| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-23, 09:24 | #421 | 
| ForceIsStrongInThisOne... | 

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c

Cath.... qrcze.... co to sie dzieje?   Nie smutaj sie, wez sprawy w swoje rece  EDIT.... ooooo....   
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | 
|     |   | 
|  2009-11-23, 09:30 | #422 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c

Cath   aaaaaaaa, wymieniają mi okna w mieszkaniu   | 
|     |   | 
|  2009-11-23, 15:32 | #423 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-04 Lokalizacja: Pcim dolny ;) 
				 | 

Dziś moja kondycja jest proporcjonalnie do du.. w porównaniu z wczorajszą energią. Do pracy jechałam już o 6:45, przyjechałam jakie 30 min temu, a w domu sajgon. No ja wiem, że remont, ale jakoś się nie zaciekawie czuje. Jeszcze zjadłam jakąś sałatkę z kapusty i teraz mi ta kapusta się czka... ble. Schab wczoraj słuchajcie 2 godziny piekłam, bałam się żeby surowy nie wyszedł. Oczywiście mój stary prawie 1/4 zeżarł ot tak. Zapytałam o jakąś sałatkę, coś zielonego, witaminy, to zdziwiony zapytał "to mięso nie ma witamin??" Kurza twarz, w konia to My, a nie nas. Wieczorem będę szukać wróżb dla dzieciaków na andrzejki, to się pojawię  Muszę iść do jakiego sklepu po stos balonów i serpentyn, wróżby przygotować, muzykę itd. Na szczęście do pilnowania zostały wyznaczone osoby, więc nie będę musiała przy eskowych hitach siedzieć do nocy ze spocona młodzieżą  P.S. A, ha dobrze, że wczoraj wymyłam kuchnię, dziś 3 tony kurzu miało się gdzie podziać. Zamorduje tego mojego wczoraj mi kadził, że przy płytkach to już się nie pyli... 
				__________________ Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej  istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie  chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie  teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona). | 
|     |   | 
|  2009-11-23, 21:36 | #424 | 
| Wtajemniczenie | 

Ech, dziewczyny... Dupa jednym słowem. Nie widzę już w tym sensu, ale uczuć nie umiem stłumić. Zobaczymy. W ogóle, byłam na weekend w domu i dobrze mi to zrobiło. Wiem, że czegokolwiek nie postanowię i cokolwiek się nie stanie mam zawsze rodziców za sobą. W takich chwilach to niesamowicie wiele daje.   
				__________________ gdybyś była trochę większa upiekłbym Cię w słodkim cieście  Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!   Edytowane przez Cathas Czas edycji: 2009-11-23 o 21:39 | 
|     |   | 
|  2009-11-24, 05:55 | #425 | 
| ForceIsStrongInThisOne... |  Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c 

Ya.... to mięso nie ma witamin   ....qrcze.....  Aga, nowe okna - mrrrrauuuuu.....  to trzeba opić....  Cath, o żesz, że tak powiem....  chyba czas na ostre cięcia, mocno przemyślane decyzje i poważne zmiany.....   trzymam kciuki   Cholera.... palma zwiędła.... podlać ją trzeba!!! Albo nową palmę wstawić!!!   
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-11-24 o 05:57 | 
|     |   | 
|  2009-11-24, 10:16 | #426 | 
| Zakorzenienie | 

Cathas dziecinko  po kazdej burzy wychodzi słonce...masz ciezki okres ale przetrwasz...a wsparcie rodziny  Ci w tym pomoze Ya moj lubomir mowi ze witaminy zawiera wylacznie mieso...a z chleba jest lupiez, makaronu swedzi skora a zielenina i warzywa sa dla zwierzat  ale sie wyspalam..pije kawke...a na dworze ciemno jakby switalo  cos czuje ze wzbiera we mnie chec do gruntownych porzadkow  - bardzo rzadko mi sie to zdarza 
				__________________ Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2009-11-24 o 10:18 | 
|     |   | 
|  2009-11-24, 10:59 | #427 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  jesteście oboje bezbłedni  Mój to witaminozerca więc zawsze do obiadu jakies zielsko musi byc  Cytat: 
  Ty nam tu nie więdnij  Cytat: 
   o następny   Kurcze ja tez miałam dzis w planach sprzatanie ale  prądu nima.A jak prądu nima to wody tez niet  A tak wogóle to dzień dobry  Witam sie znad kolejnego kubka kawy.Powoli zapomniam jak sie nazywam.Jestem wymeczona,niewyspana i zirytowana   
				__________________ Kto Ty jesteś? -Polak stary Jaki znak Twój? -Moher szary  Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa  Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik  | |||
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-24, 18:56 | #428 | 
| Nie depcze krokusów Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Uch, ale się nie wyspałam, wietrzysko wiało i mi stukało drzwiami, nie mogłam zasnąć, bo ciągle wydawało mi się, że ktoś się dobija... Cathas - <leję wiadro wody do palmy> 
				__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | 
|     |   | 
|  2009-11-24, 19:33 | #429 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Neverland 
				 | 

Cytat: 
 makaron,ryż,czy kasza to pasza na ryby(dla wędkarzy).ja się starałam urozmaicić mu jadłospis,a on tylko schabowy i mielone.  dziewczyny,a co wy tak mało piszecie w clubie? ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- jak pięken okna to i nowe firanki.masz już pomysła? | |
|     |   | 
|  2009-11-24, 19:38 | #430 | 
				 | 

Dziewczyny... ja też jestem mięsożercą. Najlepiej się czuję po mięsie i cukrach, po warzywach i zbożach zdycham. Typowy przedstawiciel grupy krwi 0 ze mnie, jeśli ktoś wierzy w dietę dostosowaną do grupy krwi.

__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | 
|     |   | 
|  2009-11-24, 19:48 | #431 | 
				 | 

MALLA,ja też mam grupę krwi 0,jednak wolę warzywa i kwasny smak,słodki też lubię,jednak kwas wygrywa.

| 
|     |   | 
|  2009-11-24, 19:53 | #432 | 
				 | 

Też uwielbiam kwas, cytryny mogłabym jeść tonami    
|     |   | 
|  2009-11-24, 19:55 | #433 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-11-25, 07:58 | #434 | 

Haloooooooo...... Ya !!!!!!          A to prezencik.... jeden z kilku  Tamally Ma`ak... 
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-11-25 o 08:06 | 
|     |   | 
|  2009-11-25, 10:33 | #435 | 
| Zakorzenienie | 

Ya  Wszystkiego  najlepszego kochana z okazji urodzinek, zycze duzo zdrowia , szczescia , radosci... i kupe prezenciorow   luna Tobie z okazji imienin rowniez zycze Wszystkiego co najlepsze, najpiekniejsze i najcenniejsze           
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-11-25, 15:44 | #436 | 
				 | 

Ya -  dobrze wiesz, że życzę Ci jak najlepiej, ale dodatkowo przyjmij ode mnie serdeczne gratulacje z powodu wyjścia za mąż, zajścia w ciążę i rozpoczęcia remontu łazienki jeszcze przed trzydziestką!!!   Nie wszystkim się to udaje, tak więc - SZACUN! 
|     |   | 
|  2009-11-25, 15:47 | #437 | 
				 | 

ja rownież przyłącze na gapę się do życzeń. Załącznik 2678330 Nasz ziemski Aniele, ile jeszcze zalet chowasz w swoim ciele, Ile pomysłów, dobroci, ile cierpliwości w zapasie masz? Traktujesz wszystkich równo, w otwarte karty grasz. Służysz dobrą radą, pocieszasz z opresji ratujesz, Ale Ty sama więcej jak inni pomocy potrzebujesz. Mało się uśmiechasz bo zmartwień masz zbyt wiele, Ciężkie chwile miną pomogą Ci w tym przyjaciele. Życzymy Ci zdrowia, radości , dużo uśmiechu na twarzy, I wszystkiego tego co ze szczęściem ci się kojarzy. Dużo przygód pięknych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń. Naszym życzeniem jest, abyś urodziła dzieciątko, Która wyzwoli w Tobie radość, spełnienie i dziką pokusę. Bądź jak ptaszek kolorowy zdobywać świat na nowo gotowy.   Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-11-25 o 15:51 | 
|     |   | 
|  2009-11-25, 19:52 | #438 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

ja mam grupę A czyli raczej nie mięso a je uwielbiam   Padam na nos, byłam na zakupach świątecznych. Jeszcze zostały mi do kupienia podarunki dla teścia, szwagra i mojego taty. Margosia  pomysła ni ma na razie. Ale coś prostego. ale mamy tagi   Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-11-25 o 19:54 | 
|     |   | 
|  2009-11-25, 21:12 | #439 | 
				 | 

nie podobają mi się "kluby wzajemnej adoracji"    
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-11-25, 21:52 | #440 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

nie no co ty, Malla, przeca wiadomo, że my się wszystkie ufffielbiamy i sobie kadzimy non stop i w ogóle jest słłłłiiitaśśśśnieeeee  tak więc taki tag to dopiero TAG  czuję się dziś jak ściera, wyżęta na dodatek  coś z ciśnieniem musi być, panie dzieju   | 
|     |   | 
|  2009-11-25, 22:02 | #441 | 
				 | 

ahhahahhahhaha cóż więcej mogę dodać, wyczerpałaś temat ;] buziaki dla wszystkich, kochane      
|     |   | 
|  2009-11-26, 07:15 | #442 | 

Aga... ja też "A"   ... i mięso uwielbiam   
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | 
|     |   | 
|  2009-11-26, 08:18 | #443 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-07 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2009-11-26, 09:08 | #444 | 
| Zakorzenienie | 

Ya i Luna spóźnione sto lat   oby Wam słońce na codzień świeciło radośnie   
				__________________ Kto Ty jesteś? -Polak stary Jaki znak Twój? -Moher szary  Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa  Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik  | 
|     |   | 
|  2009-11-28, 13:08 | #445 | 
				 | 

Evo, Aniko, Mallo, Margo i Paulino   Przez ten bałagan w domu zapomniałam o wątku, czasem tylko do clubu zajrzałam, a tutaj wcale, wybaczcie mi starej kobiecie   
				__________________ Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej  istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie  chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie  teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona). | 
|     |   | 
|  2009-11-28, 18:46 | #446 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2003-06 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Spóźnione życzenia  Wczoraj kupiłam sobie fioletowy beret. Będzie pod kolor stanika   
				__________________ Nie ma czegos takiego jak ten perfum. Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej | 
|     |   | 
|  2009-11-28, 20:23 | #447 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Włóczkowo 
				 | 

A co tu tak cicho? Dziergać  ! 
				__________________ bzzz... bzzz... | 
|     |   | 
|  2009-11-29, 00:35 | #448 | 
| Zakorzenienie | 

pozdrawiam wieczorem z szklaneczką whisky   ) 
				__________________  Plus Size-owy wątek gadulcowy  Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" | 
|     |   | 
|  2009-11-29, 15:04 | #449 | 
				 | 

Malinka jak głowa dziś ?    
|     |   | 
|  2009-11-29, 15:22 | #450 | 
| Zakorzenienie | 

Ya - jak na taką ilość wypitych % to bardzo dobrze   ) ja tam po whisky się dobrze czuję  ) 
				__________________  Plus Size-owy wątek gadulcowy  Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.