|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też, ja też chce ![]()
![]() |
#4292 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkim, którzy chcieli zobaczyć zdjęcia wysłałam na priv moje dane z n-k
![]() ![]()
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
wróciłam do domku, zrobilsimys z TZ schabowe a na 16 jedziemy na masaz
![]() ![]() Cytat:
![]() dzis znowu oglądalismy działki, potem dzwonilismy z ogłoszen. jedna nam wpadła w oko, ale trzeba sie dowiedziec o niej więcej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czy zostalas dluzej "na czarno" ? ![]() Cytat:
![]() my bylismy w niedzielel na 2012 ... i tez troche bajka ten film .. jak np autem uciekal przed pekajaca droga ... i jak pod tym pudynkiem jechal ... sciema .. .ale racja film bylo warto obejrzec .. tym bardzeij ze trwal 2:30min ale jakos tego nie odczulam ![]() Cytat:
![]() no nic pogadam jeszcze z TZetem dzis moze uda mi sie go namowic ![]() ja tez ![]() ![]() no wlasnie ?! ![]() ps. szkoda ze mnie nie bylo na konkursie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |||||
Wtajemniczenie
|
Żabcia, a może weźmiecie ciocię w miejce gdzie zawsze chciała iść, ale brakowało jej czasu/pieniędzy/nie miała z kim? Jakaś wypasiona restauracja, przedstawienie, wycieczka? Ja bym się z albumu ze zdjęciami ucieszyła, lubię takie rzeczy, ale prawda jest taka że nie wszyscy muszą. Jak ma go położyć na półce i ma się kurzyć to szkoda pieniędzy.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"odpowiednim czasie dowiem się co dla mnie szykuje..." A rachunki są na kogo? I na kogo było mieszkanie wynajęte? Zawsze można zapłacić (żeby odsetki karne nie przeleciały) i wezwać męża do zapłaty. Jak się będzie uchylał, pozostaje droga prawna ich wyegzekwowania, poradź się prawnika. Będzie dobrze ![]() Cytat:
A ja mam dziś leniwy dzień. Nic mi się nie chce.
![]() |
#4298 |
Wtajemniczenie
|
Iwka28, szykujecie coś na półrocznice? Bo chciałabym jakoś z tż ten dzień uczcić ale nie mam żadnego pomysła
![]()
#4299 |
Zakorzenienie
|
nie poprostu odpisalam na kilka postow potem dalam
![]() ![]()
![]() |
#4300 |
Wtajemniczenie
|
hej
widzę że czekałyście na mnie , ach... miło mi ![]() a więc tak przyszedł tż dość póxno wczoraj dlatego nie napisałam odrazu. Powiedziałam mu wprost że odebrałam 3 telefony od jakis dziewczyny które przedstawiały sie że sa z ubezpieczenia, jedna okzała się rzeczywiście babką od ubezpieczeń na życie, tż postanowił ubezpieczyć mnie siebie i dzidzi na życie i dodatkowo ubezpieczenie mojego dziecka , żeby miał pieniązki na przyszłość. Druga kobita dostała numer od naszego kolegi wlasnie którego ubezpieczała i chciała się z nami skontaktowac, tż zadzwonił do tego kolegi i rzeczywiście na głośno mówiącym sama to usłyszłam. Tylko nie wiem co z tą trzecią dziewczyną, bo numer zastrzeżony i tż sam nie wiedział kto to, ale stwierdził że może któras firma sie zainteresowała nim z tego względu że często takie kobiety przychodza do nich do pracy i oferują swoje usługi i może kiedys numer podał i teraz dzwonią. kwiatuszku gratuluje ![]() wiedziałam że to liliputek ![]() ![]() ![]() AgatkoL działaj , nie daj sie zastraszać, pysknij do nieglo nastepnym razem , bądź wredna ![]() domi jak się czujesz ????? myszka_maj cos mi się wydaję że będziesz w naszym gronie , mam jakies przeczucie ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
dziekuje ![]() ![]() W czwartek z tata jada po dyplom i przy okazji kupie pampersy, bo nam jeszcze one zostaly, a tak to juz wszytsko bedzie ![]() a Wy macie juz wszystko? |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Wtajemniczenie
|
Wchodzę, a tu 4 strony do nadrobienia od rana!
Dostałam wolne do końca tygodnia i mam się wyleczyć. Jutro idę do lekarza, a teraz leżę sobie w łóżeczku ![]() Wkurzyłam się dzisiaj, bo od ponad tygodnia czekam na przesyłkę z allegro a dzisiaj przyszło powiadomienie z poczty, że już 9 dni temu listonosz nikogo nie zastał, cholera to ja czekam na paczkę, nawet awizo nie było!! Jeszcze się z mężem pokłóciłam...:/ Kwiatuszku, gratuluję zafasolkowania ![]() Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-11-24 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja tak wlasnie czekalam raz na paczke, a przyszla do mojego domu, bo na allegro mam adres zamledowania staly a z Tz gdzie indziej mieszkamy ![]() Mi dzis przyszla przesylka po 2óch tyg, ale bylo napisane, ze dlugi czas oczekiwania ![]() Kasiaher moze Ciebie zainteresuje, bo ja zamowilam głownie, zeby miec do karmienia: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=804272989 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje ![]() ja tez chce zobaczytc zdjecia!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
nie jak z darowizną ale z testamentem jest też tak, że gdy ma się dwoje dzieci, jednemu się zapisuje np. dom, to musi ono spłacić drugie dziecko, no chyba że to dziecko (nie ujęte w testamencie) zdecyduje że się zrzeka swojej części. Tak było z moją ciocią. Jej mieszkanie wykupili moi rodzice i został spisany testament, wszystko zostało zapisane na mojego tatę. Ciocia nie miała dzieci, mąż już od dawna nie żyje. Więc wszystko należało się siostrą cioci (mojej babci i jeszcze jednej cioci) i one mogły ale wcale nie musiały się zrzec i wtedy musielibyśmy je spłacić
![]() Dziewczyny smutno mi jak nie wiem...tż do mnie dzwonił i nie wróci dzisiaj do domu ;( zostawili ich w pracy, dowódca 10 min przed końcem wydał broń i poszedł przez 2 godziny nie przychodził. Tż jeździ z kolegą a tamten wyszedł normalnie i tż kazał mu jechać no bo ile będzie na niego czekać, przecież on też ma rodzinę. I ani bielizny, ani gdzie spać nie. Zostanie u znajomych ale na karimacie spać będzie. Co to za spanie ![]()
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo chętnie obejrzę Twoje ślubne zdjęcia ![]() Myszka widze, że my bardziej niecierpliwie oczekujemy na wynik testu jak ty ![]() Jutro idę do fryzjera, mam ochotę troszkę zaszaleć, bo moja fryzura już dawno mi się znudziła |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie sobie obliczylam ze gdybym byla w ciazy to rodzilabym akurat w wesele TZ siostry, ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-11-24 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj znać jak coś wymyślisz. Cytat:
Cytat:
Trochę zamotałam ![]() Acha jeśli darowizna byłaby z dożywociem dla rodziców to wtedy jest trochę inaczej i takiej darowizny do masy spadkowej się prawdopodobnie nie wlicza, bo to inny rodzaj umowy.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2009-11-24 o 17:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
witam wieczornie.
zostałam wymasowana przez ,masazystkę. czuje się taka zrelaksowana. tylko wkurzona jestem, bo dzis TZ był z samochodem do wyiany jakiejs uszczelki za 12zł a sie okazało,z e jeszcze coś trzeba (ZNOWU !!!!) tylko, ze za 600zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() AgatkaL- " "odpowiednim czasie dowiesz się co dla Ciebie szykuje..." a przez to co niby mial na mysli?! ![]() ![]() Jutro wraca moj brat z PL bo 4 miesiacznych wakacjach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Żabciu nie cieszysz się??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
strasznie sie ciesze ....
![]() a tu jeszcze Thanksgiving w czwartek ... i wspolny obiad ... ;/
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-11-24 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
hm... nie widac
![]() kurcze, ze ja nie liczyłam ile na naprawy tego samochodu poszło, pewnie za to juz nowy bysmy mieli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciuszki juz mam,... teraz wózek, łóżeczko i komode dostaliśmy od tż brata ciotecznego, wanienke musze kupic i te pozostałe . Wiesz co kiedys mi wklejałaś liste całą co trzeba kupić ale tż formatował laptopa i znowu wszystko straciłam możesz mi ja jeszcze raz wkleić??? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja co prawda niedługo jestem na tym forum,ale z chęcią bym zobaczyła fotki z Twojego dnia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ech....my kobiety zawsze przejmujemy się na zapas... Cytat:
u mnie w rodzince tak było że dziewczyna mojego brata urodziła 3 dni po naszym Ślubie (choć szkoda że nie mogła już na nim być to jednak były toasty za Nią i Małą) ![]() A my byliśmy dziś w kolejnej agencji nieruchomości i niestety nie ma już domu w którym się zakochałam ;( ale nie ma tego złego, bo dostaliśmy możliwość obejrzenia świeżo dodanej nieruchomości. Co prawda mamy ją oglądać dopiero w przyszłym tygodniu ale wiemy gdzie to jest i pojechaliśmy z ciekawości zobaczyć na zewnątrz ![]() ![]()
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Kasiu mam zapisaną te listę
![]() ![]() Do Szpitala DOKUMENTY: dowod osobisty karta ciazy ksiazeczka ubezpieczeniowa wyniki badan skierowanie(jesli jest potrzebne) DLA MAMY szlafrok 2 koszule rozpinane kapcie klapki pod prysznic skarpetki majtki jednorazowe staniki laktacyjne ubranie na wyjscie przybory toaletowe(dezodorant pasta do zebow szczoteczka mydlo plyn do higieny intymnej szampon) reczniki chusteczki higieniczne podpaski duze wkladki laktacyjne papier toaletowy reczniki papierowe laktator talerz kubek sztucce notatnik krzyzowka dlugopis komorka aparat fotograficzny pieniadze zestaw do lewatywy leki ktore przyjmujesz wkłady poporodowe Bepanthen (masc na brodawki) Żywność i napoje: woda niegazowana, sok jabłkowy, herbata, przysmaki, owoce, biszkopty DLA DZIECKA nozyczki do paznokci łapki niedrapki miekka szczotka do wlosow 3 kaftaniki 3 oszulki 3 body 3 spioszki pajacyki 2 czapeczki sweterek pampersy skarpetki kocyk, rozek krem do pupy (sudocrem) ręczniczki ubranko na wyjscie mydelko albo plyn oliwka (bambino) spirytus 70% jalowe gaziki kombinezon pieluchy tetrowe WYPRAWKA POTRZEBNA W PIERWSZYCH MIESIACACH łóżeczko z materacem (ja mam gryka kokos podobno najlepszy) przescieradla 3 kołdra z poduszka poszewki kocyk cienki i grubszy 10 flanelowych pieluszek 3 rożki- ja mam 1 rożek i to wystarczy przewijak chusteczki do wycierania pupy krem do pupy sudocrem pampersy wanienka i stojak termometr do wody termometr do ciałka platki kosmetyczne do mycia buzi sol fizjologiczna do przemywania oczu plyn do kapieli (olilatum)lepszy podobno Emolium oliwka (bambino) reczniki miekka szczotka do wlosow gruszka do nosa spirytus do pepka nozyczki do paznokci body z dlugim rekawem i krutkim kaftaniki pajacyki koszulki cienkie i grube skarpetki bawelniane bluzeczki spioszki 2 czapeczki cienkie i 2 grube krem do buzi bephanten (masc bephanten do smarowania brodawek po karmieniu) posciel do wozka wozek nosidelko laktator butelki 2 (ja mam z aventa) smoczki 2 karuzela na lozeczko podgrzewacz do butelek szczotka do czyszczenia butelek woda morska do noska wazelina do ciemieniuszki niania elektryczna grzechotki myjka patyczki do uszu sliniaczki szampon ceratki pod posciel |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.