prezencior super, ciekawe czy mój tż by się ucieszył, jak bym mu taki sexi śpoiszek kupiła

Illbana
Stary 2009-11-23, 16:55   #4335
Illbana
Raczkowanie

Berciu - gratulować? Chciałabym tak za dwa, trzy lata, ale wiadomo... nigdy nie wiadomo

Iwcia dens
- jesteś tutaj... czuję to... a raczej widzę w mojej magicznej kuli

Hubert

Stary 2009-11-23, 17:15   #4336
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Siema Ziomki, co robicie
Ja po pracy - Ninka własnie usnęła, to piszę wam relację
Ciężko było mi wyjść z domu do pracy. Ninka już nie spała i nie mogłam skończyć jej całować, tulić i ściskać Popłakałam się W pracy na szczęście ok. Wszyscy mnie pocieszali, że dam radę, że będzie ok Kierowniczka też spoko (bo mam nową) i jutro bez problemu zwalniam się z Ninką do Pani Dr. z wynikami idziemy.... (Tz był z nią dzisiaj na pobieraniu krwi) Sędziego mam nowego ale już miałam wcześniej okazję go znać, bo on u nas pracował zanim odchodziłam. Taki młodziutki, spokojny, grzeczny - z-ca prezesa Czas w pracy szybko zleciał bo mam dużo pracy. Ninka z Tż mnie odwiedzili i dzwonili do mnie częściej niż ja do nich więc jest ok
Stary 2009-11-23, 17:17   #4337
jagoda999
BAN stały

Jeśli można to się przyłączę do Was. Obserwuję Was od wczoraj i żałuję, że wcześniej Was nie znalazłam. Tyle mnie ominęło,...

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

jagoda999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:24   #4338
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość

Siema Ziomki, co robicie
Ja po pracy - Ninka własnie usnęła, to piszę wam relację
Ciężko było mi wyjść z domu do pracy. Ninka już nie spała i nie mogłam skończyć jej całować, tulić i ściskać Popłakałam się W pracy na szczęście ok. Wszyscy mnie pocieszali, że dam radę, że będzie ok Kierowniczka też spoko (bo mam nową) i jutro bez problemu zwalniam się z Ninką do Pani Dr. z wynikami idziemy.... (Tz był z nią dzisiaj na pobieraniu krwi) Sędziego mam nowego ale już miałam wcześniej okazję go znać, bo on u nas pracował zanim odchodziłam. Taki młodziutki, spokojny, grzeczny - z-ca prezesa Czas w pracy szybko zleciał bo mam dużo pracy. Ninka z Tż mnie odwiedzili i dzwonili do mnie częściej niż ja do nich więc jest ok
o witamy kolejną pracującą mamusie

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez jagoda999 Pokaż wiadomość
Jeśli można to się przyłączę do Was. Obserwuję Was od wczoraj i żałuję, że wcześniej Was nie znalazłam. Tyle mnie ominęło,...

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

i witamy nową
Powiedź coś o sobie, swoim maleństwie, a najlepiej to pokażcie nam się
Stary 2009-11-23, 17:29   #4339
jagoda999
BAN stały

ja zaraz się rozpiszę tylko maluszka przebiorę i nakarmię
Stary 2009-11-23, 17:31   #4340
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez jagoda999 Pokaż wiadomość
ja zaraz się rozpiszę tylko maluszka przebiorę i nakarmię
jou, jou...

Spadam do Rossmana po zakupki Ninulce. Muszę zupki kupić bo mam zero i kupię te pampki Play & coś tam... na próbę
Stary 2009-11-23, 17:44   #4341
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

hej Laseczki

u nas dobrze..
Kalus zasnela mi dzis o 15.00 i spi do tej pory
a raczej spala
(wiec duzo nie popisze..)

Pogoda u nas do bani..
na sacerku z Mala byla moja siorka ale nie cala godz.o zaczelo padac..

Witam nowa Mamusie -Jagoda
powiedz cos o sobie
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:44   #4342
jagoda999
BAN stały

Już jestem- syneczek już się najadł, a zjadł tak szybciutko- jakby wiedział, że coś mam zrobić
Coś o sobie. No cóż- jeśli się komuś będzie chciało zajrzeć to:

http://www.bebilon.com.pl/pamietnik/#owner:jagoda999

na razie to może na tyle
Może jakieś bardziej szczegółowe pytania,...bo coś nie mam weny
Stary 2009-11-23, 18:10   #4343
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

jagoda-slicznego macie synka
i kolejny Alex(zeby tylko moja Kalinka sie nie pomylila bo tutaj prawie kazdy juz ma chlopaka badz dziewczynei zapewne Alex dlugo nie ebdzie wolny..taki przystojniaczek)
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:13   #4344
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
jagoda-slicznego macie synka
i kolejny Alex(zeby tylko moja Kalinka sie nie pomylila bo tutaj prawie kazdy juz ma chlopaka badz dziewczynei zapewne Alex dlugo nie ebdzie wolny..taki przystojniaczek)
A mój Iwo jeszcze nie ma partnerki
Stary 2009-11-23, 18:14   #4345
Illbana
Raczkowanie

Cinusiowa - to super, że pierwszy dzień pracowy był jako taki

Iwciag - a Ty byłaś w tą sobotę na dyskotece? Opowiadaj.

Jagoda - witamy Ciebie i Alexa

A Iwcia dens nie napisała ani jednego słowa...

Hubert

Stary 2009-11-23, 18:18   #4346
jagoda999
BAN stały

Dzięki kochanieńkie za przemiłe przywitanko
Stary 2009-11-23, 18:19   #4347
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość
Cinusiowa - to super, że pierwszy dzień pracowy był jako taki

Iwciag - a Ty byłaś w tą sobotę na dyskotece? Opowiadaj.

Jagoda - witamy Ciebie i Alexa

A Iwcia dens nie napisała ani jednego słowa...
A byłam byłam z siostrą mojego Tżta, upiłam się tak, że rano nie mogłam podnieść głowy od poduszki, a wpiłam4drinki! Było bardzo fajnie, poszalałam jak za starych czasów,a i poznałam kolesia który chciał mnie z moim przychówkiem do Californi zabrać
Stary 2009-11-23, 18:33   #4348
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

czesc kochaniutkie

przez cala niedziele i dzis przez ppol dnia neta nie mialam i to bylo straszne co innego jak sama nie wchodze ale tu jak mi zabrali to oj zla bylam (i bylam prawdziwa ignorantka przez 1.5 dnia)

przeczytalam tylko ostatnia strone na razie za wiele nie napisze bo przeciez nadrobic Was musze a do tego wlasnie mi tzta do pracy wezwali na nocke wiec czasu mi za wiele nie zostanie jak juz poloze malego a do pracy mam jutro wiec wybaczcie

widzialam tylko dzielo Ursull cudne te nasze dzieciaczki

Michałek mial wczoraj pol roczku wiec spoznione zyczonka od cioci Iwci i Szymonka

i buzka mi sie usmiechnela jak zobaczylam ze Illbanka napisala ze mnie widzi normalnie czujesz moja obecnosc

Iwcia wrocila do nas

i jest tez nowa mamusia Jagodka synek sliczny

dobra to tyle lecimy sie plumkac a potem biore sie za zaleglosci
Stary 2009-11-23, 18:46   #4349
ursull
Zakorzenienie

Witam moje,kochane wizażanki-narkomanki

Seona prezent super,bardzo mi się podoba i własciwie to chyba kupię TŻtowi piżamę,ale taka by nie przeszła,on ma kompletnie inny rodzaj poczucia humoru

Boszenka ,dziękuję,kochana jesteś.Oczywiście,że poczekam na zdjątko,myślę,że do końca tego tygodnia,bo muszę mieć czas na zrobienie tej kartki Podaj jeszcze datę twoich urodzinJa mam szczeniaczka uczniaczka w wersji angielskiej,rewelacja:ehe m:
Ja mam dokładnie takie samo podejście do słoiczków jak ty,tym bardziej,że na wyspach jest zupełnie inny system żywieniowy.A podajesz wit D?

Milena07 kobitko,a czegóż ty się spodziewałaś po amerykańskim filmie katastroficznym? Dobre efekty,bohaterowie,ale tak naprawdę,żadnej wartości i głębszego przesłania.Ja takie filmy oglądam,gdy chcę się rozerwaćCzyli Gabrielę można zupełnie usunąć?

Carolajna dla ciebie i Michasia.Kurcze pusto tu bez ciebie,wracaj i nadrabiaj

Iwciag tęskniłaś? Zdjęcia dawaj i datę urodzin twoich

Illbana A ja nie jestem w ciąży

Cinuś czyli przeżyłaś a ten sędzia to przystojny jest?

Jagoda999 witaj kochana i zapodawaj szczegóły,te intymne oczywiście i dane dawaj to do listy cię dopiszemy

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Płakać bede,bo żadna nie przejęła się faktem,że sąsiadów zalewam.
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,dzięki temu jutro w południe będę miała na chacie dwóch, przystojnych hydraulików
A Tż w pracy.Serio są fajni,bo dziś byli sprawdzić co się dzieje,a jutro będą naprawiać
Ogłaszam zatem,że jutro od 12:30 jestem zajęta

Aha,zdjęcia do kartki zbieram do końca tego tygodnia na adres ursull@onet.pl (który znacie już pewnie na pamięć)

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Jagoda fajny blog i śliczny synuś

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:58   #4350
iwciag
Wtajemniczenie

Ursull pewno, że tęskniłam, jutro prześlę co potrzebaa jakie zdjęcia mają być(akualne czy nie koniecznie) i ile??
Tzn że mamy jutro jak będziesz zajęta przeszkadzać tak??

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-23 o 19:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości