|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II
Cytat:
![]() Ja jestem konsultantką Avon i ostatnio bawiłam się w to w tamtym roku - bo nikt nie chce ![]() Madziu ja nie jestem w klasie maturalnej ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zadomowienie
|
Witam was Kochane
![]() Madziu ja jestem w klasie maturalnej ![]() ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Rozeznanie
|
dobry djeń!
![]() w takim razie ty 244 będziesz miała dłuuugie wakacje. :P a jak sobie radzisz z matmą? |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Zadomowienie
|
Berta wakacji to ja już nie mam od 3 lat
![]() ![]() ![]() No po próbnej maturze nie jest najgorzej - myślę,że zaliczę ją. Taką mam nadzieje ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
kali to przepraszam
![]() ![]() 244 maturzystko powoedzenia ![]() ehm cosik upada forum ![]() gdzie nowe dziewuszki ![]() jak Wam mija weekend a raczej jak minal ?? ![]()
![]() |
#3846 |
Raczkowanie
|
padło pytanie o nowe więc się melduję
![]() ![]()
There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. When she gets there she knows, if the stores are all closed With a word she can get what she came for. And she's buying a stairway to heaven. |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
Madzia, aleś post naskrobała.
![]() ![]() ![]() Berta, jak chcesz to możesz ze mną wywiad przeprowadzić. ![]() A tak w ogóle to dzień dobry. ![]() Coś mnie chyba bierze... kiepsko się czuję od wczoraj. A teraz to strach chorować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3848 | |
Zakorzenienie
|
Ależ nie ma za co
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No z tymi chorobami to szkoda gadać. Wszyscy chorują, u mnie w klasie to na razie tylko 6 osób a z tego 2 chodzą do szkoły i mogą mnie zarazić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Konto usunięte
|
Cześć, mogę się dołączyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
oczywiście
![]() ![]() ![]() nie przejmuj się, że nikt Ci wczoraj nie opd ![]() ![]() ![]() ja okolo 11 leze w miasto D do Oriflame po katalogi, do bibilioteki, do bankomatu, oplacioc rachunki, do cioci i na zakupy ![]() ![]() dziewczynki piszczcie nooo ![]()
![]() |
#3851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio też mam tyle na głowie a taką sklerozę dostałam, że to szok. I w pracy robimy Mikołajki jak co roku i sobie wymyślili, że do 40 zł prezent. ![]() No pogięło ich chyba. Jak dla mnie troszkę za dużo a trzeba jeszcze rodzicom, bratu, przyjacielowi, dziadkom i w ogóle... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hey ![]() ![]() Alex no trochę dużo, przecież to ma być takie bardziej symboliczne ale widocznie za dużo kasy mają.... Moja mamcia wróciła z rehabilitacji i mam wreszcie normalne żarełko w domiciu ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() powiesz np co stufdiujesz, czym sie interesujesz, czy jestes sama, jak z kolezankami itp ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
to super, że wróciła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | |
Zakorzenienie
|
Miło mi Julia jestem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny dlaczego faceci myślą sobie że mogą mieć każdą i bawią się naszymi uczuciami? ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Konto usunięte
|
Studiuje pielęgniarstwo i psychologię. Faceta nie mam, chyba boję się sparzyć po raz kolejny, poza tym nie wiem czy umiałabym zaufać, przynajmniej w chwili obecnej. Koleżanki są , tylko oczywiście faceci są dla nich najważniejsi. Cholernie brakuje mi mojej "paczki" z lo, ludzie się porozjeżdzali na studia, gdy przyjadą na święta, mam wrażenie , że są to obcy ludzie. Dwóch zostało w lublinie, no, ale wiadomo z facetami o wszystkim nie pogadasz. Super, ze są wiem , że zawsze mogę na nich liczyć- chyba, ze chodzi o zakupy, albo wspólne upiększanie się ;p
Czym się interesuje - na szczęście zainteresowania swoje studiuje . Poza tym uwielbiam dobre kino- Almodovar - moja wielka miłość, kocham czytać. w wolnych chwilach , coraz ich mniej uprawiam sport - rower aerobik, siłownia. Łaziłam dzis po sklepach , chciałam kupić jakieś spodnie i nic, wyszłam z 3 stanikami:d czyli tradycyjne moje zakupy . |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co się stało, że tak spytałaś?? Ale co prawda to prawda, oczywiście nie wszyscy no ale my też czasami jesteśmy nie lepsze ![]() zbecka kolejna która lubi czytać, tu powinien być kącik czytelniczy ![]() A an studiach nie masz jakiś fajnych dziewczyn z którymi można się zaprzyjaźnić?? Studiujesz dziennie czy zaocznie? A co do pomagania przy zakupach przez faceta to znam takiego jednego który zrobi to lepiej od nie jednej dziewczyny i jeszcze wynajdzie fajne ciuszki no ale to są wyjątki ![]() Ehh Dziewczyny dziś pierwszy raz spóźniłam się do pracy, wychodzę z domu i jak zwykle sprawdzam czy mam klucz do sklepu i szukam i szukam i nic, no i musiałam się wrócić bo skończył mi się abonament i nie moge nigdzie dzwonic i do mnie też sie nie można dodzwonić więc nawet nie miałabym jak zadzwonić do szefa no ale okazało się, że zrobiła mi się dziura w kieszeni ( uwielbiam te porządnie zszyte torebki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to narzekają na brak kasy a tak to sobie wymyślają. ![]() Zamiast się cieszyć, że mama wróciła i wszystko okej to Ty o jedzeniu myślisz, łobuzie Ty. ![]() Cytat:
![]() Nie tylko faceci bo jest pełno dziewczyn, które też takie są. Ale generalnie tacy ludzie są niewarci uwagi moim zdaniem. ![]() ![]() Cytat:
![]() To jak Cię przewiało to weź szybko tabletki, żebyś się nie rozchorowała. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() dziś leniuszkuje w domku ![]() wczoraj mnie nie bylo 5 h w domu ![]() kupilam spodnie, buty ![]() ![]() i zakupy w supermarkecie takie do domku ![]() życzę miłego dnia ![]()
![]() |
#3860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tymi facetami to chodzi o to że w Andrzejki mam wolny dom i stwierdziłam że zaproszę koleżankę i jej "znajomego". Ona zna go ponad rok, on od wakacji ma dziewczynę z którą zerwał w sobotę. No i zaczął kręcić z moją koleżanką i stwierdził że przyjdą do mnie. No więc dziewczyna uradowana nawet zakochana (bo się w nim już długo kocha) a ten jej wczoraj pisze że wrócił do swojej laski i na andrzejki nie idzie... (a dawał mojej koleżance nadzieję) ... Świnia a nie człowiek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Rozeznanie
|
hej zbecka
![]() w sumie tak teraz na studiach mam kilka dobrych koleżanek. w tym jedną taką, która mnie ignoruje. lubię ją, fajna jest, ale ona mnie chyba nie akceptuje. prawda, że nie lubię gadać o kosmetykach (bo się prawie nie maluję) czy o każdym napotkanym facecie, no ale... jak jesteśmy z inną koleżanką (jakąkolwiek) w trójkę, to zawsze mówi do niej, patrzy na nią i mnie to lekko irytuje. nie powiem jej o tym, bo mi zwyczajnie głupio. ehh : / uf, koniec spowiedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Raczkowanie
|
dzień dobry.
nowa wizażanka chciałaby się podłączyć.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
A dobry wieczór
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3865 |
Raczkowanie
|
Hmm.. Nie wiem od czego zacząć
![]() Olga- niedoszła aktorka, reżyserka, malarka :P Obecnie kształcąca się przyszła pani mecenas dumnie reprezentująca WPiA UW :P Rodowita Zielonogórzanka mająca swojego sobowtóra w postaci siostry bliźniaczki. W wolnym czasie maluję, rysuję, fotografuję i pichcę same dobre rzeczy ![]() TŻ- z nim mieszkam i wiążę dalekie plany, też prawnik także mamy o czym rozmawiać ![]() Oboje jesteśmy ogromnymi fanami Depeche Mode i to miłość do tego zespołu nas połączyła. Poznaliśmy się przez forum, potem TŻ przejechał prawie 500 km żeby się ze mną spotkać. Po jakimś czasie ja zdecydowałam sprowadzić się na stałe do Warszawy.. I oto jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() witaj ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- GH ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Raczkowanie
|
^ kochana, wyżej już kilka słów skrobnęłam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Rozeznanie
|
cześć gorąca czekolado!
![]() dlaczego niedoszła? za madziulą powtórzę, że faktycznie fajne masz życie. ciekawe. też się staram takie mieć ;P (nie zawsze wychodzi) hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
widziałam ![]() ![]() podziwiam ze jestes na prawie ![]() ![]() ![]() tak w ogole to dzień dobry ![]() ![]() jakie planu na dzis ![]() ![]() zycze milego dnia i weekendu ![]() zagladajcie ![]()
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też zgadzam się z Madzią że masz bardzo ciekawe życie. Moje póki co ogranicza się tylko do szkoły w której jest cholernie nudno ![]() Dziś Andrzejki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.