|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Leśmiana chyba nie będzie, bo sporo osob jeszcze di tego nie doszlo, wogole mysle że jak coś będzie to cos Przedwiosnia maxymalnie, bo chyba nam nie odstawia takiego numeru że dadza to co jeszcze nie wszyscy mieli xD wedlug mnie wiersze sa łatwiejsze do interprestacji, jest wiersz wydrukowany i sie pisze, gorzej jak sie trafi na lekture ktorej sie nic nie pamieta
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-11-23 o 17:24 |
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3363 |
|
Wtajemniczenie
|
incorrect no własnie nie powinni, ale popatrz na poprzednie matury z operonu - był makbet.. ja go jeszcze nie miałam :P
ja też bym chciała wiersz, ale nie jakiś udziwniony z resztą skąd mam wiedzieć, czy bym w klucz trafiła? xd to jest po prostu chwila prawdy - klucz albo nie klucz :P dobra lece na ang ;* uczta sie
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj. Marta. Chodziło o to, że zbyt długo gotował mi się ryż. Tak kiedyś usłyszałam. dzisiaj mam takie głupawe hasła. nie wiem w sumie czy były wiersze. Mam nadzieję, że nie będzie jutro.;-/ lecę do sklepu, a potem zabiorę się za naukę.
|
|
#3365 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rozumiem sobota, ale ten jeden dzień wolny to by się przydał. Ale ja tam i tak nie tańczę poloneza A do ubierania sali sobie załatwiamy dekoratora ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dostałam 5 z wosu Wyr.uchali Was ja mam te trzy dni obowiązkowe, a matmę nam dadzą do domu.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tan tamtej byłam chora, nasmarkałam z kilogram chusteczek (bo przecież do kosza to nie można było iść ), ale ok napisałam, chyba nic nie odwaliłam ![]() A na mnie krzyczałaś, że dostałam antybiotyk ![]() Na pewno? Aż sprawdziłam w informatorze i Kolejna ![]() -------- Wiecie co laski, jest problem Beata mnie wczoraj uświadomiła, że w sobotę to są już ostatki... Więc tego, na 90% nie będę mogła przyjechać
|
|||||||
|
|
|
#3366 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nawet nie widzialam żadnej matury z polskiego tym bardziej z operonu ![]() jakos mnie to srednio interesuje heh ![]() a Makbet to szekspir o ile wiem, wiec eee średniowiecze tak ?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiersze jakoś gładko.W sumie dla mnie bez różnicy co będzie, bylebyśmy już to przerabiali=czytałam. O, Gloria Victis nie czytałam, to może dzisiaj zobaczę, co to było, żeby mieć czyste sumienie, że nie napiszę nic tylko o lekturze, której nie robiliśmy jeszcze ![]() A ogólnie to mam tydzień z kinematyką, bo w piątek sprawdzian powtórzeniowy ale przynajmniej wreszcie zaczęliśmy powtarzać fizykę...
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Konto usunięte
|
renesans
A co do tych wierszy, to zawsze jest do wyboru interpretacja wierszy lub lekturę. Dlatego miałam cichą nadzieję, że będą jakieś wiersze z dwudziestolecia, ale na pewno nie dadzą, bo nie wszyscy jescze do tego doszli... Idę na Brzydulę
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wsumie racja, przecie są dwa tematy do wyboru to nie jest źle ![]() ide sobie powtorze romantyzm i pozytywizm ![]() nie wiem co z młodą polską - mówiecie że nie będzie?? na maturze z matmy nie bylo nawet graniastoslupow...a wiec nie bylo nic z 3 klasy
|
|
|
|
|
#3371 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lament i bogurodzica to faktycznie łatwe zestawienie Cytat:
![]() po prosty wiersze są trudniejsze do interpretacji, chyba bo jak omawia się lektury, przynajmniej ja z poprzednią nauczycielką, omawialiśmy prawie że kartka po kartce na fragmentach. jak potem na lekcji pisaliśmy wypracowania z matur z tych lektur, to ja mialam wszystko co w kluczu na lekcji...chociaz w sumie nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
![]() aaa, nie skapnęłam się Cytat:
? nierzprzestrzeniane dalej, więc legalne masz rację, niedziela to taki specyficzny dzień ![]() ale ja nie wykupię recepty i go nie wezmę ![]() zaraz Cię spałuje co mają do tego ostatki?!---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() hm, oni muszą tak skonstruować maturę, żeby nikt nie rościł pretensji, że czegoś jeszcze nie miał... hm... |
|||||||
|
|
|
#3372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wreszcie dojrzałam do tej decyzji potrzebowałam na to 18 lat ![]() wszyscy mówili, że nie boli, a bolało Cytat:
![]() te programy zabijają piękno aukcji ![]() cóż, na siłę nie będę jej uświadamiać, choć myślałam, że to mądra dziewczyna... a wiecie dlaczego tak się meczy? w piątek była z chłopakiem na koncercie i siedziała mu pół godziny na kolanach i wiadomo, że to jednak trochę długo i jej chłopak dla żartu rzucił, że mogła by schudnąć ze 20kilo ![]() no weź to na logikę... 6 litrów wody plus inne napoje typu herbata.. wiadomo, że wszystko się nie wydali ani nie wchłodnie... i co się musi w tym dziać :P tak dzisiaj wykminiłam z koleżanką xD a wiesz, że był chyba kiedyś ![]() Cytat:
ostatki? ;D jak miło xD spędzę je przy meczu albo nauce biologii ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- jak na moje oko to na matmie próbnej było jedno zadanie z kombinatoryki bodajże ostatnie zamknięte akurat jestem w szkole na tym etapie i tak sobie dziś przypomniałyśmy, że było coś
|
|
#3373 |
|
Raczkowanie
|
quo vadis nie bedzie, bo my tego nie robilismy np.
![]() hah sprawdzialam wykaz. jednak jest.
Bawaria ________________ będzie okej Edytowane przez beacia440 Czas edycji: 2009-11-23 o 18:40 |
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie kapuje
![]() czemu w tej maturze probnej z tamtego roku z operonu są 4 tematy tak tez bedziemy mieli??jest Jan Kochanowski, Krasicki, wiersz Mickiewicza, juliusz słowacki, Nad Niemnem i Ludzie bezdomni czyli to co lubie wiersze juz byly ![]() http://www.edulandia.pl/Edulandia/0,98396.html a z probnej z cke był też Słowacki, Kochanowski, Ludzie bezdomni
|
|
|
|
#3375 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no ja nie wiem chyba musze sie nad tym poważnie zastanowić ale w ogóle sobie tego nie przypominam ... no cóż ide przeczytać o czym jest chociaz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi to obojetne i tak a Ty czemu nei tanczysz?
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, mi się zdawało, że się wysiusia wszystko ![]() hm, jestes siur ? ale tak czy siak dało się je na pewno zrobić innym sposobem.---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- wiedziałam ze o cos zapomnialam spytac - właśnie
|
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e tam, raczej nie ![]() jestem siur wtedy nie miałam pojęcia co to kombinatoryka, ale teraz wiem i to było z tego :P ale można było sobie rozpisać i zrobić bez problemu :P
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
no różnych rzeczy. Poprzypominam sobie lektury, różne formy pisemne na angielski, na biologię pewne informacje. No tak ogólnie.
zdecydowanie miał. ![]() trudno. to był żart dla "ynteligientnych". siedzę w szafie i myślę jakby się ubrać. Spodnie na kant, które mam odpadają, w kroku zagina mi się i wyglądam jakbym tam coś miała. A inne spodnie na kant mam przed kolana i chyba zamarzę w nich. Póki co zostaje już palpitacji. ;/ głupie matury. ok lecę.
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
effciaa ja idę praktycznie jak na co dzień ;P
ciemne dżinsy ;P jakaś koszula czy czarny sweterek, a pod spód biały tiszert czy koszula :P tak byłam na matmie xD
|
#3380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
na innej tańczyłam xD i do Asereje też xD ale była jedna taka disco, że całą przestałam
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
4 tematy??
ja patrzylam i widzialam 2
|
#3383 | ||||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry ;* złożyłam wniosek o dowód, .w szkole dosyc pozytywnie, Justyna nie jestes sama, też nie tańczę poloneza xd |
||||
|
|
|
#3384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak sobie pomyśle jakie to wtedy było super trendi to az mi sie coś dzieje :P prawdziwe dicho ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15459320] ![]() Justyna nie jestes sama, też nie tańczę poloneza xd[/QUOTE] dlaczeeego?
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-23 o 19:25 |
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
o nieeeeeeeeeee, nie chcę Wesela
wszystko, tylko nie to xDClaaire, ja ogólnie nigdy nie lubiłam takich dżamprez xd i tak mi zostało do tańczenia jest uzdoniona inaczej chociaż na tej wrześniowej 18nastce koleżanki trochę potańczyłam sobie xd może na 100dn będzie lepiej ;Paaaa i chyba idę sama na 100dn ;] ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- ja też nie tańczę poloneza ;> u mnie tańczą po 4 pary z każdej klasy i są takie ql krejzolki i się wepchały do tańczenia :P i z Bogiem im
|
#3386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też... na szkolne dyskoteki w gim. chodziłam tylko po to, żeby mnie nie pytali nienawidzę takiej muzyki ... techno przyprawia mnie o palpitacje :P tańczyc to ja też nie bardzo ale jakos tam sobie poskacze jak trzebaaha no chyba że tak, myślałam że tańczą wszystkie klasy
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamiętam już Potopu, ale generalnie nie lubię dramatów pisać :Ptechno aaaa fuuuuujjjjj!!!!! poskakać xD no tak xD w sumie teraz się skacze :P u mnie jest 6 klas, z każdej 4 pary czyli 24 pary :P
|
|
#3388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys byłam takim... boidudkiem ![]() a które to było zadanie ?Cytat:
masz komputer w szafie? hm.. jakbyś miała... dżonderka? ![]() no właśniieeee?! Cytat:
![]() hłe hłe nic nie zrobilam dzis, aaaaaaaaaaaaaa, zwariuje ze sobOM. |
|||
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 25 :P ostatnie z zamkniętych ![]() dżonderka taaaa qlllllll krejziiii najboskiejsze i w ogóle ![]() kochana, ja też! a miałam Przedwiośnie czytać... może po MJM ![]() ej ja muszę się ograniczyć xD prowadzę w niechlubnym rankingu spamerów ;P o 2 posty wyprzedzam Martynę
|
|
#3390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no skakać wiesz o co chodzi... xd ( o nic zlego! ) najlepiej tańczyć w parze, mam wtedy wsparcie ;D ja tyż nic :[ a tak sie miałam uczyć, jak zawsze.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

albo jakiś wiersz leśmiana (bo teraz je mam i pamiętam xD), ale żadnych bogurodzic czu lamentów (nawet nie wiem co to ten lament ;P)

dzisiaj mam takie głupawe hasła.
rozumiem sobota, ale ten jeden dzień wolny to by się przydał. Ale ja tam i tak nie tańczę poloneza 

Beata mnie wczoraj uświadomiła, że w sobotę to są już ostatki... Więc tego, na 90% nie będę mogła przyjechać

co mają do tego ostatki?!

aaaa fuuuuujjjjj!!!!!