|
|
#4801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka.pl Część III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Egzaminy mam mieć 3, z jednego będę zwolniona, z drugiego teoretycznie mam możliwość, ale to taka mało realna perspektywa dla mnie, z trzeciego (który nie wiem, czy nie ustny Tak czy siak powinnam mieć mniejszą częstotliwość zaliczeń pod koniec semestru niż teraz
|
|||
|
|
|
#4802 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
postraszyłam paragrafami, aukcja została zakończona a zdjęcia usunięte (dosłownie przez chwilą je usunięto mimo że twierdzono że było to zrobione już wczoraj)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=825792705 |
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szukam jakiejś torebki (koniecznie z dodatkowym dlugim paskiem) dla mamy pod choinkę
Jak myślicie jaka torebka mogłaby się spodobać starszej osobie (48 lat)?Dodam, że moja mama nie jest wymagająca, najczęściej kupuje torebki za 20 zł w supermarketach czy na bazarku, na które ja patrzeć nie mogę
|
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zadomowienie
|
Poznikało parę torebek:
nieszczęsna cocco http://etorebka.pl/s03.php?f=0079 (wiem, że pisałyście, że już ma jej nie być) różowa emilka http://etorebka.pl/s03.php?f=0171 lara z prawdziwej skórki http://etorebka.pl/s03.php?f=0020, która mi się podobała, i właśnie teraz o niej pomyslałam, bo przecież potrzebuję ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() gratuluję skuteczności
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-11-24 o 11:18 |
|
|
|
|
#4807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy osoba po czterdziestce woli mniejsze torebki, czy duże?
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raczej większe Choć nie tak ogromne jak np. Elvie Nawet podoba jej się moja czarna Ana, ale odpada bo ja już taką mam
|
|
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezu, ludzie 48lat i starsza osoba? Toż wiek 30-55 jak i nie później, to jest dorosłość, wiek średni co najwyżej!! Starość to się zaczyna na emeryturze, a też i nie zawsze, bo mam dwie babcie po 70siątce, całkiem do rzeczy, z czego jedna jeszcze pracuje i jest żwawsza niz niejedna 22latka...
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w porównaniu z moją poprzednią torebką, która sama w sobie była ciężka , Andi to piórko
|
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, któraś z Was pisała o Emilce w srebrze. to teraz mają 2 wersje w sprzedaży? okucia złote i srebrne? na stronie nic takiego nie widzę
|
|
|
|
#4814 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie! O tym zapomniałam napisać! W moim odczuciu te okucia w starym złocie (oh, tylko ten zamek...) nadaja szarej Emilce charakteru, jakby miała srebrne to na pewno robiłaby całkiem inne wrażenie
Moim zdaniem pasuje super
|
|
#4816 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam czarną emilkę w srebrze na allegro, mimo, że mam czarną w złocie , ale bardzo jestem tej srebrnej ciekawa (ogólnie nie lubię złotych wykończeń w torebkach). Obecnie czekam na przesyłkę.Emilka ze srebrnym wykończeniem była powszechnie dostępna dość dawno temu, w okolicach początku wizażowego wątku o e-torebce ![]() Cytat:
, a ten zamek to już w ogóle
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-11-24 o 11:52 |
||
|
|
|
#4817 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziękuję Sabi
Oczywiście osoba sprzedająca tłumaczy że zdjęcia znalazła gdzieś już wykadrowane i dyskutuje ze mną . A wystarczyło usunąć je od razu i przeprosić. Ech.
|
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mi się wydaje, że szara to jedna historia, a czarna to zupełnie inna historia. Aguś, że Ty masz siłę i zdrowie, żeby z takimi szujami walczyć
|
|
#4819 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1) Hanne http://etorebka.pl/s03.php?f=0215 ? 2) Luphia http://etorebka.pl/s03.php?f=0212 (o ile zapięcie na zatrzask nie będzie przeszkadzać?) 3) Simon http://etorebka.pl/s03.php?f=0192 ? 4) z mniejszych Liya http://etorebka.pl/s03.php?f=0154 [albo czerwona]? 5) ewentualnie Niki (nawet fajny kolor) http://etorebka.pl/s03.php?f=0224 ? ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- ![]() jeszcze nie ![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Nam podobają się Emilki, Andi itp. a mojej mamie, która ma 48 lat niekoniecznie mogłyby sie podobać
|
||
|
|
|
#4821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co więcej, wydaje mi się, że w czarnej też mogłoby mnie to złoto razić ![]() Cytat:
Spodni nie, bo mamy różne rozmiary sporo rzeczy nam się podobnych podoba, mama ma 47, teściowa 52lata I jak dla mnie to babeczki w kwiecie wieku więc pewnie to ja taka zgrzybiała za młodu
|
|
#4822 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dla Twojej mamy to może Olive, Hanne albo Simon? no cóż, niektórzy to nie maja wstydu, zamiast przyznać się i szybko usunąć zdjęcia to dyskutują... Edytowane przez anah Czas edycji: 2009-11-24 o 12:58 |
|||||
|
|
|
#4823 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4825 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
ale miałam
mysle ze nie przypadlaby jej do gustu ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Następnym razem będę uważniej dobierała słowa Jeszcze raz wytłumaczę, że chodziło mi o osobe starszą niż większośc wizażanek z tego wątku To, że jesteś starsza ode mnie i dajmy na to np. 50% wizażanek nie oznacza stara, według mnie nie jest to obraźliwe i nie przywodzi na myśl "staruszka"
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Raczkowanie
|
Zielona olive , nie sciagałam foli bo zaraz laduje w pudle z kokarda i czeka na mikołaja
![]() Potwierdze ze jakosc swietna, wyglad prawdziwej , "rasowej" skóry, jest duza (pojemnosc w stylu landi) kolor ciemna zielen, minimalnie ciemniejszy niz na zdjeciu (chociaz chyba nie ) , nie błyszczaca. Gore mozna regulowac paskiem.
![]() Edytowane przez Kacha30 Czas edycji: 2009-11-24 o 14:56 |
|
|
|
#4830 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

ale też jestem ciekawa co będzie
Oby nie Yesmin po raz trzeci 

, a miłe tygodnie prawdziwie studenckiego życia (takiego początkowo-semestralnego) w perspektywie...
Egzaminy mam mieć 3, z jednego będę zwolniona, z drugiego teoretycznie mam możliwość, ale to taka mało realna perspektywa dla mnie, z trzeciego (który nie wiem, czy nie ustny

Toż wiek 30-55 jak i nie później, to jest dorosłość, wiek średni co najwyżej!! Starość to się zaczyna na emeryturze, a też i nie zawsze, bo mam dwie babcie po 70siątce, całkiem do rzeczy, z czego jedna jeszcze pracuje i jest żwawsza niz niejedna 22latka...

, ale bardzo jestem tej srebrnej ciekawa (ogólnie nie lubię złotych wykończeń w torebkach). Obecnie czekam na przesyłkę.