|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezenty dla taty
A ja już zgłupiałam i nie mam pojęcia co kupić.
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Też stoję przed problemem, co kupić ojcu na prezent. W zeszłym roku kupiłam alkohole więc teraz nie chcę sie powtarzać. No a w jego przypadku ramki do zdjęć albumy i inne tego typu sentymentalne prezenty odpadają, książek nie czyta jedynie gazety, jego głównym hobby jest oglądanie meczy w telewizji.
|
|
#153 |
|
Przyczajenie
|
Może coś w stylu statku pirackiego, jakiejś maczety do powieszenia - mój tata zawsze się cieszył z takich prezentów. Mój za to kupił w zeszłym roku swojemu tacie komplet bardzo eleganckich kieliszków.
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba się zdecyduję na nalewki, ale kieliszki to w sumie chyba niezły pomysł, muszę się tylko skonsultować jakie alkohole głównie piją.
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
piankę do golenia, maszynki, dezodorant. :d
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Ja też zawsze bardzo intensywnie się zastanawiam nad prezentem dla taty. Nie interesują go ksiązki, filmy i muzykę sobie ściąga z netu. Wszelkie technniczne urządzenia sam sobie kupuje, z ubrań się nie cieszy bo przeważnie są nietrafione
Żadnych eleganckich gadżetów też nie lubi...Ale jako że jest zapalonym kucharzem to wymyśliłam, że kupię mu zestaw porządnych noży kuchennych, co wy na To??
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Ech, mój tato to jak każdy facet takie duże dziecko więc pewnie skieruje się ku jakimś gadżetom ze sklepu typu toys4boys
Edytowane przez livhana Czas edycji: 2009-11-21 o 10:44 |
|
|
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
Żadnej nie kioskowej krzyżówki niestety nie odnalazłam
wszędzie proponowali mi encyklopedie krzyżówkowicza, niestety to już ma, wątpię by chciał drugą
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
też mam odwieczny problem z tatą, zwłaszcza, że nie ma żadnych zainteresowań ani nic...
pomyślałam o kupnie uchwytu samochodowego na telefon wiecie, na takiej przyssawce na ładnym stojaczku stawia się telefon ![]() coś takiego jak na zdjęcia. od razu zaznaczam, że to nie jest żadna reklama
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
A może kupić do samochodu też na komórkę gekon? przyczepiasz na tapicerkę..i telefon siedzi..a jak się "naklejka" ( nie ma kleju od strony telefonu, tylko taką powierzchnię z milionem takich małych wypustek xD) ubrudzi..to przemyć ciepłą wodą i styka.
|
|
|
|
|
#161 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
mój tata bardzo interesuje się zdrowym trybem życia
prezenty które zwykle mu kupuję wciąż się z tym:różne suplementy książki o ziołach poduszka (mata) z łuską gryczaną lub z gorczycą zestaw herbat (zielone, czerwone) inne zainteresowania to geografia, rower i działka: zbiór map z całego świata albumy o roślinach sadzonki nasiona gadżety do roweru (sakwy, licznik itp) Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-11-23 o 15:27 |
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Mój tato też ma manię na punkcie zdrowej żywności... Książek o ziołach nie przeczytał (może z braku czasu) więc w tym roku kupiłam mu zestaw do samodzielnej uprawy ziół:
http://allegro.pl/item810398788_mona...et_nowosc.html Mam nadzieję, że mu się spodoba - najwyżej sama je posieję i zlecę podlewanie mamie, a z tego, że może jeść świeże zioła to już na pewno będzie zadowolony
|
|
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już na szczęście kupiłam
![]() Co prawda prezent mało oryginalny i pewnie tato się domyśla, ale wolę kupić mu coś, co się przyda. Kupiłam książkę: Adobe After Effects CS4. Oficjalny podręcznik. Zrobię do tego malutką paczuszkę słodyczową i myślę, że będzie w porządku. Edytowane przez wanitatywna Czas edycji: 2009-11-23 o 20:22 |
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
a co dla samochodowego zapaleńca ?
![]() znacie może jakieś fajne gadżety do samochodu ? zastanawiałam się też nad książką : "Tabletki z krzyżykiem" Szymona Hołowni
|
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
asiulkaa jakoglądać mecze to może coś związanego ze sportowcami?
Np. życiorysy piłkarzy, albumy ze zdjęciami piłkarzy z całego świata, są nawet numizmaty z wizerunkami najbardziej znanych i wybitnych piłkarzy. Kapust może jakiś ładny zestaw do Fondue?
|
|
#166 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
moj tata dostanie na Gwiazdke:
- dezodorant - maszynke do wlosow - książkę ["Lila" Pirsig] - kawe - bielizne termoaktywna - na motocykl - prezentacje z naszymi wspolnymi zdjeciami
|
|
#167 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Numizmaty z piłkarzami?
Fajne - to idealne dla mojego brata - zbiera wszystko związane z piłkarzami, w końcu sam będzie "wielkim" piłkarzem ![]() Mój tata lubi oglądać mecze, ale taki prezent chyba nie przypadł by mu do gustu. Ma jakąś małą kolekcję monet, ale już dawno sam niczego sobie nie kupował. Ciężko stwierdzić co może mu się spodobać... Zastanawiam się nad książką, nawet sam chciał ostatnio sobie kupić, ale mówi, że go oczy bolą i nie może czytać. Już sama nie wiem, ucieszy się i ze skarpetek, ale chciałabym cos wyjątkowego, przy tym nie bardzo drogiego... A może jednak jakąś monetę? Musze popatrzeć na ceny i wybór... |
|
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam granatowe kalesony a co taka będę
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
ja z moim Tata nigdy nie mam problemu...
-lubi wedkowac- wiec dostawal juz ode mnie sprzet wedkarski (jakis kolowrotek, zestaw splawikow itd) -lubi "grzebac" w ziemi, w ogrodzie- dostal takie fajne ogrodniczki i kapelusz (baaaardzooo sie ucieszyl) -robi sam nalewki i wogole lubi wina itp- dostal taki zestaw do wina- korkociag, termometr itp w fajnej drewnianej szkatulce, dostal ksiazke o nalewkach, krysztalowa karafke - dostal tez taka wielka, mocna latarke ksenonowa na ryby, grzyby itd- okazalo sie bardzo trafionym prezentem - byly tez sluchawki takie pozadne, ale to sam mowil, ze chcialby zastanowcie sie dziewczyny najpierw, co wasi tatusiowie lubia robic, czym sie interesuja... albo przypomnijcie sobie ich narzekania... co by sie przydalo, co by chcieli... |
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co powiecie o wizytwniku z grawerem? na allegro jest sporo firm zajmujących się sprzedażą takich cacek i w ramach gratisu robią grawer z dowolna dedykacją, imieniem, nazwiskiem... . Ja jestem zachwycona i osobiście zastanawiam się nad takim prezentem.
Ale pamiętajmy, że będzie praktyczny tylko wtedy, jeśli tata posiada wizytówki, z których korzysta ![]() Aha, myślę też nad smyczą z adresem stronki, którą tata prowadzi i kalendarzem książkowym z grawerem, podobnie - z adresem stronki. |
|
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
W tym roku swojemu tacie podaruje:
1) koszulkę z napisem 'Najlepszy tata na świecie' 2) wodę toaletową
|
|
#173 |
|
Przyczajenie
|
kurczę, właśnie się zastanawiam... tata zbiera monety, na początku myślałam, żeby mu kupić jakieś, ale okazuje się, że większość ma. w tamtym roku dostał 4 malutkie buteleczki wódki o różnych smakach [truskawkowa, miodowa, czosnkowa...] był zachwycony!
|
|
|
|
|
#174 |
|
Przyczajenie
|
Ja też mam problem z prezentem dla taty.
Skarpetki, bokserki i ubrania odpadają - dostał ostatnio na imieniny Czytać nie lubi- książki odpadają kubków i nic z tych rzeczy kupowac mu nie chce, bo sie nie ucieszy portfel odpada- kase nosi w kieszeni szlafrok i pidzame na dzien ojca dostal pianki do golenia, golarki, perfumy itp, odpadaja bo tego wszystkiego ma.. zegarkow nie nosi plyt mu nie kupie, bo boje sie ze nie trafie, a pozatym on od sluchania ma ipoda noi nie wiem.. interesuje sie niby muzyka, gadzetami, jakimis takimi komputerowymi rzeczami... duzo czasu spedza przed komputerem. Co mu moge kupic? (chcialabym, zeby nie bylo drogie, tak do.. 40 zl) |
|
|
|
|
#175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja w tym roku na świate dla taty jak i dla mamy kupuje to samo, z racji wieku, bo są po 50tce, podaruje im DOPPELHERZ ENERGOVITAL TONIK naprawdę pomaga i rano jak wstają czują się po tym o niebo lepiej, zwłaszcza teraz zimą
|
|
|
|
#177 |
|
Przyczajenie
|
hm. no mogło by być
a cos jeszcze innego?
|
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Przyczajenie
|
Breloczki w kształcie tablicy rejestracyjnej. Są gumowe i metalowe (polecam gumowe, bo metalowe będąc doczepione do kluczyków stukają w okolice kierownicy).
Są z imonami, ale też z różnym napisami typu: BLINDYNKA (ja taki mam )Jazda Próbna Nauka Jazdy Służbowy Mafia 2 fast 4 u V.I.P sex instruktor policja ![]() Jest na prawdę wieeeeele modeli ![]() Aaaaa cena 8-12 zł
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zamówiłam tacie bilet na koncert Jean Michael Jarre
dostanie go pod choinkę i myślę, że będzie bardzo szczęśliwy
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Żadnych eleganckich gadżetów też nie lubi...

wszędzie proponowali mi encyklopedie krzyżówkowicza, niestety to już ma, wątpię by chciał drugą
<3<3

naprawdę pomaga i rano jak wstają czują się po tym o niebo lepiej, zwłaszcza teraz zimą